ASSOCIATION OF CONSUMER CREDIT INFORMATION SUPPLIERS, AFGEKORT : ACCIS

Divers


Dénomination : ASSOCIATION OF CONSUMER CREDIT INFORMATION SUPPLIERS, AFGEKORT : ACCIS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 884.372.853

Publication

09/07/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsble

ilutnepill

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neeigeleydloilivangen op

77-1

31] JUNI 2014

ter griffie van deG4derlandstalige mun 1,-.4e4;44twr4.i Br,g1

Tifjlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : "ASSOCIATION OF CONSUMER CREDIT INFORMATION SUPPLIERS", afgekort "ACC1S"

Rechtsvorm: Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Louizalaan 106

1050 Brussel

Ondememingsnr :0884.372.853

Voorwerp akte: AANNAME NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twintig juni tweeduizend veertien, door Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de leden van de internationale vereniging zonder winstoogmerk "ASSOCIATION OF CONSUMER CREDIT INFORMATION SUPPLIERS", afgekort "ACCIS", waarvan de zetel gevestigd is te Louizalaan 106, 1050 Brussel, hierna "de Vereniging" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1° De Algemene Ledenraad bevestigde de nieuwe tekst van statuten zoals deze is aangenomen op 5 juni 2014. Met het oog op het vermijden van elk misverstand, stelde de Algemene Ledenraad dat er geen wijziging aan het doel en de activiteiten van de Vereniging werd opgenomen in de nieuwe tekst van Statuten van de Vereniging.

De Algemene Ledenraad besliste dat een nieuwe categorie van leden zal worden toegevoegd, zijnde de Aangesloten Leden, vermeld in artikel 3.3 in de ondervermelde nieuwe versie van de Statuten.

Vervolgens, besliste de Algemene Ledenraad de nieuwe versie van de Statuten goed te keuren en aan te nemen, dewelke als volgt zullen lezen:

"Artikel 1

ReCHTSVORM, NAAM, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN DUUR

1. De ASSOCIATION OF CONSUMER CREDIT INFORMATION SUPPLIERS is opgericht als een internationale vereniging zonder winstoogmerk overeenkomstig de Belgische Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli' 1921, zoals meerdere keren gewijzigd (hierna de "Wet van 27 juni 1921" genoemd).

2. De naam van de internationale vereniging zonder winstoogmerk moet "ASSOCIATION OF CONSUMER CREDIT INFORMATION SUPPLIERS" zijn of afgekort "ACCIS" (hierna de "Vereniging" of "ACCIS" genoemd).

Deze naam moet worden opgenomen in aile akten, contracten, facturer, aankondigingen, publicaties, brieven of andere documenten die van de vereniging uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Internationale vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "IVZW", en met een precieze verwijzing naar de maatschappelijke zetel van de Vereniging.

3. De maatschappelijke zetel van de Vereniging moet gevestigd zijn te p/a DIA Piper, Louizalaan 106, Gelijkvloers, 1050 Brussel, België, in het gerechtsarrondissement Brussel.

Het Bestuurscollege mag beslissen de maatschappelijke zetel te verhuizen naar eender welke andere plaats in België. Indien de maatschappelijke zetel echter verhuisd wordt naar het Franstalige deel van België, zullen de Statuten, overeenkomstig de toepasselijke taalwetgeving, vertaald moeten worden in het Frans, waarvoor een beslissing van de Algemene Ledenraad nodig is.

Do beslissing om de maatschappelijke zetel te verhuizen moet worden neergelegd bij de griffie van het gerechtelijke arrondissement waarin de maatschappelijke zetel gevestigd was. De beslissing moet binnen de 30 dagen na de neerlegging bij de griffie gepubliceerd worden in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

4. De Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 2

DOELEN EN ACTIVITEITEN

1. De Vereniging heeft tot doel de volgende functies te vervullen:

" de gemeenschappelijke belangen van haar leden vertegenwoordigen, bevorderen, beschermen en behouden over kredietzaken en het verzamelen en het verspreiden van kredietinformatie over consumenten, in het bijzonder met betrekking tot aile reglementaire en economische aspecten en initiatieven op internationaal, Europees of nationaal niveau

" de uitwisseling van kredietinformatie over consumenten tussen leden vergemakkelijken aile kwesties behandelen die direct of indirect betrekking hebben op de belangen van haar leden over

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor« Luik B - Vervolg

hehouhetden kredietzaken en het verzamelen het verspreiden van kredietinformatie over consumenten, waaronder ln het aan

Belgisch bijzonder de vertegenwoordiging en verdediging van ledenbelangen ten aanzien van officiële instanties, de

Staatsblad organen van de Europese Unie, het publiek en aile overige derde partijen

" de leden informeren over kwesties die van belang voor ze zijn, inclusief informatie over praktijken van

andere leden en de hiervoor vermelde activiteiten

 % de gemeenschappelijke belangen van de leden coördineren

2. De Vereniging dient te handelen als een neutraal orgaan met betrekking tot cle concurrerende relaties tussen leden. Plannen en besluiten die gemaakt worden tijclens de uitoefening van de functies van de Vereniging, en die direct of indirect van invloed zijn op individuele leden, dienen met instemming van die leden gemaakt te warden.

De activiteiten van de Vereniging mogen niet in strie zijn met de belangen of het wettelijk doel van haar leden.

Artikel 3

LIDMAATSCHAP

1. Volwaardige Leden

Volwaardig lidmaatschap van de Vereniging is toegankelijk voor iedere organisatie die gevestigd is in een land dat behoort tot geografisch Europa en die volgens haar Statuten in belangrijke mate kredietinfomiatie over consumenten verzamelt en verspreidt.

2. Geassocieerde Leden

Geassocieerd lidmaatschap van de Vereniging is toegankelijk voor iedere andere organisatie dan bedoeld in punt 1 die volgens haar Statuten in belangrijke mate kredietinformatie over consumenten verzamelt en verspreidt.

3. Aangesloten Leden

Aangesloten lidmaatschap van de Vereniging is toegankelijk voor iedere andere organisatie dan bedoeld in

punten 1 en 2.

Artikel 4

TOETREDING VAN NIEUWE LEDEN

1. Lidmaatschapsaanvragen van organisaties die voldoen aan de criteria aangegeven in Artikel 3, dienen middels een aangetekende brief ingediend te worden bij het Secretariaat van de Vereniging. Het Secretariaat van de Vereniging stuurt dergelijke aanvragen door naar de Voorzitter van de Vereniging.

2. Het Bestuurscollege besluit geheel naar eigen goeddunken of toetreding aanvaard wordt.

3. De handtekening van de aanvrager op de lidmaatschapsaanvraag impliceert aanvaarding van de

verplichting om de Statuten van de Vereniging na te leven.

Artikel 5

LIDMAATSCHAPSBUDRAGE

1. De uitgaven van de Vereniging moeten gedekt worden door de lidmaatschapsbedrage. Het bedrag van de lidmaatschapsbedrage van de leden moet bepaald warden door de Algemene Ledenraad ter gelegenheid van zen jaarlijkse algemene vergadering.

2. Op verzoek van het Bestuurscollege kan de Algemene Ledenraad het totale bedrag van de Ildmaatschapsbedrage, dat de uitgaven van de Vereniging dekt en dat bepaald werd overeenkomstig deel 1, verlagen. Dergelijke beslissingen zijn van toepassing voor slechts één boekjaar, maar kunnen vernieuwd worden voor de volgende boekjaren. De verlaging mag niet meer dan de helft van de totale ildmaatschapsbedrage bedragen die overeenkomstig (1) van dit Artikel bepaald werd. Het verschil dat voortvloeit uit de invoering van die optie, moet in gelijke bedragen verdeeld worden over aile andere leden.

3. Binnen de 10 dagen na de Algemene Ledenraad die de lidmaatschapsbedrage bepaald heeft, moet de Algemeen Secretaris een schriftelijke factuur naar de leden sturen. De lidmaatschapsbijdrage moet binnen de 60 dagen na het verzenden van de factuur betaald worden.

4. Ieder lid dat zijn lidmaatschapsbedrage niet binnen de 70 dagen na een dergelijke Algemene Ledenraad betaald heeft, moet daarover door de Voorzitter schriftelijk op de hoogte gebracht worden. Een lid dat zen lidmaatschapsbedrage binnen een periode van twee maanden na het versturen van de betalingsherinnering nog steeds niet heeft betaald, kan overeenkomstig Artikels 7 en 10 geschorst of uitgesloten worden.

Artikel 6

UITTREDING ALS LID

Leden kunnen op ieder moment uit de Vereniging stappen. Kennisgeving van uittreding vindt plaats middels een aangetekende brief geadresseerd aan het Secretariaat, die dergelijke brieven onmiddellijk doorstuurt naar de Voorzitter. De uittreding gaat in op de dag volgend op de ontvangst van de aangetekende brief bij het Secretariaat.

Een lid zal zijn bijdrage voor het volledige jaar 'marin hij zijn kennisgeving van uittreding heeft gestuurd, moeten betalen.

Uittredende leden kunnen geen aanspraak maken op activa van de Vereniging noch op enige rechten of voorrechten die aan de leden van de Vereniging toebehoren,

Artikel 7

SCHORSING

Een lid waarvan men vindt dat hij schade berokkent aan de belangen van de Vereniging (zende de principes niet nakomt die in de Statuten zijn opgenomen, met inbegrip van het niet betalen van zijn lidmaatschapsbedragen binnen een periode van twee maanden na het verzenden van de betalingsherinnering, hetgeen beschouwd zal warden als schade berokkenen aan de belangen van de Vereniging) kan door het Sestuurscollege zonder verdere motivering en met onmiddellijke ingang geschorst worden, mits driekwart van de uitgebrachte stemmen dit goedkeurt.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Het geschorste lid heeft in elk geval het recht om zich bij voorbaat te verdedigen en gehoord te worden tijdens de vergadering van het Bestuurscollege.

Het lid zal in kennis gesteld worden van de schorsing.

Artikel 8

BEROEP TEGEN SCHORSING

Leden die geschorst worden overeenkomstig de bepalingen van artikel 7, hebben het recht beroep aan te tekenen tegen dergelijk besluit van het Bestuurscollege bij de Algemene Ledenraad binnen de 30 dagen na ontvangst van de mededeling van schorsing. De kennisgeving van het beroep gebeurt bij aangetekend schrijven geadresseerd aan het Secretariaat, dat dergelijke brieven onmiddellijk doorstuurt naar de Voorzitter van de Vereniging. De beslissing tot schorsing wordt dan geschorst tot de Algemene Ledenraad het beroep heeft behandeld. Indien het beroep ingediend is na het verzenden van de uitnodigingen met de dagonle voor de volgende vergadering van de Algemene Ledenraad, kan de Voorzitter dit beroep toch nog op de dagorde van de volgende vergadering zetten tot zes dagen vôór de geplande vergaderdatum door de leden daarover te informeren bij gewone brief of, met instemming van het betrokken lid, via enig ander communicatiekanaal.

De Algemene Ledenraad beslist met een driekwart meerderheid van stemmen of het beroep gegrond is en de schorsing bijgevolg ingetrokken moet worden, of het beroep verworpen moet worden, en de schorsing bijgevolg van kracht blet vanaf de oorspronkelijke datum van ingang,

Geschorste leden zijn niet gerechtigd aanspraak te maken op de activa van de Vereniging noch op enige rechten of voorrechten die aan de leden van de Vereniging toebehoren.

Artikel 9

ONTSLAG

Een lid kan ontslagen worden door een beslissing van de Algemene Ledenraad, mits een verplichte kennisgeving van minstens drie maanden, en indien de beslissing steunt op een driekwart meerderheid van stemmen.

Een lid zal zijn bijdrage voor het volledige jaar waarin hij zijn kennisgeving van ontslag heeft ontvangen, moeten betalen.

Ontslagen leden kunnen geen aanspraak maken op activa van de Vereniging noch op enige rechten of voorrechten die aan de leden van de Vereniging toebehoren.

Artikel 10

UITSLUITING

Een lid waarvan men vindt dat hij schade berokkent aan de belangen van de Vereniging (zoals hierboven vermeld) kan door de Algemene Ledenraad zonder verdere motivering en met onmiddellijke ingang ook uitgesloten worden, mits driekwart van de uitgebrachte stemmen dit goedkeurt.

Het uitgesloten lid moet in elk geval het recht hebben om zich op voorhand te verdedigen en gehoord te worden tijdens de vergadering van de Algemene Ledenraad.

Het lid zal in kennis gesteld worden van de uitsluiting.

Artikel 11

GEVOLGEN VAN EEN SCHORSING OF UITSLUITING

Wat een geschorst lid betreft, moet het Bestuurscollege met een driekwart meerderheid van de uitgebrachte stemmen beslissen of het geschorste lid het recht heeft om vergaderingen van de Vereniging bij te wonen en, indien van toepassing, het recht heeft stemmen uit te brengen op dergelijke vergaderingen van de Vereniging.

Het Bestuurscollege moet ook met een driekwart meerderheid van uitgebrachte stemmen beslissen of een geschorst lid het recht heeft om tijdens zijn schorsingsperiode deel te nemen aan activiteiten van de Vereniging of toegang te hebben tot de informatie van de Vereniging.

Geen enkel lid dat geschorst of uitgesloten werd, noch zijn begunstigden of schuldeisers, zullen enig recht hebben op de activa van de Vereniging, noch op enige terugbetaling van de bijdragen of schenkingen. Een dergelijk lid zal aansprakelijk blijven voor aile verschuldigde bedragen van het lopende boekjaar. Als een dergelijk lid of zijn begunstigden enige schuld heeft ten aanzien van de Vereniging, dan is dle schuld onmiddellijk opeisbaar.

Een lid zal zijn lidmaatschapsbijdrage voor het jaar waarin hij werd geschorst of uitgesloten, moeten betalen. Artikel 12

RECHTEN EN PLICHTEN VAN LEDEN

Leden genieten de volgende rechten:

1. gebruik van de faciliteiten en de expertise van de Vereniging bij alle kwesties die van gemeenschappelijk belang zijn.

2. het indienen van klachten bij het Bestuurscollege en, wanneer een oplossing uitblijft, dergelijke

klachten meenemen naar de Algemene Ledenraad.

Leden zijn verplicht:

1. de inspanningen en activiteiten van de Vereniging te erkennen en te steunen voor zover dergelijke inspanningen en activiteiten in overeenstemming zijn met deze Statuten.

2. de door de Algemene Ledenraad vastgestelde lidmaatschapsbijdrage te betalen binnen de termijn die

in Artikel 5 vermeld wordt.

Artikel 13

DE OFFICIËLE ORGANEN VAN DE VERENIGING

De officiële organen van de Vereniging zijn:

" de Algemene Ledenraad;

" de Voorzitter; en

" het Bestuurscollege.

Artikel 14

DE ALGEMENE LEDENRAAD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B -Vervolg

1. De Algemene Ledenraad heeft aile bevoegdheden die uitdrukkelijk door de wet of in deze Statuten aan de Algemene Ledenraad verleend worden. Zijn functie en verantwoordelijkheid is het formuleren van de algemene beleids- en activiteitenprincipes voor de Vereniging.

2. leder Volwaardig Lid heeft recht op één stem in de Algemene Ledenraad. Geassocieerde en Aangesloten leden hebben geen stemrecht in de Algemene Ledenraad maar mogen de vergaderingen bijwonen,

Een groep ken niet meer dan 24,99 % van de stemmen uitoefenen in welke vergadering van de Algemene Ledenraad dan ook. In dit opzicht is een groep een samenwerking van organisaties waarin de organisatie rechtstreeks of onrechtstreeks een participatie van ten minste 50 % bezit in de andere organisaties die de groep vormen.

Artikel 15

VERGADERINGEN VAN DE ALGEMENE LEDENRAAD

1. De Algemene Ledenraad komt ten minste eenmaal per jaar bijeen op een datum die bepaald wordt door het Bestuurscollege. Deze datum moet binnen het eerste semester van het kalenderjaar liggen. Deze vergadering dient aangeduid te worden als de 7aarlijkse vergadering van de algemene ledenraad".

2. Bijkomende vergaderingen van de Algemene Ledenraad kunnen naar eigen goeddunken belegd worden door het Bestuurscollege of middels een motie die voorgesteld en geaccepteerd wondt door ten minste een derde van de leden.

3. Vergaderingen van de Algemene Ledenraad dienen gehouden te worden onder het voorzitterschap van de Voorzitter van het Bestuurscollege, of, wanneer de Voorzitter de vergaderingen van de Algemene Ledenraad niet kan of wilt bijwonen, moet de meest ervaren Vicevoorzitter (wat het aantal dienstjaren betreft) optreden als Voorzitter van de vergadering van de Algemene Ledenraad.

4. Uitnodigingen tot het bijwonen van de vergaderingen van de Algemene Ledenraad dienen door het Secretariaat in naam van de Voorzitter ten minste 28 dagen v66r de vastgestelde vergaderdatum per gewone brie{ of, mits akkoord van het betrokken lid, via een ander communicatiekanaal verstrekt te worden. In dringende gevallen (de beoordeling van urgentie wordt overgelaten aan het oordeel van het Bestuurscollege) is de verstrekking van uitnodigingen door het Bestuurscollege zes dagen voor de geplande vergaderclaturn toegestaan.

5. De uitnodiging dient de plaats en datum van de vergadering te vermelden en een dagorde te bevatten die door het Bestuurscollege werd opgesteld.

5. Leden kunnen tot 21 dagen v66r de geplande vergaderdatum verzoeken indienen bij de Voorzitter voor de toevoeging van aanvullende punten aan de dagorde. In dat geval moet de Voorzitter de definitieve agenda binnen de 15 dagen v66r de vergadering van de Algemene Ledenraad versturen.

7. De Algemene Ledenraad is slechts gemachtigd besluiten te nemen over kwesties die niet op de dagorde staan indien tot dergelijke besluiten gekomen wordt door een unanieme stemming van de aanwezige Volwaardige Leden.

8. Een vergadering van de Algemene Ledenraad kan bijgewoond worden via een conference call of via enig ander telecommunicatiemiddel.

9. De notulen van de vergaderingen van de Algemene Ledenraad moeten door de Voorzitter van de Algemene Ledenraad ondertekend worden (zijnde de Voorzitter of één van de Vicevoorzitters overeenkomstig Artikel 15(3)).

Artikel 16

VERTEGENWOORDIGING VAN LEDEN IN DE ALGEMENE LEDENRAAD

Ieder lidorganisatie dient de naam van een natuurlijke persoon te verschaffen die gemachtigd is het lid te vertegenwoordigen in de Algemene Ledenraad, alsook de naam van een natuurlijke persoon te verschaffen die gemachtigd is de gemachtigde vertegenwoordiger te vervangen. Kennisgeving van de naam van de gemachtigde vertegenwoordiger en van diens plaatsvervanger dient ten minste twee maanden v66r de geplande datum van de jaarlijkse vergadering van de algemene ledenraad aan het Secretariaat van de Vereniging verstrekt te worden.

Artikel 17

RESOLUT1ES VAN DE ALGEMENE LEDENRAAD

1, In het algemeen is de stemming in vergaderingen van de Algemene Ledenraad niet geheim. Op verzoek van één van de Volwaardige Leden zal de stemmethode veranderen in een geheime stemming. Resoluties worden aangenomen door een eenvoudige meerderheid van stemmen voor zover de Wet van 27 juni 1921 of deze Statuten dat niet anders bepalen. Indien een eenvoudige meerderheid niet gehaald wordt, wordt een motie als afgewezen beschouwd.

2. Resoluties met betrekking tot

- de benoeming van de leden van het Bestuurscollege en de benoeming van de Voorzitter onder de

leden van het Bestuurscollege;

wijzigingen van deze Statuten;

" de bedragen van de lidmaatschapsbijdrage;

de bedragen van bezoldigingen, zitpenningen en vergoedingen voor opdrachten of commissies;

de goedkeuring van de jaarrekening en het financieel jaarverslag en van de begroting voor het

volgende boekjaar;

" het kwijting geven aan de leden van het Bestuurscollege;

de goedkeuring van af te sluiten kredieten;-

, een beroep tegen schorsing dat een lid heeft ingediend;

uitsluiting van leden; en

- de ontbinding van de Vereniging en de overdracht van overblijvende activa,

kunnen slechts aangenomen worden wanneer deze punten op de dagorde van de uitnodiging waren

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de per(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Luik B -Vervolg

vermeld en wanneer het standpunt van het Bestuurscollege met betrekking tot de motie in kwestie kenbaar was gemaakt aan de leden, tenzij een dergelijke resolutie unaniem wordt aangenomen door aile Volwaardige Leden.

Resoluties over de voomoemde kwesties dienen de gewone meerderheid van de totale uitgebrachte stemmen te krijgen om aangenomen te worden, met uitzondering van de wijziging van de statutaire doelstellingen en activiteiten van de Vereniging, de schorsing of uitsluiting van een lid en de ontbinding van de Vereniging, die enkel mits een meerderheid van ten minste driekwart van de totale uitgebrachte stemmen kunnen worden aangenomen.

Alle leden zullen schriftelijk of per e-mail geïrdonneent worden over de beslissingen van de Algemene Ledenraad. Deze beslissingen moeten geregistreerd worden in een elektronisch of fysiek dossier dat in de meatschappelijke zetel wordt bijgehouden, en dat op elk moment door de leden geraadpleegd kan worden.

Artikel 18

QUORUM VEREISTEN IN VERGADERINGEN

1. Een quorum wordt bereikt wanneer ten minste de helft van alle Volwaardige Leden aanwezig is op een vergadering.

2. Een Volwaardig Lid wordt beschouwd als aanwezig op een vergadering wanneer een naar behoren erkende effectieve of plaatsvervangende vertegenwoordiger aanwezig is. Een Volwaardig Lid kan echter ook een ander stemgerechtigd Volwaardig Lid aanstellen om te stemmen ("Volmachthouder) in naam van dat Volwaardig Lid en het te vertegenwoordigen tijdens alle vergaderingen van de Vereniging die het Volwaardig Lid mag bijwonen en waarin hij stemgerechtigd is, Een Volwaardig Lid kan slechts één (1) ander lid vertegenwoordigen,

3. Indien een quorum niet behaald wordt tijdens een vergadering van de algemene ledenraad kan een nieuwe vergadering belegd worden, niet eerder dan drie weken en niet later dan zes weken vanaf de datum van le oorspronkelijke vergadering. Die nieuwe vergadering heeft identiek dezelfde dagorde als de vergadering van de Algemene Ledenraad tijdens dewelke geen quorum werd behaald. Resoluties die op de nieuwe vergadering in overweging genomen worden, hoeven geen quorum te behalen om aangenomen te worden.

Artikel 19

HET VOORZITTERSCHAP

1. Het Voorzitterschap bestaat uit de Voorzitter en tot vijf Vicevoorzitters (die allen leden zijn van het Bestuurscollege).

2. De Voorzitter en de Vicevoorzitters worden door de Algemene Ledenraad gekozen onder de leden van het Bestuurscollege voor een periode van twee jaar en kunnen herkozen worden voor twee verdere arnbtstermijnen.

3. De Voorzitter zit de vergaderingen van de Algemene Ledenraad en van het Bestuurscollege voor. Hij is ertoe gehouden de besluiten van de Algemene Ledenraad na te leven.

4. De Vicevoorzitters ondersteunen de Voorzitter bij het vervullen van zijn taken. Indien de Voorzitter niet in staat is zijn taken te vervullen of wanneer hij dit vraagt voor specifieke taken, dan worden deze taken overgenomen door de meest ervaren Vicevoorzitter (wat het aantal dienstjaren ln het Bestuurscollege betreft), zo niet door de tweede meest ervaren Vicevoorzitter, enzovoort, tot de Voorzitter in staat is zijn taken te vervullen. Voor alle duidelijkheid moet Artikel 19 (3), zin 2 dienovereenkomstig toegepast worden.

5, De Voorzitter en de Vicevoorzitters hebben geen recht op enige bezoldiging, met uitzondering van

reiskosten en andere kosten die de Voorzitter of de Vicevoorzitters hebben gemaakt.

Artikel 20

HET BESTUURSCOLLEGE

1. Het Bestuurscollege, als algemeen bestuursorgaan van de Vereniging, is verantwoordelijk voor het bestuur en de administratie van de Vereniging en voert deze taken uit onder het toezicht van de Algemene Ledenraad. Het Bestuurscollege handelt ais de directe supervisor van de Algemeen Secretaris. Het bereid de jaarrekening en het financieel jaarverslag en de begroting voor en legt deze stukken ter goedkeuring voor aan de Algemene Ledenraad. Het benoemt en ontslaat de Algemeen Secretaris en de andere werknemers van de Vereniging en beslist over de dagelijkse uitgaven op basis van de begroting toegestaan door de Algemene Ledenraad. Overeenkomstig artikel 1, 3. bepaalt en wijzigt het Bestuurscollege het adres van de maatschappelijke zetel van de Vereniging. Het beschikt over alle bevoegdheden die niet uitdrukkelijk door de Wet van 27 juni 1921 of door deze Statuten aan andere organen zijn toegekend.

2. Het Bestuurscollege bestaat uit drie tot zes leden. De Algemene Ledenraad moet één lid van het Bestuurscollege als Voorzitter aanduiden. De andere leden van het Bestuurscollege moeten Vicevoorzitter genoemd worden. De ambtstermijn begint met de verkiezing van de individuele leden van het Bestuurscollege en eindigt met hun vervanging middels de verkiezing van nieuwe bestuursleden van het Bestuurscollege, die in elk geval plaatsvindt tijdens de tweede jaarlijkse algemene ledenvergadering volgend op de oorspronkelijke verkiezing. Herverkiezing van zittende leden is toegestaan.

3. Elk !id van het Bestuurscollege moet verantwoordelijk zijn voor bepaalde activiteiten die binnen een workstream vallen. De workstreams moeten op een jaarlijkse basis overeengekomen worden door het Bestuurscollege.

4. De Algemeen Secretaris woont de vergaderingen van het Bestuurscollege bij, doch enkel met adviserende stem. In gevallen waarin een bepaalde kwestie op de dagorde van het Bestuurscollege van speciaal belang is voor een individueel Volwaardig Lid van de Vereniging, kan de Voorzitter dit Volwaardig Lid toestemming geven met een adviserende stem deel te nemen aan de vergadering van het Bestuurscollege.

5. De voorzitters van Werkcomités die opgericht zouden zijn door het Bestuurscollege, kunnen tevens met een adviserende stem deelnemen aan de vergaderingen van het Bestuurscollege waarbij punten die van belang zijn voor hun werkcomité, worden behandeld.

6. Leden van het Bestuurscollege kunnen op ieder moment ontslag nemen. Kennisgeving van ontslag vindt plaats middels een aangetekende brief geadresseerd aan het secretariaat van de Vereniging, dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats blad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B -Vervolg

dergelijke brieven onmiddellijk doorstuurt naar de Voorzitter van de Vereniging. Het ontslag gaat in op de eerstvolgende vergadering van het Bestuurscollege. Het ontslagnemend lid van het Bestuurscollege moet bij de eerstvolgende Algemene Ledenraad door een nieuw lid in het Bestuurscollege worden vervangen.

7. De Algemene Ledenraad heeft het recht leden van het Bestuurscollege uit hun ambt te ontslaan. Het ontslagen lid van het Bestuurscollege moet bij beslissing van de Algemene Ledenraad door een nieuw lid in het Bestuurscollege worden vervangen.

8. Twee leden van het Bestuurscollege zijn gemachtigd te tekenen voor de Vereniging in

aangelegenheden met betrekking tot financiële verplichtingen. Deze leden van het Bestuurscollege hoeven

geen bewijs van machtiging te tonen aan derde partijen.

Artikel 21

VERGADERINGEN VAN HET BESTUURSCOLLEGE

1. Uitnodigingen tot het bijwonen van de vergaderingen van het Bestuurscollege dienen ten minste 8 dagen vôôr de vastgestelde vergaderdatum door de Voorzitter verstrekt te warden aan de leden van het Bestuurscollege en aan de Algemeen Secretaris per gewone brief of, mits akkoord van de betrokkene, via een ander communicatiekanaal. De uitnodiging bevat de dagorde van de vergadering zoals bepaald door de Algemeen Secretaris in overleg met de Voorzitter. In dringende gevallen (de beoordeling van urgentie wordt overgelaten aan het oordeel van de Voorzitter) is de verstrekking van uitnodigingen twee dagen voor de geplande vergaderdatum toegestaan.

2. Leden van het Bestuurscollege kunnen tot 5 dagen vôôr de geplande vergaderdatum verzoeken indienen bij de Voorzitter voor de toevoeging van aanvullende punten voor de dagorde. In dat geval moet de Voorzitter de definitieve agenda binnen de 2 dagen vôôr de vergadering van het Bestuurscollege verspreiden.

3. Een quorum wordt bereikt wanneer ten minste de helft van alle leden van het Bestuurscollege persoonlijk aanwezig is op of participeert via een communicatiekanaal aan een vergadering van het Bestuurscollege.

4. Het Bestuurscollege is niet gemachtigd beslissingen te nemen over kwesties die niet op de dagorde staan tenzij dergelijke beslissingen warden aangenomen door een unanieme stemming van de leden van het Bestuurscollege die op de vergadering aanwezig zijn of die via een communicatiekanaal deelnemen aan de vergadering van het Bestuurscollege.

5. Besluiten van het Bestuurscollege worden in principe aangenomen door een eenvoudige meerderheid. Ieder lid van het Bestuurscollege heeft één stem. Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter beslissend.

6. Ieder lid van het Bestuurscollege mag een ander lid van het Bestuurscollege ("Volmachthoudel benoemen om dat lid van het Bestuurscollege te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen tijdens alle vergaderingen van het Bestuurscollege die het lid van het Bestuurscollege mag bijwonen en waarin hij stemgerechtigd is. Een lid van het Bestuurscollege kan slechts één (1) ander lid van het Bestuurscollege vertegenwoordigen,

7. Een vergadering van het Bestuurscollege kan bijgewoond worden via een conference call of via enig ander telecommunicatiemiddel.

8. Ieder lid van het Bestuurscollege dat, met betrekking tot een punt op de dagorde, een belangenconflict heeft ten opzichte van het belang van de Vereniging, moet de Voorzitter daar te gepesten tijde vôôr de vergadering over informeren en mag met betrekking tot dat punt niet deelnemen aan de deliberaties of stemrondes. In het geval dat een lid van het Bestuurscollege weerlegt dat hij of zij een belangenconflict heeft, zal het Bestuurscollege, vôôr de deliberaties met betrekking tot dat punt, met een gewone meerderheid van stemmen (zonder het lid van het Bestuurscollege ten aanzien van wie het belangenconflict werd ingeroepen) beslissen of er ten aanzien van dat lid van het Bestuurscollege een belangenconflict bestaat.

Artikel 22

HET SECRETARIAA r

1. Het Bestuurscollege organiseert het Secretariaat en benoemt een Algemeen Secretaris om het

secretariaat te leiden in overeenstemming met de resoluties van de Algemene Ledenraad,

2, De Algemeen Secretaris voert de dagelijkse werkzaamheden van de Vereniging uit. Hij handelt onder

het gezag van het Bestuurscollege en is gebonden aan zijn instructies. Hij is verantwoordelijk voor het ten uitvoer brengen van de besluiten van het Bestuurscollege en de Algemene Ledenraad.

3. De Algemeen Secretaris stelt in overleg met de Voorzitter de notulen op van de vergaderingen van het Bestuurscollege en de Algemene Ledenraad, Deze notulen vatten de resultaten en de bewoordingen van de genomen beslissingen samen. Deze notulen dienen binnen vier weken na de datum van de respectievelijke vergaderingen naar de respectieve leden van die organen verstuurd te warden per gewone brief of, mits akkoord van het betrokken lid, via een ander communicatiekanaal.

4. De Algemeen Secretaris dient niet later dan het einde van het derde kwartaal van elk jaar een

budgetvoorstel op te stellen voor het volgende jaar, en het voor te leggen aan het Bestuurscollege.

Artikel 23

WERKCOMITÉS

1. Het Bestuurscollege kan de oprichting van werkcomités goedkeuren.

2. Werkcomités zijn adviesgroepen die verantwoording verschuldigd zijn aan het Bestuurscollege en de Algemene Ledenraad. Deze comités stellen op verzoek van het Bestuurscollege rapporten op over bepaalde belangrijke aangelegenheden en leggen dergelijke rapporten voor aan het Bestuurscollege.

3. De leden van werkcomités warden in principe door het Bestuurscollege aangeduid voor een periode van één jaar die een onbeperkt aantal keren verlengd kan warden. Als antwoord op bepaalde behoeften kan het

Bestuurscollege ad hoc comités instellen, wiens leden aangeduid warden voor de periode die nodig is voor de uitvoering van een bepaalde taak. De voorzitters van dergelijke comités en hun plaatsvervangers warden benoemd door het Bestuurscollege.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Artikel 24

VERTEGENWOORDIGING

Elke daad, stuk of rechtshandeling die door de Vereniging wordt gedaan of die haar bindt, moet

ondertekend/geparafeerd worden door de Voorzitter die geen enkele verantwoording moet afleggen tegenover

derden met betrekking tot een beslissing die vooraf door het Bestuurscollege werd genomen.

De Algemeen Secretaris heeft de bevoegdheid om aile wettelijke documenten te ondertekenen die

betrekking hebben op het dagelijkse beheer met het oog op de implementatie van beslissingen van het

Bestuurscollege en de Algemene Ledenraad.

Bovendien mogen speciale volmachthouders de Vereniging vertegenwoordigen binnen de grenzen van hun

speciale volmacht.

Artikel 25

BOEKHOUDING EN FINANCIËLE VERANTWOORDINGSPLICHT

1. De financiële zaken van de Vereniging zullen beheerd worden door het Bestuurscollege.

2. Het boekjaar stemt overeen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar van de Vereniging gaat van de oprichting van de Vereniging tot het einde van het kalenderjaar.

3. De Algemene Ledenraad zal een controlecommissie benoemen voor een periode van één jaar. Deze controlecommissie zal uit tWee leden bestaan die geen !id mogen zijn van het Bestuurscollege.

4. Als dat vereist wordt door de Wet van 27 juni 1921, zal het Bestuurscollege een commissaris aanstellen.

5. Het Bestuurscollege stelt een financieel jaarverslag op voor een bepaald afgelopen kalenderjaar ten laatste tegen het einde van het eerste kwartaal van het volgende jean

6. Het financieel jaarverslag, goedgekeurd door de commissaris, wordt ter goedkeuring voorgelegd

tijdens de jaarlijkse vergadering van de Algemene Ledenraad.

Artikel 26

DUUR EN ONTBINDING

1. De Vereniging is opgericht voor onbepaalde tijd.

2. Ze kan op elk moment ontbonden worden middels een bijbehorende motie die in een stemming aangenomen wordt door driekwart van alle Volwaardige Leden.

3. De Algemene Ledenraad stelt een vereffenaar voor, die belast is de schulden van de Vereniging te vereffenen en de lasten aan te zuiveren. Het eventueel overblijvend netto-actief, na het vereffenen van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, zal worden overgedragen aan een internationale vereniging zonder winstoogmerk, met een gelijkaardig doel, aan te duiden door de Algemene Ledenraad en/of herverdeeld onder de huidige leden in verhouding tot het totale bedrag aan lidmaatschapsbijdragen betaald door ieder lid maar tot maximaal dat bedrag. De Algemene Ledenraad beslist hoe de verdeling tussen deze twee mogelijkheden wordt toegepast.

Artikel 27

OVERIGE BEPALINGEN

De werking van de Vereniging kan verrier in een huishoudelijk reglement worden uitgewerkt, dat door het Bestuurscollege wordt opgemaakt en door de Algemene Ledenraad wordt goedgekeurd. Alle bepalingen van het huishoudelijk reglement die strijdig zouden zijn met de wet of deze Statuten, zijn van rechtswege nietig en dienen als ongeschreven beschouwd te worden.".

20 Bijzondere volmacht werd verleend aan Meester Davy Smet, of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor DIA Piper UK LLP, waarvan de kantoren gelegen zijn te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bil de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, een aanwezigheidslijst,

een volmacht, de gecoôrdineerde tekst van statuten).

Uitgereikt váár registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten,

Tim CARNEWAL

Notaris

4. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2013
ÿþ MOD 2.2

,«5 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

111111111M1111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

L

BRUSSEL

1 1 OKT 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0884.372.853

Benaming .

(voluit) : ASSOCIATION OF CONSUMER CREDIT INFORMATION SUPPLIERS

(verkort) : ACC[S

Rechtsvorm : Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Defacqzstraat 52, 1050 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming van de Algemeen Secretaris en verplaatsing van de zetel

Beslissingen van het bestuurscollege van 5 juni 2013.

1" " 1

Benoeming van de Algemeen Secretaris

Het Bestuurscollege beslist, met eenparigheid van stemmen, de heer Jeroen Jansen, geboren op 2 november 1963 te Zutphen en met woonplaats te Sterrebeek 22, 3080 Tervuren, ais Algemeen Secretaris van de

vereniging te benoemen, met ingang van 15 mei 2013. .

De heer Jeroen Jansen wordt benoemd voor onbepaalde duur,

De Algemene Secretaris zal een vergoeding ontvangen volgens de overeenkomst tussen DLA Piper en de vereniging.

Overeenkomstig artikel 17.4 van de statuten is de Algemeen Secretaris gemachtigd alle juridische documenten te tekenen die betrekking hebben op dagdagelijkse aangelegenheden,

3.2, Verplaatsing van de zetel

Het Bestuurscollege beslist, met eenparigheid van stemmen, de zetel van de vereniging te verplaatsen van I efacgstraat 52, 1050 Brussel, naar p/a DLA Piper, Avenue Louise 106 - Benedenverdieping, 1050 Brussel, en dit met ingang van 15-mei 2013.

[" 1

Jeroen Jansen

Algemeen Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 0884.372.853

Benaming

voluit): ASSOCIATION OF CONSUMER CREDIT INFORMATION

SUPPLIERS

(verkort) : ACCIS

Rechtsvorm : Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Defacqzstraat 52, 1050 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag van een Algemeen Secretaris

De voorzitter neemt kennis van het ontslag van mevrouw Feriel Saouli als Algemeen Secretaris van de' vereniging met ingang van 15 mei 2013.

Neil Munroe

Voorzitter

" M0D 2.2

I"f;5 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

i BRUSSEL

0 6 JUN 2013

Griffie



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liëf BéTgîscfi'Staatsblad 7/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/03/2013
ÿþ Mo[7 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



II



BRUSSEL

1 4 MRT 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0884.372.853

Benaming

(voluit): Association of Consumer Credit information Suppliers

(verkort) : ACCIS

Rechtsvorm : Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Defacqzstraat 52, 1050 Brussel

Onderwaar akte ; Hernieuwing mandaat van leden van het Bestuurscol(ege, ontslag en benoeming van leden van het Bestuurscollege

Uittreksel uit de Algemene Ledenraad van 9 juni 2011

1. De algemene ledenraad beslist om het mandaat van volgende personen als lid van het Bestuurscollege te" hernieuwen voor een periode van 2 jaar, nl. tot de Algemene Ledenraad van 2013 :

- de heer Neil Munroe;

- de heer Enrico Lodi;

- de heer Sven Ake Dahlqvist;

- de heer Krzysztof Markowski;

- mevrouw Gillian Key-Vice.

2, De algemene ledenraad neemt kennis dat Dr, Dieter Steinbauer zijn kandidatuur voor herkiezing niet; gesteld heeft en dus geen lid meer van het Bestuurscollege is vanaf 9 juni 2011.

3. De algemene ledenraad beslist de heer Dr. Michael Freytag, geboren op 4 mei 1958 te Hamburg (Duitsland), met adres te Raamfeld 267, 22397 Hamburg (Duitsland), te benoemen as lid van het Bestuurscollege, met ingang op 9 juni 2011, voor een periode van 2 jaar, nl. tot de Algemene Ledenraad van 2013.

4, De algemene ledenraad beslist volgende functies toe te wijzen binnen het Bestuurscollege, voor een periode van 2 jaar :

- Voorzitter : de heer Neil Munroe;

- Eerste Vice-Vooriztter : de heer Enrico Lodi;

= Tweede Vice-Voorzitter : mevrouw Gillian Key-Vice.

Het Bestuurscollege is bijgevolg als volgt samengesteld :

- de heer (Veil Munroe (Voorzitter);

- de heer Enrico Lodi (eerste Vice-Vooriztter);

- de heer Sven Ake Dahlqvist;

- de heer Krzysztof Markowski;

- mevrouw Gillian Key-Vice (tweede Vice-Voorzitter);

- de heer Dr. Michael Freytag.

Op de laatste b1: var( Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instromen¬ er ncie notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereri ginq, such¬ rrtg ef organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en hanitekering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

_ ~f, ;" e Moo22

boboude" :# j

aan iéec 1

Slea.5biad I Overeenkomstig artikel 14.3 van de statuten, wordt de vereniging officieel vertegenwoordigd door de

i `^` Voorzitter, onder meer in rechte. De voorzitter ondertekent de overeenkomsten, de dadingen, de akten die

l bindend zijn voor de vereniging en de akten van alle aard. Ze kan bovendien door een lid van het

Bestuurscollege of door de Algemeen Secretaris worden vertegenwoordigd indien de Voorzitter hiertoe toestemming heeft gegeven, Dit is eveneens van toepassing op de vertegenwoordiging in rechte van de " vereniging. Hij mag zijn handtekeningsbevoegdheid delegeren.

Feriel Saouli

Algemeen Secretaris

"

Op de laatste blz, van Lofk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2012
ÿþMal Word 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12102145"

BRUSSEL

29ME12m?

Griffie

Ondernemingsnr 0884.372.853

Benaming

(voluit) : Association of Consumer Credit Information Suppliers (verkort) : ACCIS

Rechtsvorm : Internationale Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Defacqzstraat 52, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van de Algemeen Secretaris

Uittreksel uit de notulen van bestuurscollege van 27 maart 2012

Het bestuurscollege neemt kennis van het ontslag van de Heer Christoph Klenner als Algemeen Secretaris, van de vereniging, met ingang op 27 maart 2012.

Overeenkomstig artikel 17.1, beslist het bestuurscollege Mevrouw Feriel Saouli, geboren te Alger (Algerije),, op 29 mei 1972, Defacqzstraat 52, 1050 Brussel, te benoem als Algemeen Secretaris van de vereniging, met, ingang op 27 maart 2012, voor een onbepaalde duur.

De Algemeen Secretaris is belast met het dagelijks beheer van de vereniging volgens de instructies van het Bestuurscollege en is bevoegd om alleen te tekenen in het kader van zijn/haar activiteiten van dagelijks beheer.

Het bestuurscollege beslist om aan Mevrouw Feriel Saouli toegang te geven tot de bankrekeningen van de' vereniging ten einde de nodige betalingen te kunnen voorbereiden, die ten eerste dienen goedgekeurd te. worden door de Voorzitter en/of een andere lid belast met de financiële aangelegenheden van de vereniging.

Overeenkomstig artikel 14.3 van de statuten, wordt de vereniging officieel vertegenwoordigd door de, Voorzitter, onder meer in rechte. De voorzitter ondertekent de overeenkomsten, de dadingen, de akten die bindend zijn voor de vereniging en de akten van alle aard. Ze kan bovendien door een lid van het: Bestuurscollege of door de Algemeen Secretaris worden vertegenwoordigd indien de Voorzitter hiertoe, toestemming heeft gegeven. Dit is eveneens van toepassing op de vertegenwoordiging in rechte van de= vereniging. Hij mag zijn handtekeningsbevoegdheid delegeren.

Neil Munroe

Voorzitter van het Bestuurscollege

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2011
ÿþ" Mao 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

iiois~sa*

BRUSSEL 9 -Oi- Zoll'

Griffie

Ondernemingsnr : 884.372.853

Benaming

(voluit) : Association of Consumer Credit Information Suppliers

(verkort) : ACCIS

Rechtsvorm : Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Louis Schmidtlaan 87, 1040 Brussel, België

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel, eervol ontslag en benoeming van de Algemeen Secretaris

Besluit van het Bestuurscollege van de ACCIS IVZW van 14 december 2010:

(1) Eervol ontslag en benoeming tot Algemeen Secretaris.

Overeenkomstig artikel 17.1. van de Statuten aanvaardt het Bestuurscollege het eervolle ontslag ais. Algemeen Secretaris met werking vanaf 14 december 2010 van:

de heer Didier Muraille, avenue des Iris 12, 1341 Céroux-Mousty, België.

Overeenkomstig artikel 17.1. van de Statuten benoemt het bestuurscollege tot Algemeen Secretaris met: werking vanaf 14 december 2010 en voor onbepaalde duur:

de heer Christoph Klenner, Pamassusgaarde 11126, 1050 Elsene, België.

De rechten en plichten van de Algemeen Secretaris zijn beschreven in artikel 17 van de Statuten.

De Algemeen Secretaris is belast met het dagelijkse beheer van de vereniging volgens de instructies van' het Bestuurscollege. Hij is bevoegd om alleen te tekenen in het kader van zijn activiteiten van dagelijks beheer.

(2) Overeenkomstig Artikel 1.2. van de Statuten heeft het Bestuurscollege tijdens de vergadering van 26 februari 2010 beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 14 december 2010 onder te brengen op het volgend adres:

Defacqzstraat 52

1050 Elsene

14 december 2010

Voor ACCIS IVZW

De Voorzitter

Neil Munroe

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ASS. OF CONSUMER CREDIT INFORMATION SUPPLIER…

Adresse
DEFACQZSTRAAT 52 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale