APOTELESMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTELESMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.195.809

Publication

26/03/2013
ÿþ Mo./ Mal 11.1

;'¢-1~: ;~~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.._

Voorbehouder aan het eielgisch Staatsblat 11111111111,§111111111

Griffie 1 rj Ma ZI

13

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0870.195.809

Benaming

(voluit) : "APOTELESMA"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : 1180 Ukkel (Brussel), Groene Jagerslaan 7 bus 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING - KWIJTING VEREFFENAAR - MACHTEN

Het blijkt vit een onderhandse akte van 1 september 2012 dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Apotefesma" met ondememingsnummer BTW BE 0870.195.809 RPR Brussel en met zetel te 1180 Brussel (Ukkel), Groene Jagerslaan 7 bus 8, vennootschap thans in vereffening, met éénparigheid van stemmen en met onmiddellijke ingang ondermeer volgende besluiten heeft genomen

L 1. De vergadering besluit tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de Vennootschap definitief ophoudt te bestaan zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening.

2. De vergadering beslist om volledige en onvoorwaardelijke kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, te verlenen aan de vereffenaar voor de uitoefening van haar mandaat in het kader van de vereffening van de Vennootschap.

3. De vergadering beslist dat de maatschappelijke boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard worden op het privé-adres van de gewezen vereffenaar, te weten : 1180 Brussel (Ukkel), Groene Jagerslaan 7 bus 8.

4. De vergadering verleent volmacht aan de heren Frank VYNCKE, wonende te 9820 Merelbeke, Sint-Elooistraat 120, en Dirk DE MAN, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Antwerpsesteenweg 117, met recht van in de plaatsstelling en met de bevoegdheid om individueel te handelen, teneinde;

a) alle formaliteiten met betrekking tot de sluiting van de vereffening te vervullen, in het bijzonder voor de publicatie van de beslissing tot sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 195 § 1 van het Wetboek van vennootschappen; voor de doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij het Rechtspersonen register van de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de BTW-administratie alsmede alle eventuele andere vergunningsnummers te laten schrappen; en

b) het register van aandelen buiten gebruik stellen binnen de acht dagen te rekenen vanaf heden door op aile gebruikte bladzijden op duidelijk en niet verwijderbare wijze de melding "geannuleerd" aan te brengen.

c) al het nodige te doen met het oog op de indiening van de belastingaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en/of indirecte belastingen.

5, Onverminderd de rechten van derden lastens de vereffenaar zoals bepaald in artikel 196 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de algemene vergadering bovendien aan te stellen als bijzondere lasthebbers met de bevoegdheid om individueel te handelen en met recht van ln de plaatsstelling: mevrouw Hildegard GHEERAERT en de heer Michaël vAN dER HEIJDEN, beiden voornoemd, teneinde in haar naam en voor haar rekening:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

udén arr

tiet èÎglscft s'táatsbiad

a) zich alle thans nog in België beschikbare activa te doen overhandigen en daarover te beschikken in het kader van de verdeling;

6) met betrekking tot alle eventuele activa of passiva toebehorende aan de ontbonden vennootschap op heden, dag van afsluiting van de vereffening, en die, om welke reden ook, op heden niet (voldoende) bekend zijn:

Ile om het even welke maatregelen te nemen tot vrijwaring van haar rechten en eventuele verplichtingen evenals van deze van haar rechthebbenden;

- op te treden als etser of verweerder in rechte.

Tegelijk mee neergelegd

1. Origineel onderhands besluit de dato 01.092012 van de buitengewone algemene vergadering van

vennoten houdende

- vaststelling sluiting vereffening

- volmachten

2, Copie vonnis rechtbank van koophandel Brussel de dato 29.06.2012 houdende goedkeuring

verdelingsplan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 30.11.2011, NGL 29.05.2012 12144-0404-011
18/03/2011
ÿþ hlad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Bergiscl

Staatsbh

" 1104241."

1111

Ondememingsnr : 0870195809

Benaming :

(voluit): APOTELESMA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1180 Brussel (Ukkel), Groene Jagerslaan, 7 bus 8

Onderwerp akte : Wijziging boeklaar en datum jaarvergadering - Verlenging lopende boekjaar - Vervroegde Ontbinding en Invereffeningstelling - Verslaggeving - Ontslag zaakvoerders - Benoeming, machten en bezoldiging vereffenaar

Uit een akte verleden voor ondergetekende, Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm! van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS &j JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op acht december tweeduizend en tien, geregisteerd :: "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor derf Registratie op 15 december 2010. boek 1357 blad 26 vak 15. Ontvangen :: vijfentwintig euro (25 Eur). De Ontvanger : (getekend) De Clercq G.",1 houdende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten!

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Apotelesma" mets

ondernemingsnummer Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde BE 0870.195.8091 Rechts-personenregister Brussel en met zetel te 1180 Brussel (Ukkel), Groene] Jagerslaan 7 bus B, blijkt dat volgende besluiten genomen werden mets onmiddellijke ingang:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besloot dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één! december van ieder jaar om te eindigen op dertig november van het volgende jaar

Bij wijze van overgangsmaatregel besloot de vergadering het lopende] boekjaar dat een aanvang genomen heeft op één januari tweeduizend en tien!

(2011). I

(2010) te verlengen tot dertig november tweeduizend en elf

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besloot de datum van de jaarvergadering aan te passen aan

het gewijzigde boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de

tweede dinsdagvan de maand april om negentien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering

gehouden worden in de maand december van het jaar tweeduizend en twaalf

(2012).

DERDE BESLUIT

Nadat de vergadering omstandig kennis genomen heeft van: oktober]

- het desbetreffende verslag van de zaakvoerders gedateerd op één laatst;

- het hierna nader aangeduide verslag van de externe accountant;

- de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en tien;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

1

r Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het



8eigisch . Staatsblad verklaarde deze hierbij geen enkele bemerking te willen formuleren en! keurde de vergadering de beide verslagen en staat bijgevolg zondermeer] goed. De conclusies van het verslag, gedateerd te Merelbeke op vijftien november laatst, van de Burgerlijke Vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Quest for Financials", vertegenwoordigd door de heer Frank Vyncke, extern accountant, luiden als volgt: "De staat van activa en passiva van de vennootschap APOTELESMA BVBA waarvan! de maatschappelijke zetel gelegen is te Groene Jagerslaan 7 bus 8, te 11801 Ukkel, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening; voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van del vennootschap, afgesloten 30 september 2010 zijnde minder dan 3 maanden] ]voordien, van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van 594.821,38 EUR en een resultaat van - 25.067,31 EUR. Het netto actief; bedraagt 590.402,90 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig dei ]toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van; de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft.

De ontstentenis van de wettelijke reserves in de jaarrekeningen en de toestand van de vennootschap per 30/9/2010 heeft geen negatieve impact ]veroorzaakt op het eigen vermogen van de vennootschap. Het bestuursorgaan heeft onrechtstreeks de nodige reserves aangelegd in de vorm van overgedragen winst.

!Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de?

aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht."

De vergadering besloot dan ook de vennootschap met ingang op acht december; ]tweeduizend en tien op vrijwillige wijze, vervroegd in ontbinding tel ]stellen en over te gaan tot haar vereffening.

!Vanaf acht december tweeduizend en tien wordt de vennootschap geacht slechts verder te bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. lIn toepassing van artikel 183, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap voortaan in al haar uitgaande stukken vermelden dat zij in vereffening is.

~De ontbinding van de vennootschap stelt tevens een einde aan het mandaat

Ivan de in functie zijnde zaakvoerders. j

De gewezen zaakvoerders bekwamen tevens décharge onder voorbehoud vans goedkeuring van de jaarrekening over het thans lopende boekjaar. VIERDE BESLUIT

De vereffening van de vennootschap werd, onder de opschortende voorwaardes van bevestiging en/of homologatie door de bevoegde rechtbank van! 'koophandel, toevertrouwd aan één (1) vereffenaar, te weten: Mevrouw lHildegard Elisabeth Irma GHEERAERT, houdster van identiteitskaart nummer 5901857147-11 en met rijksregisternummer 57.08.22-222.80, wonende te 1180 Brussel (Ukkel), Groene Jagerslaan 7 bus 8, die dit mandaat aanvaard heeft. De vergadering noteerde dat de vereffenaar reeds handelingen kan stellen voorafgaandelijk aan de (niet-)bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel, doch met het risico dat deze achteraf nietig worden verklaard. De voornoemde vereffenaar zal over de meest uitgebreide bevoegdheden' beschikken ter uitoefening van zijn mandaat en zal ondermeer bevoegd zijn

tot alle verrichtingen zoals vermeld in de artikelen 186 tot 195 van het Wetboek van Vennootschappen; Deze bevoegdheden omvatten zodoende zowel de

zogenaamde "gewone" bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van

Vennootschappen) als deze waarvoor de vereffenaar de toestemming van de

algemene vergadering nodig heeft (artikel 187 van het Wetboek van! !Vennootschappen); Gezegde toestemming, vereist krachtens artikel 187 van! !het Wetboek van Vennootschappen, wordt bij deze uitdrukkelijk verleend. !De vereffenaar is gemachtigd bijzondere volmachten te verlenen onder zijn !verantwoordelijkheid en voor bepaalde verrichtingen. !Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, wordt del !vennootschap in vereffening in en buiten rechte rechtsgeldig [vertegenwoordigd door de (enige) vereffenaar zelfs ten aanzien van openbare!





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge















Luik B - vervolg

lof ministeriële ambtenaren of hypotheekbewaarders. j

1Jaarlijks op de vastgestelde datum zal de vereffenaar een jaarvergadering) !bijeenroepen; Op deze algemene vergadering zal hij alsdan verslag! uitbrengen omtrent de stand van zaken van de vereffening, desgevallend met] jvermelding van de redenen waarom de vereffening nog niet kon wordeni voltooid. !De vereffenaar wordt er evenwel van ontslagen inventaris op te maken en zalf ;zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering zal de vereffenaar, desgewenst, een door hem opgemaakte inventaris en een aparte jaarrekening, adie op acht december tweeduizend en tien werd afgesloten, samen met dei jaarrekening over het volledige lopende boekjaar voorleggen. 1Het mandaat van vereffenaar is thans onbezoldigd.

(VIJFDE BESLUIT

De vergadering besloot een volmacht te verlenen aan de vereffenaar met hete oog op de indiening van de wettelijk voorziene verzoekschriften bij dei ,bevoegde Rechtbank van Koophandel teneinde de: )bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van zijn benoeming alsi vereffenaar alsmede van de eventuele handelingen gesteld door dei ivereffenaar tussen de datum van zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan;

latere goedkeuring te bekomen van het verdelingsplan voorafgaandelijk aan! de sluiting van de vereffening;

ZESDE BESLUIT

De vergadering besliste als volgt de statuten van de Vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden:

De vergadering besliste in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld." De vergadering besliste Artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap is aangegaan voor onbeperkte duur. Zij werd in vereffening; gesteld bij besluit van de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op acht december tweeduizend en tien."

ZEVENDE BESLUIT De vergadering verleende alle machten aan de vereffenaar om de] gecoordineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, tel ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank vans koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR GELIJKVORMING ONTLEDEND UITTREKSEL.

(zegel en handtekening van notaris Arthur Lenaerts op rugzijde).

worden tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden :

- uitgifte van de akte van acht december tweeduizend en tien met in bijlage onderhandse volmacht van de vennoten;

i- kopie bevestiging benoeming vereffenaar door rechtbank van koophandel te Brussel dd. 23 februari 2011;

1- verslag van de zaakvoerders;

;- verslag van de externe accountant.

Voorbehouden

aan het

Eelgisch, Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

17/09/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 15.09.2010 10541-0479-012
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 30.06.2010 10233-0143-011
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 15.06.2009 09222-0370-010
25/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 24.09.2008 08739-0328-010
01/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.06.2007, NGL 26.09.2007 07734-0290-011
14/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2006, NGL 13.07.2006 06463-2001-012

Coordonnées
APOTELESMA

Adresse
GROENE JAGERSLAAN 7, BUS 8 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale