AMWAY BELGIUM CO

Divers


Dénomination : AMWAY BELGIUM CO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 423.752.913

Publication

10/11/2014
ÿþMod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch 8fflblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ak ele9t1/o,. tv

º%7gerl

3 o 0gr, 2014

ter griffie van "{V

rec~t~~n kOQ eaerl

k van tt cn~stalrr~e

G~f~iede! ~ruS~el

1111l1I1141,11j11111j111111111

O/)

Ondernemingsnr : Benaming 0423.752.913

(voluit) : Amway Belgium Co.

(verkort) : Vennootschap naar het recht van de Staat Delaware

Rechtsvorm : 1209 Orange Street, 19801 Wilmington, Delaware, USA

Zetel : Belgische vestiging: Kunstlaan 50, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen en ontslagen

1. BESLISSING 27/02/2014

Uit de schriftelijke toestemming van de enige aandeelhouder van Amway Belgium Co. dd. 27.02.2014 blijkt dat de enige aandeelhouder van AMWAY BELGIUM CO., (de 'vennootschap'), de volgende besluiten genomen, heeft, in overeenstemming met artikel 228(a) van de Delaware Corporation Law (Wet op de, kapitaalvennootschappen):

AANTAL LEDEN IN DE RAAD VAN BESTUUR

BESLIST dat het aantal personen dat de volledige raad van bestuur zal uitmaken, bepaald wordt op drie.

BEKRACHTIGING VAN DE DADEN VAN LEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

BESLIST dat alle daden van de leden van de raad van bestuur van de vennootschap voor het boekjaar dat', geëindigd is op 31 december 2013 zullen worden bekrachtigd en goedgekeurd en hierbij worden bekrachtigd en goedgekeurd.

VERKIEZING VAN DE LEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

BESLIST dat de volgende personen hierbij verkozen worden als leden van de raad van bestuur om hun mandaat uit te oefenen tot aan de volgende algemene vergadering van aandeelhouders en/of tot op ogenblik waarop hun opvolgers werden verkozen: Samir Behi, Michael A. Mohr en Jeffery C. Tuori.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. BESLISSING 17/03/2014

Uit de schriftelijke toestemming van de enige aandeelhouder van Amway Belgium Co. dd. 17.03.2014, blijkt dat de enige aandeelhouder van AMWAY BELGIUM CO., (de 'vennootschap'), de volgende besluiten genomen heeft, in overeenstemming met artikel 228(a) van de Delaware Corporation Law (Wet op de kapitaalvennootschappen):

INTREKKING/TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN

BESLIST dat de volmachten die werden toegekend aan Samir Behl, Hendrikus (Henk) A.M. van Bremen, Francis (Frank) J.G. van Hees en Imelda M. Vital op 27 april 2012 worden ingetrokken met ingang van 17 maart 2014 en

BESLIST VOORTS dat de volgende bevoegdheid hiermee wordt toegekend aan:

VERLENING VAN BEVOEGDHEDEN:

1. Daden van algemeen bestuur. Daden van algemeen bestuur met machtiging om alle transacties uit te voeren met betrekking tot het maatschappelijk doel van de vennootschap zullen bestaan uit, maar niet beperkt zijn tot: het aangaan van alle types overeenkomsten zoals huur, bewaargeving, dienstenovereenkomsten, bouwovereenkomsten of elk ander type overeenkomst dat genoemde gevolmachtigden noodzakelijk achten om alle algemene bestuursdaden te stellen zoals vereist bij de uitvoering van hun verplichtingen. Op voorwaarde echter dat daden van specifiek bestuur zoals uiteengezet in paragraaf 2 hieronder en transacties waarbij de aankoop en/of verkoop van vaste activa betrokken is zoals uiteengezet in paragrafen 3 en 4 hieronder, uitgesloten zijn van daden van algemeen bestuur.

1.1 Daden van algemeen bestuur tot en met een bedrag van US$ 50.000 per transactie zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van een (1) van de gevolmachtigden Samir Behl, Peter Strydom, Leszek Krecielewski, Francis (Frank) J.G. van Hees, Herman Stumpel of lmelda M. Vital.

1.2 Daden van algemeen bestuur voor een bedrag van meer dan US$ 50.000 per transactie tot en met een bedrag van US$ 250.000 zullen worden uitgeoefend enkel door de handtekening van gevolmachtigden Samir Behl of Peter Strydom of gezamenlijk worden uitgeoefend door de handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden Leszek Krecielewski, Frank van Hees, Herman Stumpel of lmelda M. Vital.

1.3 Daden van algemeen bestuur voor een bedrag van meer dan US$ 250.000 per transactie tot en met een bedrag van US$ 750.000 zullen worden uitgeoefend enkel door de handtekening van gevolmachtigden Samir Behl of Peter Strydom of gezamenlijk worden uitgeoefend door de handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep A; of twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep B, die gezamenlijk ondertekenen samen met een (1) van de gevolmachtigden genoemd in groep A:

Groep A: Leszek Krecielewski en Herman Stumpel.

Groep B: Frank van Hees en lmelda M. Vital.

1.4 Daden van algemeen bestuur voor een bedrag van meer dan US$ 750.000 per transactie tot en met een bedrag van US$ 2.500.000 zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigde Samir Behl.

1.5 Op aanbeveling van Samir Behl zullen daden van algemeen bestuur van meer dan US$ 2.500.000 de goedkeuring vereisen bij besluiten van de aandeelhouder van de vennootschap.

2. Daden van specifiek bestuur. De daden van specifiek bestuur die hieronder zijn opgesomd, zullen worden

uitgesloten van daden van algemeen bestuur. De machtiging om deze daden van specifiek bestuur te verrichten

zal exclusief worden uitgeoefend door de gevolmachtigde Samir Behl of zal worden uitgeoefend door een (1)

van de gevolmachtigden, genoemd in groep A, die gezamenlijk ondertekent samen met een (1) van de

gevolmachtigden, genoemd in groep B:

Groep A: Peter Strydom, Leszek Krecielewski en Herman Stumpel.

Groep B: Frank van Hees en Imelda M. Vital.

2.1 De vennootschap vertegenwoordigen in zaken die verband houden met douaneaangelegenheden.

2.2 De machtiging uitoefenen voor het in dienst nemen, contracteren en beheren van personeel.

2.3 Alle overeenkomsten aangaan die nodig zijn om arbeidsconflicten en rechtszaken tegen de

vennootschap te beëindigen.

2.4 Alle daden van bestuur uitoefenen die nodig zouden zijn voor het nakomen van verplichtingen als

wettelijk vertegenwoordiger van de vennootschap.

2.5 Optreden als de wettelijke vertegenwoordiger van de vennootschap in België met betrekking tot alle

zaken aangaande aanspraken en/of invorderingen.

2.6 Verschijnen voor de departementen en agentschappen van de overheid zoals nodig en passend is om

de transactie van alle zaken in verband daarmee uit te voeren.

3. Aankoop van vaste activa

3.1 Transacties met aankoop van vaste activa tot en met een bedrag van US$ 50.000, op voorwaarde dat dergelijke activatransactie in het budget van de vennootschap voor het vermelde bedrag is goedgekeurd, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van een (1) van de gevolmachtigden Samir Behl, Peter Strydom, Leszek Krecielewski, Francis (Frank) J.G. van Hees, Herman Stumpel of Imelda M. Vital.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge 3.2 Transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 50.000 tot en met een bedrag van US$ 250.000, op voorwaarde dat dergelijke activatransactie in het budget van de vennootschap voor het vermelde bedrag is goedgekeurd, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigden Samir Behl of Peter Strydom of zullen gezamenlijk worden uitgeoefend door de handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden Leszek Krecielewski, Frank van Hees, Herman Stumpel of lmelda M. Vital.

3.3 Transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 250.000 tot en met een bedrag van US$ 750.000, op voorwaarde dat dergelijke activatransactie in het budget van de vennootschap voor het vermelde bedrag is goedgekeurd, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigden Samir Behi of Peter Strydom of zullen gezamenlijk worden uitgeoefend door de handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep A; of van een van de twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep B, die gezamenlijk ondertekent met een (1) van de gevolmachtigden, genoemd in groep A:

Groep A: Leszek Krecielewski en Herman Stumpel.

Groep B: Frank van Hees en Imelda M. Vital.

3.4 Transacties betreffende de aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 750.000 tot en met een bedrag van US$ 2.500.000, op voorwaarde dat dergelijke activatransactie in het budget van de vennootschap voor het vernielde bedrag is goedgekeurd, zullen gezamenlijk worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigde Samir Behl.

3.5 Op aanbeveling van Samir Behl, zullen transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 2.500.000 de goedkeuring bij besluit van de aandeelhouder van de vennootschap vereisen.

4. Verkoop van vaste activa

4.1 Transacties met verkoop van vaste activa tot en met een bedrag van US$ 50.000 in marktprijswaarde, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van een (1) van de gevolmachtigden Samir Behi, Peter Strydom, Leszek Krecielewski, Francis (Frank) J.G. van Hees, Herman Stumpel of lmelda M. Vital.

4.2 Transacties met verkoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 50.000 tot en met een bedrag van US$ 250.000 in marktprijswaarde, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigden Samir Behi of Peter Strydom of zullen gezamenlijk worden uitgeoefend door de handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden Leszek Krecielewski, Frank van Hees, Herman Stumpel of Imelda M. Vital.

4.3 Transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 250.000 in marktprijswaarde, tot en met een bedrag van US$ 750.000, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigden Samir Behl of Peter Strydom of zullen gezamenlijk worden uitgeoefend door de handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep A; of van een van de twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep B, die gezamenlijk ondertekent met een (1) van de gevolmachtigden, genoemd in groep A:

Groep A: Leszek Krecielewski en Herman Stumpel

Groep B: Frank van Hees en Imelda M. Vital.

4.4 Transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 750.000 tot en met een bedrag van US$ 2.500.000, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigde Samir Behl.

4.5 Op aanbeveling van Samir Behl, zullen transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van

meer dan US$ 2.500.000 de goedkeuring bij besluit van de aandeelhouder van de vennootschap vereisen.

5. Financiële en bankautoriteiten. Beperkingen met betrekking tot het ondertekenen voor financiële en banktransacties worden bepaald door middel van afzonderlijke besluiten van de aandeelhouder van de vennootschap.

BEKRACHTIGING EN BEVESTIGING

Bekrachtiging en bevestiging van alles wat genoemde gemachtigden en feitelijke gevolmachtigden doen of hebben gedaan op grond van de goedkeuring van de intrekking/toekenning van bevoegdheid. Deze goedkeuring zal volledig van kracht zijn niet ingang van 17 maart 20'14, met betrekking tot de herroeping van de volmachten die werden toegekend aan Samir Behl, Hendrikus (Henk) A.M. van Bremen, Francis (Frank) J.G. van Hees en Imelda M. Vital op 27 april 2012 en met betrekking tot de volmachten die thans worden toegekend aan Samir Behl, Peter Strydom, Leszek Krecielewski, Francis (Frank) J.G. van Hees, Herman Stumpel of Imelda M. Vital zal blijven gelden tot ze wordt herroepen, gewijzigd of beëindigd zonder verdere acties.

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. BESLISSING 14/04/2014

Uit de schriftelijke toestemming van de enige aandeelhouder van Amway Belgium Co. dd. 14.04.2014, blijkt dat:

INTREKKING VAN BEVOEGDHEDEN

De bijzondere volmacht die door de vennootschap werd toegekend aan Samir Behl, Peter Strydom, Leszek Krecielewski, Francis (Frank) J.G. van Hees, Herman Stumpel en Imelda M. Vital op 17 maart 2014 wordt hiermee herroepen met ingang van 14 april 2014 en wordt vervangen door wat volgt:

VERLENING VAN BEVOEGDHEDEN:

1. Daden van algemeen bestuur. Daden van algemeen bestuur met machtiging om alle transacties uit te voeren die betrokken zijn bij het maatschappelijk doel van de vennootschap zullen bestaan uit maar niet beperkt zijn tot: het aangaan van aile types overeenkomsten zoals huur, bewaargeving, dienstovereenkomsten, bouwovereenkomsten of elk ander type overeenkomst dat genoemde gevolmachtigden noodzakelijk achten om alle algemene bestuursdaden te stellen zoals vereist bij de uitvoering van hun verplichtingen. Op voorwaarde echter dat daden van specifiek bestuur zoals uiteengezet in paragraaf 2 hieronder en transacties waarbij de aankoop en/of verkoop van vaste activa betrokken is zoals uiteengezet in paragrafen 3 en 4 hieronder, uitgesloten zijn van daden van algemeen bestuur.

1.1 Daden van algemeen bestuur tot en met een bedrag van US$ 50.000 per transactie zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van een (1) van de gevolmachtigden Samir Behl, Peter Strydom, Leszek Krecielewski, Francis (Frank) J.G. van Hees, Herman Stumpel, Imelda M. Vital of Jdrg Hoche.

1.2 Daden van algemeen bestuur voor een bedrag van meer dan US$ 50.000 per transactie tot en met een bedrag van US$ 250.000 zullen worden uitgeoefend enkel door de handtekening van gevolmachtigden Samir Behl of Peter Strydom of gezamenlijk worden uitgeoefend door de handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden Leszek Krecielewski, Frank J.G. van Hees, Herman Stuurpel, Imelda M. Vital of Jôrg Hiiche.

1.3 Daden van algemeen bestuur voor een bedrag van meer dan US$ 250.000 per transactie tot en met een bedrag van US$ 750.000 zullen warden uitgeoefend enkel door de handtekening van gevolmachtigden Samir Beel of Peter Strydom of gezamenlijk worden uitgeoefend door de handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep A; of twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep B, die gezamenlijk ondertekenen samen met een (1) van de gevolmachtigden genoemd in groep A:

Groep A: Leszek Krecielewski en Herman Stumpel.

Groep B: Frank J.G. van Hees, Imelda M. Vital en Jorg Hoche.

1.4 Daden van algemeen bestuur voor een bedrag van meer dan US$ 750.000 per transactie tot en met een bedrag van US$ 2.500.000 zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigde Sa mir Behl.

1.5 Op aanbeveling van Samir Behl zullen daden van algemeen bestuur van meer dan US$ 2.500.000 de goedkeuring vereisen bij besluiten van de aandeelhouder van de vennootschap.

2. Daden van specifiek bestuur. De daden van specifiek bestuur die hieronder zijn opgesomd, zullen worden

uitgesloten van daden van algemeen bestuur. De machtiging om deze daden van specifiek bestuur te verrichten

zal exclusief worden uitgeoefend door de gevolmachtigde Samir Behl of zal worden uitgeoefend door een (1)

van de gevolmachtigden, genoemd in groep A, die gezamenlijk ondertekent samen met een (1) van de

gevolmachtigden, genoemd in groep B:

Groep A: Peter Strydom, Leszek Krecielewski en Herman Stuurpet.

Groep B: Frank J.G. van Hees, Imelda M. Vital en Jorg Hoche.

2.1 De vennootschap vertegenwoordigen in zaken die verband houden met douaneaangelegenheden.

2.2 De machtiging uitoefenen voor het in dienst nemen, contracteren en beheren van personeel.

2.3 Alle overeenkomsten aangaan die nodig zijn om arbeidsconflicten en rechtszaken tegen de

vennootschap te beëindigen.

2.4 Alle daden van bestuur uitoefenen die nodig zouden zijn voor het nakomen van verplichtingen als

wettelijk vertegenwoordiger van de vennootschap.

2.5 Optreden als de wettelijke vertegenwoordiger van de vennootschap in België met betrekking tot alle

zaken aangaande aanspraken en/of invorderingen.

2.6 Verschijnen voor de departementen en agentschappen van de overheid zoals nodig en passend is om

de transactie van alle zaken in verband daarmee uit te voeren.

3. Aankoop van vaste activa

3.1 Transacties met aankoop van vaste activa tot en met een bedrag van US$ 50.000, op voorwaarde dat dergelijke activatransactie in het budget van de vennootschap voor het vermelde bedrag is goedgekeurd, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van een (1) van de gevolmachtigden Samir Behl, Peter Strydom, Leszek Krecielewski, Frank J.G. van Hees, Herman Stumpel of Imelda M. Vital of Jerrg Hüche.

3.2 Transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 50.000 tot en met een bedrag van US$ 250.000, op voorwaarde dat dergelijke activatransactie in het budget van de vennootschap voor het vermelde bedrag is goedgekeurd, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigden Samir Behl of Peter Strydom of zullen gezamenlijk worden uitgeoefend door de

C~

Voor-

behouden

aai hOt

Belgisch

Staatsblad

handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden Leszek Krecielewski, Frank J.G. van Hees, Herman

Stumpel, Imelda M. Vital of Jorg Hoche.

3.3 Transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 250.000 tot en met een

" bedrag van US$ 750.000, op voorwaarde dat dergelijke activatransactie in het budget van de vennootschap voor het vermelde bedrag is goedgekeurd, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigden Samir Behl of Peter Strydom of zullen gezamenlijk worden uitgeoefend door de handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep A; of van een van de twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep B, die gezamenlijk ondertekent met een (1) van de gevolmachtigden, genoemd in groep A:

Groep A: Leszek Krecielewski en Herman Stumpel.

Groep B: Frank J.G. van Hees, Imelda M. Vital en Jorg Hoche.

3.4 Transacties betreffende de aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 750.000 tot en met een bedrag van US$ 2.500.000, op voorwaarde dat dergelijke activatransactie in het budget van de vennootschap voor het vermelde bedrag is goedgekeurd, zullen gezamenlijk worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigde Samir Behl.

3.5 Op aanbeveling van Samir Behl, zullen transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 2.500.000 de goedkeuring bij besluit van de aandeelhouder van de vennootschap vereisen.

4. Verkoop van vaste activa

4.1 Transacties met verkoop van vaste activa tot en met een bedrag van US$ 50,000 in marktprijswaarde, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van een (1) van de gevolmachtigden Samir Behl, Peter Strydom, Leszek Krecielewski, Frank J.G. van Hees, Herman Stumpel, Imelda M. Vital of Jorg Hoche.

4.2 Transacties met verkoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 50.000 tot en met een bedrag van US$ 250.000 in marktprijswaarde, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de " gevolmachtigden Samir Behl of Peter Strydom of zullen gezamenlijk worden uitgeoefend door de " handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden Leszek Krecielewski, Frank J. G. van Hees, Herman Stumpel, Imelda M. Vital of Jtrg Hoche.

4.3 Transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 250.000 in marktprijswaarde, tot en met een bedrag van US$ 750.000, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigden Samir Behl of Peter Strydom of zullen gezamenlijk worden uitgeoefend door de handtekeningen van twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep A; of van een van de twee (2) van de gevolmachtigden, genoemd in groep B, die gezamenlijk ondertekent met een (1) van de gevolmachtigden, genoemd in groep A:

Groep A: Leszek Krecielewski en Herman Stumpel.

Groep B: Frank van Hees, Imelda M. Vital en Jorg Hoche.

4.4 Transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 750.000 tot en met een bedrag van US$ 2.500.000, zullen worden uitgeoefend door de enige handtekening van de gevolmachtigde Samir Behl.

4.5 Op aanbeveling van Samir Behl, zuilen transacties met aankoop van vaste activa voor een bedrag van meer dan US$ 2.500.000 de goedkeuring bij besluit van de aandeelhouder van de vennootschap vereisen.

5. Financiële en bankautoriteiten. Beperkingen met betrekking tot het ondertekenen voor financiële en banktransacties worden bepaald door middel van afzonderlijke besluiten van de aandeelhouder van de

" vennootschap.

BEKRACHTIGING EN BEVESTIGING

Bekrachtiging en bevestiging van alles wat genoemde gemachtigden en feitelijke gevolmachtigden doen of hebben gedaan op grond van deze volmacht. Deze volmacht zal volledig van kracht zijn met ingang van 14 april 2014 en blijft van kracht tot ze wordt herroepen, gewijzigd of beëindigd zonder verdere acties vanwege de ondergetekende.

Samir Behl Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2013 : BL448419
13/07/2012 : BL448419
13/07/2012 : BL448419
20/02/2015 : BL448419
12/05/2015 : BL448419
10/09/2004 : BL448419
30/08/2004 : BL448419
24/01/2003 : BL448419
03/01/2001 : BL448419
20/04/1999 : BL448419
22/01/1998 : BL448419
01/01/1992 : BL448419
01/01/1989 : BL448419

Coordonnées
AMWAY BELGIUM CO

Adresse
KUNSTLAAN 50 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale