AR-BR ARCHITECTURE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AR-BR ARCHITECTURE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.161.857

Publication

12/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.03.2014, NGL 10.03.2014 14060-0343-015
05/11/2014
ÿþ~< n mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{ ti

tieergelegeoritvartgert op

. .

Z 7 OKT, 2014

ter griffie variefeederlaridstalige rechtharik va l-i koo

P latl~iej_E~tttssel

---

Ondernemingsnr : 0439.161.857

IAI A

*1920227

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : AR-BR ARCHITECTURE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Linthoutbosstraat 35

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Onderwerp akte :BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING - VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - IN VEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAARS

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 19 september! 2014, geregistreerd te Brussel, registratiekantoor BRUSSEL lil, 6 bladen, 0 verzendingen, de 1 oktober 2014! nadien, register 5 boek 008, blad 031,vak 0008, tegen het recht van 50 euro, dat de buitengewone algemene! vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "AR-BR ARCHITECTURE" heeft besloten :

BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering bevestigt en erkent dat, bij wege van beslissing van de buitengewone algemene; vergadering de dato 12 september 2014, de maatschappelijke zetel van de vennootschap is verplaatst van! Schaarbeek (1030 Brussel), Vleugelsstraat 95, naar Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Linthoutbosstraaij 35, met effectieve ingang op 16 september 2014.

dienovereenkomstig de statuten aan te passen.

LEZING N ONDERZOEK VAN HET VERSLAG OPGESTELD DOOR DE ZAAKVOERDERS: OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN WAARIN HET, ,; VOORSTEG TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP WORDT TOEGELICHT EN WAARBIJ EEN, STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN DE VENNOOTSCHAP IS GEVOEGD PER 30 JUNI 2014.

Na voorlezing en onderzoek van het voormelde verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot: enige opmerking en besluit dit, voor zoveel ais nodig, goed te keuren.

Dit verslag wordt ondertekend "ne varietur" door Ons, Notaris, en de comparanten, aanwezig zoals gezegd. LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN DE EXTERN-ACCOUNTANT OVER VOORMELDE' STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOT CHAPPEN.

Na voorlezing en onderzoek van het voormelde verslag van de extern-accountant, opgesteld overeenkomstig :! artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van actief en passief van de Vennootschap per 30 juni 2014, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige opmerking en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

Dit verslag wordt ondertekend "ne varietur" door Ons, Notaris, en de comparanten.

VERVROE DE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP tot de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf 19 [ september 2014.

:1 VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDERS  KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS

Als gevolg van de invereffeningstelling van de Vennootschap, neemt de vergadering kennis van het ontslag van; rechtswege van de volgende zaakvoerders van de vennootschap:

- Do heer DE RAEVE Luc, wonend te Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Linthoutbosstraat 35;

- De heer DEKETELAERE Vincent, wonend te 1800 Vilvoorde, Rooseveltlaan 20. De vergadering besluit in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en: passiva van de Vennootschap per 30 juni 2014, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun opdracht tot op 19 september, 2014.

BENOEMI G VAN DE VEREFFENAARS ONDER DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE VAN! BEVESTIG NG DOOR DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Onder voorbehoud van hetgeen hierna is vermeld, en in het bijzonder onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van koophandel, besluit de vergadering te benoemen, de volgende vereffenaars

voor duur van de vereffening:

- De heer SERCK Philippe;

- De heer DE RAEVE Luc;

- De heer DEKETELAERE Vincent.

Allen hier aanwezig en die verklaren te aanvaarden.

S3e vergadering brengt in herinnering dat de rechtbank van koophandel zal oordelen over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vergadering machtigt ondergetekende Notaris Paul Maselis, elkeen met de mogelijkheid om alleen te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan tot het opstellen, het uitwerken, het ondertekenen, het inleiden en het neerleggen van het verzoekschrift of elk ander document met het oog op het bekomen van de bevestiging van de voornoemde vereffenaars door de rechtbank van koophandel, en in het algemeen, alles te doen wat hiervoor nodig is.

Een kopie van deze bevestiging zal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uittreksel of kopie van onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven,

BEPALING VAN DE BEVOEGDHEDEN EN VAN DE VERGOEDING VAN DE VEREFFENAARS

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Zij mogen de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit in voormeld artikel wordt voorgeschreven. De vereffenaars mogen afzonderlijk handelen. Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; zij mogen verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij mogen, onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die zij zelf bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaars die ten overstaan van derden van geen voorafgaand besluit door de algemene vergadering moeten doen blijken.

De vergadering besluit dat het mandaat van vereffenaars kosteloos zal worden uitgeoefend.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap als volgt te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden

De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

"Aile documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

De vergadering beslist de eerste zin van Artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Linfhoutbossfraat 35"

De vergadering beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap is opgericht op 28 december 1989 voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 19 september 2014." VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, verslagen, kopie van het vonnis houdende de homologatie van e rechtbank van

Koophandel te Brussel

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. von Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

n

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

16/01/2014
ÿþMoe Word 11.1

.t " 4 _:-n In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouders aan let f3elgisch

Staatsblad

iJ7 JAM 2 T :1

Q RUáSII4

G iffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111!MIIIM111111111

Ondernemingsnr : 0439161857 Benaming

(voluil) : AR-BR Architecture

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Vieugelsstraat 95 -1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte ontslag

De buitengewone algemene vergadering dd 20/12/2012 neemt nota van volgende beslissing met ingang vanaf 31112/2013,

ontslag als zaakvoerder van:

Serek Philippe - Grootveldlaan 226 b - 1150 Brussel

Na lezing en goedkeuring wordt de vergadering geheven,

Vincent Deketelaere Philippe Serok

zaakvoerder ontslagnemend zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.03.2013, NGL 10.09.2013 13576-0006-015
12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.03.2012, NGL 11.06.2012 12156-0597-015
01/07/2009 : BLT001401
27/06/2008 : BLT001401
02/06/2008 : BLT001401
29/05/2007 : BLT001401
29/01/2007 : BLT001401
03/06/2005 : BLT001401
09/06/2004 : BLT001401
01/07/2003 : BLT001401
26/05/2003 : BLT001401
21/05/2003 : BLT001401
07/02/2002 : BLT001401
10/07/2001 : BLT001401
24/11/1999 : BLT001401
11/01/1990 : BLT1401

Coordonnées
AR-BR ARCHITECTURE

Adresse
VLEUGELSSTRAAT 95 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale