ART UP ARCHITECTE

Divers


Dénomination : ART UP ARCHITECTE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 890.476.430

Publication

29/04/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2013, APP 11.03.2014, DPT 24.04.2014 14095-0572-010
13/06/2014
ÿþ Mcelleard 11A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111MMIll

BRUSSEL

Griee3 JU1N 2014

-

Ondernemingsnr: 0890.476.430

Benaming

(voluit) : ART UP ARCHITECTE

(verkort):

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Odon Warlaandlaan, 136, te 1090 Jette

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERPLAATSING VAN DE ZETEL IN VLAANDEREN - AANNEMING VAN DE STATUTEN IN DE NEDERLANDSE TAAL

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Paul Dauwe te Oudergem op 28 mei 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de enige vennoot van de vennootschap onder andere beslist heeft om de zetel te verplaatsen naar (1780) Wemmel, Frans Robbrechtsstraat, 263, en om de statuten aan te nemen in de Nederlandse taal.

Er blijkt uit deze statuten wat volgt

Artikel 1  Aard en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam van de vennootschap luidt "ART UP ARCHITECT - ARCHITECTENBUREAU".

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te (1780) Wemmel, Frans Rob-brechtsstraat, 263, (...)

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland:

* het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden warden aan personen die' gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen;

* het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het reglement van beroepsplichten van de Orde van Architecten;

* het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel;

* het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken zoals elektriciteit, sanitair, CV, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, enz.;

* het aan- en verkopen, ruilen, huren en verhuren enfof het leasen van onroerende goederen, machines en materialen die dienstig zijn voor de uitoefening van het beroep van architect en het verrichten van alle handelingen strekkende tot het ter beschikking stellen van middelen, dienstig voor de activiteit van architect, dit alles binnen de regels voorzien in het reglement van de beroepsplichten van architecten uitgegeven door de Orde van Architecten;

De vennootschap is bevoegd om op een niet-commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader. In die zin kan de vennootschap aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen vcor zover deze deelnemingen uitsluitend professioneel van aard zijn, en op voorwaarde dat het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen en rechtspersonen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

; De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertific,aten.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en rechtspersonen.

De opsommingen zijn aanwijzend en niet-beperkend, weliswaar in zoverre dat deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect. (...)

- - --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van honderd veertigduizend zevenhonderd dertien euro tachtig cent (140.713,80 E),

Het kan verhoogd (of verminderd) worden overeenkomstig de wettelijke en statutaire beschikkingen.

Het is verdeeld in honderd aandelen (100) zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigende één/honderdste van het kapitaal en genummerd van 1 tot 100.

Het kapitaal is volledig geplaatst en is op datum van achtentwintig mei tweeduizend veertien gestort ten belope van honderd vierendertigduizend vijfhonderd en dertien euro tachtig cent (134.513,80 E),

Artikel 10  Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerder(s), benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur.

De vergadering stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval er meerdere zijn, hun machten. Als er maar één zaakvcerder is, zullen hem al de bestuursmachten toebedeeld worden.

Alleen natuurlijke personen die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten, kunnen worden benoemd als zaakvoerder.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen en behoudens organisatie door de algemene vergadering van een bestuurscollege, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte. Hij mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tenzij de algemene vergadering anders beslist, is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos. (.,.)

De zaakvoerder of het bestuurscollege heeft alle machten om aile rechtshandelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuurscollege mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen om de vennootschap te vertegenwoordigen en mag hun bevoegdheden en wedden bepalen. Deze lasthebbers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zullen zich ten overstaan van de vennootschap gedragen volgens de deontologische regels van de Orde van Architecten.

Het bestuurscollege treedt wat de interne besluitvorming betreft op als een collegiaal orgaan, wat inhoudt dat de beslissingen warden genomen met gewone meerderheid van stemmen. (...)

Artikel 13 - Algemene vergadering

13.1. Samenstelling en bevoegdheid

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten wijzigen, aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, buter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

Wijziging van de statuten kan slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de bevoegde Raad van de Orde van Architecten goedgekeurd zijn.

De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven voor wijzigingen aan de statuten.

13.2, Oproeping

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen va& de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de tweede dinsdag van de maand maart om achttien uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de zaakvoerders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. (...)

13,4. Beslissingen

Behoudens de uitzonderingen voorzien door deze statuten en door de wet beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist. De verkiezing van zaakvoerders en commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming.

Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van een huishoudelijk reglement moeten opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste de helft van de aandelen met stemrecht op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een beslissing is pas geldig als ze met drie/vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd,

13.5. Stemrecht

Elk aandeel heeft in principe recht op één stem,

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad Van de aandelen waarop de eishare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort.

In geval van splitsing van de rechten betreffende één of meer architect-aandelen tussen vruchtgebruiker(s) et s. naakte eigenaar(s), behoudens tegengestelde overeenkomst behoorlijk betekend aan de vennootschap, zal het stemrecht exclusief aan de vruchtgebruiker toebehoren voor zover deze vruchtgebruiker een natuurlijke persoon is die aan de vootwaarden van artikel 2 § 1 van de Wet van 20 februari 1939 beantwoordt.

In geval van splitsing van de rechten betreffende één of meer aandelen die niet aan een architect toebehoren tussen vruchtgebruiker(s) en naakte eigenaar(s), behoudens tegengestelde overeenkomst behoorlijk betekend aan de vennootschap, za( het stemrecht exclusief aan de vruchtgebruiker toebehoren zonder dat hij aan bepaalde voorwaarden moet beantwoorden,

In geval van ondeelbaarheid, moeten de mede-eigenaars van één zelfde aandeel zich laten vertegenwoordigen door een zelfde persoon. Indien het om een architect-aandeel gaat, dient deze persoon aan de voorwaarden van artikel 2 § 1 van de Wet van 20 februari 1939 te beantwoorden.

Indien niemand aangesteld werd om de mede-eigenaars te vertegenwoordigen of indien de persoon die aangesteld werd niet aan de voorwaarden van artikel 2 § 1 van cie Wet van 20 februari 1939 beantwoordt, zal het stemrecht verbonden aan dit aandeel opgeschort worden tot de verwezenlijking van de hierboven vermelde voorwaarden.

Indien het maatschappelijk doel dient gewijzigd te worden omdat de vennoot (vennoten) die het beroep van architect uitoefende(n) overleden is (zijn) of geschrapt is (zijn) of indien de vennootschap wegens dezelfde redenen vervroegd ontbonden wordt, dan zal de beslissing tot wijziging van het maatschappelijk doel of tot vervroegde ontbinding en tot vereffening zullen door de vruchtgebruiker (in geval van splitsing van rechten) of door de vertegenwoordiger van de mede-eigenaars (in geval van onverdeeldbaarheid) kunnen genomen worden zonder dat deze vruchtgebruiker of deze vertegenwoordiger aan de voorwaarden van artikel 2 § 1 van de Wet van 20 februari 1939 dient te voldoen. (...)

Artikel 14- Boekjaar  Jaarrekening  Winst

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. (...)

Artikel 15 Ontbinding - Vereffening

In gevat van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of de zaakvoerders handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

In ieder geval dienen de vereffenaars natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering, (...)

Artikel 16 Slotafrekening

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien aile overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen, hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestandctelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Lulk vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2014
ÿþ _ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

111111111.1,M1.1111 111

BRUXEM

03 JUIN 2014

Greffe

N° d'entreprise : 0890.476.430

Dénomination

(en entier): ART UP ARCHITECTE

(en abrégé):

Forme juridique : société civile ayant emprunté la forme de société privée à responsabilité limitée

Siège : (1090) Jette, Avenue °don Warland, 136

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte :AUGMENTATION DU CAPITAL  TRANSFERT DU SIÈGE  MODIFICATION DE L'OBJET SOCIAL - MODIFICATION DE LA DÉNOMINATION MODIFICATION DES STATUTS  ADOPTION DES STATUTS EN NÈERLANDIS - POUVOIRS

Il résulte notamment ce qui suit d'un procès-verbal dressé le 28 mai 2014 par le notaire Pau! Dauwe, à Auderghem, à enregistrer :

Première résolution : augmentation de capital

I. En date du six mai deux mille quatorze, l'associé unique a décidé de distribuer un dividende intercalaire d'un montant de cent trente-cinq mille six cent quatre-vingt-deux euros (135.682,00 E) en application de l'article 537, premier alinéa du Code des impôts sur les Revenus 1992 (CIR 92) tel qu'introduit par l'article 6 de la Loi Programme du 28 juin 2013 parue au Moniteur belge du ler juillet 2013 et d'incorporer le dividende ainsi distribué dans le capital de la société.

Il a confirmé son souhait d'augmenter le capital à concurrence de cent vingt-deux mille cent treize euros quatre-vingts cents (122.113,80¬ ) pour le porter de dix-huit mille six cents euros (18.600,00¬ ) à cent quarante mille sept cent treize euros quatre-vingts cents (140.713,80 E).

La somme de cent vingt-deux mille cent treize euros quatre-vingts cents (122.113,80 E) provient dei dividendes (soumis à un précompte mobilier de dix pour cent (10%) en application de l'article 537 CIR92). distribués sur base des comptes annuels arrêtés au trente septembre deux mille douze approuvés en date duc douze mars deux mille treize.

Cette augmentation de capital s'est réalisé sans création de nouvelles parts sociales.

Deuxième résolution : souscription et libération

L'associé unique a souscrit à l'augmentation de capital à concurrence de cent vingt-deux mille cent treize euros quatre-vingts cents (122.113,80 E).

Ce montant a été libéré intégralement par un versement en espèces, qu'il a effectué au compte numéro BE33 3631 3493 7346 au nom de la société, en la Banque ING de sorte que la société a, dès à présent de ce., chef à sa disposition, une somme de cent vingt-deux mille cent treize euros quatre-vingts cents (122,113,80 E),

Une attestation de ce dépôt datée du vingt-six mal deux mille quatorze a été remise au note& instrumentant

Constatation de la réalisation effective de l'augmentation du capital

L'associé unique a requis le notaire soussigné d'acte que l'augmentation du capital est intégralement' souscrite et que le capital est ainsi effectivement porté à cent quarante mille sept cent treize euros quatre-vingts' cents (140.713,80¬ ) et représenté par cent parts sans désignation de valeur nominale.

Troisième résolution :Transfert du siège

L'associé unique a décidé de transférer le siège de la société à l'adresse suivante : (1780) Wemmel, Frans: Robbrechtsstraat, 263.

Quatrième résolution : modification de l'objet social

II a souhaité légèrement adapter l'objet social de ta société compte tenu des exigences de l'Ordre des; Architectes.

En sa qualité de gérant, il a établi, conformément à l'article 287 du Code des Sociétés, un rapport exposant la justification détaillée de la modification proposée à l'objet social. A ce rapport est joint un état résumant la situation active et passive de la société arrêtée à la date du trente et un mars deux mille quatorze.

II a décidé de remplacer le texte de l'article 3 des statuts par le texte suivant :

« La société a pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso; Nom et signature

Réservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volet B - Suite

*14'exercice de toute activité que le législateur réserve à des personnes qui sont autorisées à exercer la profession d'architecte 7

* l'exercice de toutes disciplines connexes pour autant qu'elles ne soient pas incompatibles avec le ,

reglement relatif à l'exercice de la profession de l'Ordre des Architectes

*l'accomplissement de tous actes qui sont en relation directe ou indirecte avec l'objet social;

* fa réalisation d'études et de projets en rapport avec la stabilité et les techniques spéciales comme' l'électricité, la plomberie, le chauffage, l'aération, l'acoustique, les travaux de voirie, etc....;

* l'achat, la vente, l'échange, la location, la mise en location et/ou le leasing de biens immobiliers, machines, matériels utiles à l'exercice de la profession d'architecte et l'accomplissement de tout acte tendant à la mise à disposition de moyens utiles à l'activité d'architecte, le tout dans le cadre des règles prévues dans le règlement relatif à l'exercice de la profession édité par l'Ordre des Architectes;

La société peut, d'une manière non commerciale, accomplir toutes opérations financières, mobilières ou immobilières qui servent son objet et ce, suivant une gestion en bon père de famille. En ce sens, la société peut souscrire tous engagements, consentir des crédits et des prêts, se porter caution pour des tiers en donnant ses ; biens en hypothèque ou en gage, en ce compris son propre fonds de commerce ou son propre patrimoine.

La société peut collaborer, participer, ou prendre des intérêts, directement ou indirectement de quelque façon que ce soit avec d'autres entreprises, sociétés ou personnes morales pour autant que ces participations soient exclusivement de nature professionnelle et à condition que l'objet social et les activités de ces sociétés et personnes morales ne soient pas incompatibles avec la fonction d'architecte.

La société peut procéder à l'émission de prêts obligataires ou de certificats immobiliers.

La société peut agir en tant que gérant ou liquidateur d'autres sociétés ou personnes morales.

Les énumérations ci-dessus sont indicatives et non limitatives pour autant cependant qu'elles ne soient pas incompatibles avec la profession d'architecte. »

Cinquième résolution Adoption des statuts en néerlandais

Suite au transfert du siège social en Région flamande, l'associé unique a décidé d'adopter les statuts ainsi modifiés en langue néerlandaise tout en précisant que la nouvelle dénomination de la société sera « ART UP ARCHITECT ARCHITECTENBUREAU ».

Ces statuts feront l'objet d'une publication séparée.

Sixième résolution :pouvoirs

L'associé unique et gérant a délégué la gestion journalière de la société, à l'exclusion de tous actes rentrant dans le cadre de la profession d'architecte, à Madame DERROITTE Dominique, domiciliée à (1780) VVemmel, Frans Robbrechtsstraat, 263.

Il a désigné Monsieur FELIX Charles, Expert-Comptable externe et Conseil fiscal demeurant à (1440) VVauthier-Braine, Chaussée de Tubize, 135, avec faculté de subdélégation, comme personne habilitée à engager la société mais uniquement pour l'accomplissement des formalités administratives généralement quelconques en relation avec la modification des immatriculations légales telles la Banque Carrefour des Entreprises, guichet d'entreprises, administration de la TVA et des Contributions Directes, Ministère des Affaires - Economiques et autres caisses d'assurances sociales pour travailleur Indépendant.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE ET CONFORME

(signé) Paul Dauwe, Notaire

Dépôt simultané d'une expédition

_

Mentionner sur la dernière page du Volet : Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de fa personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

08/04/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2012, APP 12.03.2013, DPT 04.04.2013 13080-0459-010
30/04/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2011, APP 13.03.2012, DPT 25.04.2012 12092-0541-010
27/04/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2010, APP 26.04.2011, DPT 26.04.2011 11088-0427-010
29/04/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2009, APP 23.03.2010, DPT 27.04.2010 10098-0004-009
02/09/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2008, APP 24.08.2009, DPT 31.08.2009 09669-0287-010

Coordonnées
ART UP ARCHITECTE

Adresse
Si

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale