ARTEMEDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTEMEDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.186.860

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 19.06.2014 14196-0194-011
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 03.07.2013 13263-0347-009
10/01/2012
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

ira , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I I11 II 1111111 II 1 I1

*iaooeeis"

N

Vo beha aan Belg Staat ui

Meet

Grif:MI.(1EL

Ondernemingsnr : 112 . -1$6'. $~a

Benaming (voluit) :ARTEMEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wilderoselaarslaan 18

1180 Ukkel

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 22 december 2011,1 blijkt dat:

De heer DREESMANN Pieter, Charles, Wilhelmus, Maria, geboren op 12 augustus 1958 te Amsterdam Mevrouw RAMOS-ESTEBAN CHAVES Olga, Lucia, Martine, geboren op 30 januari 1968 te Bogota

Samen wonende te Wilderoselaarslaan 18, 1180 Brussel

Welke komparanten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zij een Besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid oprichten onder de benaming ARTEMEDIA, met maatschappelijke zetel te 1160 Ukkel Wilderoselaarslaan 18, en waarvan het kapitaal twintigduizend euro (20.000,00 EUR) bedraagt, verdeeld in. tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het', ;; kapitaal vertegenwoordigen.

Doe!.

I, De vennootschap heeft tot doel:

Het leveren van alle mogelijke diensten inzake management, beheer en consulting. Dit op het gebied van': marketing, productie, financiën, administratie, commercieel beheer en alle mogelijke vakgebieden. Het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen. Het optreden als bemiddelaar in verband meta overlatingen, overnames, fusies van alle mogelijke ondernemingen. Het leveren van assistentie bij de digitalisering van kunstcollecties. Het leveren van alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verbande staan met de digitalisering van kunstcollecties voor een wijd spectrum van multimediaformats, inclusief de:; assistentie bij opmaak van gespecialiseerde websites. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van:; derden. Dit alles zowel in België als in het buitenland.

II. In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met;; betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan de verkoop, de promotie, de:: afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur  en verhuur, de ruil, de.: verkavelingen, in het algemeen,alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het:: beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen:; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur  ;; en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,;; obligaties, staatsfondsen; Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te,: richten,industriële, commerciële, financiële landbouw of immobilieënvennootschappen of ondernemingen; het;: ;; stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen t waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede l; het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en;; ondernemingen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten>; vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen;; van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en lof;; besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

1; ,1

De komparanten, vertegenwoordigd zoals hiervoren bepaald, verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekiaar - Eerste iaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgestoten worden op eenendertig december tweeduizend twaalf. De eerste

jaarvergadering zal bijgevolg in juni 2013 gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- De Heer DREESMANN Pieter, voornoemd;

- Mevrouw RAMOS-ESTEBAN CHAVES, voornoemd.

mptl 11.1



Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten; Deze opsomming mag alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende daden stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar best schijnen;

Zij kan onder meer zich door middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomst interesseren in alle bestaande of te stichten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkwaardig of aanverwant is of die voor haar een bron van afzetgebied zouden kunnen zijn.

Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering en het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs zakelijke verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen. Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om aile handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van juni om zestien uur van elk jaar.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen worden in een bijzonder daartoe aangelegd register, gehouden op de zetel van de vennootschap. Zij worden ondertekend door de aanwezige vennoten die erom vragen. De copies of uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Hier vertegenwoordigd zoals gezegd en aanvaardend. Zijn opdracht zal bezoldigd uitgeoefend worden.

3. Benoeming commissaris-revisor.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat aile

verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van

de vennootschap in oprichting, vanaf heden overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Bijzondere lastgeving

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebber aan te stellen de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid KREANOVE, met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Distelsstraat 46, 479.092.007 RPR Brussel, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondememingsloket niet het oog op de inschrijving 1 aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

Op de laatste Na. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 17.06.2015 15183-0369-011

Coordonnées
ARTEMEDIA

Adresse
WILDEROSELAARSLAAN 18 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale