ATELIER DIRK MEYLAERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER DIRK MEYLAERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.570.757

Publication

13/06/2014
ÿþ ModWord11.1

r4'D. 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging

ter grefirélneet-degdiontvangen op



11 11111111Jlei II

D3 JUN 2.9n

ter griffie van de Nederlandstalige f@e%nk van kceRiondel Brussel

J-,

" " " .

Ondernemingsnr : 0890.570.757

Benaming

(voluit) ATELIER DIRK MEYLAERTS

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 1030 SCHAARBEEK, TH1EFRYSTRAAT 39

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit proces-verbaal opgesteld voor Meester Hugo MEERSMAN, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC  Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer 328, op tien april tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATELIER DIRK MEYLAERTS", met zetel te 1030 Schaarbeek, Thiefrystraat 39, volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen

Eerste kennisname van documenten en verslagen

De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoten, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 30 september 2013 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATELIER DIRK MEYLAERTS", overnemende vennootschap, met zetel te 1030 Schaerbeek en

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D&A LAB", overgenomen vennootschap, met zetel te 1030 Schaerbeek, Thiefrystraat 39. Dit fusievoorstel werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 21 oktober 2013 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 30 oktober daarna onder nummers 2013-10-30/0164622-0164623

De vennoten bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een Afschrift ontvangen te hebben van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1.0e fusievoorstellen;

2.13e jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij deze fusie betrokken is;

3.0e jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

4. De voorzitter verklaart namens de zaakvoerder van de overnemende vennootschap dat geen enkele belangrijke Wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en passive van het vermogen van de overnemende vennootschap sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel.

Bovendien verklaart de voorzitter namens de zaakvoerder van de ovememende vennootschap dat deze door de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap niet werd ingelicht omtrent belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in het actief en passief van het vermogen van de overgenomen vennootschap sinds zelfde datum.

De vennoten verklaren te verzaken aan het opmaken van tussentijdse cijfers.

Tweede beslissing: fusiebesluit overgang onder algemene titel van het vermogen

1.Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D&A LAB" en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 30 september 2013 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ATELIER DIRK MEYLAERTS", overnemende vennootschap, met zetel te 1030 Schaerbeek en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D&A LAB", overgenomen vennootschap, met zetel te 1030 Schaerbeek, Thiefrystraat 39 en dat werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 21 oktober 2013 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 30 oktober daarna onder nummer 2013-1030/0164622.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATELIER DIRK MEYLAERTS", hierna genoemd de overnemende vennootschap, met zetel te 1030 Schaerbeek, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D&A LAB", hierna genoemd de overgenomen vennootschap, met zetel te 1030 Schaerbeek, Thiefrystraat 39, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2.13oekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3.Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4.Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen 5.Bijzondere voordelen voor de zaakvoerders

Er warden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de fuserende vennootschap. 6.Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, entof het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en loges van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat eveneens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte hou dende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singili" enz.). Wet de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaag ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan overkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voorvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheld van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D&A LAB", met zetel te 1030 Schaerbeek, Thiefrystraat 39, geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande te laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, verbanden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7.13oakhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief-passrebestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing: machten tot uitvoering

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan :: bvba Acompagnie, Emile Jacqmainlaan 16 bus 23 te

1000 Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de B.T.W., het ondernemingsloket,

sociale verzekeringskas en de directen belastingen

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Bijlagen: uitgifte van de akte  gecoördineerde statuten

Getekend Hugo MEERSMAN, notaris te Etterbeek

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.11.2013, NGL 07.02.2014 14030-0292-013
30/10/2013
ÿþÀ

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

BRUSSEL

21 oWoU

Ondernemingsnr : 0890.570.757

Benaming

(voluit) : ATELIER DIRK MEYLAERTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : THIËFRYSTRAAT 39 -1030 SCHAARBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Neeriegging van fusievoorstel ter publicatie

De zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Atelier Dirk Meylaerts heeft de eer U hierna de fusie van voornoemde vennootschap met de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid D&A Lab voor te stellen.

De voorgestelde fusie zal plaatsvinden onder toepassing van artikel 676 en volgende van het Wetboek van Venootschappen.

Aangezien het een met fusie door overneming gelijkgestelde handeling betreft dient in casu gelet te worden op artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen definieert deze operatie als volgt:

"Tenzij anders bij Wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1° De rechtshandeling waarbij het hele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2° De rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap."

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen dient het fusievoorstel volgende

gegevens te bevatten:

" De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte

een fusievoorstel op.

ln het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1° De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen

vennootschappen, die de bijzonder rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen,

of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de de te fuseren

vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website,

, ~ i 3j` ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

IIIHIIH RIIINNII II II I INI u

*13169622*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

In aanmerking nemende:

'Dat de overnemende vennootschap, Atelier Dirk Meylaerts BVBA eigenaar is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap met name D&A Lab BVBA;

'Dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen van de vennootschap D&A Lab BVBA , zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan op de vennootschap Atelier Dirk Meylaerts BVBA die reeds houdster is van aile aandelen van de over te nemen vennootschappen; derwijze dat bij goedkeuring van het fusievoorstel geen aandelen moeten worden uitgekeerd in vergoeding voor de aandelen van de over te nemen vennootschap, die onmiddellijk na het fusiebesluit worden vernietigd.

1.Rechtsvorm, naam, het doel en de zetel van de overnemende vennootschap Atelier Dirk Meylaerts BVBA

Het betreft de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Atelier Dirk Meylaerts opgericht op 2 juli 2007 voor meester Ilse Janssens, Notaris te Kontich, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2007.

Sindsdien heeft de vennootschap haar statuten niet meer gewijzigd.

De zetel van de vennootschap is gevestigd Thiéfrystraat 39, 1030 Schaarbeek.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister BRUSSEL onder het nummer 0890.570.757.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedroeg bij de oprichting 18.600,00 Euro verdeeld ln 100 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderste ieder. Het kapitaal werd volstort ten belope van 12.400,00 Euro.

Het maatschappelijk kapitaal werd sindsdien niet meer gewijzigd.

Het maatschappelijk doel is als volgt

a.Het maken , ontwikkelen, produceren, distribueren en promoten van kunst- en designvoorwerpen;

b.De verkoop en verhuur, in de meest ruime zin, van kunst- en designvoorwerpen, zowel deze die zelf

gemaakt werden, ais deze die door derden werden gemaakt;

c.Consultancy en advies omtrent kunst en design;

d.Binnenhuisarchitect;

e.De vervaardiging van kantoor-, winkel en ateliermeubels, hoofdzakelijk met andere materialen dan

metalen;

f.De vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels, meubels voor restaurants, scholen

enz.

g,De vervaardiging van keuken-, zit-, eet- en badkamermeubels;

h.Overige bouwinstallatie;

i.Schrijnwerk van hout of van kunststof;

j.De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof : muurkasten, inbouwkeukens,

winkelinrichtingen, enzovoort;

k.De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort

in hout of kunststof;

I.Het opzetten van beurzen, tentoonstellingen, evenementen en publicaties met betrekking to ° kunst en

design;

m.De import en export, groot en kleinhandel, be- en verwerking, tussenpersoon in de handel en verhuur van

allerlei goederen, in de ruimste zin, zoals onder meer meubels, huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, hout en

bouwmaterialen, sanitaire artikelen,...

n.Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, logistieke

fiscale en sociale aangelegenheden. Het geven van diverse opleidingen die het management van bedrijven

aanbelangt in het algemeen.

o.Het uitoefenen van managements, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen : het

uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten, de

bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten, en het uitoefenen van consultingfuncties op

onafhankelijke wijze.

p.Het waarnemen van de functie van bestuurder of manager in binnenlandse en buitenlandse

ondernemingen.

q.Het verlenen van diensten -- zowel consultancy als implementatie  aan derden, op het vlak van

bedrijfsbeleid, sales en marketing

i.Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

ii.Begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketing plan, het financieel plan en

dies meer;

iii.Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en de keuze van de distributiekanalen;

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

iv.Adviesverlening rond marketing, communicatie, merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, intere communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiding en creeren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring; v.Adviesverlening rond recrutering en selectie van sales en marketing profielent

r.Het verlenen van diensten op het gebied van advies, analyse en programmering ten behoeve van computergebuikers, daaronder inbegrepen het ontwikkelen van-, fabricage van-, handel in-, de verhuur en de import en export van software programma's en opleidingsprogramma's, het aanleggen van computernetwerken, het ontwikkelen en exploiteren van industriële en intellectuele eigendomsrechten;

s.Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren  het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan;

t.Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daaropn, in België of in het buitenland;

u.Vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen;

v.Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

w.Het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder, Verwerven, beheren en vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerend goed voor woningbouw, nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen, voor kantoorbouw, enzoverder;

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen;

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

2.Rechtsvorm, naam, het doel en zetel van de over te nemen vennootschap D&A Lab BVBA.

De over te nemen vennootschap is de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid D&A Lab.

Deze vennootschap werd opgericht op 5 september 2006 voor meester Paul Bauwens, Notaris te Dilbeek, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 september 2006.

De statuten werden gewijzigd per 2 maart 2010 voor meester Paul Bauwens, Notaris te Dilbeek, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 april 2010.

Sindsdien heeft de vennootschap haar statuten niet meer gewijzigd.

De zetel van de vennootschap is gevestigd Thiéfrystraat 39,1030 Schaarbeek.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister BRUSSEL onder het nummer 0883.386.126.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedroeg bij de oprichting 18.600,00 Euro verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderste ieder. Het kapitaal werd volstort ten belope van 16.200,00 Euro.

Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd volgens akte verleden op 2 maart 2010 met 8.742,00 Euro om het te brengen van 18.600,00 Euro tot 27.342,00 Euro middels inbreng in speciën en creatie van 47 aandelen zonder nominale waarde. De nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van 186,00 Euro die volgestort worden in speciën voor minsntens één vijfde. Dit bedrag wordt verhoogd met een uitgiftepremie vastgesteld op 91.258,00 Euro.

Vervolgens werd beslist om het kapitaal te verhogen met 91.258,00 Euro om het te brengen van 27.342,00 Euro op 118.600,00 Euro middels incorporatie van voormelde uitgiftepremie zonder creatie van aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal werd sindsdien niet meer gewijzigd.

Het maatschappelijk doel is als volgt

a.Het produceren, promoten van kunst en designvoorwerpen;

b.De verkoop, in al zijn mogelijke vormen van kunst & designvoorwerpen;

c.Consultancy & advies omtrent kunst en design;

d.Het opzetten van beurzen, exhibities, evenementen & publicaties rondom kunst & designvoorwerpen;

Deze opsomming is niet limitatief, maar eenvoudig exemplatief;

Zo kan de vennootschap bij wijze van onderschrijving, deelneming, verwerving, overdracht, aanbreng of fusie of om het even welke andere manier deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten, waarvan het maatschappelijk voorwerp analoog of gelijkaardig zou zijn aan het hare, of van aard om haar werkzaamheden in het raam van haar maatschappelijk voorwerp te begunstigen.

Zij kan eveneens het mandaat uitoefenen van zaakvoerder of bestuurder in andere vennootschappen.

Zij mag deelnemen aan, belangen nemen in andere zaken, of vennootschappen dewelke ene gelijkaardig doel hebben of er betrekking op hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschapaanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

3.De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De handelingen van de over te nemen venootschap worden vanaf t juli 2013 boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

4.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders / vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

De bestaande aandeelhoudersvennoten van de over te nemen vennootschap beschikken niet over bijzondere rechten en er zijn thans geen houders van andere effecten dan aandelen. Er dienen derhalve geen bijzondere maatregelen voorzien te worden.

5.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er worden naar aanleiding van de fusie geen bijzondere voordelen en/of vergoedingen aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen toegekend.

Gedaan te Schaarbeek op 30 september 2013 om aldus overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ter Griffie van de rechtbank van Koophandel van Brussel te worden neergelegd en bekendgemaakt te worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder

Dirk Meylaerts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 02.11.2012, NGL 15.10.2013 13632-0148-013
28/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 04.11.2011, NGL 23.02.2012 12044-0016-011
06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 05.11.2010, NGL 02.12.2010 10621-0350-013
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 06.11.2009, NGL 04.12.2009 09875-0107-012
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 28.11.2008, NGL 09.01.2009 09005-0322-011
16/06/2015
ÿþ Modesom f i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neetbefegd/ontvangen op

~ 5 JL!!11 2015

ter griffie van de Gtirdé rlandstaiige

ÎechthtaYti, wmr} _ ...~~i~~º%1({G'a.i-47XL#r~~~se~,t

11111111111 jlt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemi ngsnr : 0890.570.757

Benaming

(voluit) ; ATELIER DIRK MEYLAERTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1030 SCHAARBEEK, THIEFRYSTRAAT 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLLING

Uit proces-verbaal opgesteld voor Meester Hugo MEERSMAN, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC  Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer 328, op 16 februari 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATELIER DIRK MEYLAERTS", niet zetel te 1030 Schaarbeek, Thiefrystraat 39, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

Eerste beslissing - verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen,

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 januari 2015. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen.

Tweede beslissing - ontbinding

Na kennisname van deze verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing  benoeming vereffenaar

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen : de heer MEYLAERTS Dirk, voormeld.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Vierde beslissing : benoeming van een lasthebber "ad hoc"

De vergadering benoemt ondergetekende notaris Hugo MEERSMAN tot lasthebber "ad hoc", belast met het indienen van het verzoekschrift tot homologatie van haar benoeming van vereffenaar bij de rechtbank van koophandel.

Vijfde beslissing: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaars

De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen,

Elkeen kan aile handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn,

De vereffenaar za! zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rechtbank van koophandel, Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet warden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Zesde beslissing: ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene

vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer MEYLAERTS Dirk, voormeld,

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

Zevende beslissing ; bijzondere volmacht

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACOMPAGNIE, Emile Jacqmainlaan 16 bus 23 te 1000 Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebber, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruispuntbank voor Onderneminge, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig uittreksel afgeleverd op vrij papier ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen : uitgifte van de akte  verslagen  homologatie benoeming vereffenaar

Getekend Hugo MEERSMAN, notaris te Etterbeek



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 06.11.2015, NGL 25.01.2016 16028-0513-011

Coordonnées
ATELIER DIRK MEYLAERTS

Adresse
THIEFRYSTRAAT 39 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale