AL NUSRAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AL NUSRAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.653.281

Publication

14/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 19.08.2013 13438-0475-010
01/07/2013
ÿþVoor-behoude aan hei Belgiscl Staatsb l~

Bijlagen bij fiët Rëlgi cli Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOI VN

Ondernemingsnr : 0828.653.281

Benaming

(voluit) : AL NUSRAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Abeelstraat, 21 - 9600 Ronse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sociale zetel

Uitreksel van buitengewone algemene vergadering van 30/05/2013

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen, en dit met ingang van 01/07/2013 naar het volgende adres : Kersbeeklaan, 308 -1180 Ukkel.

De algemene vergadering besluit om aan Arnaud Trejbiez de nodige volmachten te verlenen ten einde de wijziging aan KBO en onderteken van publicatie aan het Belgische Staatsblad te vervullen.

Arnaud Trejbiez

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: volmacht

" ~_

+,'" ~t: ~ ~ ---

" -~(r-v " 1

A

Oudenaarde

2 0 JUNI 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/05/2013
ÿþ MW Wai111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 5 MEI 2013

Griffie

*1307 393*

VI beha

aai

Bel. Staa

Ondernemingsnr : 828.653.281

Benaming

(voluit) : AL NUSRAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9600 Ronse, Abeelstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERDRACHT VAN AANDELEN - ONTSLAG-BENOEMING VAN ZAAKVOERDER- MACHTEN

Op 8/5/2013 voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, is de buitengewone algemene vergadering bijeengeko-'men van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AL NUSRAT', waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9600 Ronse, Abeelstraat 21.

BESLUITEN:

1) Overdracht van aandelen

Artikel 1: Onderwerp van de overdracht

De heer HUSHMAT Ullah Fahad Zafer, verblijvend te Anderlecht, Bergensesteenweg 18, verklaart in vol eigendom onder de gewone warborgen van recht en voor vrij van alle voorrechten en beslagen overdragen aan Mevrouw RAMCHARAN Indrawatie, wonende te Ronse, Alexandre-Louis Vanhovestraat 38, die aanvaardt: tien (10) aandelen volledig volstort en op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AL NUSRAT'. ,

De heer ZAFFER Faisal Jawed, wonende te Ronse, Ninoofsestraat 81, verklaart in vol eigendom onder de gewone warborgen van recht en voor vrij van alle voorrechten en beslagen overdragen aan Mevrouw RAMCHARAN Indrawatie, voornoemd, die aanvaardt: tachtig (80) aandelen volledig volstort en op naam van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "AL NUSRAT".

De heer HUSHMAT Ullah Fahad Zafer en de heer ZAFFER Faisal Jawed, zijn hierna "de overdrager" genoemd. Mevrouw RAMCHARAN Indrawatie, is hierna "de ovememer" genoemd.

De overdrager verklaart erin wettelijk eigenaar zijn en legt daartoe het register van de aandelen voor aan de overnemer.

De overdrager waarborgt dat, volgens de statuten, hij vrijelijk, zonder de instemming van de andere vennoten, zijn aandelen aan de overnemer kan afstaan,

Artikel 2: Overdracht van eigenbom-genot

De overnemer zal in het eigendom en in het genot van de sociale aandelen, door de waarneming van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de betaling van de prijs van deze overdracht treden.

De overdrager verklaart dat, sinds de sluiting van het laatste maatschappelijke boekjaar, geen enkel dividend of tijdelijk dividend in betaling werd gezet, dal er geen voorstel of toewijzing van winsten was,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, fietzi) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

dat er geen vergoeding van sociale aandelen was en dat geen enkele verdeling aan de overdrager werd gedaan.

Artikel 3: Prijs

Deze overdracht wordt voor de prijs van zes duizend euro (6.000 E),

toegekend en aanvaard.

Artikel 4: Waarborg betreffende de regelmatigheid van de maatschappelijke documenten en handelingen.

A/De overdrager verklaart dat hij aan de overnemer alle documenten en handelingen van de vennootschap zal voorleggen en dat hij hem alle inlichtingen en gegevens zonder beperking noch weglating zal verstrekken.

B/De overdrager verklaart dat alle wettelijke voorschriften tot de datum van de overdracht betreffende de oprichting van de vennootschap, de statutenwijzigingen, het register van de verslagen en de notulen van de algemene vergaderingen, het register van de sociale aandelen werden gevolgd.

C/De overdrager verzekert dat de boekhouding regelmatig is en dat hij medeondertekenaar van de rekeningen af te sluiten zal zijn; de exacte staat van de vennootschap zowel activa en passiva en alle juiste situatie van de vennootschap in overstemming met de wetgeving betreffende de boekhouding en de jaarrekening toepassing op deze vennootschap zullen door de vennootschap bewerkstelligd worden.

De overdrager verzekert dat sinds de oprichting, de financiële situatie niet op een negatieve wijze heeft veranderd en dat alle exploitatiekosten gezet ten laste van de vennootschap normaal zijn.

Tenslotte, verbindt zich de overdrager helemaal ertoe om aan zijn last elke vermindering van het netto vermogen van de vennootschap op de datum van die dag te nemen, die het gevolg van voorafgaande feiten en handelingen zou zijn.

D/De overdrager verklaart dat alle roerende goederen van de vennootschap warden belast met geen enkel voorrecht of beslag.

Hij verklaart dat de vennootschap zich geen borg heeft gedragen en dat zij niet door schulden van derden wordt gebonden.

E/De overdrager verklaart dat alle goederen van de vennootschap alsmede alle werkzaamheden van de vennootschap voldoende worden gewaarborgd. De verzekeringspolis zal aan de ovememer overhandigd moeten worden.

Artikel 5: Waarborgen betreffende het bestuur van de vennootschap

A/De overdrager verklaart dat hij aan de ovememer alle documenten en handelingen betreffende het bestuur van de vennootschap heeft voorgelegd zonder weglating noch beperking opdat de overnemer een exact idee kan hebben betreffende de overdracht en de prijs van de overdracht.

"De overdrager verbindt zich persoonlijk ingeval de overnemer een schade zou lijden ten gevolge van een onjuiste en/of onvolledige presentatie van de feiten".

B/De overdrager verzekert date de vennootschap tot aan die dag al zijn maatschappelijke en fiscale verplichtingen is nagekomen. Hij verklaart dat er geen achterstand heeft in het deponeren van zijn belastingaangifte en wettelijke beschikkingen.

Hij verklaart dat de ingevoerde aangiften worden door van geen enkele onenigheid of beroep die van de verschillende besturen uitgaan. "De overdrager verplicht zich, voor het geheel, om aan zijn faste elke financiële schade te nemen die het gevolg van een revisie van de fiscale of maatschappelijke situatie voor de voorgaande periodes zou zijn".

C/De overdrager verklaart dat de vennootschap noch eiser noch verweerder in een rechterlijke procedure is,

D/De overdrager verklaart dat de vennootschap geen overeenkomst van deelname met andere ondernemingen heeft en, dat bijgevolg, is de vennootschap volledig onafhankelijk.

i

' Artikel 6: Sluiting

,"

De overnemer verbindt zich ertoe om zijn sociale aandelen niet over te dragen aan een buitenlandse vennootschap binnen de termijn van twaalf maanden (artikel 67-8° en artikel 67 CIR), In voorkomend geval, zal de ovememer de overdrager voor eventuele belastingen op de meerdere waarde moeten vergoeden, in de drie maanden waarin deze belasting opeisbaar zou geworden zijn.

De overnemer verbindt zicht om de activa en de passiva van de vennootschap terug te nemen.

2) Ontslag-Benoeming van een zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de Heer ZAFFER Faisal Jawed, voornoemd, uit zijn functie van zaakvoerder en stelt hem kwijting van zijn beheer.

De vergadering benoemt tot zaakvoerder Mevrouw RAMCHARAN Indrawatie, voornoemd, en die aanvaardt,

3) Machten

Ten einde de genomen besluiten uit te voeren verleent de vergadering alle machten aan Mevrouw RAMCHARAN Indrawatie, voornoemd.

E Bruno le Maire

Notaris

Bijlage: kopie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

,t_Voorz. behouden aan het Belgisch Staatsblad

22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 16.08.2012 12418-0526-007
19/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AL NUSRAT

Adresse
KERSBEEKLAAN 308 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale