AMF MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMF MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.840.486

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 11.08.2014 14413-0009-009
22/01/2014
ÿþMod Word 11.1

II~ Le ri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

goQrgo!Ggd ter ?iriffl© ven do Retbtbedt

-nrn.

Griffie n 3 JAN. 2014

Ondernemingsnr : 0835.840.486

Benaming

(voluit) : AMF MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hemelakkers 42A - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing.

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 9 januari 2014,

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 9januari 2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf heden overgebracht wordt naar:

Avenue Jules César 75/7

1150 Woluwé-Saint-Pierre

Sancho de Feria Frade Antonio Manuel,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

111

III

14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 09.08.2012 12399-0006-008
10/05/2011
ÿþ Mod 2.D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad 1111111111111111111111111111111111111111

*11070390*



ter griffie van de Rechtbaait

von Koophandel -to ifinib;er,pag, op

2 8 APR. 2011

Griffie

ondernemíngsar : 0 8 3 5 8 4 0 4 8

Benaming

(voluit) : AMF MANAGEMENT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HEMELAKKERS 42A - 2930 BRASSCHAAT

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor Hans VAN OVERLOOP, notaris te Wilrijk (stad Antwerpen), op zesentwintig april TWEEDUIZEND EN ELF blijkt dat werd opgericht door

De heer SANCHO DE FERIA FRADE Antonio Manuel, van Portugese nationaliteit, geboren te Lissabon (Portugal) op 09 oktober 1957, wonende te 2930 Brasschaat, Hemelakkers 42, echtgenoot van mevrouw DUARTO GUSMAO FRADE Teresa Helena met wie hij gehuwd is onder het Braziliaans stelsel van scheiding, van goederen met gemeenschap van aanwinsten blijkens verklaring, identiteitskaart nummer B 0499753 09, Rijksregistemummer 57.10.09-559.50.

een vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de; naam AMF MANAGEMENT .

Comparanten verklaren mij in te tekenen op volgende aantallen aandelen:

Comparant verklaart mij in te tekenen op alle duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen van de. vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE17 7310 1740 6421 bij KBC-BANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 april 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De oprichter verklaart dat deze volstorting gelijkelijk gespreid is over alle ingeschreven aandelen.

Artikel 2. De zetel is gevestigd binnen het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen voornoemd territorium overgebracht worden, mits vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe nodig zijn.

Artikel 3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, met ingang van de dag van de akte.

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

Dienstverlening, bijstand, studie, organisatie, advies en begeleiding inzake marketing, financiële,: administratieve, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden van ondernemingen in de meest ruime zin.

De aankoop, verkoop, vervaardiging en verwerking van alle producten, grondstoffen, toestellen en bijhorigheden die enig verband hebben met het maatschappelijk doel.

Alle verrichtingen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel betrekking hebben of de verwezenlijking ervan kunnen. bevorderen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

De ontwikkeling, de aankoop, de verkoop, het in concessie geven en het nemen van brevetten en octrooien, de knowhow van alle bijhorende artikelen.

Het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, in en export, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrjiving, geldschieting of om het even; welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Al die verrichtingen waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij het ondememingsloket werd bekomen.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de commissie voor het bank-, financie- en assurantiewezen en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Artikel 5. Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen, met fractiewaarde. Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven in geld en voldoende volstort om aan de vennootschappenwet te voldoen.

Artikel 8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Nochtans kan een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding voor de toekomst worden toegekend door de algemene vergadering. Werd bij de oprichting van de vennootschap tot statutaire zaakvoerder benoemd, voor de ganse duur van de vennootschap (tenzij een algemene vergadering hierin binnen de wettelijke mogelijkheden een nieuwe beslissing neemt) : de heer SANCHO DE FERIA FRADE Antonio Manuel , voornoemd, die het mandaat aanvaardt.

Artikel 10. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op 05 mei om 11.00 uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of feestdag mocht zijn, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 11. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op een andere plaats binnen het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de maatschappelijke zetel ligt, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits overhandiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veertig uur voor de vergadering.

Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een gemeenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Indien aandelen toebehoren aan enerzijds naakte eigenaars en anderzijds vruchtgebruikers, zal het de vruchtgebruiker (of de door de vruchtgebruikers aangewezen persoon) zijn die de rechten uitoefent.

L.

'ebgr- u behouden aan het Belgisch Staatsblad

Behalve wanneer de wet dwingend anders oplegt, worden de beslissingen in het algemeen genomen bij ;

volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat op de vergadering is "

vertegenwoordigd; bij staking van stemmen wordt het voorstel aangezien als verworpen.

Artikel 13. Het boekjaar neemt aanvang op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 14. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten,

afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten, vormt de netto winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer

vereist wanneer het reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van (de rest van) de netto winst.

BESCHIKKINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

De oprichters treft nog volgende beslissingen:

A. in verband met de oprichting:

1° het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2011

2° de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar 2012 op dag, ;

uur en plaats bepaald in de statuten.

3° Gelet op de omvang van de vennootschap en de te verwachten ontwikkeling in de nabije toekomst besluit

de algemene vergadering thans geen commissarissen aan te duiden.

4° De maatschappelijke zetel wordt thans gevestigd te 2930 BRASSCHAAT, Hemelakkers 42a.

B. Comparant verklaart dat de vennootschap de geen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan gezien er geen werden aangegaan.

C. Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan Accountantkantoor Van de Vliet & co BVBA, met kantoor te Schilde, Brasschaatsebaan 3 (ondernemingsnummer 455.061.444) om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, het handelsregister, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie, om alleen te dienen voor de noden van de publiciteit voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De notaris,

Hans Van Overloop

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMF MANAGEMENT

Adresse
AVENUE JULES CESAR 75/7 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale