AIRCRAFT MAINTENANCE CONSULTING AND TRAINING, AFGEKORT : AMCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AIRCRAFT MAINTENANCE CONSULTING AND TRAINING, AFGEKORT : AMCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.555.413

Publication

06/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd

04-11-2014

Griffie

*14310384*

0567555413

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Aircraft Maintenance Consulting and Training

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hilde KNOPS, te Brussel, op zevenentwintig oktober tweeduizend veertien, registratie lopende op het derde Registratiekantoor van Brussel, blijkt het dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gesticht is onder de benaming van "Aircraft Maintenance Consulting and Training , afgekort  AMCT , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Kazernestraat 80, tussen:

1/ De Heer MOONS Gerard Jan Herman, geboren te Antwerpen op vijf juni negentienhonderd negenenveertig, nationaal nummer 49.06.05-233.09, echtgenoot van Mevrouw KEMEL Marianne Pauline Alida, gedomicilieerd te 1000 Brussel, Kazernestraat 80.

2/ Mevrouw KEMEL Marianne Pauline Alida, geboren te Brugge op drieëntwintig december negentienhonderd negenenveertig, nationaal nummer 49.12.23-242.84, echtgenote van De Heer MOONS Gerard Jan Herman, gedomicilieerd te 1000 Brussel, Kazernestraat 80.

Dewelke verklaren gehuwd te zijn te Brussel op 15 februari 2014 zonder huwelijkscontract en hun huwelijksstelsel niet gewijzigd te hebben sindsdien. Zij verklaren aldus gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel.

STATUTEN

Er wordt tussen de verschijners een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

De vennootschap neemt de benaming aan van  Aircraft Maintenance Consulting and Training", afgekort  AMCT .

De zetel wordt gevestigd te 1000 Brussel, Kazernestraat 80.

Hij mag worden overgeplaatst naar het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad of naar het Nederlandse taalgebied door eenvoudige beslissing van het bestuur.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuur bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuur, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor deelname van dezen:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van luchtvaart en dit zowel in binnen- als buitenland; - het geven van opleiding in diverse domeinen;

- het uitvoeren van wetenschappelijke studies, het ontwikkelen van boeken en allerhande drukwerk alsook het schrijven en het uitgeven ervan;

- het uitvoeren van diverse consultancy opdrachten in de breedst mogelijke zin;

- het uitbaten van een winkel in geschenkartikelen, design en boeken;

- het importeren en exporteren van goederen, tussenpersoon in de handel van goederen; - fotografie in de ruime zin (organisatie van exposities, exposeren van foto s, kunst etc.).

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

AMCT

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Kazernestraat 80 1000 Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrich¬ten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrij¬ving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennoot¬schappen, zowel in België als in het buiten¬land, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderne¬ming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. Algemene bepaling

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, met ingang vanaf heden.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal. De honderd (100) maatschappelijke aande¬len worden volledig inge¬schreven als volgt:

1) De Heer MOONS Gerard, voornoemd, voor negenennegentig (99) aandelen of achttienduizend

vierhonderdveertien euro (18.414,00 EUR)

18.414,00 EUR

2) Mevrouw KEMEL Marianne, voornoemd, voor één (1) aandeel of honderd zesentachtig euro (186,00 EUR)

186,00 EUR

Totaal: HONDERD (100) AANDELEN 18.600,00 EUR

Overeenkomstig artikel 216 van het Wetboek van Vennootschappen werd het volledig kapitaal geplaatst.

Overeenkomstig de artikelen 223 en 224 van het Wetboek van Vennootschappen werd zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) gestort en werd op elk aandeel waarop in geld werd ingeschreven ten minste één/vijfde (1/5de) volstort, hetzij een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) dat voor de oprichting van de vennoot¬schap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij BNP Paribas Fortis, onder nummer BE42 0017 3897 2954, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, in datum van drie oktober tweeduizend veertien, welk werd overhandigd aan ondergetekende notaris Hilde KNOPS.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter be¬schikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, en na neerlegging van de statuten op de griffie van de rechtbank van Koophandel. Ieder aandeel waarop in geld ingeschreven werd, werd aldus volstort ten belope van één/derde (1/3de), en het totaal bedrag der gedane stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), is van nu af ter beschikking van de vennootschap, zoals comparanten verklaren en erkennen. De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning vijftien (15) dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend aan tien procent's (10%) jaars, ten bate van de vennootschap moeten betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

De aandelen zijn op naam, zij zullen nooit kunnen vertegenwoordigd worden door verhandel¬bare titels, de titel van ieder vennoot zal enkel voort¬spruiten uit het register van aandelen, bijgehouden op de zetel die de aanduiding van ieder vennoot zal bevat¬ten evenals het aantal aandelen dat hem toebe¬hoort, en de bewijsschriften van deelneming in naam der vennoten, uit¬treksels van dit register worden getekend door de zaak¬voerders.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Elk aandeel is onverdeelbaar ten opzichte van de vennootschap; de onverdeelde mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich te doen vertegenwoor¬digen bij de vennootschap door één enkele onder hen of door een vennootgevolmachtigde eigenaar geacht ten opzichte van de vennootschap, bij gebreke waarvan de uitoefening van de rechten behorend tot gezegde aandelen, zal geschorst worden tot de totstandkoming van dergelijke vertegenwoor¬di¬ging.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer¬dere zaak¬voer¬ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de Algemene Vergadering, voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder en/of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerder heeft alle macht tot optreden in naam van de vennootschap, welke ook de aard of het belang van de verrichtingen weze, op voorwaarde dat zij binnen de perken van het maatschappelijk doel vallen. Dientengevolge beschikt hij over alle machten niet alleen van het be¬stuur maar ook van beschikking.

Hij mag alleen alle akten die de vennootschap aanbe¬lan¬gen ondertekenen. De handtekening van de zaak¬voer-der is steeds vereist. Indien er meerdere zaakvoerders zijn mag elk van de zaakvoerders afzonderlijk handelen, met uitzondering van de aan-en verkoop van onroerende goederen en het aangaan van kredieten, waarvoor de handtekening van alle zaakvoerders noodzakelijk is.

Onder zijn verantwoordelijkheid kan hij, aan bepaalde personen volgens zijn goeddunken bepaalde machten overdragen voor wel bepaalde doeleinden binnen de grenzen hiervoor bepaald.

De handtekening van de zaakvoerder zal in alle akten, die de verantwoordelijkheid van de vennootschap verbinden, moeten voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd zijn van de melding van zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos behoudens tegenstrijdige beslissing van de algemene vergadering.

De algemene aandeelhoudersvergadering beslist vrij al of niet een commissaris te benoemen in de gevallen waar dit in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen niet ver¬plicht is. Op verzoek van één of meer aandeelhouders, dient de zaakvoerder een algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commis¬saris.

Staan de verrichtingen van de vennootschap onder toe¬zicht van één of meer commissarissen dan worden deze voor een hernieuwbare periode van drie (3) jaar benoemd door de alge¬me¬ne aandeelhoudersvergadering uit de leden van het Insti¬tuut der Bedrijfsrevisoren. De algemene aandeelhoudersver¬gade¬ring bepaalt tevens het aantal commissarissen en hun ver¬goeding. Indien geen commissaris wordt benoemd, heeft iedere aandeelhouder een individueel onderzoeks en controlerecht, waarbij hij zich door een accountant mag laten bijstaan.

De gewone algemene vergadering komt rechtens bijeen op de zetel van de vennootschap op de derde zaterdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze een wettelijke feestdag is, zal de verga¬de¬ring de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Het boekjaar begint op één januari en ein¬digt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de balans en de winst- en verliesrekening op welke zij voorlegt aan de beslis-sin¬gen van de vennoten op de gewone vergadering.

De vergadering spreekt zich door een bijzondere stem¬ming uit over de aanneming van de balans, de waarde van ieder aandeel en de aan de zaakvoerder en eventuele commis¬sarissen te geven ontlasting.

Op de netto winsten, na afrekening van de algemene kosten, de lasten en noodzakelijke afschrij¬vingen, wordt er één/twintigste (1/20ste) voorafgenomen om het wette¬lijk reservefonds te vormen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn van zodra het reserve fonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal zal bereiken.

De winst, die na deze voorafnemingen overblijft, zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal van hun aandelen.

De algemene vergadering zal evenwel steeds kunnen be¬slissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, dat het geheel of een gedeelte van de winsten als reserve zal behou¬den worden, bestemd tot afschrijvingen of als saldo overge¬bracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

En onmiddellijk komen de oprichters bijeen met het oog op de benoeming van de zaakvoer¬ders, de vast-stelling van de vergoeding van de zaakvoer¬ders, de vast¬stelling van het begin en het einde van het eerste maat¬schappelijke boek¬jaar, en de datum van de eerste gewone algemene vergade¬ring.

Eenparig worden benoemd tot zaakvoerders van de ven¬nootschap en dit voor de duur van de vennootschap De Heer MOONS Gerard , welke aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

van koophandel en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien. Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de verschijners op het feit dat de vennootschap pas rechtsper-soonlijkheid verkrijgt vanaf de neerlegging van de oprich¬tingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichters verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw ver¬richte schattingen blijkt dat de vennoot¬schap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaar¬den waaronder de aanstelling van een of meerdere commissa-rissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissa¬ris wenst te benoemen, zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk orgaan van controle. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01/08/2014. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT BTW / HANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennoot¬schap met beperkte aansprakelijkheid iCount4u met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Reper-Vrevenstraat 137, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en voor wat betreft de aanvraag van een BTW-nummer. VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging van: uitgifte.

Hilde KNOPS, Notaris.

08/04/2015
ÿþ Mod Word 11,1

iff:u.k~B~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

11111110 IHh1

Ondernemingsnr 0567555413 Benaming

(voluit) : AIRCRAFT MAINTENANCE CONSULTING AND TRAINING (verkort): AMCT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kazernestraat 80

1000 Brussel

" : ....

neergelegd!©ntvangen op

26RO.205

Griffie

ter--gfe;e.vcw N.ÿl dPrus~sel rechtbank vari koophandel

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Bij buitengewone algemene vergadering van 27 oktober 2014, wordt beslist om Mevr. Marianne Kemel aan

te stellen als zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

De algemene vergadering herbevestigt de overige zaakvoerder.

Gerard Jan MOONS

Zaakvoerder

Bijlagen bij Fet-BèTgiscli gtaatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 14.08.2016 16435-0401-008

Coordonnées
AIRCRAFT MAINTENANCE CONSULTING AND TRAINING…

Adresse
KAZERNESTRAAT 80 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale