ASTRINCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASTRINCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.199.069

Publication

04/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305103*

Neergelegd

02-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849199069

Benaming (voluit): ASTRINCO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1070 Anderlecht, Joseph Wybranlaan 40

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit akte verleden voor Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van zevenentwintig september tweeduizend en twaalf, blijkt dat de hierna vermelde personen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ASTRINCO , met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Joseph Wybranlaan 40 hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTERS:

1. De heer HERNAUT Wim, geboren te Gent op twintig maart negentienhonderd vijfenzeventig, rijksregister nummer 75.03.20-061.62, wonend te 1501 Halle (Buizingen), Kesterbeekbos 21.

2. De heer VANDEN BROECK Danny François, geboren te Asse op zevenentwintig juni negentienhonderd zeventig, rijksregister nummer 70.06.27-225.89, wonend te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Beersbrugstraat 17.

STATUTEN:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ASTRINCO".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1070 Anderlecht, Joseph Wybranlaan 40. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor derden of als tussenpersoon alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op verpleging en verzorging van zorgbehoevenden, dit zowel ter plaatse als op de maatschappelijke zetel.

Algemeen stellen wij dat met derden wordt bedoeld alle al dan niet reeds opgerichte, Belgische of buitenlandse, rechtspersonen, ondernemingen en vennootschappen, verenigingen, groeperingen of organisaties of de overheid of enige andere belanghebbende, alsook natuurlijke personen.

Algemeen stellen wij dat de vennootschap alle activiteiten met betrekking tot haar doel mag stellen voor zover deze niet voorbehouden zijn aan gereglementeerde beroepen of gekoppeld zijn aan vergunningen of andere formaliteiten verplicht zijn, tenzij de vennootschap zelf, één van haar zaakvoerders, werknemers of andere contractanten voldoet aan de wettelijke vereisten terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, samenwerken met andere zorgverstrekkers, diensten of instellingen in het kader van patiëntenzorg.

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteit van thuisverzorging, en beoogt de uitoefening hiervan en de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten optimaal te verlenen, waarvoor zij technisch, verpleegkundig en/of administratief personeel in dienst mag nemen en mag zij alle nodige medische apparatuur en materialen als tevens de nodige accommodatie hiervoor, aankopen, (ver-)huren, leasen of invoeren.

Het uitvoeren, faciliteren, ondersteunen van alle medische, paramedische, verpleegkundige en algemene zorgverstrekkende activiteiten en activiteiten met betrekking tot verzorging en alle soorten hulpverlening aan mensen, in de meest ruime zin van het woord.

Het oprichten van een medisch secretariaat, gelast met de inning/aanrekening van mutualiteits-tussenkomsten en algemene diensten inrichten, die nuttig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

Het vormen van een roerend en onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar eigen roerende en onroerende goederen te bevorderen. Het beheer van eigen onroerende goederen of onroerende goederen van derden welke onder andere omvat: de verwering, de vervreemding, het beheer, de borgstelling , de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen van onroerende goederen, evenals alle welk danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, zoals, onder andere, de huurfinanciering en leasing van onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen alsook handelingen met betrekking tot pand, aval en vruchtgebruik overeenkomsten. Ook onroerende leasing behoort tot de mogelijkheden. Het nemen, bekomen, aankopen en afstaan van alle vergunningen en andere rechten.

Het verlenen van bedrijfsadvies. Het verrichten van studies en het verlenen van adviezen inzake sociale, economische, juridische, administratieve, commerciële, marketing, en organisatorische aangelegenheden, alsmede de organisatie ervan in de ruimste zin.

Het verlenen aan de ondernemingen van technische bijstand, al dan niet bezoldigd, zoals hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

Het participeren, onder welke vorm ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere. De verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze. Het door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Het fungeren als tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair. Het importeren en exporteren van goederen en diensten.

Het verhuren van installaties, uitrusting en materieel.

Het overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende

verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen aangaan alsook toestaan aan derden.

Het zich borg stellen of haar aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden, onder meer maar niet alleen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. In de meest ruime zin, kan de vennootschap alle handels- en financiële

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

operaties verrichten, behalve deze wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen, tenzij de vennootschap zelf voldoet aan de wettelijke vereisten terzake.

De vennootschap kan de functie van beheerder, zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van derden uitoefenen.

Het, al dan niet inhoudelijk, organiseren en begeleiden, in de eigen gebouwen of andere locaties, in binnen- en buitenland, van seminaries, belonings- en andere activiteiten alsook vergaderingen en dit voor personeelsleden, klanten, directieleden of anderen. Het leveren van goederen en diensten in de meest ruime zin van het woord met betrekking tot transport over land, zee of lucht; Het leveren van goederen en diensten in de meest ruime zin van het woord met betrekking tot eender welke sport of eender welke ontspannende activiteit.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om tien (10) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire,

zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

1) de heer Wim Hernaut, voornoemde oprichter sub 1;

2) de heer Danny Vanden Broeck, voornoemde oprichter sub 2.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten

op 31 december 2013.

Luik B - Vervolg

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 september 2012 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT BTW/RECHTSPERSONENREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan A. SCHETS & PARTNERS cvba evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16355-0240-015

Coordonnées
ASTRINCO

Adresse
RESEARCHDREEF 12 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale