ANGEL TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANGEL TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.537.536

Publication

14/10/2014
ÿþ11)113,11

111111

BE

------ '"

Ondernemingsnr : 0843.537.536

Benaming

(voluit) : Angel Transport

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2880 Bornem, Klein-Mechelen 17B

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Steven Vandersnickt, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Caroline Heiremans & Steven Vandersnickt, geassocieerde notarissen" met zetel te Zele, op twaalf september tweeduizend veertien, neergelegd voor registratie, dat er een buitengewone algemene vergadering, werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ange! Transport", met zetel te 2880 Bomem, Klein-Mechelen 17B.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Bart Hutsebaut, te Lokeren, op zeven februari tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig februari tweeduizend en twaalf onder nummer 12042878, waarvan de maatschappelijke zetel werd verplaatst bij beslissing van de algemene vergadering van 17 februari 2014, gepubliceerd alsvoren op 5 maart daarna, onder nummer 14055827,

Il. BESLISSINGEN

Na uiteenzetting van de reden welke tot deze buitengewone algemene vergadering aanleiding gegeven, hebben legt de voorzitter de punten ter stemming en na bespreking worden volgende beslissingen genomen.

1. Voorafgaande verslagen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor_

De conclusies van het verslag van Moore Stephens Audit bv cvba, kantoor houdend te Antwerpen, Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de heer Koen van Eupen, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven

"Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Koen van Eupen, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 10 september 2014 door de zaakvoerder van de BVBA ANGEL TRANSPORT, met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Klein-Mechelen 17 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0843.537.536, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, afdeling Mechelen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voomoemde vennootschap.

De inbreng in natura bestaat uit een gedeelte van een rekening-courant met een nominale waarde ten ' belope van E 50.000,00.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte

" bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als

" vergoeding van de inbreng in natura wor-den gegeven.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de' Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

-de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de waarderingsmethode vanuit bedrijfseconomisch standpunt verantwoord is, aangezien de schuldpositie van de vennootschap vermindert t.b.v. de nominale waarde van de ingebrachte vordering. Het in te brengen gedeelte van de rekening-courant is, met betrekking tot en ingevolge deze inbreng, niet overgewaardeerd.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 286 nieuwe aandelen van de BVBA ANGEL TRANSPORT, die

dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE's

BELG'

LGis 7Lurf RECHTBA-----NK KOOPHANDE NC.

0 -M

CH sri

2 2 SEP. 20114

13LA-D

A!\ITWERPriffiti. MECHELEN

4T

Mod Word 11.1

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen váár de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijkainylged op one controle uitgeoefend.

Onze opdracht bestaat èr niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Dit verslag Weed 'opgernéakt ingevolge artikel 313 §1 W. Verni. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoren uiteengezet.

Voormeld verslag van de zaakvoerder zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2, Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering het kapitaal met vijftigduizend euro (E 50.000) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600) te brengen op achtenzestigduizend zeshonderd euro (E 68.600) door inbreng van de rekening-courant van de heer Ôztorun ten belope van E 50.000.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van 286 aandelen zonder nominale waarde die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 386 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde,

3. Wijziging van artikel vijf van de statuten

Ingevolge de genomen beslissingen beslist de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen ais volgt "Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achtenzestigduizend zeshonderd euro (E 68.600), vertegenwoordigd door 386 aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

4. Aanpassing statuten aan zetelverplaatsing

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de zetelverplaatsing naar 2880 Bornent, Klein-

Mechelen 17B, genomen bij beslissing van de algemene vergadering van 17 februari 2014, gepubliceerd

alsvoren op 5 maart daarna, onder nummer 14055827.

Artikel 3 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2880 Bornern, Klein-Mechelen 17B."

5, Coördinatie statuten

De vergadering verleent machtiging om de statuten te coördineren waarvoor opdracht wordt gegeven aan

ondergetekende notaris.

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen,

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- coordinering van de statuten

Getekend

Steven Vandersnickt

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



05/03/2014
ÿþ toc Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*19055827111

turiuSSj f

24 FEB 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0843.537.536

Benaming

(voluit) : ANGEL TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ck L . b SP ~1 -R.QC2 ,.,Mi )020.- Petterd (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering van 17/02/2014 neemt met eenparigheid van stemmen kennis van hetgeen volgt:

De maatschappelijke zetel wordt overgebracht naar Klein-mechelen 17 B te 2880 Bornem en dit met ingang van heden.De buitengewone algemene vergadering van 17/02/2014 neemt met eenparigheid van stemmen Evennis van hetgeen volgt:

Cengiz Üztorun

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam erf handtekening.

14/11/2014
ÿþ Mod MM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E si

b

E

MON1TEtJ

116 -11

v~ OKT. 2014

ELGISCH STAAT f}e NTBANK van KOOPHANDEL

`Ay TWERPEN,af.iMECHELEN

20Yi

Ondernem:ngsnr Benarnirig

vo u,t

(verkort)

0843.537536

ANGEL TRANSPORT

Rechtsvorm BVBA

Zetel Klein-Mechelen 17 B - 2880 BORNEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Benoeming nieuwe zaakvoerder - Wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 08/10/2014 neemt met eenparigheid van stemmen kennis van hetgeen volgt:

- De heer Üztorun Cengiz neemt ontslag als zaakvoerder met ingang van heden. Er wordt hem kwijting

verleend.

Hij draagt zijn volle 100 aandelen over aan mevrouw ozgünes Sittiyka.

- Mevrouw Üzgünes Sittiyka, wonende te 1800 Vilvoorde, President Kennedylaan 55, wordt vanaf heden

benoemd als zaakvoerder en dit met ingang van heden.

- De maatschappelijke zetel wordt overgebracht naar President Kennedylaan 55 te 1800 Vilvoorde en dit

met ingang van heden.

ozgünes Sittiyka

Zaakvoerder

Op de laatste biz van Luik B verrn¬ lden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notai,s, hetze{ van de pe:sotolnfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veltegeawnordigen

Verso Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 30.07.2013 13367-0469-012
04/03/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIuwuni~~i~uiui

*13036 86*

IAA

ï

2.1 FOI, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0843.537.536

Benaming

(voruit) : ANGEL TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : DE LAUBESPINSTRAAT 11 -1020 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte :: ONTSLAG ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering van 19/02/2013 neemt kennis van het ontslag van zaakvoerder de

heer Copur Cevat, wonende te 9240 Zele, Gentsesteenweg 53 met ingang van heden.

Hij draagt zijn volle 48 aandelen over aan de heer Üztorun Cengiz.

Zaakvoerder

Üztorun Cen" iz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/02/2012
ÿþMal Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*12043878*

ber

ar Sta

D 9 FEV.

BRUSSteL

Griffie

Ondernemingsnr Benaming t 53 53~

(voluit) : (verkort) : ANGEL TRANSPORT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1020 Brussel, de Laubespinstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 7 februari 2012

1/De heer CZTORUN Cengiz, geboren te Emirdag (Turkije) op 2 oktober 1971, Belg, nationaal nummer

711002 39539, identiteitskaart nummer 590-8831018-67, gehuwd, wonende te 9240 Zele, Magedalenastraat

11/A;

2/De heer COPUR Cevat, geboren te Velsen (Nederland) op 12 september 1992, Nederlander, nationaal

nummer 920912 40170, document ter staving van duurzaam verblijf B1116659 92, ongehuwd, wonende te 9240'

Zele, Gentsesteenweg 53.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

-onder de naam ANGEL TRANSPORT, met zetel in het gerechtelijk arrondissement Brussel te 1020

BRUSSEL, De Laubespinstraat 11 en met een onbeperkte duur;

-met als doel:

De vennootschap heeft als doel:

-vervoer te land, nationaal en internationaal;

-goederenvervoer over de weg;

-verhuisdiensten;

-de verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken;

-goederenvervoer over de weg;

-goederenvervoer langs de weg : vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer;

-verhuur van vrachtwagens met bestuurder;

-koeriers, exclusief de nationale posterijen;

-verhuur van overige transportmiddelen voor vervoer te land;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manier die zij best geschikt acht.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger. Zij mag brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap kan door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of op welke wijze ook, deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen.

De vennootschap mag voorzien in de supervisie, beheren, raad geven en controleren van filialen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin. Het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten. Zij mag zich voor deze vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, borgstellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken en als bestuurder optreden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, zoals het huren en verhuren, laten bouwen en verbouwen, aankopen en verkopen van (on)roerende goederen.

waarvan het kapitaal:

* 18.600,00 euro bedraagt;

Op á laagte blz van luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen . -

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur b

dat

22/02%2612 - Annexés ait Moniteur belge

volledig in geld geplaatst werd;

* ten belope van 6200,00 euro volstort werd;

*verdeeld is in honderd aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door

a. voormelde heer ÜZTORUN Cengiz, ten belope van 9.672,00 euro, die stortte ten belope van 3.224,00 euro, waarvoor hem 52 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

b. voormelde heer COPUR Cevat, ten belope van 8.928,00 euro, die stortte ten belope van 2.976,00 euro, waarvoor hem 48 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend.

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij ING België onder nummer 363-1007996-12, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 3 februari 2012, dat aan de notaris werd overhandigd.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf 1 februàri 2012 tot en met 31 december 2012);

- met jaarvergadering op de tweede zaterdag van de maand juni om 14 uur in de zetel van de vennootschap, (de eerste jaarvergadering heeft plaats in juni 2013);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot gewone onbezoldigde zaakvoerders werden aangesteld voornoemde heren ÜZTORUN Cengiz en COPUR Cevat.

met als bijzonder lasthebber, met daadwerkelijke en permanente leiding van de vervoerswerkzaamheden : de heer DRAPIER Omer Rudy, geboren te Aalst op 24 april 1954, identiteitskaart nummer 591-2459000-55, nationaal nummer 540424 18959, houder van het getuigschrift van vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal vervoer van goederen over de weg nummer 04230; Overeenkomstig de bepalingen opgenomen in de wet van 3 mei 1999 betreffende het vervoer van zaken over de weg (B.S. 30 juni 1999), alsmede de bepalingen opgenomen in het KB van 7 mei 2002 betreffende het vervoer van zaken over de weg (B.S. 30 mei 2002) dient de lasthebber zich regelmatig bezig te houden met volgende werkzaamheden :

-het aanschaffen van voertuigen;

-het sluiten van overeenkomsten met opdrachtgevers en onderaannemers;

-het sluiten van verzekeringsovereenkomsten;

-het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

-de operationele leiding, zijnde de ritplanning en de ritbewaking;

-afsluiten van alle overeenkomsten inzake aankoop en verkoop;

-afsluiten van alle overeenkomsten van cliënteel, opmaken van bestekken, kostprijsberekeningen, facturer -aanwerving, toezicht en afdanking van personeel;

De Heer DRAPIER Omer, voornoemd, stelt eveneens zijn vervoersvergunning ter beschikking van de vennootschap, hetgeen door de algemene vergadering wordt aanvaard.

- met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve, tot die reserve tien ten honderd (10 %) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

De netto-opbrengst van de vereffening na betaling van alle schulden en lasten zal toegekend worden aan de vennoten in evenredigheid van hun aandelen en rekening houdend met de volstorting dezer aandelen.

De oprichters verklaren volmacht te geven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HELMUT VANDENHOVE, te Lokeren, Heiendestraat 52, met recht van indeplaatsstelling, tot het vervullen 'van alle formaliteiten met betrekking tot het ondernemingsloket, de BTW en alle formaliteiten die betrekking hebben op de oprichting en het opstarten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

lor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en),

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

12/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ANGEL TRANSPORT

Adresse
HANCARTSTRAAT 12 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale