ALLMED MEDICAL BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLMED MEDICAL BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.179.692

Publication

28/10/2011
ÿþ - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ui lU IlUllflh!II Il 11 11111111 NI

behouder *11163633*

aan het

Beigisch

Staatsbia.

1 8 -10- 2011

Griffie

Benaming

(votu!t) : ALLMED MEDICAL BELGIUM

Rechtsvorm : BVBA.

Zetel : Grenadierslaan, 66 - 1050 Brussel

Ondernemingsnr : BE 0480.179.692

Voorwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Per beslissing van de Algemene Vergadering van de Aandeelhouders dd. 20 september 2011 :

- Aanvaarding van het verslag van de Vereffenaar

- Goedkeuring van de liquidatie rekeningen en ontlasting van de vereffenaar

- Beslissing van de vereffening afgesloten verklaren

- Beslissing dat de boeken en documenten van de onderneming gedurende vijf jaar zullen worden bewaard : Grenadierslaan, 66  1050 Brussel

Pierre HUBERTY,

Vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 29.08.2011 11481-0382-013
28/02/2011
ÿþOndernemingsnr : 0480.179.692

Benaming

(voluit) : ALLMED MEDICAL BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel (Elsene), Grenadierslaan, 66

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten

Gevolg gevend aan een akte verleden door Ons, Bernard van der Beek, Notaris te Schaarbeek, in burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "Bernard van der BEEK, Notaris", met maatschappelijke zetel te Schaarbeek, 160, Steenweg op Haacht, ondernemingsnummer 0872.221.426 MPR Brussel, in datum van dertig december twee duizend en tien, geregistreerd drie bladen zes renvooien op het 15ie Registratiekantoor van Schaarbeek. Op 06 01 2011. Boek 581 blad 91 vak 13. Ontvangen Vijfentwintig euro (25,00)

Voor Notaris Bernard van der Beek, met standplaats te Schaarbeek, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "Bernard van der BEEK, Notaris", met maatschappelijke zetel te Schaarbeek, 160, Steenweg op Haacht, ondernemingsnummer 0872.221.426 Brussel.

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLMED MEDICAL BELGIUM", hebbende haar maatschappelijke zetel te 1050 Brussel (Elsene), Grenadierslaan, 66.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Joris Stalpaert, te Tremelo, in datum van vierentwintig april twee duizend en drie, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad in datum van zestien mei twee duizend en drie, onder het nummer 03055113

De zetel werd overgebracht naar huidig adres met ingang van dertig juni twee duizend en tien krachtens een bestigging van de beslissing beslissing van de zaakvoerder op zeventien juli twee duizend en tien bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staablad van drie augustus twee duizend en tien, onder nummer 10115735..

Bureau.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de Heer Pierre HUBERTY, hierna genoemd. Samenstelling van de vergadering.

Zijn vertegenwoordigd, de volgende vennoten, welke volgens geleverde inlichtingen, het hierna vermeld aantal aandelen bezitten :

1. De vennootschap naar Duits recht ALLMED MEDICAL GmbH, met maatschappelijke zetel te 01109 DRESDEN (Duitsland), Karl-Marx-Strasse, 23, rechtbank Amtsgericht DRESDEN, ondernemingsnummer HRB 27956, aandeelhouder ten belope van negenennegentig (99) maatschappelijk aandelen

Vertegenwoordigd door de Heer Jürgen Achim HAASER, geboren te DRESDEN (Duitsland) op vier juli negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 01454 RADEBERG (Duitsland), Zur Sternwarte, 25, zaakvoerder.

is hier door de Heer Pierre HUBERTY vertegenwoordigd, die zich sterk maakt, en krachtens en onderhandse volmacht, getekend op 16 december tweeduizend en tien, die hieraan gehecht zal blijven.

2. De Heer ELSHEBINY Khaled Mohamed Magdy, geboren te GIZA (Egypte) op acht november negentienhonderd achtenzestig (paspoort nummer 24394), wonende te 09112 CHEMNITS (Duitsland) Reichsstrasse, 40, aandeelhouder ten belope van een maatschappelijke aandeel.

is hier door de Heer Pierre HUBERTY vertegenwoordigd, die zich sterk maakt, en krachtens en onderhandse volmacht, getekend op 18 december tweeduizend en tien, die hieraan gehecht zal blijven. Samen, de hogervermelde honderd maatschappelijke aandelen

Uiteenzetting door de voorzitter.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris akte te willen verlenen dat :

I. De huidige vergadering als agenda heeft :

Bijzonder Verslag van de zaakvoerder.

- verslag van de bedrijfsrevisor

- Vervroegde ontbinding van de vennootschap

- Financiële situatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vr beha aai Bel Staa

*11031506*

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- Loon van de vereffenaar.

II.

Huidige vergadering de honderd aandelen verenigt zonder aanduiding van nominale waarde van het kapitaal van de vennootschap, hetzij de geheelhéid van het maatschappelijk kapitaal dat achttien duizend zeshonderd euro bedraagt, dat de bestuurders en eventuele commissarissen werden uitgenodigd om huidige vergadering bij te wonen en dat de vergadering derhalve geldig samengesteld is om over gezegde agenda te beraadslagen zonder dat voorafgaandelijke oproepingen dienen te worden gerechtvaardigd.

III.

De uiteenzetting van de voorzitter werd nagegaan en als juist erkend door de vergadering.

De vergadering vat de agenda aan en heeft, na beraad-slaging, de volgende beslissingen genomen :

Uitwendige wettelijkheid.

De ondergetekende notaris gaat na en bevestigt, in overeenstemming met het nieuwe artikel 181 paragraaf 4 alinea 1 van het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en de uitwendige wettelijkheid van de akten en de formaliteiten die krachtens de eerste paragraaf van gezegd artikel 181 ten laste vallen van deze vennootschap.

Eerste Beslissing.

De vergadering ontlast de Voorzitter met algemeenheid van stemmen lezing te geven, van de copie het verslag van de beheerder die, in overeenstemming met artikel 181 bis van het Wetboek van Vennootschappen, het voorstel tot ontbinding van de vennootschap rechtvaardigd alsook het verslag van de Heer Marc GILSON, bedrijfsrevisor, met zijn kantoor gelegen te 1170 Brussel, E. Van Becelaerelaan, 27 A, op een staat van activa en passiva van de vennootschap samenvattende op de datum van dertig september tweeduizend en tien.

Elk der aandeelhouders erkent kennis te hebben genomen van die verslagen.

Deze verslagen zullen hieraan gehecht blijven.

Het verslag van de Heer Marc GILSON, voornoemd, besluit als volgt :

" In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heft het bestuursorgaan van de BVBA "ALLMED MEDICAL BELGIUM", een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2010 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 115,43 ¬ en een negatieve netto-actief van 481.372,38 E. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan betreffende de vereffening met success gerealiseerd zullen woreden.

Namens de Burg. BVBA "DGST & Partners"

Aan de stemming onderworpen wordt deze beslissing aangenomen met éénparigheid van stemmen.

Tweede Beslissing.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLMED MEDICAL BELGIUM", is in vereffening gesteld en ontbonden vanaf heden.

Aan de stemming onderworpen wordt deze beslissing aangenomen met éénparigheid van stemmen.

Derde Beslissing.

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen, de Heer HUBERTY, Pierre Joseph Adrien Julien, geboren te ETTERBEEK op dertig juni negentienhonderd achtenviertig (nationaal nummer 48.06.30 069-81), wonende te 1050 BRUSSEL (Elsene) Grenadierslaan, 66/3, voornoemd, waarvan de missie bezoldigd zal uitgeoefend worden, gelijkvormig aan artikel 184 van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen, de benoeming van de vereffenaar is gedaan onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging door de Rechtbank van Koophandel, door neerlegging van een rekwest ondertekend door de verschijnenden en die zal neergelegd worden op de Rechtbank van Koophandel op hetzelfde moment als een exemplaar van deze akte.

De vergadering beslist kwijting en ontlasting te geven aan de beheerder voor zijn beheer, zijnde de Heer Jürgen Achim HAASER, voornoemd, zij mandaat werd beëindigd door de in vereffeningstelling.

Aan de stemming onderworpen wordt deze beslissing genomen met éénparigheid van stemmen.

Vierde Beslissing.

De vergadering geeft aan de vereffenaar volmacht tot de meest uitgebreide machten om zijn opdracht te vervullen, ondermeer degene die in de vroegere artikelen 186 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen vermeld worden, zonder dat ze een beroep moeten doen op een nieuwe algemene vergadering opdat ze de machtiging zouden verkrijgen om de bijzondere machten uit te oefenen, de tegenwoordige vergadering hun uitdrukkelijk volmacht tot deze machten gevende.

De vergadering kent alle machten toe ondermeer en inzonderheid aan de vereffenaar ten einde :

- aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en ontbindende vorderingen te verzaken, handlichting geven met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen, van het nemen van ambtshalve inschrijving vrij te stellen.

- de onroerende goederen in der minne of in openbare verkoping te vervreemden, van het vennootschapsbezit in andere vennootschappen in te brengen, het bedrijf of de handel van de vennootschap tot de tegeldemaking voortzetten;

- als eiser of als verweerder in rechte te treden, een advocaat aanstellen, een compromis aangaan, zich tot alle arbitrages verplichten, alle vonnissen, beschikkingen en arresten uit te voeren;

- alle lasthebbers aan te stellen, hun machten en bezoldigingen te bepalen.

Bovendien is de vereffenaar vrijgesteld een inventaris op te maken en hij mag zich op de boeken en geschriften van de vennootschap beroepen.

De vereffenaar heeft de macht om afzonderlijk te handelen.

"

Voor-

behouden

" an,het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Aan de stemming onderworpen, wordt deze beslissing genomen met eenparigheid van stemmen.

Vijfde Beslissing.

De vergadering beslist dat het mandaat van de vereffenaar bezoldigd is.

Aan de stemming onderworpen wordt deze beslissing genomen met éénparigheid van stemmen.

Wettelijke verklaring.

(... )

Waarvan akte

Gedaan en verfeden te Schaarbeek, ter studie.

Na gedane lezing, hebben de komparanten, qualitate qua, met ons notaris getekend.

Bijlage: volmachten, verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 27.07.2010 10368-0597-014
23/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 14.09.2009 09761-0014-013
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 18.07.2008 08441-0156-013
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 29.08.2007 07629-0061-016
22/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 17.08.2006 06625-0119-011
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 29.06.2005 05348-0031-011
28/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 24.09.2004, NGL 22.10.2004 04744-0074-008
20/10/2004 : LEA022924
16/05/2003 : LEA022924

Coordonnées
ALLMED MEDICAL BELGIUM

Adresse
GRENADIERSLAAN 66 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale