ARNE VDB CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARNE VDB CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.581.970

Publication

11/12/2013
ÿþ ^odm

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ili I 11111 1111111

*13185091*

^mur '

~~~~~~~~~~

~~~V~~~~~~

Griffie

il

voor behoucl«

aan het

Beigiso| staatsblE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

11

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, pemo(0)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

_--g nr

'.

Benaming

(voluit)

Rechtsvorm:

Zetel :

534 390

"Arne VDB Consulting"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 1000 Brussel, Fabrieksstraat 18/A

Onderwerp akte: OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verieden voor Notaris Marleen VANDEWALLE te Wortegem-Petegem, op 22 november 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat een BVBA werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS : 1) VANDENBERGHE Arne, wonende te 1000 Brussel, Fabrieksstraat 18/A en 2). VANDENBERGHE Jens, wonende te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 72.

~.

RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van BVBA met de naam "Ame VDB Consulting".

3. ZETEL De zetel van de vennootscha is gevestigd te 1000 8nuoosA, Fabrieksstraat 186A. tot 31 december 2013. De zetel van de vennootschap zal vanaf 1 januari 2014 gevestigd zijn te 8040 8int- Amandoberg.JnmVendegemstraat24.

4, DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor haar rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland: 1. Management Bestuurdersactiviteit

- het ultvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve uqJanioada, het opzetten van interne mudh, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het melectonon, opleiden vani personeel;

- advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

- het uitvoeren van aUestmdieo en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie, marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; techniouh, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- de publiciteit, reciame, marketing en algemene communicatie algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

-

het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten octmoimn, know-how en andere intellectuele rechten. Zij mag eveneens alle fabdekomeden, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

- zij mag belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits xeqgoaóing, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen

nemen, ing inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondmmemingan,

beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nmstnwmwn, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende goederen en roerende goederen; zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven en wemnaemden, huren en verhuren, boovwan, verbouwen, nonowenon, opschikken, uitrusten en ombouwen; zijmog de beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen of roerende goederen en waarden, In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig uijnvoor dæ verwezenlijking van haar doel.

- Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, hot verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële

eigendom.

- het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

- de organisatie van allerlei evenementen.

- hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan

makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

2. Kopen, renoveren, verkopen, huren en verhuren van roerende en onroerende goederen en handelszaken, zowel als principaal of als tussenpersoon.

3. Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

4. De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De algemene vergadering van vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

5. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

6. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. in geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in volgende gevallen : stemming in verband met : - een kapitaalverhoging; - de in-vereffening-stelling van de vennootschap; - de inlijving in het kapitaal van maatschappelijke reserves; in welke gevallen het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoort..

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort als volgt : 1) VANDENBERGHE Arne heeft ingeschreven op 99 aandelen, hetzij voor 18.414,00 EUR, volgestort ten belope van 6.138,00 EUR, waarvoor hem 99 aandelen, als gedeeltelijk volgestort ten belope van 6.138,00 EUR, werden toegekend; 2) VANDENBERGHE Jens heeft ingeschreven op 1 aandeel, hetzij voor 186,00 EUR, volgestort ten belope van 62,00 EUR, waarvoor hem 1 aandeel, ais gedeeltelijk volgestort ten belope van 62,00 EUR, werd toegekend.

Door de verrichtingen die voorafgaan, werd de vennootschap opgericht, werd op het kapitaal volledig ingeschreven en werd dit volgestort ten belope van 6.200,00 euro,

8. BESTUUR ;

De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle Handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren. Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is leder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Als statutair zaakvoerder van de vennootschap wed aangesteld: nihil.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Tot niet-statutair-zaakvoerder werd benoemd zonder beperking van duur: VANDENBERGHE Arne,», voornoemd, die heeft verklaard te aanvaarden niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

De opdracht van niet-statutair-zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders besluit.

9.BOEKJAAR ; Het boekjaar begint op 1 januari en wordt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar afgesloten. Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Venncotschappen en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

10. JAARVERGADERING ; Ieder jaar, de vierde zaterdag van de maand juni om tien uur zal een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 21bis van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering wordt verstuurd. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2015. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief, Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft. De zaakvoerder(s) mag (mogen) de bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

11. WINSTAANWENDING

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden ; 1) 5% voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder punt 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De zaakvoerders) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kcsten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet werden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12. De vennootschap neemt de verbintenissen over die door de oprichters zijn aangegaan voor de vennootschap in oprichting sedert 1 oktober 2013, Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

13. Bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, verleend aan "Accountantskantoor Bekaert" NV, Meersbloem-Leupegem 50, of elke andere persoon die door haar wordt aangewezen, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondememingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie; uittreksel.

(getekend) Marleen Vandewaile, Notaris te Wortegem-Petegem







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ARNE VDB CONSULTING

Adresse
FABRIEKSSTRAAT 18A 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale