ALUMNI SOLVAY V.U.B.

Association sans but lucratif


Dénomination : ALUMNI SOLVAY V.U.B.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 432.768.963

Publication

25/03/2013
ÿþ MOD 2.2

1- x In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

1 4 MRT 2013

Griffie

11 IAIIYIIIIIIIIIII

*13047659*

1H

Ondernemingsnr : 0432.768.963

Benaming

(voluit) : Alumni Solvay V.U.B.

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Pleinlaan 2, 1050 Brussel

Onderwerp akte : Ontbinding, benoeming vereffenaar, overdracht patrimonium en onmiddellijke sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der leden van 14 maart 2011

De algemene vergadering beslist met een meerderheid van 4/5 van de aanwezige of vertegenwoordigde, leden om de VZW te ontbinden.

De algemene vergadering beslist met een meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden om de volgende bestuurders kwijting te verlenen voor hun mandaat als bestuurder tot op heden

- Xavier Verhaeghe, voorzitter;

- Michel Van den Broeck;

- Ludovicus Vandervelden;

- Ludovic Thybergin;

- Stefan Van Ende.

Dhr Xavier Verhaeghe wordt aangesteld als vereffenaar. Zijn mandaat is onbezoldigd, Hij is bevoegd om alle handelingen te stellen overeenkomstig artikel 186 ev. van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar stelt vast dat de vennootschap geen passiva meer heeft.

Het patrimonium van de VZW dient te worden toegekend overeenkomstig artikel 23 van de statuten.

De algemene vergadering, met een meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, bevestigt dat zij de vereffenaar machtigt om het patrimonium van de VZW over te dragen aan Solvay Brussels School of Economics and Management Alumni, afgekort Solvay Alumni, vereniging zonder winstoogmerk met' maatschappelijke zetel te F.D, Rooseveltlaan 21, 1050 Brussel en met ondernemingsnummer 0409,448.777,; met als doel om het patrimonium te reserveren voor de "VUB Club".

De algemene vergadering beslist met een meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden om, de vereffening onmiddellijk af te sluiten,

De algemene vergadering beslist met eenzelfde meerderheid om een volledige en onvoorwaardelijke; kwijting te verlenen aan dhr. Xavier Verhaeghe voor de uitoefening van zijn mandaat als vereffenaar.

De algemene vergadering beslist met eenzelfde meerderheid om de vennootschapsdocumenten en; boekhoudkundige stukken van de VZW te bewaren op de maatschappelijke zetel van Solvay Alumni VZW te: F.D, Rooseveltlaan 21, 1050 Brussel gedurende een periode van tenminste 5 jaar na de publicatie van een uittreksel van huidige notulen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

{. ti MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan dhr. Paul Hermant, of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor Bird & Bird LLP, met adres te Louizalaan 235 bus 1, 1050 Brussel, ieder met de mogelijkheid om alleen op te treden, om over te gaan tot (i) alle neerleggings- en publicatie : formaliteiten voor voormelde beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en (ii) de schrapping van de ' VZW uit de registers van de kruispuntbank der onderneming.

~ ~ r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Paul Hermant

Advocaat

Bijzondere lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ALUMNI SOLVAY V.U.B.

Adresse
PLEINLAAAN 2 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale