ARLINGTON INTERNATIONAL DEVELOPMENTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARLINGTON INTERNATIONAL DEVELOPMENTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.113.252

Publication

06/08/2012
ÿþ Mod Woid ii i

!n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1I II 11U II 1II II I

>12137481*

2 6 %M~~n hC112i

_.,

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.113.252

Benaming

(volut) : Arlington International Developments

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap in vereffening

Zetel . Koningsstraat 97 (4e Verdiep), 1000 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN VIA

DE PROCEDURE VAN EENPARIGE EN SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING dd. 14 JUNI 2012:

De algemene vergadering heeft:

1. KENNIS GENOMEN van het verslag van de commissaris;

2. KENNIS GENOMEN van het verslag van de vereffenaar op de sluiting van de vereffening;

4. VASTGESTELD dat de vereffening van de vennootschap afgelopen is en, dat het bestaan van de vennootschap is beëindigd zelfs voor de behoefte van de vereffening;

5.BESLIST, zonder enige voorbehoud of beperking, volledige en algehele kwijting te verlenen aan de gewezen bestuurders in functie gedurende de periode van 1 januari 2011 tot 14 december 2011, de datum van invereffeningstelling;

B. BESLIST, zonder enige voorbehoud of beperking, volledige en algehele kwijting te verlenen aan de vereffenaar en de commissaris;

7. BELIST alle bevoegdheden toe te vertrouwen aan de N.V. "Intertrust (Belgium)' en aan haar werknemers, met recht van indeplaatsstelling, om het nodige te ondernemen met het oog op de schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket van de Kruispuntbank voor ondernemingen en om over te gaan tot de publicatieformaliteiten in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de beslissingen genomen in dit proces-verbaal. De vennoten beslissen eveneens om alle bevoegdheden toe te vertrouwen aan "BDO Bedrijfsrevisoren" Burg. CVBA, vertegenwoordigd door Michel Tefnin, met recht van indeplaatsstelling, om over te gaan tot alle slotbetalingen en om alle bankrekeningen op naam van de vennootschap af te sluiten;

S. BESLIST dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en bewaard zullen worden bij "INTERTRUST (Belgium)" N.V., met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4de verdieping), gedurende een periode van 5 jaar.

Voor analytisch uittreksel

Dhr. Kris Verhees

Bijzondere volmachtdrager

(gelijktijdig hierbij neergelegd: integrale kopij van de notulen van de schriftelijke en éénparige besluitvorming door de vennootschap op datum van 14 juni 2012)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

28/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!Mie

Griffiu 5 FLi~. 2012

Ondernemingsnr : 0472.113.252

*1â096371x

Annexes du Moniteur belge

eTgi!

Benaming (voluit) : Arlington International Developments

{verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koningsstraat,97 (44e verdieping)

1000 Brussel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN GEWONE ALGEMENE VERGADERING - OVERGANGSBEPALINGEN - ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op veertien december tweeduizend en elf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

Geregistreerd vier bladen, zonder renvooien, op het eerste Registratiekantoor van Vorst, op zestien december tweeduizend en elf, boek 82, blad 35, vak 1. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), De Ontvanger (getekend) VAN MELKEBEKE.

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Arlington International Developments", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Koningsstraat, 97 (4da verdieping), volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één juli en af te sluiten op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar en derhalve vervanging van de eerste zin van artikel 39 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar."

2° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de laatste vrijdag van de maand december om veertien uur en derhalve vervanging van de eerste zin van artikel 26 van de statuten door de volgende tekst:

"De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand december om veertien uur." Overgangsbepalingen

1/ De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en elf, te verlengen en af te sluiten op dertig juni tweeduizend en twaalf.

2/ De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf, zal gehouden warden op de laatste vrijdag van de maand december tweeduizend en twaalf.

3° Ontbinding van de naamloze vennootschap "Arlington International Developments" met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4dg verdieping) en haar invereffeningstelling, te rekenen vanaf veertien december tweeduizend en elf.

4° Ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, ontslag van de hiernavolgende bestuurders:

- De naamloze vennootschap 'Intertrust (Belgium)', met als vaste vertegenwoordiger de heer TANS Christophe Eric Peter,

- de heer CORNELL James Martin.

5° Benoeming als vereffenaar: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren" met maatschappelijke zetel te Da Vincilaan 9-13ox ES, 1395 Zaventem, RPR Brussel, BTW nr. BE 0431.088.289.

Deze vennootschap heeft eveneens een bedrijfszetel te Parc Scientifique Créalys, rue Camille Hubert, 1 in ,' 5032 Les Isnes (Gembloux). De burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", noemt de heer Michel Tefnin, in de hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, om het mandaat van vereffenaar uit te voeren namens en voor rekening van;'. de Vennootschap. De heer Michel Tefnin heeft domicilie uitgekozen voor de uitvoering van zijn werkzaamheden in het kader van deze vereffening op zijn professioneel adres te 5032 Les Isnes (Gembloux), Parc Scientifique Crealys, rue Camille Hubert, 1.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.i

r

6° Machten van de vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig Is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de ven' nootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

7° Bijzondere volmacht werd verleend aan naamloze vennootschap Intertrust (Belgium), die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1000 Brussel, 1000 Brussel, Koningsstraat, 97 (4de verdieping), allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een beschikking van de rechtbank van koophandel te Brussel de dato 30 december 2011 ter bevestiging van de benoeming van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer TEFNIN Michel als vereffenaar, het verslag van de raad van bestuur én van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen).

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2011
ÿþ Mua 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19 S . 2011

Griffie

IIU 011 0II 01 II 11111 I IIIIV~V

*11146691'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemlrgsnr 0472.113.252

Bararrg

Arlington International Developments

Qe,;rrs or n Naamloze Vennootschap

'r" r:' Koningsstraat 97 (4c Verdiep), 1000 Brussel, België

Oncienm,eq- ak°e : Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders

gehouden op 6 juli 2011

Eerste besluit

De firma PwC Bedrijfsrevisoren bcvba zal vanaf 1 juli 2011 vertegenwoordigd worden door Sotie Van Grieken, in de uitoefening van zijn mandaat van commissaris, ter vervanging van David De Loore.

Tweede besluit

De aandeelhouders geven bijzondere volmacht aan de heer Christophe Tans en aan juffrouw Claire Lemahieu om dit besluit le publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Zij kunnen afzonderlijk handelen.

Claire Lemahieu,

lasthebber

f1t7L'A!1 i ,} . ~trc. ~ :r" , ~ ' t' " 1 r . 'Sr r, .,r . , , :" t" . , . _ ..nt ilB PerSciC

, r" IaL.-" .i..r, . <ia' ._ , . r ,. iSt-" Jr

'eíSC = " I- 11

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 20.07.2011 11320-0145-028
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 26.07.2010 10361-0579-031
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 12.08.2009 09576-0334-029
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.10.2008, NGL 30.10.2008 08803-0399-029
22/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.07.2007, NGL 14.08.2007 07572-0198-028
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 13.07.2007, NGL 24.07.2007 07451-0302-030
15/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 08.07.2005 05429-0246-021
09/12/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 08.11.2004, NGL 30.11.2004 04812-0150-022
16/10/2003 : BL
09/10/2003 : AN341541
17/01/2003 : AN341541
29/11/2002 : AN341541
29/11/2002 : AN341541
23/06/2000 : ANA064154

Coordonnées
ARLINGTON INTERNATIONAL DEVELOPMENTS

Adresse
KONINGSSTRAAT 97 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale