ARLUVI MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARLUVI MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.447.994

Publication

14/11/2013
ÿþ ~ Mod Wond 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e"

0 4 NOV 2p13

G

*13171473*

11111111

Voc behoc aan Belgl Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0893.447.994

Benaming

(voluit) : ARLUVI MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Agatha-Berchem (1082 Brussel), Helenalaan 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORAFGAANDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP EN AFSLUITING VAN DE VEREFFENING - TOEBEDELING VAN ONROEREND GOED - DECHARGE VAN DE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Eric THIBAUT de MAISIERES, geassocieerd notaris te Sint-Gillis, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eric THIBAUT de MAISIERES & Guy DESCAMPS -- Geassocieerde Notarissen", met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Gulden-Vlieslaan 55/2, ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen van Brussel onder nummer 0833.554.454, op 17 oktober 2013, "geregistreerd zes bladen twee renvooien op het 151e Registratiekantoor van Vorst op 24 oktober 2013 Boek 99 blad 09 vak 13. Ontvangen vijftig euro (50). Po De Ontvanger (ondertekend onleesbaar)", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARLUVI MANAGEMENT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Sint Agatha-Berchem (1082 Brussel), Helenalaan 12, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder nummer 0893.447.994 (Brussel) onder andere volgende beslissingen heeft genomen :

1) a) Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen over de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. De vennoot bevestigt een exemplaar van het verslag van 12 september 2013 te hebben gekregen alsook van de staat van activa en passiva van 31 juli 2013 in bijlage en bijgevolg niet meer dan drie maanden voorheen vastgesteld.

b) De Vergadering neemt vervolgens kennis van het verslag van de Bedrijfrevisor, waarvan de enige vennoot een exemplaar gekregen heeft.

De besluiten van dit verslag van 23 september 2013 luiden als volgt

" 8. BESLUIT

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA ARLUVI MANAGEMENT een boekhoudkundige staat opgesteld, afgeloten op 31 juli 2013, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

Gezien de beperktheid van de administratieve organisatie konden we niet steunen op de interne controle en deden we een substantiële controle van de saldi in de boekhouding.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

We maken voorbehoud voor de eventuele schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de fiscale en sociale controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren."

De verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor alsook de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2) De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden. Nadat de gevolgen van dit besluit.

uitvoerig zijn toegelicht door ondergetekende notaris verklaart de comparant tot de onmiddellijke afsluiting van

de vereffening te willen overgaan,

De comparant verklaart dat de huidige vereffening beantwoordt aan de voorwaarden bepaald in het

Wetboek van vennootschappen voor een vereffening ontbinding in één enkele akte, meer bepaald :

-Geen vereffenaar is aangeduid

-Er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva van artikel 181

-Aile aandeelhouders of vennoten op de algemene vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordlgd,

Het besluit tot afsluiting brengt de overdracht in rechte met zich mee van het maatschappelijk vermogen aan

de.comparant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor 'ëhoû Sen aan het Belgisch Staatsblad

De vereffening is hierdoor afgesloten.

De,coimparant verklaart dat de vennootschap geen andere onroerende goederen bezit dan wat hieronder wordt beschreven.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris om de afsluiting van de vereffening van de vennaatschap vast te stellen,

De enige ondergetekende vennoot verklaart door de afsluiting van de vereffening de universaliteit van het actief en passief van de vennootschap op zich te nemen en zo op onbeperkte wijze aansprakelijk te zijn voor de schulden van de vennootschap , zo deze op dit ogenblik nog niet gekend zouden zijn.

Door de overdracht van de universaliteit van de vennootschap, hierna ook onpersoonlijk genoemd afstanddoeners, aan de Heer Vincent RIGA, wonende te Sint Agatha Berchem (1082 Brussel), Helenalaan 12, hierna ook onpersoonlijk genoemd afstandhouders, onder alle waarborgen naar recht en voor vrij, zuiver en niet belast met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende overschrijving, wordt hem volgend onroerend goed toebedeeld

GEMEENTE SINT-AGATHA-BERCHEM

(TWEEDE AFDELING )

Een villa op en met terrein gelegen Helenalaan 12, gekadastreerd volgens titel en recent uittreksel sectie B nummer 102/D/3 (huis) voor een oppervlakte van twee are dertien centiare en nummer 102/K/3 (tuin) voor een oppervlakte van zeven are negenenveertig centiare, zijnde een totale oppervlakte van negen are tweeënzestig centiare. totaal niet geïndexeerd kadastraal inkomen : vijf duizend achthonderd en twee euro (5.802,00 EUR).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARLUVI MANAGEMENT is eigenares van voorschreven goed om het aangekocht te hebben van de echtgenoten W (TTMANN-SHORTT, te Sint-Agatha-Berchem ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Eric THIBAUT de MAISIERES op dertig april tweeduizend en acht, overgeschreven op zes mei tweeduizend en acht referte 5999.

3) De vergadering geeft zonder uitzondering noch voorbehoud decharge aan de zaakvoerder.

De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar bewaard bij de Heer Vincent RIGA, te Sint-Agatha-Berchem (1082 Brussel, Helenalaan 12.

4) De vergadering besluit de vennootschap GRANT THORNTON of elke persoon door deze gemachtigd als mandataris ad hoc van de vennootschap met het oog alle documenten te ondertekenen en aile noodzakelijke verklaringen te doen met het oog op de inschrijving in de Kruispunt-Bank van ondernemingen en aile bevoegde fiscale en sociale administraties. Hiertoe zal de gemachtigde alle verklaringen kunnen doen, alle documenten kunnen tekenen en in het algemeen alles wat nuttig of noodzakelijk is voor het hem toevertrouwd mandaat kunnen doen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(get). E, THIBAUT de MAISIERES,

Geassocieerd notaris,

Werd terzelfdertijd neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal;

- verslag zaakvoeder met staat van activa en passiva;

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 04.07.2013 13275-0479-010
15/01/2013
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 2 »Are 2013

BRUSSEL

Griffie

OII*1IIII300 88I RII~hYlp77*ll1 ll

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0893.447.994

Benaming

(voluit) : ARLUVI MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Agatha-Berchem (1082 Brussel), Helenalaan 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Eric THIBAUT de MAISIERES, geassocieerd notaris te Sint-Gillis, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eric THIBAUT de MAISIERES & Guy DESCAMPS  Geassocieerde Notarissen", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Blanchestraat 15, ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen van Brussel onder nummer 0833.554.454, op 17 december 2012, "geregistreerd twee bladen nul renvooi op het 1518 Registratiekantoor van Vorst op 18 december 2012 Boek 90 blad 45 vak 2. Ontvangen : vijfentwintig euro (25). Po De Ontvanger (ondertekend onleesbaar)", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARLUVI MANAGEMENT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Sint Agatha-Berchem (1082 Brussel), Helenalaan 12, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder nummer 0893.447.994. (Brussel), onder andere volgende beslissingen heeft genomen :

1) VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de Bedrijfsrevisor, de Heer Marc LUYTEN over de voorgestelde inbreng en; de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Het verslag van de Bedrijfsrevisor besluit ais volgt :

" 6, BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap ARLUVI MANAGEMENT BVBA

(BE 0893.447.994), bestaat uit een achtergestelde lening voor een bedrag van EUR 311.727,27.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de.

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte, bestanddelen en voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is. De waardebepaling leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en desgevallend met de agio van de tegen de, inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 359 aandelen van de vennootschap ARLUVI'. MANAGEMENT BVBA, zonder vermelding van nominale waarde. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat enkel uit de uit te geven aandelen, er zijn geen andere bijzondere voordelen toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt. »

2) KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van driehonderd en elf duizend zevenhonderd zevenentwintig euro zevenentwintig cent (311.727,27 ¬ ), om het te brengen van tweehonderd éénenveertig duizend _euro_ (241.000,00_ ¬ ) _lot, vijfhonderd tweeënvijftig_ duizend euro zevenhonderd zevenentwintig _euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur. belge

e Vioor-fbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

zevenentwintig cent (552.727,27 ¬ ), door het creëren van driehonderd negenenvijftig (359) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande en die in de winsten delen vanaf heden.

De vergadering beslist de driehonderd negenenvijftig (359) volledig afbetaalde aandelen toe te bedelen aan de Heer Vincent RIGA, als vergoeding van de inbreng door overboeking van een bedrag van driehonderd en elf duizend zevenhonderd zevenentwintig euro zevenentwintig cent (311.727,27 ¬ ) van de achtergestelde lening naar de rekening van het geplaatst kapitaal.

3) Is hier tussengekomen : de Heer Vincent RIGA, wonende te Sint-Agatha-Berchem, Helenalaan 12, die verklaart inbreng te doen door overboeking van een bedrag van driehonderd en elf duizend zevenhonderd zevenentwintig euro zevenentwintig cent (311.727,27 E) van de achtergestelde lening naar de rekening van het geplaatst kapitaal.

Als vergoeding van deze inbreng worden hem driehonderd negenenvijftig (359) volledig afbetaalde aandelen.

4) VASTSTELLING

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris akte te geven dat de kapitaalverhoging zodoende werd verwezenlijkt en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op vijfhonderd tweeënvijftig duizend zevenhonderd zevenentwintig euro zevenentwintig cent (552.727,27 E).

5) De vergadering beslist artikel 5 te wijzigen om het te vervangen door volgende tekst

"Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld op vijfhonderd tweeënvijftig duizend zevenhonderd zevenentwintig euro zevenentwintig cent (552.727,27 E), verdeeld in achthonderd éénenveertig (841) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

De vergadering beslist artikel 5bis te wijzigen door inlassen van volgende tekst :

De algemene vergadering van zeventien december tweeduizend en twaalf heeft beslist het kapitaal te verhogen door inbreng in natura ten belope van driehonderd en elf duizend zevenhonderd zevenentwintig euro zevenentwintig cent (311.727,27 ¬ ), om het te brengen van tweehonderd éénenveertig duizend euro (241.000,00 E) tot vijfhonderd tweeënvijftig duizend zevenhonderd zevenentwintig euro zevenentwintig cent (552.727,27 ¬ ), door het creëren van driehonderd negenenvijftig (359) nieuwe aandelen.

6) De vergadering beslist aan de zaakvoerder volmacht te verlenen om tot de uitvoering van de hiervoor

genomen besluiten over te gaan.

== VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(get). E. THIBAUT de MAIS IERES,

Geassocieerd notaris,

Werd terzelfdertijd neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor

- bijgewerkte tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 30.08.2012 12509-0542-012
12/08/2011
ÿþVoor behouc aan h1 Belgis, Staatsb

Moi 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V IW1112~INIIIIIIIIIINII i

+4578*

G2 Alk



Griffie

Ondernemingsnr : 0893.447.994

Benaming

(voluit) : ARLUVI MANAGEMENT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Agatha-Berchem (1082 Brussel), Helenalaan 12

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Eric Thibaut de Maisières, geassocieerd notaris te Sint-Gillis, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eric THIBAUT de MAISIERES & Guy DESCAMPS  Geassocieerde Notarissen", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Blanchestraat 15, ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen van Brussel, op 12 juli 2011, "Geregistreerd twee bladen zonder renvooi op het 1ste Registratiekantoor van Vorst op 19 juli 2011, boek 76, blad 67, vak 8. Ontvangen : vijfentwintig euro (25). Po. De Ontvanger (onleesbaar)." , dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARLUVI MANAGEMENT', waarvan de maatschappelijke zetel'

" gevestigd is te Sint-Agatha-Berchem (1082 Brussel), Helenalaan 12, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder nummer 0893.447.994. (Brussel), onder andere volgende beslissingen heeft genomen :

1) het kapitaal te verhogen in speciën ten belope van tweehonderd tweeëntwintig duizend vierhonderd euro (222.400,00 EUR) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderd éénenveertig duizend euro (241.000,00 EUR) door het creëren van tweehonderd zesennegentig (296) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zulten genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld en worden volledig volgestort.

2) artikel 5 der statuten te wijzigen om het te vervangen door volgende tekst :

"Artikel 5

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd éénenveertig duizend euro (241.000,00 EUR) en:

is verdeeld in vierhonderd tweeëntachtig (482) aande-'len zonder vermelding van nominale waarde."

- Inlassing van een artikel 5 bis betreffende het historiek van het kapitaal.

"Artikel 5bis

Bij de oprichting werd het kapitaal vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR),

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen.

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van twaalf juli tweeduizend en elf heeft beslist het:

kapitaal te verhogen ten belope van tweehonderd tweeëntwintig duizend vierhonderd euro (222.400,00 EUR):

om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderd éénenveertig:

duizend euro (241.000,00 EUR) door het creëren van tweehonderd zesennegentig (296) nieuwe aandelen."

3) De vergadering beslist aan de zaakvoerder volmacht te verlenen om tot de uitvoering van de hiervoor'

genomen besluiten over te gaan.

== VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL ==

(get.) E. Thibaut de Maisières,

Geassocieerd Notaris,

Werd terzelfdertijd neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal;

- bijgewerkte tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 19.07.2011 11316-0512-011
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 30.06.2010 10257-0007-010
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 31.08.2009 09749-0128-010

Coordonnées
ARLUVI MANAGEMENT

Adresse
HELENALAAN 12 1082 BRUSSEL

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale