APRESTOE

Association sans but lucratif


Dénomination : APRESTOE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 562.717.289

Publication

26/09/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

rieergeteel/ontvangen op

17 SEP. 2014

ter griffie varuhpederlandstalige

richtbank van koophandel Brussel

11111111J11111111,116111

Benaming: Aprèstoe

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Kogelstraat 36 - 1000 Brussel

Ondernemingsnr : osa - " ":41'.9

Voorwerp akte: Oprichting vzw

Brigitte Houtman (stichtend !id), geboren te Kimpese (Congo) op 14/3/1967, wonende te 1090 Jette, ' Bonaventurestraat 140;

Maria Willem (stichtend lid), geboren te Oostende op 12 /12 /1953, wonende te 1030 Schaerbeek, E. Demoiderlaan 87;

Jozef Geysen, (stichtend lid), geboren te Jette op 6/2/1955, wonende te 1910 Kampenhout, Paddezyp 4; lram Chaudhary (stichtend lid), geboren te Ettterbeek op 9/12/1976, wonende te Leopold I straat 130- 1020 Laken

Tom van Viierberghe (stichtend lid), geboren te Gent 11/08/1978, wonende te Domstraat 18 - 3370 Boutersem,

zijn bijéén gekomen om vzw Aprèstoe op te richten.

Op de Uitzonderlijke Statutaire Algemene Vergadering van 5 juni 2014 zijn de ondergetekende leden overeengekomen de statuten van vzw Aprèstoe als volgt vast te stellen in het kader van de wet op de vzwis:

Art. 1. De vereniging draagt ais naam Aprèstoe.

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 1000 Brussel - Kogelstraat 36.

Bij beslissing van de Raad van Bestuur kan deze overgebracht worden naar een andere plaats in het

Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Art. 3. De vereniging stelt zich tot doel de begeleiding van personen in moeilijkheden, al dan niet vergezeld

van kinderen.

Zij mag eveneens aile activiteiten ondernemen die dat doel kan bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch

slechts op bijkomstige wijze handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt

besteed aan het doel waarvoor ze werd opgericht.

Art. 4 De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan ten allen tijde ontbonden worden.

LEDEN:

Art, 5. Het aantal leden is onbeperkt, doch zal nooit minder dan vier bedragen. De leden onderschrijven de algemene principes van pluralisme, verdraagzaamheid en antiracisme, zoals bepaald in de Belgische wetten en in het Verdrag van de Rechten van de Mens.

Nieuwe leden worden gevraagd door de Raad van Bestuur in het kader van de behoeften van de vzw of melden zich schriftelijk ten aanzien van de voorzitter van de vereniging. De Algemene Vergadering beslist autonoom en zonder verhaal over het aanvaarden van nieuwe leden.

Gevallen van uitsluiting en ontslag van leden worden behandeld zoals bepaald in artikel 2 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002. Elk lid kan ten alle tijde uit de vereniging stappen. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de voorzitter van de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane stortingen vorderen.

' Art 6, Een ledenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vereniging, Bij wijziging in de samenstelling ' van de vereniging wordt deze lijst gewijzigd. Bij de benoeming van bestuurders geldt hetzelfde alsook om de , wijziging te laten registreren bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

ALGEMENE VERGADERING

Art. 7. De Algemene Vergadering is samengesteld uit aile effectieve leden. Ieder lid kan zich laten vertegenwoordigen door een mandataris naar zijn keuze, voor zover deze zelf lid is en drager van een schriftelijke volmacht. Niemand mag drager zijn van meer dan één volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 8, De Algemene Vergadering heeft de volgende bevoegdheden : de goedkeuring van de rekeningen en de begroting, de benoeming en de afzetting van de bestuurders, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk, het wijzigen van de statuten, de vrijwillige ontbinding van de vereniging, de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging alsook alle gevallen waarin deze statuten en de wet het vereisen.

Art. 9. De Algemene Vergadering vergadert minstens eenmaal per jaar (ten laatste op 30 april van het jaar). De leden worden op de Algemene Vergadering uitgenodigd per gewone brief, verstuurd ten minste acht dagen váôr de voorziene datum en getekend door de voorzitter of een bestuurder. In de uitnodiging voor de Algemene Vergadering staan verplicht vermeld : agendapunten, datum, uur en plaats van de vergadering. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door een bestuurder die door de andere aanwezige bestuurders hiervoor wordt aangeduid bij het begin van de vergadering.

Art 10 De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de Raad van Bestuur en dit per aangetekend schrijven waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Art. 11. Aile effectieve leden hebben stemrecht in de Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering is geldig samengesteld indien de helft van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is en de beraadslagingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid der stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt, doorslaggevend. Voor wijzigingen van de statuten en uitsluiting van leden is de Algemene Vergadering rechtsgeldig vertegenwoordigd indien 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit niet het geval is, kan een tweede Algemene Vergadering bijeen geroepen worden. Deze Algemene Vergadering kan een geldig besluit nemen ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering gehouden worden. Tot wijziging van het doel of vrijwillige ontbinding van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

Art, 12. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgetekend in een register van processen-verbaal, ondertekend door de voorzitter van de vergadering en de secretaris. Dit register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel waar de leden ervan kennis kunnen nemen, zonder verplaatsing van het register. Belanghebbende derden kunnen uittreksels uit de processen-verbaal opvragen. Deze uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee effectieve leden van de Algemene Vergadering.

RAAD VAN BESTUUR

Art. 13. De Raad van Bestuur is samengesteld uit minstens drie bestuurders, gekozen onder de effectieve leden, benoemd voor zes jaar (verlengbaar) door de Algemene Vergadering en door haar afgezet. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit. Zij beoefenen in de regel hun bevoegdheden gezamenlijk.

Art. 14. De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden met betrekking tot het bestuur van de vereniging.

Hij benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bevoegdheden en bezoldigingen. Hij vertegenwoordigt de vereniging en treedt op als eiser en verweerder in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Worden uit zijn bevoegdheden uitgesloten, de handelingen die voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering

Art 15 De Raad van Bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur-coördinator benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het Bestuur van de Post, de openbare en private bankinstellingen en aile andere instellingen. Voor alle andere handelingen die vallen buiten het dagelijks bestuur of een speciale opdracht, volstaat, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zou zijn tegenover derden, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders zonder dat dezen zich op enige beraadslaging, machtiging of bijzondere machtsverlening moeten beroepen.

Art.16 De bestuurders worden op de vergaderingen van de Raad van Bestuur uitgenodigd per gewone brief, verstuurd ten minste acht dagen v66r de voorziene datum en getekend door een bestuurder of door de directeur-coördinator in zijn opdracht. De Raad van Bestuur kan slechts rechtsgeldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van zijn vervanger doorslaggevend.

Art. 17. De Raad van Bestuur bepaalt het bedrag van de bijdragen van de leden volgens de door hem gekozen modaliteiten. Deze bijdrage kan nooit hoger zijn dan 250 EURO per jaar en per lid.

Art, 18, Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. De rekeningen van het verlopen boekjaar en de begroting voor het volgend jaar worden jaarlijks aan de Algemene Vergadering voorgelegd.

Art. 19 De te volgen procedure voor de wijziging van de statuten is geregeld in overeenstemming met de wet op de verenigingen zonder winstoogmerk

ONTBINDING

Art. 20. In geval van ontbinding, duidt de Algemene Vergadering de vereffenaar(s) aan van het netto actief van het maatschappelijk vermogen. Deze zal worden overgedragen aan verenigingen met een gelijkaardige activiteit.

Luik B - vervolg



Art, 21. Alles wat niet geregeld is in de onderhavige statuten, wordt geregeld overeenkomstig de wet van 2 mei 2002 die aan de verenigingen zonder winstoogmerk de rechtspersoonlijkheid verleent (alsook in de aanpassingen aan deze wet die nadien werden doorgevoerd).

Op de Algemene Statutaire Vergadering van 5 juni 2014 worden de volgende effectieve leden bevestigd, Brigitte Houtman (stichtend lid), geboren te Kimpese (Congo) op 14/3/1967, wonende te 1090 Jette, Bonaventurestraat 140;

Maria Willem (stichtend lid), geboren te Oostende op 12 /12 /1953, wonende te 1030 Schaarbeek, E. ; Demoideriaan 87;

Jozef Geysen, (stichtend lid), geboren te Jette op 6/2/1955, wonende te 1910 Kampenhout, Paddezyp 4; Iram Chaudhary (stichtend lid), geboren te Ettterbeek op 9/12/1976, wonende te Leopold I straat 130 - 1020 ' Laken

, Tom van Vlierberghe (stichtend lid), geboren te Gent 11/08/1978, wonende te Domstraat 18 - 3370

Boutersem.

De Algemene vergadering kiest uit zijn leden de volgende bestuurders in de volgende functies:

Brigitte Houtman (voorzitster), geboren te Kimpese (Congo) op 14/3/1967, wonende te 1090 Jette,

Bonaventurestraat 140;

Jozef Geysen, (penningmeester), geboren te Jette op 6/ 2/1955, wonende te 1910 Kampenhout, Paddezyp

4;

" iram Chaudhary (secretaris), geboren te Ettterbeek op 9/12/1976, wonende te Leopold I straat 130 - 1020

" Laken

Maria Willem (bestuurder), geboren te Oostende op 12 /12 /1953, wonende te 1030 Schaarbeek, E.

Demolderlaan 87;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

26/09/2014
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

*14176647*

UI

neergeiegd/onlvangen op

17 SEP. 2014

ter griffie va%reeNederiandstalige rechtbank van koophandel Ftnissel

Dénomination : Aprèstoe

Forme juridique : asbl

Siège : Rue du Boulet 36 - 1000 Bruxeles

Ne d'entreprise : 05 .2 28.9

Objet de l'acte : CONSTITUTION asbi

Brigitte Houtman (membre fondateur) née à Kimpese (Congo) le 14/3/1967, habitant 1090 Jette, Rue

Bonaventure 140;

Maria Willem, (membre fondateur), née à Ostende le 12/12/1953, habitant 1030 Schaarbeek, Avenue E.

Demolder 87;

Jozef Geysen (membre fondateur), né à Jette le 6/2/1955, habitant 1910 Kampenhout, Paddezyp 4;

tram Chaudhaly (membre fondateur) née à Etterbeek ie 9/12/1976, habitant Rue Léopold I, 130 - 1020

Laeken,

Tom Van Vlierberghe (membre fondateur) née à Gand le 11/08/1978, habitant Rue Dom 18 - 3370

Boutersem,

se sont réunis pour fonder l'asbl Aprèstoe.

A l'Assemblée Générale Statutaire du 5 juin 2014 les membres soussignés ont convenus d'établir les statuts de l'asbl Aprèstoe dans le cadre de la loi sur les asbi comme suit :

Art 1 .L'association est dénommée z Aprèstoe

Art 2.Le siège de l'association est fixé à Rue du Boulet 36 - 1000 Bruxelles.

II peut être transféré, par décision du Conseil d'Administration dans tout autre lieu de la Région de Bruxelles

Capitale.. L'arrondissement judiciaire sous lequel l'asbl ressort est Bruxelles.

Art 3rassociation a pour but l'accompagnement pour personnes en difficulté, accompagnées ou non

d'enfants. L'association peut accomplir tout acte se rapportant directement ou indirectement à son but.

L'association peut notamment aussi accomplir tout acte de commerce mais seulement pour autant que le

profit de cet acte soit consacré en sa totalité au but pour lequel elle a été créée,

Art 4 L'association a été créé pour une période indéfinie mais peut être dissoute à tout instant,

MEMBRES

Art.5. L'association est composée d'un nombre illimité de Membres effectifs avec un minimum de quatre' personnes. Les membres soussignent les principes généraux de pluralisme, de tolérance et d'antiracisme comme convenu dans les Lois belges et dans la Déclaration Universelle des Droits de l'i-lomme

Les candidats membres sont demandés par le Conseil d'Administration sur base des besoins de' l'association ou posent leur candidature par écrit auprès du président du Conseil d'Administration. L'Assemblée Générale décide de manière autonome et, sans devoir motiver sa décision, l'admission de nouveaux membres.

La procédure de démission et d'exclusion d'un membre est réglée conformément à l'article 12 de la Loi du 27 juin 1921 comme modifiée par la loi du 2 mai 2002. Tout membre peut démissionner à tout instant. Sa démission doit être envoyée par recommandé au président de l'association.

Le membre démissionnaire, suspendu ou exclu, ainsi que les héritiers du membre décédé n'ont aucun droit sur le fonds social. Ils ne peuvent réclamer ni requérir ni être remboursé des cotisations versées.

Art, 6 Un registre des membres est conservé au siège de l'association. Suite à des modifications dans la composition de l'association, cette liste sera adaptée_ Cette même procédure est applicable pour les changements des administrateurs mais celle-ci est déposée au greffe du Tribunal de Commerce.

ASSEMBLEE GENERALE

Art, 7, L'Assemblée Générale est composée de tous les membres effectifs. Chaque membre peut se faire représenter par un mandataire de son choix, pourvu que celui-ci soit membre lui-même et porteur d'une, procuration écrite et signée Nul ne peut-être porteur de plus d'une procuration.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association ou la fondation à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

"tee:Emme' e tes competences suivantes rapprooation des comptes et buctgets, la nomination et la révocation des administrateurs, la nomination et la révocation des commissaires et la fixation de leur rémunération éventuelle, l'octroi de la décharge à octroyer aux administrateurs et commissaires, la de_ rasseciatien en société à finalité sociale, la modification des statuts. ia dissolution volontaire de l'association, l'exclusion des membres effectifs et tous les autres cas où les présents statuts le nécessitent. Art. 9. L'Assemblée Générale se réunit au moins une fois par an (au plus tard le 30 avril). Les membres sont convoqués par lettre missive, envoyée huit jours au moins avant la date prévue, et signée par te président ou un administrateur. L'invitation pour l'Assemblée Générale inclus obligatoirement : l'ordre du jour, la date, l'heure et le lieu de la réunion. L'Assemblée Générale est présidée par l'administrateur désigné à cet effet en début de réunion par [es administrateurs présents.

Art 10. Le Conseil d'Administration est obligé de réunir l'Assemblée Générale à la demande d'un cinquième des membres effectifs. Cette demande doit se faire par recommandé au Conseil d'Administration et mentionne le point de l'ordre du jour à être traité par l'Assemblée Générale. Dans ce cas, le Conseil d'Administration est obligé de réunir l'Assemblée Générale dans les 16 jours ouvrables avec mention dans l'agenda du point soulevé.

Art. 11. Seuls les membres effectifs ont droit de vote à l'Assemblée Générale. L' Assemblée Générale délibère valablement si la moitié des membres effectifs sont présents ou représentés. Les résolutions sont prises à la majorité simple des voix; en cas de parité, la voix du président ou de l'administrateur qui [e remplace est prépondérante. Pour les modifications des statuts et l'exclusion d'un membre, Assemblée Générale délibère valablement si 2/3 des membres effectifs sont présents ou représentés. Si ce nombre n'est pas atteint, une deuxième réunion peut être convoquée. Cette Assemblée Générale pourra valablement délibérer même si le nombre minimal n'est pas atteint Cette Assemblée Générale ne pourra se faire dans les 15 jours suivant la première réunion. La modification du but ou la dissolution volontaire de l'association ne peut se faire légalement qu'avec une majorité de 4/5 des voix présentes ou représentées.

Art. 12.Les décisions de l'Assemblée Générale sont consignées dans un registre des procès-verbaux, signées par le président et le secrétaire. Ce registre est conservé au siège social où tous les membres peuvent en prendre connaissance, sans déplacement du registre. Un tiers justifiant d'un intérêt peut demander des extraits signés par le président et le secrétaire ou par 2 administrateurs, ou à défaut par 2 membres effectifs de l'Assemblée Générale.

CONSEIL D'ADMINISTRATION

Art. 13 .Le Conseil d'Administration se compose de trois administrateurs au moins, choisis parmi les membres effectifs, nommés pour 6 ans (prolongeable) par l'Assemblée Générale et révocables par elle. Ils exercent leur fonction gratuitement. Ils agissent en règle générale conjointement.

Art. 14 Le Conseil d'Administration a les pouvoirs les plus étendus pour l'administration et la gestion de l'association. Il nomme et révoque les membres du personnel de l'association, fixe leurs attributions et rémunérations. Il représente l'association et agit comme demandeur ou défendeur en justice et décide sur l'introduction d'un recours.. Sont seuls exclus de sa compétence les actes réservés par la Loi à l'Assemblée Générale.

Art. 15 Le Conseil d'Administration peut décider de nommer un administrateur délégué ou un directeur-coordinateur qui est chargé de la gestion journalière. Cette personne se charge des affaires courantes et de la correspondance quotidienne et signe valablement au nom de l'association auprès de l'Administration de la Poste, des institution publiques ou privées de banque et dans tout autre institution. Pour tout acte autre que ceux relevant de la gestion journalière ou d'une délégation spéciale, il suffira pour que l'association soit valablement représentée vis-à-vis de tiers, des signatures conjointes de deux administrateurs sans que ceux-ci aient à justifier d'aucune délibération, autorisation ou pouvoir spécial.

Art. 16. Les administrateurs sont convoqués aux réunions du Conseil d'Administration par lettre missive, envoyée huit jours au moins avant la date prévue, et signée par un administrateur, ou sous son mandat par le coordinateuridirecteur, Les décisions du Conseil d'Administration ne sont légalement valables que si une majorité des administrateurs est présent. Les décisions du Conseil d'Administration sont prises à la majorité simple des voix présentes ou représentées ; en cas de partage des voix, la voix du président ou de son remplaçant est prépondérante.

Art. 17, Le Conseil d'Administration détermine le montant des cotisations selon les modalités qu'il choisit Ces cotisations ne pourront excéder 250 EUROS par an et par membre.

Art.18.L'exerciçe social commence le 1er janvier et se termine [e 31 décembre. Les comptes de l'exercice écoulé et le budget du suivant sont soumis chaque année à l'Assemblée Générale.

Art. 19.La procédure à suivre pour la modification des statuts est réglée conformément à la Loi sur les associations sans but lucratif.

DISSOLUTION

Art. 20. En cas de dissolution, l'Assemblée Générale désigne le(s) liquidateur(s) et détermine leurs pouvoirs. II indique l'affectation à donner à l'actif net de l'avoir social, celle-ci pouvant être faite qu'à des fins désintéressées, et à des activités similaires.

Art. 21.Tout ce qui n'est pas prévu dans les présents statuts sera réglé conformément à la Loi du 2 mai 2002 (ainsi que des modifications parvenues par après),

L'assemblée Générale Statutaire du 5 juin 2014 confirme les membres effectifs suivants:

Réeervé

au

Moniteur

belge

Volet B - Suite

Brigitte Houtman (membre fondateur) née à Kimpese-(Conad) le 14/311967. habitant 1090 jette. Rue

ecinaventure 14u;

Maria Willem, (membre fondateur), née à Ostende le 12/12/1953, habitant 1030 Schaerbeek, Avenue E.

memoiciertlr;

Jozef Geysen (membre fondateur), né à Jette le 6/2/1955, habitant 1910 Kampenhout,-Paddezyp 4;

iram Chaudhary (membre fondateur) née à Etterbeek te 9/12/1976, habitant Rue Léopold 1, 130 - 1020

Laeken,

Tom Van 'vlierberghe (membre fondateur) née à Gand le 11108/1978, habitant Rue Dom 18 - 3370 ,

Boutersern.

L'Assemblée Générale choisit entre ses membres effectifs les administrateurs suivants dans les fonctions suivantes:

Brigitte Houtman (présidente) née à Kimpese (Congo) te 1413/1967, habitant 1090 Jette, Rue Bonaventure 14n;

Jozef Geysen (trésorier), né à Jette le 6/2/1955, habitant 1910 Kampenhout, Paddezyp 4;

Iram Chaudhary (secrétaire) née à Etterbeek le 9/12/1976, habitant Rue Léopold I, 130 - 1020 Laeken, Maria Willem, (administratrice), née à Ostende le 12/12/1953, habitant 1030 Schaerbeek, Avenue E. Demolder 87.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : -

Au recto Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association ou la fondation à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

Coordonnées
APRESTOE

Adresse
KOGELSTRAAT 36 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale