AFRIMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AFRIMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 401.904.751

Publication

06/03/2014
ÿþ ~Satl Waai i1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *190565 ii i

behoude 3

aan het

BelgiscP 1-181 Staatsbla





Ondernemingsnr : 0401.904.751

Benaming

(voluit) : AFRIMA

(verkort) :

BRUSSE" 5 FEB

2 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stroobantsstraat 50, 1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevestiging ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd.13 november 2013 blijkt ondermeer dat:

De algemene vergadering bekrachtigt hierbij met eenparigheid der stemmen, de beëindiging van het bestuursmandaat van de heer Johannes Van Klinken, wonende te Kapelweg 142, 3818 BV Amersfoort, Nederland van de Vennootschap en dit per 1 september 2013.

Tenslotte besluit de algemene vergadering om de benoeming van de heer Kees-Jan Bus, wonende te Van Maerlemlaan 9, 1901 JM te Castricum (Nederland), als bestuurder van de Vennootschap te bekrachtigen en dit met ingang van 1 september 2013.

De Heer Kees-Jan Bus oefent zijn mandaat voor zes jaar; en onbezoldigd; uit.

Voor de goede orde en voor zover als nodig beslist de algemene vergadering tenslotte om alle bestuursdaden door de heer Kees-Jan Bus gesteld vanaf de aanvang van zijn mandaat, zijnde vanaf 1 september 2013, te bekrachtigen.

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 13 november 2013 blijkt ondermeer dat:

Gelet op de beëindiging van het mandaat van bestuurder van de heer Johannes Van Klinken, bevestigt de raad van bestuur hierbij de intrekking van zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder alsook van alle andere mandaten, volmachten en functies van voormelde heer Johannes Van Klinken per 1 september 2013.

De raad van bestuur bevestigt voorts dat de heer Kees-Jan Bus sinds 1 september 2013 werd aangesteld als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

Voor de goede orde en voor zover ais nodig beslist de raad van bestuur om alle handelingen die de heer Kees-Jan Bus vanaf de aanvang van zijn mandaat, zijnde vanaf 1 september 2013, heeft gesteld in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder, te bekrachtigen.

Overeenkomstig artikel 15 juncto 17 van de statuten van de Vennootschap wordt de Vennootschap onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging door bijzondere volrnachthouders, ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur. Deze persoon draagt dan de titel van 'gedelegeerd bestuurder'.

Voor analytisch uittreksel

Kees-Jan Bus

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla+

*131 8808*

URUEi

07 AUG 2011

Griffie

lii





Qndernemingsnr : 0401.904.751

Benaming (voluit) : AFRIMA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stroobantsstraat 50

1140 Evere

"

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME- A.V. VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit twee akten verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op één augustus tweeduizend dertien;

DAT:

- de naamloze vennootschap AFRIMA, gevestigd te 1140 Evere, Stroobantsstraat 50,

rechtspersonenregister Brussel 0401.904.751, overnemende vennootschap, bij wijze van fusie, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CARROSSERIE GOVAERTS, gevestigd te 2390 Malle, 1l,Jijverheidsstraat 12, rechtspersonenregisterAntwerpen 0463.738.291, overgenomen vennootschap., heeft overgenomen;

- het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap, waarvan het kapitaal gebracht werd van één miljoen achthonderd negenenvijftigduizend tweehonderd negentig euro en drie cent (¬ 1.859.290,03) op één t' miljoen achthonderd vierentachtigduizend negenenzeventig euro achtendertig cent (¬ 1.884.079,38), waarvoor ;; de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Kenneth Vermeire, bedrijfsrevisor, commissaris van de vennootschap een verslag heeft opgesteld waarvan het besluit letterlijk luidt ais volgt:

hebben het gezamenlijk fusievoorstel opgesteld door de bestuursorganen van AFRIMA NV en CARROSSERIE GOVAERTS BVBA onderzocht, dat betrekking heeft op de fusie dooroverneming van CARROSSERIE GOVAERTS BVBA door AFRIMA NV. Deze verrichting zal boekhoudkundig in werking treden op 1 januari 2013 om 0.00 uur. De verrichting wordt gerealiseerd volgens een ruilverhouding waarbij 55.029 aandelen van AFRIMA NV worden toegekend voor 1.000 aandelen van CARROSSERIE GOVAERTS BVBA. s; De vooropgestelde fusie wordt aldus vergoed door de uitgifte van 55.029 nieuwe gewone aandelen van AFRIMA NV tijdens de Algemene Vergadering die over de voorgestelde fusie zal beslissen.

De betrokken vennootschappen werden op identieke wjjze gewaardeerd en meer bepaald gebaseerd op de waarde van het netto actief zoals blijkt uit de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2012. Deze methode heeft geleid tot een waarde van EUR 9.771.536,16 voor AFRIMA NV en EUR 1.058.362,47 voor CARROSSERIE GOVAERTS BVBA.

De ruilverhouding kwam tot stand door de verhouding van de waarde van een aandeel van elk der vennootschappen, zijnde EUR 19,2326950866 voor AFRIMA NV en EUR 1.058,36247 voor CARROSSERIE GOVAERTS NV.

Als besluit van de door ons uitgevoerde controlewerkzaamheden, in overeenstemming met de normen van het Instituut van de Bednjfsrevisoren en meer in het bijzonder deze met betrekking tot de controle van de fusie-en splitsingsvenichtingen van handelsvennootschappen, zijn wij van mening dat het gebruik van de waarde van :; het netto actief aanvaardbaar is voor de bepaling van de ruilverhouding, gezien het gemeenschappelijke belang van de aandeelhouders van beide vennootschappen en het quasi besloten karakter van de verrichting (alle aandelen behoudens één van AFRIMA NV worden aangehouden door de enige aandeelhouder van CARROSSERIE GOVAERTS BVBA, zijnde CARE CARROSSERIE NV), en dat de ruilverhouding die hieruit :; voortvloeit redelijk en gepast is.

¬ ! Wij vestigen evenwel de aandacht op het feit dat op basis van het Register van Aandeelhouders van AFRIMA NV de 508.068 aandelen aangehouden door CARE CARROSSERIE NV en het aandeel aangehouden door CARE BEHEER BV in pand zijn gegeven ten gunste van Coöperatieve Reffeisen-Boerenbank BA overeenkomstig een Share Pledge Agreement van 4 maart 2010. lij begrijpen dat deze overeenkomst geen enkele bepaling bevat die een impact zou kunnen hebben op de beoogde verrichting. Aangezien deze Share

;l Pledge Agreement niet aan ons ter beschikking werd gesteld, hebben wij deze stelling niet kunnen verifiëren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 1 ï.i

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van het artikel 695 van het Wetboek vanVennOotiChePped én is uitsluitend bestemd voor de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen en enkel in het kader van de vooropgestelde fusie, zoals hierboven beschreven, en mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden,

Brussel, 30 juni 2013

KPMG Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Kenneth Vermeire

Bedrijfsrevisor"

- vanaf één januari tweeduizend dertien de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van de directe belastingen) geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap;

- de netto-waarde van het vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel op de ovememende vennootschap in eigendom overgaat ten bedrage van één miljoen achtenvijftig duizend driehonderd tweeënzestig euro zevenenveertig eurocent (¬ 1.058.362,47), als volgt geboekt werd in de overnemende vennootschap :

* vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) aangewend werd om haar kapitaal te verhogen, dat aldus gebracht werd van één miljoen achthonderd negenenvijftigduizend tweehonderd negentig euro en drie cent (E 1.859.290,03) op één miljoen achthonderd vierentachtigduizend negenenzeventig euro achtendertig cent (¬ 1.884.079,38);

* tweeduizend vierhonderd achtenzeventig euro vierennegentig eurocent (¬ 2.478,94) geboekt wred als wettelijke reserve;

* achthonderd achtenzestig duizend zevenhonderd zesentachtig euro zesentwintig eurocent (E 868.786,26) geboekt werd bij de beschikbare reserves;

* honderd tweeënzestig duizend driehonderd en zeven euro tweeënnegentig eurocent (E 162.307,92) geboekt werd op de rekening van het overgedragen resultaat.

- als bijzondere gevolmachtigde, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie, aangesteld werd: de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'K lam, met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40 via één van haar aangestelden of advocaten, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de vennootschap, evenals van de andere aan de fusie deelnemende vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie ais BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren. 'K law', neemt in deze geen beslissingen, maar wordt gevraagd technische bijstand te verlenen om administratieve formaliteiten, zoals hoger gespecificeerd, te vervullen naar aanleiding van de beslissingen van de algemene vergadering

De akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, waaruit dit uittreksel is opgemaakt, draagt de volgende registratiemelding "geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op vijf augustus tweeduizend dertien, boek 238 blad 20 vak 04, ontvangen: vijftig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Elsen ",

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

gecoördineerde tekst van de statuten

verslag van de raad van bestuur

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 22.07.2013 13338-0476-041
25/07/2013
ÿþMod word 17.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Veor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i 1111111Aiadiipiddii







Ondernemingsnr : 0401.904.751 Benaming

(voluit) : AFRIMA (verkort) :

, ~ ~

~ ~ JuL 201à

Griffie

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stroobantsstraat 50, B-1140 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen

Neergelegd stuk : eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 9 juli 2013 in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen

Br blijkt uit de bovengenoemde notulen dat de aandeelhouders beslist hebben om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruts van Loyens & Loeff Advocaten CVBA, Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel en met recht van indeplaatsstelling (elk gedefinieerd als de Volmachthouders). Elk van deze Volmachthouders is gemachtigd om alleen te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle neerleggingsverplichtingen die vervuld moeten worden in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen. Met het oog hierop is elk van de Volmachthouders gemachtigd om alle acties te ondernemen of aan te vatten die nodig of nuttig zijn om de formaliteiten met betrekking tot voornoemde neerleggingsverplichtingen te vervullen.

Getekend,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2013
ÿþ Mod word 11.1

fie  01;") In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouiten

aan het

Belgisch Staatsblad

mon

à 8 JUN 2013

.4_,

Griffie

Ondernemingsnr : 0401.904.751

Benaming

(voluit) : AFRIMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stroobantsstraat 50, 1140 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vertegenwoordiger commissaris - Herbenoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 22 mai 2013 blijkt het volgende:

De algemene vergadering der aandeelhouders bevestigt hierbij dat voor wat betreft de uitoefening van het mandaat van de commissaris van de Vennootschap, te weten KPMG Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, de heer Luc Verrijssen, bedrijfsrevisor, als vaste vertegenwoordiger per 1 januari 2013 werd vervangen door de heer Kenneth Vermeire, bedrijfsrevisor, en dat zij hiermee destijds heeft ingestemd.

Volgend cp het voorgaande, wordt KPMG Bedrijfsrevisoren 13CVBA sedert 1 januari 2013 geldig vertegenwoordigd door de heer Kenneth Vermeire in de uitoefening van haar mandaat van commissaris, en dit voor de resterende duur ervan, met name tot de jaarvergadering te houden in 2015.

De algemene vergadering der aandeelhouders stelt vast dat het mandaat van de heer Johannes Van Klinken, wonende te Kapelweg 142, 3818 BV Amersfoort, Nederland, als bestuurder van de Vennootschap, ten einde zal lopen op 11 juni 2013.

De algemene vergadering der aandeelhouders beslist dienvolgens, met eenparigheid van stemmen, om aan de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders voor te stellen om het bestuursmandaat van de heer Johannes Van Klinken met ingang van 11 juni 2013 te verlengen met een periode van zes jaar, om van rechtswege te eindigen op 11 Juni 2019.

Het mandaat is onbezoldigd;

Overeenkomstig artikel 15 juncto 17 van de statuten van de Vennootschap wordt de Vennootschap, onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (li) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders, ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur. Deze persoon draagt dan de titel van `gedelegeerd bestuurder'.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

De heer Johannes Van Klinken

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

;c = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van E.ui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111JIMVUlà.

"4*, am M"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onder~Werp akte : VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING TUSSEN AFRIMA N.V. EN CARROSSERIE GOVAERTS BVBA

1.Voorafgaande uiteenzetting

Afrima N.V. en Carrosserie Govaerts BVBA hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Carrosserie Govaerts BVBA door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Afrima N.V., overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op13 juni 2013 wordt, overeenkomstig artikel 693 W. Venn. door de raad van bestuur van Afrima N.V. en de zaakvoerders van Carrosserie Govaerts BVBA in gemeenschappelijk overleg het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders/vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting dat voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken váár de buitengewone algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel dient te worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel, of in de vorm van een mededeling, die een hyperlink bevat naar een eigen website, in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 693, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zijn van oordeel dat de geplande fusie verantwoord is zowel vanuit economisch als financieel oogpunt. Volgend op de recente acquisitie van Carrosserie Govaerts BVBA door Carrosserie Care N.V. in mei 2012 werd namelijk besloten om tot een volledige juridische en economische integratie te komen op basis van volgende zakelijke overwegingen:

-de bij de fusie betrokken vennootschappen behoren tot dezelfde groep;

-de vennootschappen hebben gelijkaardige activiteiten;

-de voorgenomen fusie biedt het voordeel dat de juridische structuur verder in overeenstemming wordt gebracht met de economische realiteit;

-de voorgenomen fusie zal een schaalvergroting verwezenlijken en er aldus toe leiden dat de concurrentiepositie van de gefuseerde vennootschap verbeterd wordt;

-de groepsstructuur zal door de voorgenomen fusie vereenvoudigd worden;

-door de fusie zullen de activiteiten gecentraliseerd worden in één vennootschap en zo op een meer efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend;

11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

0401.904.751

AFRIMA

Naamloze Vennootschap

Stroobantsstraat 50, 1140 Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de administratie en het beheer van de vennootschappen zullen door de fusie vereenvoudigd worden.

0e voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van eoonomische en

fináriciële aard en heeft derhalve voormelde zakelijke overwegingen als hoofddoel,

2.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

(artikel 693,1° W. Venn.)

tie aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1.De Ovememende Vennootschap:

'FRIMA N.V., een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Stroobantsstraat 50, 1140 Evere.

Ce vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0401.904.751.

deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"pe vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

Met uitbaten van een garage met werkplaats voor het onderhoud en de herstellingen van allerhande motorvoertuigen en voor het herstellen van de carrosserie van allerhande motorvoertuigen, alle werk van plaatslagerij, schilderen, uitblutsen, metaalconstructie en lassen.

0e handel onder al zijn vormen en dit in de breedste zin van het woord, hieronder begrepen de verhuur, vertegenwoordiging, aan- en verkoop, commissiehandel, in- en uitvoer van occasiewagens en van nieuwe voertuigen, hieronder begrepen personenwagens en industriële voertuigen, landbouwvoertuigen en voertuigen voor goederenbehandeling, alsook van al hun bijhorigheden zoals petroleumproducten, brandstoffen, smeerstoffen, minerale oliën, banden en andere auto-bijhorigheden alsook van aile materialen voor brandweer en tegen brand en voor de burgerlijke bescherming en de beveiliging, waaronder pantsering in al zijn mogelijke vormen.

0e vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

0e vennootschap heeft eveneens tot doel de leasing van onroerende goederen zoals voorzien in artikel 44, §3, 2°b van het wetboek van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en het Koninklijk besluit nummer 30 van datum negenentwintig december negentien honderd tweeënnegentig.

Ce vennootschap mag leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur aan ondernemingen verstrekken alsook zich borg stellen, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van ondernemingen, onder meer door haar goederen in pand of hypotheek te geven.

Bovendien kan de vennootschap deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard en alle verbintenissen aangaan.

0e vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Kortom zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te bevorderen of te vergemakkelijken °

0e raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Chris Loots Bestuurder

-De heer Johannes van Klinken Gedelegeerd bestuurder

-De heer Edwin Nijman Bestuurder

-Mevrouw Christiane Janssens Bestuurder

Zij wordt hierna `Afrima', of `de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschap:

CARROSSERIE GOVAERTS, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te Nijverheidsstraat 12, 2390 Malle.

0e vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0463.738.291.

Oeze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 2 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

'T)e vennootschap heeft tot doel:

..Alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met de uitbating van een carrosseriebedrijf,

war nodig mobiel, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, de vervaardiging, de herstellingen en het

onderhoud van alle artikelen die betrekking hebben op voornoemde activiteit,

-Verhuur van personen- en bedrijfsvoertuigen.

-Aan- en verkoop van personen- en bedrijfswagens.

Dit ailes in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van

het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De vennootschap zal in het algemeen aile burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel

of dite van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

De zaakvoerders van de vennootschap zijn de volgende:

-Mevrouw Christiane Janssens; en

_r)e heer Chris Loots.

Zij wordt hierna 'Carrosserie Govaerts' of `Overgenomen Vennootschap' of `Over te Nemen Vennootschap ' genoemd.

Afrima zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Carrosserie Govaerts, Over te Nemen Vennootschap.

3,De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (artikel 693, 2° W. Venn.)

3A. Algemeen

Gelet op het feit dat (quasi) alle aandelen van beide bij de fusie betrokken vennootschappen (voor wat betreft de Overnemende Vennootschap: alle aandelen behoudens één) gehouden worden door dezelfde aandeelhouder, te weten Care Carrosserie NV, wordt geopteerd om de waardering van de bij de fusie betrokken vennootschappen te baseren op de netto boekwaarde van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen per 31 december 2012, zoals die blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2012.

Het maatschappelijk kapitaal van Afrima bedraagt 1.859.290,03 EUR en wordt vertegenwoordigd door 508.069 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van Carrosserie Govaerts bedraagt 24.789,35 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

3,2.Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de hierboven vermelde waarderingsmethode is als volgt,

Overnemende Vennootschap (Afrima)

Waarde per 31 december 2012 9.771.536,16 EUR

Aantal aandelen 508.069

Waarde per aandeel 19,2326950866 EUR

Over te Nemen Vennootschap (Carrosserie Govaerts)

Waarde per 31 december 2012 1,058.362,47 EUR

Aantal aandelen 1.000

Waarde per aandeel 1,058,36247 EUR

Ruilverhouding

1.058.362,47x 508.069 = 55.029,3375511

9,771.536,16

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op basis van het bovenstaande, worden overeenkomstig artikel 703 W. Venn. aan de enige vennoot van Carrosserie Govaerts, te weten Care Carrosserie NV, 55.029 nieuwe aandelen in Afrima uitgegeven.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

3.3.Kapitaalverhoging

De kapitaalverhoging bij de Overnemende Vennootschap tengevolge van de fusie zal 24.789,35 EUR bedragen, om het kapitaal te brengen op 1.884.079,38 EUR vertegenwoordigd door 563.098 aandelen.

4.De wijze waarop de aandelen in de Ovememende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 693, 3° W. Venn.)

Naar aanleiding van de fusie zullen er 55.029 nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt.

Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap op naam luiden zal binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Overgenomen Vennootschap;

.de identiteit van de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap

" het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan haar toekomt krachtens het fusiebesluit

" de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door de raad van bestuur namens de Overnemende Vennootschap en door de enige vennoot of haar gevolmachtigde namens de Overgenomen Vennootschap worden ondertekend.

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal, na goedkeuring van de fusie, worden vernietigd.

5.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 693,4° W. Venn.)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2013.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6.13e datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 693,5° W. Venn.)

Vanaf 1 januari 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

7.De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 693, 6° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

8.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag (artikel 693, 7° W. Venn.)

Aan KPMG Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door Kenneth Vermeire, bedrijfsrevisor, wordt door de Overnemende Vennootschap opdracht verleend om voor de Overnemende Vennootschap het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W. Venn.

Aan KPMG Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door Kenneth Vermeire, bedrijfsrevisor, wordt door de Over te Nemen Vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

opdracht verleend om voor de Over te Nemen Vennootschap het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W. Venn.

` .De bijzondere bezoldiging toegekend aan de commissaris van de Overnemende Vennootschap en van de

Over te Nemen Vennootschap voor het opstellen van het in artikel 695 W. Venn, bedoeld verslag bedraagt 8.000 EUR per vennootschap.

9.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de zaakvoerders van de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

10.Statutenwijzigingen (artikel 701 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Ovememende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om, overeenkomstig artikel 701 W. Venn., haar statuten te wijzigen teneinde haar maatschappelijk doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie.

Wel dient artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het maatschappelijk kapitaal te worden aangepast.

11 .Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap is noch eigenaar van, noch houder van enige zakelijke rechten op onroerende goederen gelegen in België, zodat de vooropgestelde fusie niet onder het toepassingsgebied valt van de thans vigerende gewestelijke bodemwetgeving.

12.Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 juli 2013,

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

13.Neerlegging en publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatbiad

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de zaakvoerders van de Over te Nemen Vennootschap beslissen tenslotte om Wouter Lauwers, Vaën Vercruysse en Hannelore De Ly van K law Burg. CVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, aan te stellen ais bijzonder gevolmachtigde, elk individueel bevoegd en met recht van substitutie, teneinde alle formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van dit fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel en Antwerpen en de publicatie bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 juncto 693 W. Venn. in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

14. Overige vooropgestelde formaliteiten verbonden aan de fusie

De respectieve bestuursorganen stellen aan de aandeelhouders/vennoten van de bij de fusie betrokken vennootschappen voor om te verzaken aan de tussentijdse informatieplicht van de raden van bestuur overeenkomstig artikel 696 W. Venn.

Daarnaast stellen de respectieve bestuursorganen voor om, indien nodig, te verzaken aan tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dit voorstel zijn vastgesteld.

15.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek lnkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Voor eensluidend verklaard uittreksel

De heer Chris Loots Mevrouw Christiane Janssens

pestuurder Bestuurder











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2012
ÿþ r Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Be Staff i IIIl II II I I II I II II

*12155297*









Ondernemingsnr : 0401.904.751 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

BRUSSEL

e ~

V ~rio~p 2012

AFRIMA

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stroobantsstráat 50, 1140 Brussel .

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris - herbenoeming bestuurder

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 27 juni 2012 blijkt het volgende;

De Algemene Vergadering beslist KPMG Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap in de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40 te herbenoemen als commissaris van de vennootschap. in de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd door de heer Luc Verrijssen, bedrijfsrevisor, voor een periode van drie opeenvolgende jaren, van rechtswege beëindigend op de jaarvergadering te houden in 2015.

De Algemene Vergadering beslist de heer Chris Loots, wonende te 3300 Tienen, Keistraat 31, te herbenoemen tot bestuurder voor een termijn van 6 jaar, tot op de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden tijdens het jaar 2018.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Dhr. Johan van Klinken

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 30.07.2012 12366-0091-037
25/06/2012
ÿþ1111111 MI111.11411!

Mai Wood 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu

V beh aa Bel Staz

.*

~~ ~~ ~

1 4 JUN 10i2

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0401.904.751

Benaming

(voluit) : AFRIMA

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stroobantsstraat 50, 1140 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bestuurders

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 27 juni 2002 blijkt het volgende:

Er wordt éénparig beslist om als bestuurders van de vennootschap te benoemen:

- de heer Michel van den Broeck, Eleonorelaan 71, 1150 Brussel

- de heer Chris Loots, Keistraat 31, 3300 Tienen.

Hun mandaat vangt aan op 27 juni 2002 en neemt een einde bij de gewone algemene vergadering van aandeelhouders in 2008.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Dhr. Chris Loots Mevrouw Christiane Janssens

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/05/2012
ÿþr

Mal Merl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 12066334*

Ondernemingsnr : 0401.904.751

Benaming

(voluit) _ AFRLMA

(verkort) :

BRUSSEL

'j

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stroobantsstraat 50, 1140 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - wijziging vertegenwoordiger commissaris

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd.30 maart 2012 blijkt het volgende:

De voorzitter zet uiteen dat voor wat betreft de uitoefening van het mandaat van de commissaris van de Vennootschap, te weten KPMG Bedrijfsrevisoren BCVBA, de heer Dirk Brecx als vaste vertegenwoordiger per 1 januari 2012 werd vervangen door de heer Luc Verrijssen, bedrijfsrevisor.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 30 maart 2012 blijkt het volgende:

De algemene vergadering bekrachtigt, met eenparigheid der stemmen, de beëindiging van het mandaat van de heer Anthonie Louis Van Dalen, wonende te Nedereindseweg 433, 3437 PL Nieuwegein (Nederland), ais bestuurder van de Vennootschap en dit per 1 maast 2012.

De algemene vergadering bevestigt dienvolgens bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen dat kwijting werd verleend aan voormelde heer Anthonie Louis Van Dalen voor de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder, behoudens een andersluidende beslissing terzake te nemen op de gewone algemene vergadering die de jaarrekening goedkeurt met betrekking tot het boekjaar afgesloten op 31 december 2011.

De algemene vergadering bekrachtigt , met eenparigheid der stemmen, dat de heer Edwin Nijman, wonende te Ijsseldijk 236, 2922 BL Krimpen afd IJssel (Nederland) en mevrouw Christiane Janssens, wonende te Eeckhoutstraat 71, 9310 Meldert per 1 maart 2012 als bestuurder van de Vennootschap werden aangesteld en dit voor een hernieuwbare periode van zes jaar.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Overeenkomstig artikel 15 van de statuten van de Vennootschap wordt de Vennootschap, onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur en (iii) de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders, ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Voor de goede orde en voor zover als nodig bekrachtigt de algemene vergadering hierbij tenslotte alle rechtshandelingen in naam en voor rekening van de Vennootschap door de heer Edwin Nijman en mevrouw Christiane Janssens gesteld in hun hoedanigheid als bestuurder vanaf 1 maart 2012 tot op heden.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Dhr. Johan van Klinken

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/Q5(2012.Annexes du Moniteur belge-

15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 11.07.2011 11286-0218-037
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 13.07.2010 10299-0306-037
19/08/2008 : BL238102
24/06/2008 : BL238102
23/06/2008 : BL238102
24/09/2007 : BL238102
24/09/2007 : BL238102
18/07/2007 : BL238102
17/07/2007 : BL238102
09/10/2006 : BL238102
12/07/2006 : BL238102
02/12/2005 : BL238102
01/08/2005 : BL238102
04/08/2004 : BL238102
31/03/2004 : BL238102
13/08/2015
ÿþ Mod Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 ~:;.;;}u ïtvOfODvisrtxOri op

206

ter grr;lo van ~' 4 ~".rt~rl^,.~

~.~Gr'1~T1~,. `'a `~iuligL

y.r ~ r+'C,"ii.-: trr<



l!l RI5IP1121111









Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0401.904.751

Benaming

(voluit) : AFRIMA NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stroobantsstraat 50, 1140 Evere

(volledig adres)

Onderweg akte : Ontslag en benoeming bestuurders - Benoeming dagelijks bestuurders

1. Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 3 juf 2015:

III BESLUITEN

De ondergetekenden, die de eigenaar zijn van de totaliteit van de aandelen die het kapitaal van de Vennootschap vertegenwoordigen, hebben,

1 KENNIS GENOMEN VAN EN BEVESTIGEN VOOR ZOVER NODIG het ontslag in onderling overleg met ondergetekenden en de Vennootschap van dhr. Chris Loots, met woonplaats te Keistraat 31, 3300 Tienen, België, als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 3 juli 2015.

KENNIS GENOMEN VAN EN BEVESTIGEN VOOR ZOVER NODIG van het ontslag in onderling overleg met ondergetekenden en de Vennootschap van mevrouw Christiane Janssens, met woonplaats te Eeckhoutstraat 71, 9310 Meldert, België, ais bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 3 juli 2015.

3 BESLOTEN om dhr. Bouwe van Wijk, met woonplaats te Crocusstraat 2, 2252XH, Voorschoten, Nederland, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 3 juli 2015.

BESLOTEN, daarenboven, dat zijn mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de gcedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019. Hij zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

4 BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel evenals aan Mr Elke Janssens, Mr Michiel Nuitten, en Mr Christophe Verstappen, kantoor houdende te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, elk met de', bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW administratie, bij een, ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren. Zij worden onder meer gemachtigd

voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren. "

2. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 17 juli 2015:

IV BESLUITEN

Na beraadslaging over de agendapunten heeft de raad van bestuur, in het belang van de Vennootschap en met eenparigheid van stemmen,

1 BESLOTEN om:

- dhr. Chris Loots, met woonplaats te Kerstraat 31, 3300 Tienen, België; en

mevrouw Christiane Janssens, met woonplaats te Eeckhoutstraat 71, 9310 Meldert, België;

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. ~

ïe"

ieder individueel, bevoegdheden van dagelijks bestuur toe te kennen, alsook de bevoegdheid om binnen het, kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, met ingang vanaf 3 juli 2015. De heer Chris Loots zal de titel van "algemeen directeur" of "CEO" dragen. Mevrouw Christiane Janssens zal de titel van "financieel directeurs of "CFO" dragen.

De omvang van het dagelijks bestuur zal verder uitgewerkt worden in een bestuursreglement en desgevallend zullen aan voormelde directeuren ook bijzondere bevoegdheden worden toegekend die het dagelijks bestuur overstijgen.

2 BESLOTEN dat de directeuren voor de bevoegdheden die hierbij aan hen worden toegekend geen bijkomende vergoeding krijgen aangezien deze vergoed worden onder hun respectieve arbeidsovereenkomsten met CARe Carrosserie NV.

3 BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, evenals Mr Elke Janssens, Mr Michiel Nuitten en Mr Christophe Verstappen, kantoor houdende te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren. Zij worden onder meer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Elke Janssens

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2003 : BL238102
04/10/2002 : BL238102
03/08/2002 : BL238102
31/07/2002 : BL238102
23/08/2001 : BL238102
10/11/1999 : BL238102
24/10/1997 : BL238102
12/10/1993 : BL238102
27/07/1991 : BL238102
27/02/1991 : BL238102
01/01/1989 : BL238102
29/10/1988 : BL238102
16/02/1988 : BL238102
01/01/1988 : BL238102
07/03/1987 : BL238102
01/01/1986 : BL238102
05/03/1985 : BL238102
08/01/1985 : BL238102

Coordonnées
AFRIMA

Adresse
STROOBANTSSTRAAT 50 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale