ALKARAMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALKARAMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.755.453

Publication

30/12/2014
ÿþMod Word 11.1

~ ~ ,... In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-t&

Iu~~~u9i~~885au~u111111111111111811111111111111111111111811111111 2

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17' DEC. 2014

a farin9"Rntwerpen

Ondernemingsnr :0502.755.453

Benaming

(voluit) : ALKARAMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Kivietstraat 140-142 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht van aandelen

Het jaar 2014, 1 oktober extract proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering:

De heer El Hassan Ahssin 25 aandelen overgedragen aan de heer Charki Mustafa gedomicilieerde Rue desi droits de l'Homme 6 te 7190 Ecaussinnes.

Dit besluit treedt in werking 1 oktober 2014;

EL HASSAN AHSSIN

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2013
ÿþ,..~~ Mari Word 11.5

ti;_~ , in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13022160*

11111111

bel a;

BE

Sta

Neergelegd kr griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 4 JAN. 201

Griffie

Ondernemingsnr " .  t

Benaming

(voluit) : ALKARAMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 140-142

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Op zeventien januari tweeduizend en dertien voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, 1, De heer EL HASSAN Ahssin wonende te 4142 Leerdam (Nederland), Hyacinthstraat 9 en De , heer IBRAHIMI Mohamed wonende te 3544 Utrecht (Nederland), Pimpemelstraat 27 verklaren een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming " ALKARAMA " waarvan de zetel thans gevestigd is te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 140-142,

Het kapitaal wordt opgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. inbreng; Het kapitaal wordt onderschreven in speciën als volgt: De heer EL HASSAN Ahssin, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ). De heer 1BRAHIM! Mohamed, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ).

Het kapitaal is aldus volledig onderschreven. De comparanten verklaren dat ieder aandeel ten betope van een derde werd volstort.

Vorm en benaming: De vennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming is " ALKARAMA ".

Zetel: De maatschappelijke zetel zal mogen overal verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van het beheer bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, filialen of agentschappen, zowel in België als in het buitenland opstellen.

Doel: De vennootschap heeft tot doe!, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derde of in samenwerking met derden:

- de uitbating van een slagerij, alle traiteursactiviteiten;

- de handel in vlees en vleeswaren, vlees van gevogelte, wild, gedreven door slagers-beenhouwers;

- de verkoop, de koop, de invoer en de uitvoer van alle voedselproducten als vlees, vruchten, groenten, conserven, melkproducten, zeeproducten, vissen, slagerij, kruiden;

- alle activiteiten in verband met de dienstencheques zoals hulp in de huishouding (schoonmaken met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, verstelwerk van strijkgoed, bereiden van maaltijden), boodschappen doen (zoals naar het postkantoor, de bakker of de apotheker gaan), hulp bij verplaatsingen van een particulier of van een minderjarig kind, met een erkenning als mindervalide;

- alle activiteiten die direct of indirect verband houden met het vervoer van personen of goederen, nationaal of internationaal, te lands te water of in de lucht, al dan niet vergoed; alle diensten in verband

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

met laden en lossen, inklaren of uitklaren, stockeren of verdelen; dienstverlening in dit kader aan personen of bedrijven, de aankoop of verkoop van transportmiddelen, personen, vrachtwagens of autobussen, uitbaten van garages, en dergelijke;

- het uitbaten van car washes, service stations voor aile brandstoffen, taxi ondernemingen, garages met onde rhoudsmagelijkheden en aftsleepbedrijven;

- het reinigen en onderhouden van gebouwen, het kuisen van venster en ramen, bureauruimtes, het uitoefenen van interims en werken in onderaanneming;

- import, export, detailverkoop en groothandel in:

Dbouwmateriaal, elektrisch en elektronisch materiaal, sanitair en loodgieterij

Dalle textiel, bekleding, schoenen en lederwaren zonder beperking

Dalle ambachtelijke producten uit alle werelddelen,

Dalle artikelen in verband met cosmetica, parfumerie, schoonheid en maquillage evenals zepen en reinigingsmiddelen,

Dalle boeken, antiquiteiten, dekgratie voorwerpen, industriële machines,

Dalle sieraden en goudsmederij,

Dalle huishoudtoestellen, films en magnetische banden, dvd, alsook alle gedrukte of opgenomen artikelen die kunnen worden gelezen, gehoord of gezien.

Dalle bureau artikelen en informatica, telefoons, fax en gsm

Dalle elektronische toestellen, toebehoor en componenten.

- het uitbaten van:

Q'confectie ateliers en verkoop van traditionele kledij bakkerij en banketbakkerij

Q'snack, brasserie en taverne, hotel en restaurant, drankgelegenheden en discotheken,

Q'messagerie, verzendservice, telefoon- en fax service, copycenter, fotolabo, zonder beperking van toepassingen.

De vennootschap mag tevens handelingen ondernemen van civiele, industriële of commerciële aard, alle roerende en onroerende voor zover ze direct of indirect, volledig of gedeeltelijk in verband staan met een activiteit van de vennootschap en die er toe zou kunnen leiden, de ontwikkeling, groei of samenwerking te verbeteren.

De vennootschap kan zich tevens interesseren voor andere bedrijven die een gelijkaardige of bijkomend doel zou hebben. Ze kan zich tevens borgstellen en of garanties afgeven aan personen of bedrijven al dan niet met de vennootschap verbonden, Ze mag tevens overeenkomsten tot samenwerking, ter rationalisering of participatie of overname sluiten met bedrijven of ondernemingen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Beheer: De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet, benoemd door de algemene vergadering, die hun macht en de duur van hun mandaat vaststelt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De werkzaamheden van de vennootschap zullen toegezien worden in overeenstemming met de bepalingen van de wet.

Algemene vergadering Een algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden elk jaar op de laatste vrijdag juni om achttien uur. Indien de hierboven bepaalde datum geen werkdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar en rekeningen: Het maatschappelijke boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend

UITEINDELIJK EN OVERGANGSBEPALINGEN: De comparanten verklaren hetgeen volgt:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt thans gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 140-142.

Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf deze dag en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in twee duizend en veertien, BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING:

En aanstonds hebben de comparanten verklaren in buitengewone algemene vergadering samen te komen betreffende de hierboven gestichte vennootschap en, met eenparigheid van stemmen, hebben zij de volgende beslissingen genomen:

-Aantal zaakvoerders: Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee.

-Benoeming: De vergadering benoemt tot het ambt van zaakvoerder:

1°) De heer EL. HASSAN Ahssin, voornoemd, en die aanvaardt.

2°) De heer IBRAHIMI Mohamed, voornoemd, en die aanvaardt.

-Duur: Deze functie vangt aan op heden zonder beperking van duur. Het ambt van zaakvoerder is op elk ogenblik herroepbaar door de algemene vergadering.

-Machten: De zaakvoerder wordt bekleed met de meest uitgebreide macht om alleen aile daden te stellen die de vennootschap betreffen,.

Hij heeft onderzijn bevoegdheid alle daden die door de wet aan de algemene vergadering niet voorbehouden zijn.

Hij mag machten overdragen aan één of meer vol-machtdragers die vennoten zijn of niet.

Bruno le Maire

Notaris

Bijlagen kopie van de akte

Vpor-

behouden

aan. het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15295-0162-010
02/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALKARAMA

Adresse
RUE BORRENS 51 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale