AFFINIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AFFINIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.691.548

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.05.2014, NGL 25.07.2014 14350-0484-016
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 23.07.2013 13343-0210-016
28/02/2012
ÿþ Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Is .a FEV. 2012

BRUSSEL

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II IIIVV 1111111 IINI II

" iaoas3oi"

ICI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Del3 6s1 5(($

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AFFINIA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VERDUNSTRAAT 431 -1130 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

HET JAAR TWEE DUIZEND EN TWAALF

Op acht februari

Voor Ons Meester Guy SOINNE, Notaris, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "Guy SOINNE, Notaris", met maatschappelijke zetel gevestigd te 1130 Brussel, Haachtsesteenweg 1788 bus 3, ondernemingsnummer 861-405-629.

IS VERSCHENEN:

1) De Heer VAN SEGHBROECK Bart (Rijksregisternummer 79012530133, I.K. nummer591-0781112-73), geboren te Leuven, op vijfentwintig januari negentienhonderd negenenzeventig, van Belgisch Nationaliteit, ongehuwd maar bevestigend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd wonende te 3001 HEVERLEE, Sparrendreef, 23.

I. OPRICHTING

Voornoemd comparant verzoekt mij, ondergetekende notaris, de authentieke akte op te maken van een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die hij verklaart op te richten onder de benaming "AFFINIA", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 1130 Brussel, Verdunstraat, 431, en waarvan het kapitaal veertigduizend euro (40.000 ¬ ) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elke één/honderd van het kapitaal.

Voor het verlijden van onderhavige oprichtingsakte heeft de oprichter mij, ondergetekende notaris, een financieel plan overhandigd, overeenkomstig artikel 215 van de het Wetboek van Vennootschappen.

De oprichter verklaart dat op het kapitaal volledig in geld wordt ingeschreven en dat het volledig volstort wordt.

Aldus beschikt de vennootschap vanaf heden over een bedrag van veertigduizend euro (40.000 ¬ ),

Dit bedrag is vbór het verlijden van onderhavige authentieke akte bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE04731022364131 geopend op naam van de vennootschap in oprich-'ting bij de bank KBC.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door voormelde instelling, is aan ons, ondergetekende notaris, overhandigd.

Comparant verklaart dat het totaal van de kosten, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen, of te haren laste worden gelegd wegens haar oprichting, bij benadering 1.708,32 ¬ bedragen.

Il. STATUTEN

TITEL I : VORM NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt "AFFINIA".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1130 Brussel, Verdunstraat, 431,

De wijziging van de zetel van de vennootschap moet vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld worden.

De zetel kan overgebracht warden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder.

Artikel 3

Het doel van de vennootschap dient heel concreet omschreven te worden.

Overeenkomstig de samenwerkingsovereenkomst treedt de vennootschap immers uitsluitend op als verzekeringsagent van KBC Verzekeringen.

Het doel van de vennootschap wordt in de statuten als volgt omschreven

" Het beheer van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel in Leuven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

" De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel.

.Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld

" Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

oAdviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

oliet tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

oStudie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

oliet begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

'Hel aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanolering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

" Het toestaan van leningen, kredietopeningen, borgstellingen en andere zekerheden aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

" De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger, De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

" De vennootschap zal alle activiteiten die rechtstreeks en onrechtstreeks met het beroep van Vastgoedmakelaar (BIV) kunnen uitoefenen zoals bijvoorbeeld en zonder dat de hiemavolgende lijst beperkend is ( voormelde lijst is uitsluitend ten exemplatieve titel gegeven).de beroepswerkzaamheid van vastgoed makelaar , met name zich gewoonlijk, als zelfstandige en voor rekening van derden, bezighouden met:

1° activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

2° activiteiten van beheerder van goederen die instaat onder meer ;

a) het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten;

b) de funktie van syndicus van onrcerende goederen in mede-eigendom.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door

een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de

statuten.

TITEL Il: KAPITAAL AANDELEN - OVERDRAAGBAARHEID VAN DE AANDELEN

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op veertigduizend euro (40.000 E) vertegenwoordigd door

honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigend elke één/honderd van

het kapitaal.

Artikel 6

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het

register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap overeenkomstig artikel 233 van het

Wetboek van vennootschappen.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden

pas vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

Eventuele wijzigingen aan de lijst van de aandeelhouders vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen voorgelegd worden.

Aan de vennoten zullen, wanneer zij daarom verzoeken, getuigschriften, ondertekend door de zaakvoerder, afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen. Deze getuigschriften mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder.

Artikel 7

De aandelen zijn ondeelbaar; indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Artikel 8

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalverrnindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe. Is

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in volle eigendom.

Artikel 9

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder de levenden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld,

In geval van overlijden, zal de vennootschap voortbestaan blijven onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vóór het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopend jaar vastgesteld na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening behouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De regels inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 10

Wordt de belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen zij overeenkomstig artikel 251 van het Wetboek van vennootschappen opkomen tegen deze weigering,

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen waarvan zij de afkoop mogen vragen overeenkomstig artikel 252 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 11

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering. TITEL Ill: BESTUUR CONTROLE

Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde statutaire of niet statutaire zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum 75 % van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Wordt als statutair zaakvoerder benoemt : De heer Bart VAN SEGHBROECK, voornoemd. Dit mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Voor de overdracht van effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de zaakvoerder dient vooraf KBC Verzekeringen ingelicht te worden.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Iedere zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Artikel 13

De duurtijd van het mandaat van de zaakvoerder is onbeperkt, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 14

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 257 van de Wetboek van de Vennootschappen na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts getroffen worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij

de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat

tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade die

voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

Artikel 15

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 16

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van

drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van

het Wetboek van vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige

andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich

laten vertegenwoordigen door een accountant,

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen

en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene

vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 18

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op acht mei van ieder jaar om achttien uur (18.00 u)

op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het beYlcht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit

vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Artikel 19

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en

de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en door de vennoten

die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en

de commissarissen indien er zijn,

Artikel 20

leder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber., Hij mag zijn stem niet

schriftelijk uitbrengen.

Artikel 21

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen,

welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders

bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering meet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere

meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

TITEL V: INVENTARIS  JAARREKENING - WINSTVERDELING

Artikel 22

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar De

boeken worden dan afgesloten, inventaris en jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting) worden

opgemaakt; deze bescheiden worden vijftien dagen na de algemene vergadering neergelegd ten zetel waar ze

ter beschikking blijven van de vennoten.

Artikel 23

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de

jaarrekening van tcepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het

wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende

van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zef bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de

voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het

nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet

uitgekeerd mogen worden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TITEL VI: ONTBINDING

Artikel 24

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer

vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

De verdeling of de overdracht van het beheer van de verzekeringsportefeuille van KBC Verzekeringen dient

te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen.



StaatsbIad - 81b27 II12 - Annexes du Moniteur belge TITEL VII: DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 25

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in

België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aangezien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de

vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem

geldig gedaan kunnen worden.

Artikel 26

Voor al wat niet uitdrukkelijk vocrzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar, het Wetboek

van vennootschappen.

Artikel 27

De vennootschap er zich toe verbindt alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven

samenwerkingsovereenkomst te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte

overeenkomsten.

III. OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

Een algemene vergadering gehouden zonder oproeping onmiddellijk na de oprichting, heeft volgende

beslissingen genomen:

1.Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden.

2.Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december twee duizend en twaalf.

3.De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in twee duizend dertien.

4.Er wordt geen commissaris benoemd.

Overname van de verbintenissen:

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de

oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds één januari twee duizend en

twaakf worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij

onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt

hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Brussel.

IDENTITEIT

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van

opzoekingen in het rijksregister en van hun identiteitskaarten. De rijksregistemummers werden vermeld met

uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

GUY SONNE - NOTARIS.

NEERGELEGD : EXPEDITIE VAN DE AKTE VAN OPRICHTING.







Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 28.07.2015 15364-0183-015

Coordonnées
AFFINIA

Adresse
VERDUNSTRAAT 431 1130 HAREN (BRUSSEL-STAD)

Code postal : 1130
Localité : Haren
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale