AEDIFICA INVEST VILVOORDE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AEDIFICA INVEST VILVOORDE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.844.428

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14208-0280-033
31/10/2014
ÿþVo behc

aan Belç Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod2:1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelp d

Ondernemingsnr : 0837.844.428

Benaming

(voluit) : AEDIFICA INVEST VILVOORDE

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Louizalaan 331-333 bus 8 - 1050 Brussel

Onderwer. akte Neerlegging van een voorstel van fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen

Neerlagging van een voorstel van fusie door overneming gelijkgestelde tussen de naamloze vennootschap AEDIFICA en de naamloze vennootschap AEDIFICA INVEST VILVOORDE opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen. De tekst van het fusievoorstel is ook beschikbaar op de website van AEDIFICA onder de link: http://www.aedifica.be.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap AEDIFICA (hierna "AEDIFICA" of de "overnemende vennootschap") en de raad van bestuur van de naamloze AEDIFICA INVEST VILVOORDE (hierna 'AEDIFICA INVEST VILVOORDE" of de "over te nemen vennootschap") hebben, in onderlinge samenspraak, besloten om huidig fusievoorstel op te stellen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

I.BESCHRIJVING VAN DE FUSIE

AEDIFICA overweegt de aandelen in AEDIFICA INVEST VILVOORDE waarvan zij nog geen eigenaar is op het ogenblik van de openbaarmaking van huidig fusievoorstel, over te nemen, en om AEDIFICA INVEST VILVOORDE vervolgens op te slorpen in het kader van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikelen 676, 1° io. 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van AEDIFICA INVEST VILVOORDE heeft deze verrichting de overdracht tot gevolg van het gehele vermogen van AEDIFICA INVEST VILVOORDE, zowel de rechten als de verplichtingen, aan AEDIFICA. Op de datum van deze verrichting zal AEDIFICA eigenaar zijn van alle aandelen van AEDIFICA I NVEST VI LVOORDE.

BEPALINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN 1.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN (ARTIKEL 719, LID 2, 10 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

1.1.DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

a)De over te nemen vennootschap is de naamloze vennootschap AEDIFICA INVEST VILVOORDE, me zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 331-333, bus 8. De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Rechtpersonenregister van Brussel) onder het ondememingsnummer 0837.844.428,.

Deze vennootschap werd opgericht op 7 juli 2011 ingevolge notariële akte verleden voor Meester Frank Depuyt, geassocieerd notaris te Sint-Jans-Molenbeek, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 juli 2011, onder nummer 11114235.

De statuten zijn voor het laatst gewijzigd op 16 december 2013, ingevolge notariële akte verleden voor Meester Frédéric de Grave, geassocieerd notaris te Sint-Jans-Molenbeek, bekendgemaakt in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 januari 2014, onder nummer 14007075.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000.000,00 EUR en is vertegenwoordigd door 100.000 aandelen zonder nominale waarde.

b) Volgens artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"ARTIKEL 3- Doel

De vennootschap heeft tot doel: het verwerven, optimaliseren, beheren en verbouwen van onroerende goederen van diverse aard.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, aile industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die haar bedrijf op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uitbreiden of bevorderen, zekerheden stellen. Zij kan alle roerende of onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan participaties of belangen nemen in bestaande of nog op te richten ondernemingen zijnde vennootschappen, verenigingen of stichtingen, bestuursmandaten of mandaten als vereffenaar of bewindvoerder waarnemen, of aile andere vormen van mandaten of opdrachten met betrekking tot bestuur,

[Wiel.r1

111111 1111111111.!,LUI

UI

22 OKT. 2014

ter griffe van de Nedu-)

rechtbank van koc andstailf

alPnd I

ntv-angen op

Op de laatste blz. van L..u_jj_. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

advies, toezicht en controle, van opdrachten met betrekking tot interim management, of het ter beschikking stellen van personen voor het waarnemen van de hiervoor vermelde taken of opdrachten.

Zij kan zich borg stellen voor haar bestuurders, voor verbonden vennootschappen en voor derden.

Zij kan tot aile activiteiten overgaan en aile roerende en/of onroerende handelstransacties sluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of het tot stand komen ervan bevorderen.)> 1.2.DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

a) De overnemende vennootschap is de naamloze vennootschap AEDIFICA, een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht, afgekort "openbare GVV" of "OGVV'', met zetel te 1050 Brussel, Loulzalaan 331-333. De overnemende vennootschap is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (Rechtspersonenregister van Brussel) onder het ondernemingsnummer 0877.248.501. AEDIFICA werd opgericht op 7 november 2005 bij akte verleden voor Meester Bertrand Nerincx, notaris te Brussel, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 november daaropvolgend, onder de nummers 20051123/0168051 en 20051123/0168061.

De statuten zijn verscheidene keren gewijzigd en voor de laatste keer bij akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, notaris te Brussel op 17 oktober 2014, neergelegd ter publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt op datum van dit fusievoorstel EUR 270.451483,52 en wordt vertegenwoordigd door 10.249.117 aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen van de vennootschap zijn genoteerd op de gereglementeerde markt Euronext Brussels.

h) Volgens artikel 3 van de statuten van AEDIFICA luidt het doel van de overnemende vennootschap als volgL

"ARTIKEL 3  DOEL

De vennootschap heeft tot uitsluitend doel:

(a) rechtstreeks of via een vennootschap waarin zij een deelneming bezit conform de bepalingen van de Wet en de ter uitvoering ervan genomen besluiten en reglementen, onroerende goederen ter beschikking te stellen van gebruikers; en

(b) binnen de grenzen van de Wet, vastgoed te bezitten zoals vermeld in artikel 2, 5°, vi tot x van de Wet. Onder vastgoed wordt verstaan, het "vastgoed" in de zin van de GVV wetgeving,

In het kader van de terbeschikkingstelling van onroerende goederen, kan de vennootschap met name aile activiteiten uitoefenen die verband houden met de oprichting, de verbouwing, de renovatie, de ontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer en de exploitatie van onroerende goederen,

Als bijkomende of tijdelijke activiteit mag de vennootschap beleggen in effecten die geen vastgoed zijn in de zin van de GVV wetgeving, voor zover deze verhandeibaar zijn op een gereglementeerde markt. Deze beleggingen zullen worden uitgevoerd in overeenstemming met het risicobeheerbeleid aangenomen door de vennootschap en zullen gediversifieerd zijn, zodat zij een passende risicodiversificatie verzekeren, Zij mag eveneens niet-toegewezen liquide middelen aanhouden in aile munten in de vorm van een zicht- of termijndeposito of in de vorm van enig ander gemakkelijk verhandelbaar monetair instrument.

De vennootschap mag bovendien verrichtingen op afdekkingsinstrumenten aangaan, voor zover deze laatste uitsluitend dienen om het risico van de rentevoet en de wisselkoers af te dekken in het kader van de financiering en het beheer van het vastgoed van de vennootschap, met uitsluiting van speculatieve verrichtingen.

De vennootschap mag een of meerdere onroerende goederen in leasing nemen of geven. Het in leasing geven van onroerende goederen met aankoopoptie, mag uitsluitend als bijkomende activiteit worden uitgeoefend, tenzij de onroerende goederen bestemd zijn voor doeleinden van algemeen belang, met inbegrip van sociale huisvesting en onderwijs (in dit geval mag de activiteit als hoofdactiviteit worden uitgeoefend).

De vennootschap mag ook aile verrichtingen en studies uitvoeren die betrekking hebben op aile onroerende goederen zoals hiervoor beschreven, en mag alle handelingen stellen die betrekking hebben op onroerende goederen, zoals de aankoop, de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de gemeubileerde verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van medeeigendom, zich inlaten met aile ondernemingen met een doel dat soortgelijk of aanvullend is aan het hare door middel van fusie of anderszins, voor zover deze handelingen toegelaten zijn door de GVV wetgeving en, in het algemeen, aile handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar doel."

2.0E DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG EN FISCAAL GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (ARTIKEL 719, LID 2, 20 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

2.1, AEDIFICA heeft de controle over AEDIFICA INVEST VILVOORDE sinds 16 december 2013. Uiterlijk voorafgaand aan de verwezenlijking van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal AEDIFICA alle aandelen in AEDIFICA INVEST VILVOORDE verwerven, Het opgeslorpte vermogen zal opgenomen worden in de rekeningen van AEDIFICA op datum van 1 juli 2014 overeenkomstig de IFRS-normen (IAS 40 en 1FRS 3, punt 2, b).

2.2. De opslorping zal gebaseerd zijn op de rekeningen van AEDIFICA INVEST VILVOORDE per 30 juni 2014.

Overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen, zullen de jaarrekeningen van AEDIFICA INVEST VILVOORDE over het tijdvak tussen 1 januari 2014 en 30 juni 2014 door de raad van bestuur van AED1F1CA INVEST VILVOORDE opgesteld worden en zullen zij ter goedkeuring aan de algemene vergadering van AEDIFICA voorgelegd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT MN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK MN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN (ARTIKEL 719, LID 2,3° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

Alle aandelen van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap zijn gewone aandelen, zonder nominale waarde, zonder bijzondere rechten en zonder onderscheid in categorieën. De over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap hebben geen andere effecten uitgegeven dan gewone aandelen.

Er worden dus geen rechten toegekend aan of maatregelen voorgesteld aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap.

4.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND MN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN (ARTIKEL 719, L1D 2, 40 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

In het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal er geen enkel bijzonder voordeel toegekend worden, noch aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

II.VERDUIDELIJKING MET BETREKKING TOT HET VERMOGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

De voornaamste activa van AEDIFICA INVEST VILVOORDE bestaan uit:

-332 aandelen van de vastgoedvennootschap DE STICHEL met zetel te Brussel, 331-333 Louizalaan, ingescreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Rechtpersonenregister van Brussel) onder het ondernemingsnum mer 0436.377.363

DE STICHEL is eigenaar van een gebouwencomplex op en met grond (waarin thans het woonzorgcentrum "De Stichel" wordt uitgebaat), gelegen te 1800 Vilvoorde-Koningslo, 145 Romeinsesteenweg, ten kadaster gekend ingevolge kadastraal uittreksel de dato eenendertig oktober tweeduizend dertien ais sectie A, perceelnummer 81/P met een totale oppervlakte van zesentachtig aren acht centiaren (86 a 8 ca). Op voormeld perceel grond en gebouwen werd een erfpachtrecht gevestigd op 16 december 2013 ten gunste van de vereniging zonder winstoogmerk De Stichel, met zetel te 1800 Vilvoorde, Romeinsesteenweg 145, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0466.259.105 (RPR Brussel).

De reële waarde van het vastgoed van DE STICHEL werd door een onafhankelijke vastgoeddeskundige gewaardeerd per 30 september 2014, in het kader van de trimestriële (actualisering van de) waardering van het vastgoed van AEDIFICA en haar dochtervennootschappen, d.i, niet langer dan een maand v66r de neerlegging van dit fusievoorstel. (artikel 49 van de GVV-Wet van 12 mei 2014).

De reële waarde van het door AEDIFICA en haar dochtervennootschappen gehouden vastgoed, werd gewaardeerd door de onafhankelijke vastgoeddeskundigen per 30 september 2014 in het kader van de trimestriële (actualisering van de) waarderingen van het vastgoed van AEDIFICA en haar dochtervennootschappen, di. niet langer dan een maand v66r de neerlegging van dit fusievoorstel (artikel 48 GVV-Wet van 12 mei 2014).

Aan de onafhankelijke vastgoeddeskundigen zal gevraagd worden om, voorafgaand aan de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, te bevestigen dat er geen nieuwe waardering nodig is, gezien de algemene economische toestand en de staat van het (betrokken) vastgoed.

De aandelen van de vastgoedvennootschap DE STICHEL zullen opgenomen worden in de rekeningen van AEDIFICA aan zijn reële waarde.

De boekhoudkundige staat per 30 juni en 30 september 2014 van de over te nemen vennootschap is als volgt:

III.FISCAAL REGIME VAN DE FUSIE

De vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal geregeld worden door artikel 210, par. 1, 1°, artikel 211, par. 1, al. 6 en artikel 217, 1° van het Wetboek van de inkomstenbelastingen en zal dus niet gerealiseerd warden met vrijstelling van de vennootschapsbelasting voorzien onder artikel 211, par. 1, al. 1 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.

De vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal gerealiseerd worden met vrijstelling van registratierechten overeenkomstig artikelen 117 en 120, al. 3 van het Wetboek van registratierechten.

De vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is niet onderworpen aan de BTW.

IV.VENNOOTSCHAPSRECHT: AFWEZIGHEID VAN BIJEENROEPING VAN EEN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AEDIFICA BEHOUDENS VRAAG VAN AANDEELHOUDERS DIE MINSTENS 5% VAN HET GEPLAATST KAPITAAL VERTEGENWOORDIGEN

1. Dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering van AEDIFICA INVEST VILVOORDE.

2. Overeenkomstig artikel 722, §6 W.Venn. is de goedkeuring door de algemene vergadering van AEDIRCA van het besluit tot fusie niet vereist indien aan de voorwaarden bepaald in artikel 722, § 6 W.Venn. is voldaan, die luiden als volgt:

"1° de openbaarmaking van het fusievoorstel van artikel 719 geschiedt voor elke aan de rechtshandeling deelnemende vennootschap uiterlijk zes weken voordat de overneming van kracht wordt;

^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

tor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

2°0nverrninderd artikel 720 heeft iedere aandeelhouder van de overnemende vennootschap het recht ten' minste een maand voordat de overneming van kracht wordt, op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de stukken vernield in artikel 720, § 2;

3° een of meer aandeelhouders van de overnemende vennootschap die aandelen bezitten die 5 % van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, hebben het recht op bijeenroeping van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, die over het fusievoorstel moet besluiten Aandelen zonder stemrecht worden bij de berekening van dit percentage buiten beschouwing gelaten."

Dit fusievoorstel en de andere in artikel 720, § 2 W.Venn. vermelde stukken worden tijdens de wettelijk voorgeschreven termijnen kosteloos beschikbaar gesteld op de zetel van AEDIFICA en op de website van AEDIFICA (www.aedifica.be),

De raad van bestuur van AEDIFICA zal bijeenkomen om te beraadslagen en te besluiten over de goedkeuring van dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, tenzij één of meerdere aandeelhouders van AEDIFICA die samen minstens 5% van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, de bijeenroeping van een algemene vergadering van AEDIFICA die over het voorstel moet besluiten, vragen alvorens de voornoemde raad van bestuur van AEDIFICA is bijeengekomen.

3. De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal ten vroegste plaatsVinden zes weken na de openbaarmaking van onderhavig fusievoorstel na neerlegging ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel na gelijkluidende beslissingen van enerzijds de raad van bestuur van AEDIFICA (behoudens verzoek tot bijeenroeping van een buitengewone algemene vergadering zoals hierboven vermeld, in welk geval de beslissing zal moeten genomen worden door de algemene vergadering van AEDIFICA die zal beraadslagen met inachtname van de regels van aanwezigheid en meerderheid beschreven in artikel 722, §1er W.Venn.) en, anderzijds de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van AEDIFICA INVEST VILVOORDE die zal beraadslagen met inachtname van de regels van aanwezigheid en meerderheid beschreven in artikel 722, §1 W.Venn.

V.OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De voorgenomen fusie door overneming vindt slechts plaats op voorwaarde dat AEDIFICA 100% van de

aandelen in AEDIFICA INVEST VI LVOORDE verwerft.

VI. VOLMACHT

De overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap geven volmacht aan Meester Benolt Nibelle (advocaat) of Meester Xavier Gérard (advocaat) of Meester Ingrid Quinet (advocaat), met kantoor gelegen te 1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 150, met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap en van de overnemende vennootschap alle verrichtingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn met het oog op de neeriegging van dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijk gestelde verrichting, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad die deze neeriegging vermeldt.

Opgesteld te Brussel, op 21 oktober 2014, in vier exemplaren, één voor elke vennootschap en twee voor de griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Ftecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/01/2014
ÿþi mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flISEL

2 6 DEC 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0837.844.428

Benaming (voluit) : SOPRIM@ IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Annadreef 68B

1020 Brussel (Laken)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric de GRAVE, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke,; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE.; GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 16 december 2013 en neergelegd op de griffie: ! van de Rechtbank van Koophandel te Brussel vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de huitengewone'r', algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap SOPRIM@ IMMO, waarvan de zetel;; gevestigd is te 1020 Brussel, Sint-Annadreef 68B, beslist heeft :

I. de naam van de vennootschap te wijzigen in Aedifica Invest Vilvoorde. ,, 2.de statuten van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de tweede zin van artikel 1 door volgende tekst : "Zij

draagt de naam: Aedifica Invest Vilvoorde", ?;

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL 3°

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, drie volmachten, drie verzakingen, historiek + cotirdinatie. Fr.de GRAVE, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

IIII IIII~~IN NW

" 1400 ,5"

iM w

N

D

02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s

Voor- behoud

aan hf

Belgisl Staatsb

RVJL . .

Mc 2013

Griffie

iu 111 11111111

4~[42,"



Ondernemingsnr : 0837.8114.428 Benaming

(voluit) : Soprim@ Immo (verkort) :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Annadreef 68B, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN  VERPLAATSING ZETEL Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2013:

"Eerste besluit: kennisname van het ontslag van BNL Consult BVBA, EVBA MIVAN Consult BVBA, de heer Pierre Moorkens, GCV Management BVBA en IMMIVOS NV als bestuurders van de Vennootschap

De aandeelhouders nemen kennis van het feit dat de volgende bestuurders van de Vennootschap vrijwillig ontslag nemen met ingang van de datum van deze vergadering overeenkomstig de ontslagbrieven de dato 16 december 2013:

-BNL Consult BVBA, met maatschappelijke zetel te Bovalstraat 5, 8670 Koksijde, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0463.779.368, met als vaste vertegenwoordiger de heer Martin Baert;

-EVBA MIVAN Consult BVBA, met maatschappelijke zetel te Sint-Annadreef 68B, 1020 Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0887.032.732, met als vaste vertegenwoordiger de heer Michel Vanstallen;

-de heer Pierre Moorkens;





-GCV Management BVBA, met maatschappelijke zetel te Renier Sniederspad 7, 2970 Schilde, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0812.398,457, met als vaste vertegenwoordiger de heer Guido Verswijvel; en

-IMMIVOS NV, met maatschappelijke zetel te Jagershoek 206, 9320 Erembodegem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0427.965.186, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Antonius Van Scharen.

De aandeelhouders beslissen unaniem om voormelde ontslagen te aanvaarden.

Tweede besluit: kennisname van het ontslag van VGD Bedrijfsrevisoren CVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jurgen Lelie, als commissaris van de Vennootschap

De aandeelhouders nemen kennis van het feit dat VGD Bedrijfsrevisoren CVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jurgen Lelie, vroegtijdig vrijwillig ontslag neemt als commissaris van de Vennootschap met ingang van de datum van deze vergadering.

Derde besluit: benoeming van de heer Stefaan Gielens, de heer Jean Kotarakos en Aedifica NV als bestuurders van de Vennootschap



De aandeelhouders beslissen om volgende personen te benoemen als bestuurders van de Vennootschap met ingang van de datum van deze vergadering, voor een periode die afloopt na de jaarvergadering van 2018: (i)de heer Stefaan Gielens;

(i)de heer Jeen Kotarakos; en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(iii}Aedifica NV, openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Louizalaan 331-333, 1050 Brussel, en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0877.24815014 met de heer Stefaan Gielens als vaste vertegenwoordiger.

Vierde besluit: Benoeming van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren CVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jean-François Hubin, als commissaris van de Vennootschap

De aandeelhouders beslissen om Ernst & Young Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Machelen, en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0446.334.711, met de heer Jean-François Hubin als vaste vertegenwoordiger, te benoemen als commissaris van de Vennootschap met ingang van de datum van deze vergadering voor een periode die afloopt na de jaarvergadering te houden in 2016 die zich uitspreekt over de jaarrekening voor het boekjaar dat wordt afgesloten op 31 december 2015.

Vijfde besluit Volmacht

Gelet op de voorgaande besluiten, beslissen de aandeelhouders om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders, alsmede aan mevrouw Sarah Everaert, ieder van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling en aan Ellen Lefever, Thomas Donnez, Jorg Heirman, Alexandre Hublet (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 16 december 2013:

"Eerste besluit: kennisname van het ontslag van BNL Consult BVBA en EVBA Mivan Consult BVBA als gedelegeerd bestuurders van de Vennootschap

De raad van bestuur neemt kennis van het feit dat BNL Consult BVBA en EVBA Mivan Consult BVBA ontslag namen als gedelegeerd bestuurders van de Vennootschap met ingang van de datum van deze vergadering.

Tweede besluit: benoeming van Aedifica NV, openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap

De raad van bestuur besluit Aedifica NV, openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht, met als vaste vertegenwoordiger de heer Stefaan Gielens, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang van de datum van deze vergadering.

Derde besluit: verplaatsing van de zetel van de Vennootschap

De raad van bestuur besluit de zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar Louizalaan 331-333, bus 8, 1050 Brussel met ingang van de datum van deze vergadering en besluit de statuten dienovereenkomstig te coordineren.

Zevende besluit: volmachten

Met betrekking tot het eerste tot en met derde besluit, beslist de raad van bestuur om volmacht te verlenen aan elke bestuurder, aan Sarah Everaert, en aan Ellen Lefever, Thomas Donnez, Jorg Heirman, Alexandre Hublet (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), telkens elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (H) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Thomas Donnez

Bijzondere volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 01.07.2013 13266-0238-022
20/01/2015
ÿþmod 11.1

Le in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v `..~

`e eed/ontvangen op

..:~

.'~

gtiffiê voit" de Nederlandstalige

Irg)144RMOlS 1),XelablAI I~~tinam

0 8 JAN, 2015

NI

f

Ondernemingsnr : 0837.844.428

Benaming (voluit) :AEDIFICA INVEST VILVOORDE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 331-333 bus 8

1050 Brussel

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "AEDIFICA INVEST VILVOORDE" DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "AEDIFICA" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - BIJZONDERE MACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 18 december 2014, dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap AEDIFICA INVEST VILVOORDE, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 331-333 bus 8, de volgende beslissingen werden genomen

EERSTE BESLUIT: Aan cle met fusie door overneming geliikgestelde verrichting van de naamloze vennootschap "AEDIFICA INVEST VILVOORDE" door de naamloze vennootschap "AEDIFICA" voorafgaande formaliteiten:

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het fusievoorstel gezamenlijk opgesteld op 21 oktober 2014 door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en door de raad van bestuur van AEDIFICA INVEST VILVOORDE overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen en neergelegd, voor elke vennootschap, op de griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel van Brussel, op 22 oktober 2014, dat voorziet in de fusie door overneming in de zin van het artikel 676,1° van het Wetboek van Vennootschappen, van AEDIFICA INVEST VILVOORDE door de naamloze vennootschap "AEDIFICA", openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 331-333, BTW BE 0877.248.501 RPR Brussel, (hierna "AEDIFICA" ), als gevolg waarvan AED1F1CA INVEST VILVOORDE haar gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, overdraagt aan AED1F1CA.

De datum waarop de handelingen van de vennootschap boekhoudkundig geacht worden voor rekening van AEDIFICA te zijn verricht, is vanaf 1 juli 2014.

De vermelding van de neerlegging van dit fusievoorstel en een uittreksel van dit fusievoorstel werd bekend gemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 31 oktober 2014 onder nummers 14199696 en 14199706. Voor zover als nodig, verklaart de voorzitter en erkent de enige aandeelhouder, vertegenwoordigd als gezegd, dat de enige aandeelhouder, één maand voor huidige algemene vergadering, kennis heeft kunnen nemen van volgende documenten :

* het fusievoorstel d.d. 21 oktober 2014waarvan hij eveneens een kopie heeft kunnen verkrijgen;

* de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van AEDIFICA;

* de jaarrekeningen over de boekjaren 2011-2012 en 2013 van AEDIFICA INVEST VILVOORDE;

* de verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris van AEDIFICA over de laatste drie boekjaren; * de verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris van AEDIFICA INVEST VILVOORDE over de boekjaren 2011-2012 en 2013;

* de boekhoudkundige staat van de naamloze vennootschap AEDIFICA INVEST VILVOORDE op 30 juni/30september 2014.

TWEEDE BESLUIT: Fusie en ontbinding

2.1. De vergadering beslist tot de ontbinding zonder vereffening van deze vennootschap en tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met de naamloze vennootschap AEDIFICA, overnemende vennootschap, conform het voornoemde fusievoorstel, waardoor het gehele vermogen van AEDIFICA INVEST VILVOORDE, zowel de activa als de passiva, wordt overgedragen aan AEDIFICA.

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen zullen er geen aandelen AED1F1CA door de overnemende vennootschap uitgegeven noch toegekend worden in ruil voor de honderdduizend (100.000) aandelen die AEDIFICA bezit in de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aile handelingen verwezenlijkt door de vennootschap vanaf 1 juli 2014 worden vanuit boekhoudkundig oogpunt beschouwd als zijnde verricht voor rekening van AEDIFICA.

2.2 Oe vergadering beslist dat overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen, de jaarrekening van de vennootschap over het tijdvak tussen 1 januari 2014 en 30 juni 2014 zal worden opgesteld door de raad van bestuur van de vennootschap en zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de volgende gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van AEDIFICA; gezegde vergadering zal op die gelegenheid worden uitgenodigd om kwijting te geven aan de bestuurders en aan de commissaris van de vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot op de dag van de fusie.

2.3. De vergadering beslist dat de boeken en de documenten van de vennootschap zullen worden bewaard door AEDIFICA, op het adres van haar maatschappelijke zetel, gedurende de termijn voorzien door de wet. DERDE BESLUIT: BIJZONDERE MACHTEN

3.1. De vergadering verleent aile machten aan NV AEDIFICA, openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht, vertegenwoordigd door de heer Stefaan GIELENS, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen ingevolge de genomen besluiten, waaronder om de verwezenlijking van de hierboven vermelde met fusie gelijkgestelde verrichting vast te stellen en om het vermogen te beschrijven dat ingevolge de fusie zal worden overgedragen aan AEDIFICA.

3.2. De vergadering verklaart daarenboven als speciale mandataris van de vennootschap aan te stellen: de gewone commanditaire vennootschap Adminco met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel, Alsembergsesteenweg, 999, bus 14, om alle nodige stappen en formaliteiten te ondernemen die nodig blijken te zijn 'ingevolge de genomen besluiten, bij alle private of publieke administraties, waaronder bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voornoemde mandataris mag, in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle akten en documenten ondertekenen, in de plaats stellen, en in het algemeen, alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

mod 11.1

Voorbehouden caan'hex Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RUSSEL

2 3 NOV. ne

Griffie

Voor-

behouden aan het  Belgisch _

Staatsblad

" iiieaoas

Ondernemingsnr : 0837.844.428

Benaming

(voluit) : SOPRIM@ IMMO

Rechtsvorm : NV

Zetel : Sint-Annadreef 688, 1020 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 10 november 2011

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen als commissaris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan, 5. Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Jurgen Lelie, kantoorhoudende te 9240 Zele, Spinnerijstraat 12, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat. Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering die beslist over de jaarrekening van 2013.

Michel Vanstallen

Afgevaardigd bestuurder via MIVAN CONSULT bvba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011
ÿþRechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Annadreef 68B

1020 Brussel (Laken)

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op zeven juli tweeduizend en elf en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel v&5r de vervulling van de formaliteit van registratie, dat:

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MIVAN INVEST, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Sint-Annadreef 688, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnummer 0837.393.377;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BNL IMMO, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Bovalstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne, onder het ondernemingsnummer 0837.421.982;

3. de commanditaire vennootschap op aandelen PARPIMO, met maatschappelijke zetel te Etterbeek (1040 Brussel), Tervurenlaan 81, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnummer 0476.329.980;

4. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GUCY, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Renier Sniederpad 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, onder het ondernemingsnummer 0835.889.382;

5. de naamloze vennootschap tMM1VOS, met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem, Jagershoek 206, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, onder het ondernemingsnummer 0427.965.186, een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam : SOPRIM@ IMMO.

ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1020 Brussel, Sint-Annadreef688.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel: het verwerven, optimaliseren, beheren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen van diverse aard.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die haar bedrijf op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uitbreiden of bevorderen, zekerheden stellen. Zij kan alle roerende of onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan participaties of belangen nemen in bestaande of nog op te richten ondernemingen zijnde vennootschappen, verenigingen of stichtingen, bestuursmandaten of mandaten als vereffenaar of bewindvoerder waarnemen, of alle andere vormen van mandaten of opdrachten met betrekking tot bestuur, advies, toezicht en controle, van opdrachten met betrekking tot interim management. of het ter beschikking stellen van personen voor het waarnemen van de hiervoor vermelde taken of opdrachten. Zij kan zich borg stellen voor haar bestuurders, voor verbonden vennootschappen en voor derden.

Zij kan tot alle activiteiten overgaan en alle roerende en/of onroerende handelstransacties sluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of het tot stand komen ervan bevorderen.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het ogenblik van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL. Het kapitaal bedraagt één miljoen euro (E 1.000.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderdduizend (100.000) aandelen, zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Deze aandelen werden tegen pari in geld onderschreven en volledig volgestort.

Bankattest. Het geld bestemd voor de storting van bovenvermeld inbreng in geld voor de oprichting van de vennootschap werd geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de bank "KBC Bank", waarvan een attest de dato 7 juli 2011 aan de notaris werd overhandigd.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'nstrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

W3.111. 2011

eA~Ss~

Griffie

Ondernemingsnr 3 iî gciCl (.0Lq

Benaming : SOPRIM@ IMMOU

(voluit)

be

a

B~ st~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudèn aan het Belgisch Staatsblaçi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd:

- binnen de perken van het dagelijks bestuur, zijnde daden van beheer: door een alleen optredende afgevaardigd bestuurder, die de bevoegdheid heeft tot subdelegatie, doch enkel voor welomschreven opdrachten;

- voor wat betreft daden die verder gaan dan louter beheer en daden van beschikking: door twee gezamenlijk optredende bestuurders, waaronder ten minste één afgevaardigd bestuurder,

De vennootschap is bovendien geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden die handelen binnen het kader van hun mandaat.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN. De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni, om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of faxbericht gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING. De nettowinst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

VEREFFENING. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN.

BENOEMINGEN.

a) Werden tot bestuurders benoemd voor en termijn van zes (6) jaren, eindigend na de gewone algemene vergadering van 2017

1. BNL CONSULT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Bovalstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veume, onder het ondernemingsnummer 0463.779.368, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Martin BAERT, wonende te 1755 Gooik, Terlostraat 78;

2. M1VAN CONSULT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Sint-Annadreef 68B, ingeschreven in het rechtspersonen register te Brussel, onder het ondernemingsnummer 0887.032.732, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Michel VANSTALLEN, wonende te 1850 Grimbergen, Roostbaan 7;

3. de Heer MOORKENS Pierre André Raymond Joseph Ghislain Maria, wonende te 1380 Lasne, rue des Fiefs 8;

4. GCV Management, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Renier Sniederspad 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, onder het ondernemingsnummer 0812.398.457, met als vaste vertegenwoordiger de Heer VERSWIJVEL Guido Cecile Hugo, wonende te 2970 Schilde, Renier Sniederspad 7; en

5. Ii\4MIVOS, voornoemde vennootschap, met als vaste vertegenwoordiger de Heer VAN SCHAREN Antonius Armandus Maria, wonende te 9320 Erembodegem, Jagershoek 206,

b) Er werd geen commissaris benoemd.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

- Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien, overeenkomstig de

statuten.

VOLMACHT.

De Heer Yves NAESSENS, wonende te GOOIK, Ter Hoegen. 10, werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, met

macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in het

rechtspersonenregister en de kruispuntbank van ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-

administratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.9

RAAD VAN BESTUUR.

Werd benoemd :

- tot voorzitter van de raad van bestuur: de Heer Pierre MOORKENS, voornoemd;

- tot afgevaardigd bestuurders:

* BNL CONSULT, voornoemde vennootschap, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Martin BAERT, voornoemd; en

* MIVAN CONSULT, voornoemde vennootschap, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Michel VANSTALLEN,

voornoemd.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte, drie volmachten.

F.DEPUYT, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oln(anl bevoegd de rechtspersccn ten aanzien van derden te iertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 23.10.2015, NGL 29.10.2015 15660-0167-028

Coordonnées
AEDIFICA INVEST VILVOORDE

Adresse
LOUIZALAAN 331-333, BUS 8 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale