ANDERLECHT MOTORS CARROSSERIE (VERKORT) A.M.C.

Divers


Dénomination : ANDERLECHT MOTORS CARROSSERIE (VERKORT) A.M.C.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 864.594.553

Publication

19/06/2014
ÿþ mai 11.1



B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Il 111*RIgto 1

flcergc1cgd/ontvangen op

1 0 11.1N1 2014

ter griffie van de Nederlandstalige Fehtbank van kórófiztillandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op vijfjuni ,! tweeduizend veertien, blijkt hetgeen volgt:

!; 1. De vergadering bevestigt dat door de Bijzondere Algemene Vergadering van vennoten, welke voorafgaandelijk ;! dezer, met name op 15 mei 2014, gehouden werd, beslist werd om uit de overgedragen winst van de vennootschap, zoals deze blijkt uit de meest recente jaarrekening welke voor 31 maart 2013 door de algemene vergadering werd goedgekeurd, met name de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar afgesloten per 30 juni 2012, en welke per voormelde datum vijfhonderd vierenvijftigduizend honderd vierenveertig euro éénenveertig cent (E 554.144,41) '! bedroeg, een dividend uit te keren aan de huidige vennoten van de vennootschap ten belope van een bruto-bedrag van vijfhonderd vierenvetigduizend en honderd euro (E 554.100,00), hetzij, na inhouding van een (verlaagde) roerende voorheffmg a rato van tien procent (10 %), een netto-bedrag van vierhonderd achtennegentigduizend: zeshonderd negentig euro (E 498.690,00), en dit in verhouding tot de respectievelijke participaties van de huidige! vennoten in de vennootschap.

Gelet op het feit dat het netto-bedrag van het uitgekeerde dividend opnieuw in de vennootschap wordt ingebracht,! l! zoals voorgesteld onder het tweede agendapunt en zoals beslist onder het tweede besluit van deze Buitengewone!

Algemene Vergadering, is voormelde dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek !! Inkomstenbelasting onderworpen aan een verlaagde roerende voorheffing van tien procent (10 %).

2. De vergadering beslist vervolgens om het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van het bedrag! van het onder voorgaand besluit vermelde netto-dividend, met name een bedrag van vierhonderd! achtennegentigduizend zeshonderd negentig euro (E 498.690,00), teneinde het kapitaal van de vennootschap tel brengen van honderd vijfentachtigduizend negenhonderd negenennegentig euro negenennegentig cent (El 185.999,99) op zeshonderd vierentachtigduizend zeshonderd negenentachtig euro negenennegentig cent (E! l! 684.689,99), met name door inbreng in geld van voormeld netto-dividend door de huidige vennoten van de! vennootschap, en dit in verhouding tot hun aandelenbezit.

!l Deze kapitaalverhoging vindt plaats met uitgifte van duizend vijfhonderd vijftig (1.550) nieuwe aandelen van

;i dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

!lliet aantal nieuw uit te geven aandelen werd bepaald op basis van de fractiewaarde van het bestaande eigen! vermogen op 30 juni 2013.

l! 3, Onderschrijving Volstorting

!! De vennoten van de vennootschap verklaren vervolgens kennis te hebben van de statuten en van de financiële! !! toestand van de vennootschap en de kapitaalverhoging te onderschrijven ten belope van de geheelheid, hetzij tellj l! belope van vierhonderd achtennegentigduizend zeshonderd negentig euro (E 498.690,00), en dit met uitgifte van! !! duizend vijfhonderd vijftig (1.550) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten biedenl !! als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0864.594.553

Benaming (volut): ANDERLECHT MOTORS CARROSSERIE

(verkort) A.M.C.

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Lenniksebaan 27 te 1070 Anderlecht

Onderwerp akte: REGIME ARTIKEL 537 WIE  BEVESTIGING UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND UIT OVERGEDRAGEN WINST  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD VAN HET NETTO-DIVIDEND STATUTENWIJZIGING

mod11.1

Voormelde vennoten-intekenaars verklaren en door de vergadering erkent dat de aldus onderschreven

kapitaalverhoging integraal volstort werd door een storting in speciën, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde

beschikt over een bedrag van

vierhonderd achtennegentigduizend zeshonderd negentig euro 498.690,00).

De duizend vijfhonderd vijftig (1.550) nieuwe volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen als volgt:

* zevenhonderd vijfenzeventig (775) nieuwe aandelen aan de Heer Evert Grauls, voornoemd, als vergoeding

voor de gedane inbreng in geld;

* zevenhonderd vijfenzeventig (775) nieuwe aandelen aan de Heer Yvo Vanbinst, voornoemd, ais vergoeding

voor de gedane inbreng in geld.

4. De vergadering stelt vast en ondergetekende notaris stelt bij authentieke akte vast dat onderhavige kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van vierhonderd achtennegentigduizend zeshonderd negentig euro (¬ 498.690,00) onderschreven en volledig volstort werd, en dat het kapitaal effectief gebracht is op zeshonderd vierentachtigduizend zeshonderd negenentachtig euro negenennegentig cent (E 684.689,99), vertegenwoordigd door vierduizend en vijftig (4.050) aandelen, vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening.

5. De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken naar aanleiding van de inwerkingtreding van het Wetboek van Vennootschappen en naar aanleiding van voorschreven beslissing. De statuten van de vennootschap werden bijgevolg als volgt vastgesteld:

a) De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "PROCUREUR", in 't Frans SPRL "PROCUREUR".

b) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1070 Anderlecht, Bergen-sesteenweg 1141.

c) De vennootschap heeft tot doel:

Het gewoonlijk en zelfstandig uitbaten van een garage in de zin van: onder andere het aan- en verkopen van nieuwe en tweedehandsvoertuigen, aanhangwagens en moto's, het aan- en verkopen met inbegrip van plaatsing van wisselstukken en automobieltoebehoren, zoals banden, alarminstallaties, radio's en dergelijke: het aan- en verkopen van brandstoffen en lubrifianten; het onderhouden en herstellen, zowel carrosserieschade als mechanische defecten, van voertuigen, aanhangwagens en moto's; in- en uitvoer van nieuwe en tweedehandsvoertuigen, aanhangwagens en moto's; wassen en simoniseren van voertuigen en moto's; depannage van voertuigen en moto's ingeval van pech, zowel op de private als op de openbare weg; het afsluiten als tussenpersoon van verkopen op afbetaling of op leasing.

Dit alles in de meest mime zin. Deze opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel aile noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet-aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke verenigingen. De vennootschap kan alle fmanciële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. De vennootschap kan ook fusies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij best geschikt acht.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële, roerende als onroerende, industriële als financiële aard welke rechtstreeks als onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

d) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

e) Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vierentachtigduizend zeshonderd negenentachtig euro negenennegentig cent (e 684.689,99), Het is vertegenwoordigd door vierduizend en vijftig (4.050) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vierduizend vijftigste (1/4.050e, van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

f) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

'b

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegen-woordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regehnatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

g) De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december om negentien uur.

h) Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

i) Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

j) De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

k) Vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat door de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Indien evenwel op het ogenblik van de ontbinding de vennootschap geen schulden meer heeft, kan de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte gebeuren op voorwaarde evenwel dat de beslissing hieromtrent genomen wordt door alle vennoten met eenparigheid van stemmen.

Bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder(s), handelend in zijn hoedanigheid van vereffeningscomité.

Bevoegdheden

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door het artikel 186 Wetboek van Vennootschappen.

Procedure van vereffening

Tijdens de vereffening moet de Rechtbank van Koophandel op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken tijdens de vereffening. Conform artikel 189bis moeten de vereffenaars in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voor handen zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte aandelen.

Indien bewijze van deelgerechtigheid bestaan in vervanging van afgeloste kapi-taalaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

6. De vergadering kent alle machten toe aan de zaakvoerders met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent tevens aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

7. De vergadering machtigt bovendien elke zaakvoerder en aan de Heer Ludovicus De Beleyr, accountant, kantoorhoudend te Sint-Niklaas, Kiemerstraat 153 met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten die in het kader van de genomen beslissingen bij enige (fiscale, BTW-, sociale of andere) administratie, met inbegrip van de Kruispuntbank der Ondernemingen nuttig dan wel noodzakelijk zouden zijn, te vervullen.

Voomoemde lasthebber zal te dien einde, in naam en voor rekening van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen en, in het algemeen, alle feitelijke en rechtshandelingen mogen stellen om dit mandaat te kunnen uitoefenen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Mod11.1

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 5 juni

2014.

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

.

Voor-

behouden

,- aan het

Belgisch

Staatsblad

..

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 23.12.2013 13699-0070-012
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 07.01.2013 13004-0267-012
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 21.12.2011 11645-0144-012
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 27.12.2010 10646-0375-012
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 14.12.2009 09886-0311-012
07/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 30.12.2008 08879-0269-012
14/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 07.01.2008 08007-0179-011
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 13.12.2006, NGL 27.12.2006 06933-5141-013
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 14.12.2005, NGL 29.12.2005 05925-4361-014

Coordonnées
ANDERLECHT MOTORS CARROSSERIE (VERKORT) A.M.…

Adresse
Zetel: Lenniksebaan 27 te 1070 Anderlecht

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale