ARLIMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARLIMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.694.271

Publication

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 17.12.2014 14695-0041-012
07/11/2012
ÿþo Motl Wptó 11.1

" [ rC B~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

r~ "

20K7 222

rl e

111111 Ij1111 ~MII IIIIIII*ei~ea* IA

V beh aa Bel Sta

Ondernemingsnr : 0859.694.271

Benaming

(voluit) : ARLIMO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Generaal Thysstraat 22, 1050 Elsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 18 oktober 2012, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel vôôr registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ARLIMO volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met drie miljoen vierhonderdduizend komma nul nul euro (E 3.400.000,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend vijfhonderd komma nul nul euro (¬ 62.500,00) op drie miljoen vierhonderdtweeënzestigduizend vijfhonderd komma nul nul euro (E 3.462.500,00), en dit door inlijving van herwaarderingsmeerwaarden ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van vierendertigduizend (34.000) nieuwe aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit. Deze aandelen worden uitgereikt als volgt:

- aan de heer APPELTANS Arnold: zestienduizend driehonderd twintig (16.320) aandelen;

aan mevrouw STRAUVEN Lizy; zestienduizend driehonderd twintig (16.320) aandelen;

- aan de heer APPELTANS Manu: duizend driehonderd zestig (1.360) aandelen.

TWEEDE BESLUIT

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder

de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BECKERS, LOENDERS & PARTNERS", bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 3510 Kermt (Hasselt), Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door de heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor-zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"IV. Conclusies

Ondergetekende, Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & PARTNERS", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT),

Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift dd, 27 augustus 2012 van de heer Arnold

APPELTAKS, gedelegeerd bestuurder van de NV "ARLIMO", verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura, verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de NV "ARLIMO" door inbreng van schuldvorderingen in rekening courant en een lening lastens deze vennootschap, dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de venncotschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord Is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (1.058) en de intrinsieke waarde van de nieuw uitgegeven aandelen (1.986,11 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit duizend achtenvijftig (1.058) aandelen van de naamloze vennootschap "ARLIMO", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

_ ede.rechtmatigheid_en5illiijkheid Man.de_verrichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

t " Kermt, 16 oktober 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Voor de BVBA "BECKERS, LOENDERS & PARTNERS", Bedrijfsrevisoren

Luc BECKERS

Zaakvoerder (volgt de handtekening)."

Verslag bestuurders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van twee miljoen honderdendrieduizend honderd vijfenzeventig komma nul nul euro (¬ 2.103.175,00) om het kapitaal te brengen van drie miljoen vierhonderdtweeënzestigduizend vijfhonderd komma nul nul euro (¬ 3.462.500,00) op vijf miljoen vijfhonderdvijfenzestigduizend zeshonderd vijfenzeventig komma nul nul euro (¬ 5.565.675,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant) ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van duizend achtenvijftig (1.058) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van twee miljoen honderdendrieduizend honderd vijfenzeventig komma nul nul euro (¬ 2,103.175,00).

Inbreng

De heer APPELTANS Arnold, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de vordering in rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van twee miljoen honderdendrieduizend honderd vijfenzeventig komma nul nul euro (¬ 2.103.175,00).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op twee miljoen honderdendrieduizend honderd vijfenzeventig komma nul nul euro (¬ 2.103.175,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van duizend achtenvijftig (1.058) aandelen, uitgegeven aan de globale prijs van twee miljoen honderdendrieduizend honderd vijfenzeventig komma nul nui euro (¬ 2.103.175,00).

Deze duizend achtenvijftig (1.058) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijf miljoen vijfhonderdvijfenzestigduizend zeshonderd vijfenzeventig komma nul nul euro (¬ 5.565.675,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfendertigduizend zeshonderd drieëntachtig (35.683) aandelen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal ter zuivering van geleden verliezen, te verminderen

met een bedrag van twee miljoen tweehonderdtwintigduizend shonderd vijfenzeventig komma nul nul euro (¬ 2.220.675,00), teneinde het te brengen van vijf miljoen vijfhond vijfenzestigduizend zeshonderd vijfenzeventig komma nul nul euro (¬ 5.565.675,00) op drie miljoen drievijfenveertigduizend komma nul nul euro (¬ 3.345.000,00) en zonder vernietiging van aandelen,

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk fiscaal gestort kapitaal.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van twee miljoen tweehonderdtwintigduizend zeshonderd vijfenzeventig komma nul nu! euro (¬ 2.220.675,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drie miljoen driehonderdvijfenveertigduizend komma nul nul euro (¬ 3.345.000,00).

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering bevestigt dat bij zitting van de raad van bestuur gehouden op 26 december 2011 de aandelen aan toonder werden omgezet naar aandelen op naam. Hierbij werden al de bestaande aandelen aan toonder door alle aandeelhouders aangeboden aan de raad van bestuur en door de raad van bestuur vernietigd. Al deze aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de vennootschap.

De statuten dienen overeenkomstig te worden aangepast.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit de modaliteiten van ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

ZEVENDE BESLUIT

Ais gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel vijf wordt vervangen door: "Het geplaatst kapitaal bedraagt drie miljoen driehonderdvijfenveertigduizend komma nul nul euro (¬ 3.345.000,00).",

Artikel zeven wordt vervangen door: "Het geplaatst kapitaal is vertegenwoordigd door vijfendertigduizend zeshonderd drieëntachtig (35.683) aandelen met stemrecht en zonder vermelding van waarde.

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven, De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

Vboor- t behouden aán het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

'De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan",

- Artikel drieëntwintig wordt vervangen door: "Om te worden toegelaten tot de vergadering moeten de houders van aandelen op naam bij brief uiterlijk vijf dagen voor de vergadering aangetekend verzonden het bestuur inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

Zij worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het ontvangstbewijs van de aangetekend verzonden aanmelding.

De raad van bestuur of het bureau van de algemene vergadering kunnen evenwel bij gewone meerderheid vrijstelling verlenen van de termijn van neerlegging van de volmachten en van de aanmeldingen.",

-Artikel tweeëndertig wordt vervangen door "Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd,

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.". ACHTSTE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name bvba Fidacco, of de heer Benny Wouters of aangestelden, Hasseltsesteenweg 306 te 3800 Sint-Truiden,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging

- verslag bedrijfsrevisor en verslag raad van bestuur

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 21.09.2012 12570-0240-012
04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.09.2011 11562-0534-012
10/03/2011
ÿþw

Matl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 11111111111 11111

*11037777*

BRUSSEL,

Griffie

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh

Ondememingsnr : 0859.694.271 Benaming

(voluit) :

ARLIMO

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; GENERAAL THYSSTRAAT 22, 1050 ELSENE

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

De bijzondere algemene vergadering van 1 februari 2011 heeft beslist de volgende bestuurders te herbenoemen tot de algemene vergadering van het jaar 2016 :

- Appeltans Arnold, Stapelstraat 35 bus 101, 3800 SINT-TRUIDEN

- Strauven Lizzy, Stapelstraat 35 bus 101, 3800 SINT-TRUIDEN

- Appeltans Manu, Stapelstraat 35 bus 101, 3800 SINT-TRUIDEN

De Raad van Bestuur van 1 februari 2011 beslist de heer Appeltans Arnold, Stapelstraat 35 bus 101, 3800 SINT-TRUIDEN te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder tot de algemene vergadering van het jaar 2016.

Voor eensluidend uittreksel

Appeltans Arnold

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/03/2011
ÿþ Ondernemingsnr : 0859.694.271

Benaming

(voluit) : Arlimo

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Generaal Thysstraat 22 te 1050 Brussel

Onderwerp akte : intrekking faillissement

Uittreksel uit het vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Brussel dd. 16.02.2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge Beslissing : Trekt het faillissement van de NV Arlimo in;

Amold Appeltans

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

V beh aa Bel Stae

11J11,11.!!11111111111J11111

ses«

24FEV. 2011

Griffie

11/02/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/02/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 26.08.2010 10459-0397-012
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 15.10.2009 09816-0372-012
08/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.09.2008 08771-0157-012
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 27.09.2007 07751-0086-011
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.09.2006 06811-2284-013
04/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.08.2005, NGL 29.09.2005 05762-2052-013
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 16.09.2015 15587-0497-012

Coordonnées
ARLIMO

Adresse
GENERAAL THYSSTRAAT 22 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale