ARCHI-BURO ARCHITECT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHI-BURO ARCHITECT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.715.891

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 04.06.2014 14153-0281-011
04/07/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModWord

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" n-elrergeicegd/ontvainpen op " 1.

g.

1111

Ondernemingsnr 0434.715.891

Benaming

(voluit): ARCHI-BURO ARCHITECT

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap met de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1210 Sint-Joost-Ten-Node, WarmoeSstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte: NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Uittreksel uit het splitsingsvoorstel dd.16 juni 2014 houdende voorstel tot splitsing van de BV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT door inbreng van een deel van het vermogen in de reeds bestaande NV BURO en door oprichting van de BV BVBA ARCH1-B1.JRO AFiCHITECTS, in toepassing van artikelen 728 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1210 Brussel (Sint-Joost-Ten-Node), Warmoesstraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0434.715.891, werd opgericht middels akte verleden voor meester Theo Vermeire, notaris met standplaats te Hoeilaart op 22 juni 1988, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 juli daarna, onder nummer 880723-252.

De statuten van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT werden laatst gewijzigd middels akte verleden voor meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Vennoot Notaris te Brussel, op dertien februari tweeduizend en negen, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 maart daarna, onder nummer 09036271.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- ¬ ). Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen (750) zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort.

Ingevolge de splitsing zal zoals eerder uiteengezet:

De bedrijfstak vastgoedbeheer omvattende een deel van het vermogen van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT, voornoemd, zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding overgaan op de reeds bestaande vennootschap NV BURO.

De NV BURO met maatschappelijke zetel te 1210 Brussel (Sint-Joost-Ten-Node), Warmoesstraat 28 en ondernemingsnummer 0420.495.295, RPR Brussel, werd opgericht dd. 24 april 1980 krachtens akte verleden voor meester Maryelle Van Den Moortel, notaris met standplaats te Overijse, gepubliceerd In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 mei daarna onder nummer 949-19.

De statuten van de NV BURO werden laatst gewijzigd middels akte verleden voor meester Jean-Charles De Witte, Notaris te Kortrijk, op 13 november 2012, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 december daarna, onder nummer 0207649..

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 136.341,44 EUR, vertegenwoordigd door 201 aandelen zonde aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/201ste van het maatschappelijk kapitaal. He kapitaal is volledig volgestort.

1111111

*14129386*

25 JUNI 20111

griffie van de Nederiar-'41lige

gf-htbeink (aP) kreeiereic, -sel

Op de laatste lez. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :

Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT zullen in ruil voor de overdracht van een deel van haar vermogen bijgevolg 19 nieuw te creëren aandelen van de verkrijgende vennootschap NV BURO verwerven in verhouding van 19 aandelen van de verkrijgende vennootschap NV BURO voor 750 aandelen van de te splitsen BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT. Deze verrichting zal gebeuren zonder betaling van opleg in geld.

De raad van bestuur van de NV BURO zal, onmiddellijk na de notariële akte van de splitsing 19 nleuwe aandelen creëren van de NV BURO die zullen toekomen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT, Tegen voorlegging van bewijs van aandeelhouderschap van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT zal een Inschrijving gebeuren in het register van de aandelen op naam van de NV BURO a rato van de voornoemde ruilverhouding.

De aldus gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de NV BURO gerealiseerd vanaf 1 januari 2014.

De handelingen door de vennootschap BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT gesteld sedert 1 januari 2014 met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de NV BURO zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de NV BURO.

Alle contracten en vergunningen van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT met betrekking tot de af te splitsen bedrijfstak worden eveneens onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap NV BURO.

Anderzijds zal het resterend deel van het vermogen van de BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT, voornoemd, zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding overgaan op een nieuw op te richten vennootschap BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS.

De BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS zal haar maatschappelijke zetel hebben te 1210 Brussel (Sint-Joost-Ten-Node), Warmoesstraat 28.

Het kapitaal van de vennootschap zal 18.599,92 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/750ste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal zal volledig volgestort zijn.

De vennoten van de BV OW BVBA ARCH1-BURO ARCHITECT zullen in ruit voor de overdracht van een deel van haar vermogen 750 aandelen van de op te richten BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS verwerven in verhouding van 1 aandeel van de op te richten BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS voor 1 aandeel van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT.

Deze aandelen van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS zullen worden ingeschreven in het aandeelhoudersboek van de op te richten vennootschap BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS op naam van de vennoten van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT a rato van voormelde ruilverhouding, mits voorlegging van het aandeelhoudersboek van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT waaruit het aandeelhouderschap blijkt en dit onmiddellijk nadat de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS rechtspersoonlijkheid heeft verworven door neerlegging van haar oprichtingsakte ter griffie.

De aldus gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS gerealiseerd vanaf de datum van hun uitgifte.

De handelingen door de vennootschap BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT gesteld sedert 1 januari 2014 met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS.

Alle contracten en vergunningen van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT met betrekking tot de af te splitsen bedrijfstak worden eveneens onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS.

De delen van de activa en de passiva van het vermogen van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT die aan de bestaande NV BURO en de nieuw op te richten BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCFilTECTS zullen worden overgedragen ingevolge voormelde splitsing, zoals deze blijken uit de staat van actief en passief per 31 december 2013 van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT, worden nader uiteengezet in de bijlagen aan dit voorstel.

Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak "beheer van een onroerend vermcgen" integraal ten faste komen van de bestaande NV BURO.

De financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de overige activiteiten van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT komen integraal ten laste van de nieuw op te richten vennootschap BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS.

Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van

hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fisdale en sociale controles enz die voortvloeien uit

gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2014 zowel ten leste van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS als van de NV BURO en dit in verhouding van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de onderliggende splitsingsstaat

Er zijn bij de diverse vennootschappen die aan de onderliggende splitsing deelnemen geen vennoten die bijzondere rechten hebben en geen andere effecten dan aandelen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aan de leden van de bestuursorganen van bij de splitsing betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

Aangezien aile vennoten van alle bij de verrichting betrokken vennootschappen gemeld hebben te zullen aanwezig zijn op de algemene vergadering die over het voorstel tot splitsing zal besluiten en dit met al hun aandelen, zal voorgesteld worden bij toepassing van artikelen 724 en 749 van het Wetboek van , Vennootschappen af te zien van de verslaggeving overeenkomstig artikelen 730 en 745 en van de door artikelen 733 en 748 voorgeschreven publiciteitsmaatregelen ten gunste van de vennoten.

Aldus getekend:

NV BURO,

vast vertegenwoordigd door dhr. Tony Buyck,

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd voorstel tot splitsing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2014
ÿþ Luik B I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tclyi,,:jdluttts,..iltg,en op

1 2 NOV. 2014

ter griffie van de Nedel" iartdstaiige

rprrl-7$h.;rlls Brussel

flII I 1flhI I liii UI 1I

*3A210690x

IY

! Ondernemingsnr : Benaming : 0434.715.891

(voluit) :

Archi-Buro Architect

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Warmoesstraat 28 -1210 Saint-Josse-ten-Noode

Onderwerp akte: ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN

EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP EN DOOR INBRENG IN EEN BESTAANDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 16 september 2014, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECT" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Warmoesstraat 28, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Brussel onder nummer BE 0434.715.891, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap en door inbreng in een bestaande vennootschap, waarvan de vennoten kosteloos de mogelijkheid hebben een afschrift te bekomen;

- de jaarrekeningen nopens de laatste drie (3) boekjaren van de te splitsen'' vennootschap;

- het verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen voor wat betreft de op te richten verkrijgende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS" en artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen voor wat betreft de bestaande verkrijgende naamloze vennootschap "BURG", met maatschappelijke zetel te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Warmoesstraat 28, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BE 0420.495.295, met vaste vertegenwoordiger de Heer Buyck, Tony, Hendrik Marc, wonende te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Warmoesstraat 28.

De besluiten van het verslag de data 5 september 2014 van de burgerlijke' vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin, op haar beurt vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als' volgt:

A) nopens de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura voor wat betreft de bestaande vennootschap "BURO", voornoemd:

" 6. BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge 1 Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de NV BURO in het kader van de splitsing van de BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT naar de bestaande NV BURO, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de splitsing vanuit de BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de reeds bestaande NV BURO.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van de inbrengwaarde zijn gesteund op het

boekhoudkundig continuïteitsprincipe van toepassing bij

splitsingsoperaties waar de inbrengwaarde afwijkt van de reële waarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen. De weerhouden methoden voor waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de enige aandeelhouder van de BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT zijn bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Dit alles onder voorbehoud van financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen, alsook nopens eventuele kosten van bodemsanering naar aanleiding van bodemvervuiling op de aanwezige onroerende goederen bij de NV BURO aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 1,00 EUR, bestaande uit 0,08 EUR kapitaal en 0,92 EUR andere eigen vermogensbestanddelen worden vergoed met 19 aandelen van de verkrijgende vennootschap de NV BURD.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 19 aandelen zonder

vermelding van nominale waarde van de NV BURO wordt toegekend aan

de aandeelhouder van de BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT. Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld. Wevelgem, 5 september 2014

(getekend)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

B) nopens de inbreng in natura in de nieuw op te richten burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS":

" 7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BV OW BVBA ARCHI BURO ARCHITECTS middels afsplitsing van de bedrijfstak bestaande uit de uitbating van een architectenbureau van de BV OW BVBA ARCHI-BURG ARCHITECT naar de nieuw op te richten

vennootschap BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de afsplitsing van activa en passiva vanuit de BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de enige aandeelhouder van de BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 245.126,20 EUR (zijnde 18.599,92 EUR kapitaal verhoogd met 226.526,28 EUR andere eigen vermogensbestanddelen).

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde voor een totaal bedrag van 18.599,92 EUR aan kapitaal verhoogd met 226.526,28 EUR andere eigen vermogensbestanddelen uit de te splitsen BV OW BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld Wevelgem, 5 september 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd ex ultimo door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Deze verslagen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, tegelijk met een expeditie van de onderhavige akte.

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van het voormeld voorstel tot splitsing door inbreng in een bestaande vennootschap en door oprichting van een nieuwe vennootschap en van de voormelde verslagen nopens de inbrengen in natura.

De vergadering neemt vervolgens kennis van artikel 749, eerste en tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen, in de mate deze artikelen verwijzen naar de verslagen inzake de splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap.

- De voorzitter geeft een korte samenvatting van het splitsingsvoorstel en van alle

verslagen, zoals hoger vermeld, waarin wordt voorgesteld dat de vennootschap "ARCHI-BURO ARCHITECT", voornoemd, gesplitst wordt door inbreng in de bestaande naamloze vennootschap "BURO", voornoemd, en door oprichting van een nieuwe burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS".

De vergadering van de te splitsen vennootschap keurt het haar voorgelegde splitsingsvoorstel goed en besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de splitsing door inbreng in een bestaande vennootschap en door oprichting van een nieuwe vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding door de verkrijgende vennootschap "BURO".

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van een ontwerp van de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BURO" alsook van de statuten van de nieuwe burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS" en deze worden goedgekeurd.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de te splitsen vennootschap "ARCHI-BURO ARCHITECT", met alle rechten en plichten, voor een deel over op de bestaande naamloze vennootschap "BURO" en voor het andere deel op de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS", volgens de modaliteiten zoals in het splitsingsvoorstel vastgelegd.

Deze overgang geschiedt op basis van de staat van actief en passief van de te splitsen vennootschap per 31 december 2013.

Alle verrichtingen, vanaf 1 januari 2014, met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de bestaande naamloze vennootschap "BURO" zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de bestaande naamloze vennootschap "BURO".

Alle verrichtingen, vanaf 1 januari 2014, met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de op te richten burgerlijke vennootschap onder

1

x 1 4

1 I i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS", zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS".

Hetzelfde geldt voor alle niet in dit voorstel opgenomen thans bestaande rechten en verplichtingen in hoofde van de te splitsen vennootschap.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de te splitsen vennootschap overgaat ONDER ALGEMENE TITEL voor een deel naar de bestaande naamloze vennootschap "BURO" en voor het andere

deel naar de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO

ARCHITECTS", overeenkomstig het splitsingsvoorstel.

OPRICHTING EN GOEDKEURING STATUTEN VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS" op te richten en de statuten van deze vennootschappen vast te stellen en goed te keuren.

De beslissing maakt het voorwerp uit van een afzonderlijk ontledend uittreksel.

KAPITAALVERHOGING BESTAANDE VENNOOTSCHAP

Tevens besluit de vergadering tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap "BURO" met een bedrag van acht cent (¬ 0,08) om het te brengen van honderd zesendertigduizend driehonderd eenenveertig euro vierenveertig cent (¬ 136.341,44) op honderd zesendertigduizend driehonderd eenenveertig euro tweeënvijftig cent (¬ 136.341,52), tegen uitreiking van negentien nieuwe aandelen van de bestaande vennootschap "BURO" voor zevenhonderd vijftig aandelen in de te splitsen vennootschap "ARCHI-BURO ARCHITECT".

De beslissing maakt het voorwerp uit van een afzonderlijk ontledend uittreksel.

De vergadering stelt vast dat, vermits de algemene vergadering van de vennootschap bij deze het splitsingsvoorstel heeft goedgekeurd evenals de statuten van de nieuw opgerichte uit de splitsing ontstane nieuwe burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS", de gesplitste vennootschap zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECT" vanaf heden ophoudt te bestaan en de uit de splitsing ontstane nieuwe vennootschap bij deze opgericht is.

- Na de oprichting van de nieuwe burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS" wordt aan de zaakvoerder van de gesplitste vennootschap "ARCHI-BURO ARCHITECT" kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode van 1 januari 2014 tot op heden.

- De vergadering en de hier aanwezige zaakvoerders van de nieuw op te richten vennootschap en van de bestaande vennootschap, stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in het

,

i

,à, z f&

Moot- 1 behouden aan het Belgisch Staatsblad

handelsregister en/of de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen alsook bij andere overheidsdiensten, en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen en/of één (1) of meer erkende ondernemingsloketten, met name :

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jarefin", met zetel te 9051. Sint-Denijs-Westrem Poolse Winglaan 90, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BE 0466.352.046.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 31.08.2012 12515-0546-011
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 31.08.2011 11493-0405-013
22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 15.10.2010 10581-0063-014
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 31.08.2009 09707-0067-014
11/03/2009 : BLT001420
02/09/2008 : BLT001420
27/07/2007 : BLT001420
13/07/2007 : BLT001420
31/07/2006 : BLT001420
01/12/2005 : BLT001420
28/06/2005 : BLT001420
25/01/2005 : BLT001420
13/12/2004 : BLT001420
05/03/2004 : BLT001420
23/10/2003 : BLT001420
11/02/2003 : BLT001420
23/01/2003 : BLT001420
18/10/2002 : BLT001420
23/08/2001 : BLT001420
10/11/2000 : BLT001420
01/01/1992 : BLT1420
01/01/1992 : BLT1420
25/01/1990 : BLT1420
01/01/1990 : BLT1420
23/07/1988 : BLA42158

Coordonnées
ARCHI-BURO ARCHITECT

Adresse
WARMOESSTRAAT 28 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale