APOSTROF PRESS AND PUBLIC RELATIONS, AFGEKORT : APOSTROF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOSTROF PRESS AND PUBLIC RELATIONS, AFGEKORT : APOSTROF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.510.452

Publication

23/05/2014
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffieltán de akte

neergelegdtm y ragen o

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111

111

I MAI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank varPRgehandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0451.510.452

Benaming

(voluit) : APOSTROF PRESS AND PUBLIC RELATIONS (verkort) : APOSTROF

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Odon Warlandlaan nummer 210 te Jette (1090 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN NATURA - ACTUALISATIE VAN DE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOSTROF PRESS AND PUBLIC RELATIONS", afgekort "APOSTROF", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Jette (1090 Brussel), Odon Warlandlaan nummer 210, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0451.510.452 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0451.510.452, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Uimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op achtentwintig maart tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1ste Registratiekantoor van Brussel 3 op elf april nadien, boek 5/2 blad 10 vak 14, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Ontvanger W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing - Verslagen

Voorafgaandelijk aan de beslissingen die zullen volgen, keurt de vergadering het volgende goed:

A. Het verslag opgesteld door de Bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter  Saeys & Co, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I. SAEYS, vertetegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw SAEYS Inge, kantoorhoudende te Aalst, Gentse Steenweg nummer 55, de dato 20 maart 2014, ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, meer bepaald betrekking hebbend op de beschrijving van de inbreng in natura, waarvan hierna sprake, en op de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van dit voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk ais volgt:

"De inbreng in natura ten belope van E 90.000,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA APOSTROF PRESS AND PUBLIC RELATIONS bestaat uit een vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan mevrouw Anita VANDENBOSCH.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat, onder voorbehoud dat de eerdere afschaffing van nominale waarde van aandelen notarieel wordt bevestigd:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10

b)onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering van 19/11/2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor er zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura;

1)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering lelden tenminste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,ihetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd Is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.855 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap BVBA APOSTROF PRESS AND PUBLIC RELATIONS en worden allen toegekend aan mevrouw Anita VANDENBOSCH."

B. Bijzonder verslag van de zaakvoerder, Mevrouw VANDENBOSCH Annita, voornoemd, de dato 11 maart 2014, ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura waarvan hierna sprake, als de kapitaalverhoging die eruit voortvloeit, van belang zijn, en ook waarom eventueel afgeweken wordt van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten betope van negentigduizend euro (90.000,00 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één centiem (18.592,01 ¬ ) naar honderd en acht duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één centiem (108.592,01 ¬ ), met uitgifte van duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) nieuwe aandelen, door een inbreng in natura van een vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan Mevrouw VANDENBOSCH Annita, de enige vennoot.

Derde beslissing - Actualisatie van de statuten

De vergadering beslist om de statuten te herformuleren en te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing, met de huidige situatie van de vennootschap en met het Wetboek van Vennootschappen, zoals volgt, zonder over te gaan tot een wijziging van het maatschappelijk doel of tot andere fundamentele wijzigingen aan statutaire bepalingen, zoals bedoeld in artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen, aan te brengen:

UITTREKSEL VAN STATUTEN

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid,

Ze draagt de benaming "APOSTROF PRESS AND PUBLIC RELATIONS", afgekort "APOSTROF",

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Jette (1090 Brussel), Odon Warlandlaan nummer 210.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van communicatie, publiciteits- en public relations acties, in de meest uitgebreide zin, door middel van alle mogelijke middelen, de organisatie en inrichting van conferenties, evenementen, shows, persmededelingen en presentaties, het ontwikkelen en contracteren van relaties.

Zij kan zich bezig houden met de studie, de creatie, de productie en de exploitatie van alle mogelijke vormen van publiciteit en communicatie.

Meer in het algemeen kan de vennootschap zich bezighouden met alle activiteiten die de promotie van de onderneming in het algemeen, aasbelangen.

De vennootschap kan haar doel realiseren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in participatie met derdeli.

Zij kan deze activiteit uitoefenen zowel in België als in het buitenland en dit op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

De vennootschap kan zowel aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of van aard zijn er de ontwikkeling ervan te vergemakkelijken zoals: afschaffing, uitbating, het verlenen van allerhande brevetten, licenties of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel. Zij zal belangen kunnen nemen of samenwerken met andere vennootschappen bij wijze van inbreng, fusie, samenwerking. Dit zowel met Belgische als met buitenlandse ondernemingen met een maatschappelijk doel dat zowel gelijkaardig, analoog, aanvullend of eenvoudig nuttig kan zijn voor de realisatie van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd en acht duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één centiem (108.592,01 ¬ ), vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd en vijf (2,605) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/tweeduizend zeshonderd en vijfde (1/2.605de) van het maatschappelijk kapitaal.

Winstverdeling

,

Voorbehouden aan het ;t Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden' afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven,

In geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Indien de aandelen niet in gelijke mate vrijgemaakt worden, zal/zullen de vereffenaar(s) voorafgaandelijk het evenwicht herstellen, hetzij door oproeping van fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de tiende juni om zeventien uur.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op het zelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders, In dit geval, heeft ieder zaakvoerder de bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder wordt er toe gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, verslag opgesteld door de Bedrijfsrevisor, deBV-BVBA "Van Cauter  Saeys & Co" en verslag van de zaakvoerder, , ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, gecoordineerde statuten.

,Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2013 : BL576097
20/06/2012 : BL576097
21/06/2011 : BL576097
29/06/2010 : BL576097
29/06/2009 : BL576097
19/08/2008 : BL576097
27/07/2007 : BL576097
22/08/2006 : BL576097
17/06/2005 : BL576097
24/06/2004 : BL576097
04/07/2003 : BL576097
17/07/2002 : BL576097
14/09/2001 : BL576097
23/08/2001 : BL576097
19/11/1998 : BL576097
25/12/1993 : BL576097
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0592-012

Coordonnées
APOSTROF PRESS AND PUBLIC RELATIONS, AFGEKOR…

Adresse
REMY SOETENSSTRAAT 44/2 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale