ATTENTIA ALLOCATIONS FAMILIALES, EN ABREGE : ATTENTIA

Association sans but lucratif


Dénomination : ATTENTIA ALLOCATIONS FAMILIALES, EN ABREGE : ATTENTIA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 408.714.844

Publication

16/10/2013
ÿþ i1 lei 1 Mon 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

is O7 OCT. 2013

BRn ef-

Griffie

i alii uii~u iii

*1315 413*











Ondernemingsnr : 0408.714.844

Benaming

(voluit) ATTENTIA kinderbijslag

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Keizer Karellaan 584 bus 3, 1082 Brussel

Onderwerp akte : GECOORDINEERDE STATUTEN NA WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL DOOR ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 25/0612013

Hoofdstuk I  Benaming, zetel, doel, duur.

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam "ATTENTIA kinderbijslag"  afgekort ATTENTIA kb  in het Frans: "ATTENTIA allocations familiales"  afgekort ATTENTIA af.

Zij is het resultaat van de fusie van de Gezinsvergoedingenkas voor kinderbijslag van de regio Luik v.z.w. met maatschappelijke zetel te boulevard Emile de Laveleye 191 te 4020 Luik, en ATTENTIA kinderbijslag v.z.w. met maatschappelijke zetel te Louizalaan 251 te 1050 Brussel.

De maatschappelijke benaming, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar en voluit geschreven woorden "vereniging zonder winstoogmerk"  "association sans but lucratif' of door de afkorting "v.z.w." of "as.b.l " met aanwijzing van de maatschappelijke zetel, moet voorkomen op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging.

ARTIKEL 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 1082 Brussel, Keizer Karellaan 584 bus 3, in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De activiteiten van de vereniging strekken zich uit over gans België. Zij heeft afdelingen te Luik, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Hasselt. De Algemene Vergadering kan evenwel beslissen nieuwe afdelingen op te richten.

De vereniging erkent te behoren tot de HR dienstengroep "ATTENTIA group" vzw.

ARTIKEL 3

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan evenwel op elk moment ontbonden worden.

De vereniging heeft tot doel de kinderbijslag uit te keren overeenkomstig de kinderbijslagwet voor werknemers: Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van de voormelde doelstelling, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de vooropgestelde doelstelling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MDD22

ARTIKEL 4

De vereniging mag onbeperkt aile rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de v.z.w. Zij mag hiertoe alle roerende goederen of onroerende goederen, nodig voor de behoeften van haar diensten, verwerven, behouden, van de hand doen, in welke vorm dan ook (voile eigendom, blote eigendom, vruchtgebruik, recht van gebruik, bruikleen, bezit, ...).

Hoofdstuk Il  De leden.

ARTIKEL 5

Elke werkgever, natuurlijke- of rechtspersoon die onder de toepassing valt van de kinderbijslagwet voor werknemers, kan Lid worden.

De aansluiting mag niet geweigerd worden aan een werkgever die zich ertoe verbindt alle bepalingen van de statuten van de vereniging na te leven, op voorwaarde dat hij bij geen ander kinderbijslagfonds uitgesloten werd wegens tekortkoming aan zijn verplichtingen,

ARTIKEL 6

Het aantal leden is onbeperkt, Het mag evenwel niet lager zijn dan de minima bepaald door of krachtens de kinderbijslagwet voor werknemers,

ARTIKEL 7

De aanvraag tot aansluiting houdt de verbintenis in, alle bepalingen van de statuten van de vereniging na te leven. De beslissing wordt per gewone brief ter kennis gebracht van de betrokken werkgever.

ARTIKEL 8

Het lidmaatschap vervalt ingevolge ontslag of uitsluiting.

Het ontslag moet per aangetekend schrijven ingediend worden bij de Raad van Bestuur; niemand kan evenwel ontslag nemen binnen een termijn van vier jaar die een aanvang neemt de eerste dag van het kalenderkwartaal in de loop waarvan de aansluiting uitwerking heeft.

Een opzeggingstermijn van tenminste dertig dagen moet in acht genomen worden; het ontslag heeft uitwerking op het einde van het kalenderkwartaal in de loop waarvan de termijn van vooropzeg eindigt.

Een Lid wordt uitgesloten wanneer hij ernstig tekortschiet in het naleven van zijn statutaire of wettelijke verplichtingen of wanneer hij de aanvullende bijdrage die de vereniging eventueel, bij beslissing van de Raad van Bestuur, vraagt tot dekking van de administratieve kosten, niet betaalt, De uitsluiting kan door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarvan een tweederde meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist is, worden uitgesproken. Zij wordt per aangetekend schrijven aan het Lid ter kennis gebracht en wordt van kracht op het einde van het kalenderkwartaal in de loop waarvan de kennisgeving wordt betekend.

Een Lid dat wordt uitgesloten, moet voorafgaandelijk worden gehoord door het orgaan dat over de uitsluiting beslist, met name de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 9

De ontslagnemende of uitgesloten leden, de gewezen leden, de erfgenamen van deze leden kunnen noch een deel van het maatschappelijk vermogen, noch enige andere terugbetaling van de betaalde bedragen eisen,

ARTIKEL 10

De ledenlijst wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel en op de zetel van de vereniging door de Raad van Bestuur bijgehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden of ingeval van een rechtspersoon, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel.

De beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van leden moet door toedoen van de Raad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

iUoD 2.2

van Bestuur binnen de dertig dagen na datum van inwerkingtreding van de toetreding, uittreding of uitsluiting, In dat register worden ingeschreven.

Wanneer wijzigingen optreden in de samenstelling van de vereniging wordt een bijgewerkte ledenlijst neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, binnen de maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het ledenregister Raadplegen, alsmede aile notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, de Raad van Bestuur en van de personen al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Deze bepaling is evenwel niet van toepassing indien de vereniging een commissaris heeft aangesteld.

Hoofdstuk I Il  Algemene Vergadering.

ARTIKEL 11

De Algemene Vergadering is samengesteld uit al de leden van de v.z.w.

Elk jaar, vôôr 1 juli, zal de gewone Algemene Vergadering worden gehouden op de zetel van de vereniging of op een andere plaats, zoals aangeduid in de bijeenroeping, die ook de dagorde, de dag en het uur aangeeft.

De Raad van Bestuur brengt er verslag uit over de werking van de vereniging, legt er de rekeningen van het voorbije dienstjaar voor evenals de begroting van het volgend dienstjaar.

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur samengeroepen telkens wanneer de Raad van Bestuur dit nodig acht voor de belangen van de vereniging; de Algemene Vergadering zal eveneens samengeroepen worden wanneer één vijfde van de leden of een groep leden beschikkend over tenminste één vijfde der stemmen, schriftelijk de Voorzitter van de Raad van Bestuur hierom verzoekt

ARTIKEL 12

De oproeping met de agenda wordt minstens acht dagen voor de datum van de vergadering per gewone brief aan de leden gezonden.

in overeenstemming met artikel 21 van de kinderbijslagwet is de individuele oproeping van de leden voor de Algemene Vergadering niet meer verplichtend zo het aantal leden tenminste tweeduizend bedraagt. Wanneer de individuele oproeping niet meer vereist is, gebeurt de oproeping tenminste veertien dagen op voorhand via het Belgisch Staatsblad en via tenminste twee dagbladen, uitgegeven in de provincie waar de zetel van de vereniging is gevestigd

ARTIKEL 13

Zowel op de gewone Algemene Vergadering als op de buitengewone Algemene Vergadering bezit elk Lid één stem.

Bovendien bezit ieder Lid een bijkomende stem per fractie van honderd (100) rechthebbenden door hem tewerkgesteld op 31 december die aan de Algemene Vergadering voorafgaat, met een maximum van negentien (19) bijkomende stemmen per aangesloten werkgever.

De leden kunnen zich laten vertegenwoordigen door een ander schriftelijk gemandateerd Lid met dien verstande dat de vertegenwoordiging per volmacht wordt beperkt het aantal leden, dat een Lid van de Algemene Vergadering met een geschreven volmacht mag vertegenwoordigen, wordt beperkt tot maximaal vijf (5).

De leden, rechtspersonen met rechtspersoonlijkheid, kunnen zich eveneens laten vertegenwoordigen door een Lid van hun Raad van Bestuur, door een vennoot of door een schriftelijk gemandateerd Lid van hun kaderpersoneel.

De Raad van Bestuur kan de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze op de maatschappelijke zetel ingediend worden tenminste drie dagen voor de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 14

De Algemene Vergadering is geldig samengesteld, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden en de beslissingen worden bij gewone meerderheid der stemmen genomen. Bij staking van stemmen, is de stem van de Voorzitter beslissend.

Alleen de Algemene Vergadering is bevoegd om over volgende onderwerpen te beraadslagen

1.de wijziging van de statuten;

2.de benoeming en de afzetting van de Bestuurders en het bepalen van hun presentiegeld;

3.de goedkeuring van de begrotingen en de rekeningen;

4.de ontbinding van de vereniging of haar samensmelting met een andere vereniging;

5.de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging;

6.kwijting van de Bestuurders en commissarissen;

7.de uitsluiting van een Lid;

8.de oprichting van administratieve zetels en bijhuizen van de vereniging.

De Algemene Vergadering kan slechts geldig over de wijzigingen van de statuten van de vereniging beraadslagen, zo het voorwerp van deze wijzigingen in de oproeping vermeld is en wanneer tenminste tweederde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan slechts aangenomen worden met een meerderheid van tweederde der stemmen.

Wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, is een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist.

Wordt op de eerste Algemene Vergadering het quorum van twee derde niet bereikt, dan wordt een tweede Algemene Vergadering bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden, bedoeld in artikel 8, 2e Lid of 3e Lid van de vzw-wet, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Deze tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

In overeenstemming met het artikel 22 van de kinderbijslagwet kan de Algemene Vergadering geldig beraadslagen en besluiten over de wijzigingen van de statuten zonder dat tenminste twee derden van de leden van de vereniging op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, indien de vereniging meer dan vijfhonderd (500) leden telt.

ARTIKEL 15

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij verhindering van de Voorzitter van de Raad van Bestuur, wordt het Voorzitterschap waargenomen door de langst in functie zijnde Vice-Voorzitter. Bij ontstentenis van een Vice-Voorzitter wordt de Raad voorgezeten door de langst in functie zijnde Bestuurder van de Raad van Bestuur,

ARTIKEL 16

De Algemene Vergadering beraadslaagt over de voorstellen die door de Raad van Bestuur of door de Bestuurders gedaan worden en die op de agenda ingeschreven zijn.

Elk voorstel, ondertekend door tenminste één twintigste van de leden ingeschreven in het ledenregister van de vereniging, moet op de agenda gebracht worden.

ARTIKEL 17

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden in een bijzonder register opgetekend dat op de maatschappelijke zetel van de vereniging bewaard wordt; al de leden mogen hiervan kennis nemen,

Afschriften of uittreksels, voor echt verklaard door de Voorzitter of twee Bestuurders, kunnen aan belanghebbende derden bezorgd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Hoofdstuk IV  Bestuur.

ARTIKEL 18

Het bestuur wordt toevertrouwd aan een Raad van Bestuur, bestaande uit minstens negen (9) Bestuurders. De Bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd, en eventueel, afgezet.

De Bestuurders mogen de leeftijd van vijfenzestig (65) jaar niet hebben bereikt en moeten een directe, actieve binding hebben met de werkgever, Lid van de Algemene Vergadering.

De Bestuurders van de Gezinsvergoedingenkas voor kinderbijslag van de regio Luik die, op het ogenblik van de fusie met ATTENTIA kinderbijslag, voldoen aan beide voorwaarden vermeld in alinea 2, zijn van rechtswege Lid van de Raad van Bestuur van ATTENTIA kinderbijslag, tenzij zij dit anders zouden wensen.

Als overgangsmaatregel en los van de voorwaarden gesteld in alinea 2 van dit artikel, wordt de uittredende Voorzitter van de Gezinsvergoedingenkas voor kinderbijslag van de regio Luik, benoemd tot Vice-Voorzitter van ATTENTIA kinderbijslag.

De samenstelling van de Raad van Bestuur zal zoveel mogelijk een proportionele weerspiegeling zijn van de drie regio's en van de sectoren waar de rechthebbenden van het kinderbijslagfonds toebehoren of behoord hebben. Bij de keuze van vervangers of van nieuwe Bestuurders wordt hiermee rekening gehouden.

ARTIKEL 19

De Bestuurders worden voor een termijn van vier jaar benoemd.

De uittredende Bestuurders zijn herbenoembaar.

Indien een Bestuurder tijdens zijn mandaat overlijdt, zijn functie neerlegt of niet langer voldoet aan één van de voorwaarden vermeld in artikel 18, 2e alinea, kan de Raad van Bestuur in zijn vervanging voorzien door de voorlopige aanstelling van een nieuw Lid wiens benoeming tijdens de eerstvolgende Algemene Vergadering ter bekrachtiging wordt voorgelegd; dit Lid voltooit het mandaat van zijn voorganger.

Afwijkend van bovenstaande bepaling eindigt het mandaat van een Bestuurder op de Algemene Vergadering die volgt op het bereiken van de leeftijd van vijfenzestig jaar.

ARTIKEL 20

Het mandaat van de Bestuurder is onbezoldigd.

Leden van de Raad van Bestuur hebben evenwel recht op de terugbetaling van hun verplaatsingskosten alsmede op een presentiegeld waarvan het bedrag door de Algemene Vergadering kan worden vastgesteld.

ARTIKEL 21

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een Voorzitter en eventueel één of meerdere Vice-Voorzitters.

De Raad wordt, zo de Voorzitter afwezig is, voorgezeten door de langst in functie zijnde Vice-Voorzitter. Bij ontstentenis van een Vice-Voorzitter wordt de Raad voorgezeten door een vergaderingsVoorzitter, zijnde de langst in functie zijnde Bestuurder.

Uitnodigingen, dagordes, notulen van vergaderingen en andere stukken inzake de werking van de Raad van Bestuur kunnen zowel schriftelijk, per faxbericht als per e-mail naar de leden van de Raad van Bestuur worden verstuurd, voorzover zij niet expliciet te kennen geven deze stukken enkel schriftelijk te willen ontvangen.

Elke afwezige Bestuurder kan zowel schriftelijk, per faxbericht als per e-mail aan een andere Bestuurder op de vergadering aanwezig een volmacht verlenen, om hem/haar op de vergadering te vertegenwoordigen.

Het aantal leden dat een Bestuurder van de Raad van Bestuur kan vertegenwoordigen bij middel van volmacht, is beperkt tot één.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

iNOD 2.2

ARTIKEL 22

De Raad van Bestuur wordt door de Voorzitter samengeroepen zo dikwijls als de belangen van de vereniging het vergen. Hij moet samengeroepen worden wanneer drie Bestuurders of een vijfde van de leden hierom vraagt. Elke beslissing van de Raad wordt genomen bij meerderheid der stemmende Bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter van de vergadering beslissend.

ARTIKEL 23

De notulen van de vergaderingen van de Raad van Bestuur worden door de Voorzitter of, zo deze verhinderd is, door de plaatsvervangende Vice-Voorzitter of door ten minste twee Bestuurders die aan de vergadering deelnamen, getekend.

De uittreksels uit of afschriften van deze notulen worden door de Voorzitter of, zo deze verhinderd is, door de plaatsvervangende Vice-Voorzitter of door tenminste twee Bestuurders waarachtig en eensluidend verklaard.

ARTIKEL 24

De Raad van Bestuur treft alle beslissingen en maatregelen die voor het bestuur van de vereniging noodzakelijk zijn.

Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten voorbehouden is aan de Algemene Vergadering of aan het dagelijks bestuur, valt onder de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Behoren inzonderheid lot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur: het onderzoek van en het beantwoorden van de opmerkingen die door de Rijksdienst voor Kinderbijslag voor Werknemers tot de vereniging worden gericht betreffende het administratief en financieel beheer van het fonds.

ARTIKEL 24bis

De Raad van Bestuur kan in haar schoot een beheerscomité oprichten, bestaande uit de Voorzitter, de Vice-Voorzitters, maximum 3 andere Bestuurders, en de leden van het directiecomité, waaronder de Gedelegeerd Bestuurder,

Het beheerscomité heeft een louter adviserende bevoegdheid en brengt verslag uit over zijn werkzaamheden aan de Raad van Bestuur.

Het beheerscomité heeft de bevoegdheid om adviezen te formuleren die zich op korte termijn opdringen, rekening houdend met de strategieën en beleidslijnen bepaald door de Raad van Bestuur.

Tot de adviserende bevoegdheid van het beheerscomité behoren in het bijzonder:

-de strategie en de beleidslijnen van de vereniging formuleren en ter goedkeuring voorleggen aan de Raad van Bestuur;

-het verloop van eventuele toekomstige samenwerkings- of fusie-operaties opvolgen; -agenda en voorbereiding van de Raad van Bestuur.

Het beheerscomité vergadert op verzoek van de Voorzitter , Vice-Voorzitter of Gedelegeerd Bestuurder van de Raad van Bestuur, onder het Voorzitterschap van de Voorzitter, een Vice-Voorzitter of Gedelegeerd Bestuurder .

Het beheerscomité kan inzake hogervemielde materies bepaalde opdrachten delegeren aan de Gedelegeerd Bestuurder.

Het comité neemt zijn voorstellen tot advies aan met een tweederde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 25

De Raad van Bestuur vertrouwt, na goedkeuring van de Algemene Vergadering, de bevoegdheden van het dagelijks bestuur toe aan een directiecomité bestaande uit een Gedelegeerd Bestuurder, door de Raad benoemd, en één of meerdere leden van het management. Zij wonen de vergadering van de statutaire organen bij met Raadgevende stem.

De Raad van Bestuur kan de Gedelegeerd Bestuurder op voorstel van de Voorzitter ontslaan bij beslissing genomen met een bijzondere meerderheid van tweederde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. De Gedelegeerd Bestuurder kan ook op ieder ogenblik vrijwillig zijn ontslag indienen door het bij gewoon schrijven kenbaar te maken aan de Raad van Bestuur. Zijn opdracht eindigt bij overlijden.

Op voorstel van de Gedelegeerd Bestuurder, en na goedkeuring van de Raad van Bestuur, kan het directiecomité worden uitgebreid.

Het directiecomité wordt samengeroepen en voorgezeten door de Gedelegeerd Bestuurder en beslist collegiaal. Bij gebrek aan consensus is de stem van de Gedelegeerd Bestuurder doorslaggevend.

De Raad van Bestuur bepaalt de bevoegdheid van de leden van het directiecomité en zorgt voor de neerlegging en publicatie van benoemingen en volmachten in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 26

Als bevoegdheden van het dagelijks bestuur warden beschouwd, de handelingen die gewoonlijk nodig zijn tot het vervullen van de opdrachten waarmee de vereniging door de wet of de reglementen is belast overeenkomstig de door de Algemene Vergadering gegeven richtlijnen en de handelingen die normaal vereist zijn voor de uitvoering van de door de Algemene Vergadering genomen beslissingen of voor de goede gang van de diensten, met name;

1.de betaalorders ondertekenen en, in het algemeen, alle financiële verrichtingen tot stand brengen. Voor deze verrichtingen is de medeondertekening van een door de Raad van Bestuur aangestelde verantwoordelijke tweede persoon vereist;

2.aan de bevoegde overheden alle mededelingen of alle door de wetgeving vereiste inlichtingen doorzenden;

3.alle handelingen, zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke, verrichten, met het oog op de verdediging van de belangen van de vereniging en met het oog op de inning en de invordering van de aan de vereniging verschuldigde sommen en inzonderheid:

a)in naam van de vereniging in rechte optreden zowel in hoedanigheid van eiser als van verweerder; de Raad van Bestuur wordt vertegenwoordigd door een Lid van het directiecomité of door de Voorzitter van de Raad van Bestuur die hiervoor niet dient te beschikken over een voorafgaande schriftelijke machtiging.

b)met de schuldenaars van de vereniging alle akkoorden sluiten met het oog op de uitvoering van de in haar voordeel gewezen vonnissen of arresten;

c)met alle rechtsmiddelen de in haar voordeel gewezen vonnissen of arresten uitvoeren, verschijnen in de akten van de rechtspleging door berusting of betwisting, opheffing verlenen van deze uitvoeringen;

d)de schuldvorderingen van de vereniging indienen ingeval van faillissement van haar schuldenaars. 4. de gerechtelijke beslissingen, waarbij de vereniging veroordeeld wordt, uitvoeren;

5.bij hoogdringendheid en conservatoir, om het even welke maatregel treffen met het oog op de goede werking en het vrijwaren van de rechten en belangen van de vereniging of van de openbare dienst die ze vervult.

Aile handelingen die de vereniging binden, die niet behoren tot het dagelijks beheer of uitgaande van een bijzonder mandaat, worden getekend door twee Bestuurders die tegenover derden niet dienen te beschikken over een voorafgaande machtiging van de Raad van Bestuur. De handelingen die behoren tot het dagelijks beheer worden getekend volgens de modaliteiten vastgelegd door de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 27

De Bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan uit hoofde van hun mandaat.

Zij hebben zich slechts voor de uitvoering van hun mandaat en voor de fouten begaan in hun bestuur te verantwoorden.

ARTIKEL 28

De Algemene Vergadering stelt, bij voorkeur onder haar leden, een of meerdere commissarissen aan waarvan minstens één commissaris behoort tot het instituut van bedrijfsrevisoren.

De commissarissen zijn belast met de volgende opdracht:

-controle van de financiële toestand van de v.z.w.

-controle van de jaarrekeningen

-controle van de regelmatigheid van de verrichtingen opgelegd door de wet

De Algemene Vergadering bepaalt hun honorarium.

Zij mogen op de maatschappelijke zetel van de vereniging kennis nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en, in het algemeen, van alle afschriften van het kinderbijslagfonds, zonder deze te verplaatsen.

Zij brengen verslag uit over hun opdracht bij de Algemene Vergadering.

Hoofdstuk V  Financiële bepalingen.

ARTIKEL 29

De vereniging stelt een reservefonds, een thesauriefonds voor de betaling van de kinderbijslag, een fonds voor de administratiekosten en een administratieve reserve samen, zoals bepaald door de kinderbijslagwet voor werknemers; de stijving en het aanwenden van deze fondsen gebeurt volgens de regels vastgesteld door de kinderbijslagwet

ARTIKEL 30

De inkomsten van de vereniging die haar fondsen zullen stijven bestaan uit:

de bedragen die haar toekomen bij toepassing van de wetgeving op de sociale zekerheid en de kinderbijslagwet voor werknemers;

toelagen, giften of alle bedragen die zij zou kunnen genieten hetzij krachtens deze wetgevingen, hetzij uit hoofde van om het even welke andere geoorloofde titel;

aanvullende bijdragen die de vereniging eventueel, bij beslissing van de Raad van Bestuur, van haar leden vraagt om de ontoereikendheid van de administratieve reserve te dekken (zie artikel 94§8 van de kinderbijslagwet).

Het maximumbedrag van de aanvullende bijdrage die bij beslissing van de Raad van Bestuur voor een bepaald dienstjaar kan worden gevraagd, bedraagt het bedrag dat dient tot volledige dekking van de ontoereikendheid van de administratieve reserve en is dus niet aan enige beperking van bedragen per rechthebbende onderworpen.

Het bedrag van de aanvullende bijdrage per aangesloten werkgever wordt als volgt berekend: Het bedrag van de ontoereikendheid bedoeld in vorig Lid wordt vermenigvuldigd met het aantal rechthebbenden ingeschreven bij de aangesloten werkgever op 31 december van het laatst afgelopen dienstjaar. Dit product wordt gedeeld door het totaal aantal rechthebbenden ingeschreven op dezelfde datum bij het kinderbijslagfonds.

.

MDD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 31

Elk Lid verstrekt aan de vereniging de inlichtingen die zij nodig heeft om haar statutaire opdracht te vervullen en houdt eventueel al de rechtvaardigende en al de boekhoudkundige stukken, die het mogelijk maken de juistheid van de verklaringen vast te stellen, ter beschikking van haar afgevaardigden,

indien het Lid de nodige inlichtingen niet verstrekt, kan de vereniging deze ter plaatse inwinnen op kosten van het in gebreke zijnde Lid.

ARTIKEL 32

Elke bedrieglijke verklaring of verzuim geeft aanleiding tot de toepassing van de sancties die bepaald zijn door de wettelijke bepalingen.

Bovendien kan het Lid bij bedrog of verzuim uit de vereniging gesloten worden, onverminderd de verplichting de onbetaald gebleven bijdragen en boeten, te betalen.

ARTIKEL 33

De bijdragen dienen betaald te worden binnen de termijnen die bepaald zijn door de wettelijke bepalingen.

Zo het Lid nalaat binnen de vastgestelde termijnen de, voor de berekening van zijn bijdragen, nodige inlichtingen te verstrekken, kan de vereniging van ambtswege en op kosten van het in gebreke zijnde Lid, de nodige inlichtingenstaat doen opmaken.

Het in gebreke gebleven lid moet de verwijlintresten en boeten betalen die bepaald zijn bij de kinderbijslagwetgeving voor werknemers.

ARTIKEL 34

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

De Raad van Bestuur legt elk jaar, en ten laatste binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar, de rekening van het voorbije dienstjaar en de begroting van het volgend dienstjaar ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voor.

De goedkeuring van de rekeningen door de Algemene Vergadering geldt als kwijting voor de Raad van Bestuur.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring ervan door de Algemene Vergadering wordt de jaarrekening van de vereniging, aangevuld met lijst met naam en voornamen van de Bestuurders en van de commissarissen evenals het verslag van de commissarissen, neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Hoofdstuk VI  Ontbinding, Samensmelting, Vereffening.

ARTIKEL 35

De Algemene Vergadering kan de ontbinding, de samensmelting of vereffening van de vereniging slechts uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Wordt aan deze vereiste niet voldaan, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, minstens vijftien dagen na de eerste bijeenroeping; door deze wordt geldig beraadslaagd ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Geen beslissing is genomen tenzij met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De Algemene Vergadering bepaalt tezelfdertijd de vereffening die onder het toezicht van de Rijksdienst voor Kinderbijslag voor Werknemers moet gebeuren.

Zij benoemt één of meer vereffenaars die hun opdracht in bestendige samenwerking met genoemde Rijksdienst uitvoeren, zij stelt hun bevoegdheden vast en bepaalt eventueel hun bezoldigingen.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ARTIKEL 36

in geval van vrijwillige ontbinding, samensmelting of vereffening van de vereniging, geeft de Algemene Vergadering die ze uitgesproken heeft, de bestemming aan van het actief, na uitzuivering van het passief. Deze bestemming moet aangewend worden voor een doel dat zoveel mogelijk het doel benadert waartoe de ontbonden vereniging opgericht werd. Bij gebrek aan dergelijke bestemming keren de goederen terug naar de Rijksdienst voor Kinderbijslag van de Werknemers (RKW).

ARTiKBL 37

Voor alle elementen die niet uitdrukkelijk geregeld zijn door deze statuten, is de wet op de v.z.w's van toepassing.

Ingeval van twijfel over draagwijdte of interpretatie van één of meerdere bepalingen uit deze statuten, volgend uit een discrepantie in bewoordingen in de nederlandstalige en franstalige versie, zal de nederlandstalige versie van de statuten als referentietekst worden beschouwd.

Voor eensluidend afschrift,

Carine Huysveld,

Gedelegeerd Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

*Vo' or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

16/10/2013
ÿþi

«13157919*

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

MOD 2.2

A

BRUXELLES

07 OCT. 2013

Greffe

N° d'entr rise : 0408.714.844

Dénomination

(en entier) ATTENTIA allocations familiales

(en abrégé):

Forme juridique : asbl

Siège : Avenue Charles-Quint 584 boîte 3, 1082 Bruxelles

Objet de l'acte ; STATUTS COORDONNES APRES MODIFICATION SIEGE SOCIAL PAR L'ASSEMBLEE GENERALE DU 2510612016

Chapitre I  Dénomination, siège, but, durée.

ARTICLE 1

L'association porte la dénomination "ATTENTIA allocations familiales"  en abrégé "ATTENTIA af'  en néerlandais : "ATTENTIA kinderbijslag"  en abrégé "ATTENTIA kb".

Elle est le résultat de la fusion entre la Caisse de Compensation pour Allocations Familiales de la Région Liégeoise a.s.b.l. qui a son siège social au n°191 boulevard Emile de Laveleye, 4020 Liège et ATTENTIA allocations familiales a.s.b.l. qui a son siège au n°251 avenue Louise, 1050 Bruxelles.

Cette dénomination sociale, immédiatement précédée ou suivie de façon lisible et en toutes lettres par les mots : " association sans but lucratif'  " vereniging zonder winstoogmerk" ou par l'abréviation " a.s.b.l." ou " v.z.w." avec indication du siège social, doit figurer sur tous les actes, toutes les factures, les annonces, les publications, les lettres, les ordres et autres pièces émanant de l'association.

ARTICLE 2

L'association a son siège social à 1082 Bruxelles, Avenue Charles-Quint 584 boîte 3, dans l'arrondissement judiciaire de Bruxelles.

Les activités de l'association s'étendent sur toute la Belgique. Elle a des bureaux à Liège, Bruxelles, Anvers, Bruges, Gand et Hasselt. L'Assemblée Générale se prononcera sur la création de nouveau bureaux.

L'association reconnaît appartenir au groupe de services RH "ATTENTIA group" asbl.

ARTICLE 3

L'association est constituée pour une durée indéterminée. Elle peut à tout moment être dissoute.

L'association a comme but d'effectuer le paiement d'allocations familiales conformément à la loi sur les allocations familiales des travailleurs salariés. En outre, l'association peut exercer toutes les activités qui contribuent directement ou indirectement à la réalisation du but précité, y compris des activités commerciales et lucratives dans les limites de ce qui est prévu par la loi et dont les bénéfices seront toujours affectés à la réalisation du but de l'association.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

ARTICLE 4

L'association peut, de façon illimitée, faire tous actes juridiques qui sont nécessaires ou utiles pour la réalisation du but de I'a.s.b.l. Dans ce but, elle peut également acquérir, conserver et vendre tous les biens mobiliers et immobiliers, nécessaires aux besoins de ses serVices, sous quelque forme que ce soit (propriété, nue propriété, usufruit, usage à titre précaire, prêt à usage, possession...).

Chapitre Il  Les Membres

ARTICLE 5

Chaque employeur, personne physique ou morale, qui est soumis à la loi sur les allocations familiales pour travailleurs salariés peut devenir Membre.

L'affiliation ne peut être refusée à un employeur qui s'engage à respecter toutes les dispositions des statuts de l'association, à la condition qu'il ne soit pas exclu d'une autre caisse d'allocations familiales pour non respect de ses obligations,

ARTICLE 6

Le nombre de Membres est illimité. Cependant, il ne peut être inférieur aux minima déterminés ou prévus par la loi sur les allocations familiales des travailleurs salariés.

ARTICLE 7

La demande d'affiliation comprend l'obligation de respecter toutes les dispositions des statuts de l'association. La décision est communiquée à l'employeur concerné par simple lettre.

ARTICLE 8

L'affiliation prend fin par démission ou exclusion.

La démission doit être communiquée par lettre recommandée au Conseil d'Administration; cependant, personne ne peut démissionner dans un délai de quatre ans qui commence à courir le premier jour du trimestre au cours duquel l'affiliation a eu lieu.

Un délai de préavis d'au moins trente jours doit être respecté; la démission sort ses effets à la fin du trimestre au cours duquel le délai de préavis expire, suivant la législation en la matière.

Tout Membre sera exclu lorsqu'il manquera grandement à ses obligations statutaires ou légales ou lorsqu'il ne paie pas la contribution additionnelle que l'association pourrait demander, par suite d'une décision du Conseil d'Administration, pour la couverture des frais administratifs. L'exclusion peut être prononcée par décision exceptionnelle de l'Assemblée Générale, pour laquelle les deux tiers des votes des Membres présents ou représentés sont requis. Elle est notifiée par lettre recommandée au Membre et entre en vigueur à la fin du trimestre au cours duquel la notification a été reçue.

Un Membre qui est exclu doit préalablement être entendu par l'organe qui décide de l'exclusion, c'est-à-dire l'Assemblée Générale.

ARTICLE 9

Les Membres démissionnaires ou exclus, les anciens Membres, les héritiers de ces Membres ne peuvent exiger ni une part de l'avoir social ni l'un ou l'autre remboursement des montants payés.

ARTICLE 10

Le registre des Membres est déposé au greffe du tribunal de commerce et est tenu au siège de l'association parle Conseil d'Administration. Ce registre mentionne le nom, les prénoms et le domicile des Membres ou, s'il s'agit d'une personne morale, le nom, la forme juridique, l'adresse du siège social,

Les décisions concernant l'admission, la démission ou l'exclusion d'un Membre doivent être inscrites dans ce registre endéans les trente jours suivant la date d'entrée en vigueur de l'admission, de la démission ou de l'exclusion,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

En cas de modifications dans la composition de l'association, une liste adaptée des Membres est déposée au greffe du tribunal de commerce, et ceci annuellement et dans le mois suivant la date anniversaire du dépôt des statuts.

Tous les Membres peuvent consulter le registre des Membres au siège de l'association, ainsi que tous les procès verbaux et décisions de l'Assemblée Générale, du Conseil d'Administration et des personnes exerçant ou non une fonction de direction dans le cadre d'un mandat auprès de l'association ainsi que tous les documents comptables.

Cette disposition n'est cependant pas applicable si l'association a désigné un commissaire.

Chapitre III  Assemblée Générale.

ARTICLE 11

L'Assemblée Générale est composée de tous les Membres de l'a.s.bJ.

Chaque année, avant le 1er juillet, une Assemblée Générale ordinaire sera tenue au siège de l'association ou à un autre endroit mentionné sur la convocation, qui indiquera également l'ordre du jour, la date et l'heure.

Le Conseil d'Administration fait rapport sur le fonctionnement de l'association, présente les comptes de l'exercice précédent ainsi que le budget pour l'exercice suivant.

L'Assemblée Générale est convoquée par le Conseil d'Administration chaque fois que celui-ci le juge utile pour les intérêts de l'association : elle sera également convoquée lorsqu'un cinquième des Membres ou un groupe de Membres disposant d'au moins un cinquième des voix, le demande par écrit au Président du Conseil,

ARTICLE 12

La convocation, avec l'ordre du jour est envoyée aux Membres par lettre ordinaire au moins huit jours avant la date de l'assemblée.

Conformément à l'article 21 de la loi sur les allocations familiales, la convocation individuelle des Membres pour l'Assemblée Générale n'est plus nécessaire lorsque le nombre de Membres s'élève à au moins deux mille. Elle est remplacée par une convocation publiée au moins quatorze jours à l'avance au Moniteur belge et dans deux quotidiens publiés dans la province où le siège de l'association est établi,

ARTICLE 13

Aussi bien lors de l'Assemblée Générale ordinaire que lors de l'Assemblée Générale extraordinaire, chaque Membre dispose d'une voix.

Chaque Membre dispose d'une voix supplémentaire par tranche de cent (100) attributaires qu'il occupe au 31 décembre du dernier exercice clôturé, avec un maximum de dix-neuf (19) voix supplémentaires par Membre.

Les Membres peuvent se faire représenter de façon limitée par un autre Membre par mandat écrit: le nombre de Membres qu'un Membre de l'Assemblée Générale peut représenter au moyen d'un mandat écrit est limité à cinq (5) au maximum.

Les Membres, personnes morales ayant la personnalité juridique, peuvent également se faire représenter par un Membre de leur Conseil d'Administration, par un associé ou par un membre de leur personnel de cadre mandaté par écrit.

Le Conseil d'Administration peut déterminer la forme des mandats et exiger qu'ils soient remis au siège social, au moins trois jours avant l'Assemblée Générale.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

ARTICLE 14

L'Assemblée Générale se réunit de façon valable quel que soit le nombre de Membres présents ou représentés et les décisions sont pris à la majorité simple des voix. En cas de partage des voix, la voix du Président est prépondérante.

L'Assemblée Générale des Membres est habilitée à débattre des pcints suivants ;

1.la modification des statuts ;

2.1a nomination et la révocation des Administrateurs et la fixation de leur jeton de présence;

3.l'approbation des budgets et des comptes;

4.1a dissolution de l'association ou sa fusion avec une autre Association;

5.1a nomination et la révocation des commissaires et la fixation de leur rémunération;

6.1a décharge aux Administrateurs et aux commissaires;

7.l'exclusion d'un Membre;

8.l'établissement de sièges administratifs et de bureaux de l'association.

L'Assemblée Générale ne peut délibérer valablement sur les modifications de statuts que lorsque ces points ont été explicitement mentionnés dans la convocation et qu'au moins les deux tiers des Membres sont présents ou représentés.

Une modification ne peut être adoptée qu'à la majorité des deux tiers des voix

Lorsque les modifications de statuts se rapportent au but ou aux objectifs pour lesquels l'association a été créée, une majorité des quatre cinquièmes des voix des Membres présents ou représentés est exigée.

Dans le cas où, lors de la première assemblée, le quorum des voix n'est pas atteint, une deuxième assemblée doit être convoquée qui pourra délibérer valablement et entériner les modifications quelque soit le nombre de Membres présents ou représentés moyennant les majorités prévues par l'article 8, 2ième ou 3ième Membre de la loi sur les a.s.b.l. Cette deuxième assemblée ne peut pas être tenue dans les quinze jours suivants.

Conformément à l'article 22 de la loi sur les allccations familiales, l'Assemblée Générale peut délibérer valablement sur les modifications aux statuts sans réunir les deux tiers des Membres de l'association présents ou représentés à l'assemblée si l'association compte plus de cinq cents (500) Membres,

ARTICLE 15

L'Assemblée Générale est présidée par le Président du Conseil d'Administration. En cas d'empêchement de ce dernier la présidence est assurée par le Vice-Président ayant le plus d'ancienneté. En l'absence d'un Vice-Président, l'assemblée sera présidée par un Administrateur ayant la plus grande ancienneté.

ARTICLE 16

L'Assemblée Générale délibère sur les propositions qui lui sont faites par le Conseil d'Administration ou par les Administrateurs et inscrites à l'ordre du jour.

Chaque proposition, signée par au moins un vingtième des Membres inscrit dans le registre des Membres de l'association, doit être apportée à l'ordre du jour.

ARTICLE 17

Les décisions de l'Assemblée Générale sont reprises dans un registre particulier conservé au siège social de l'association; tous les Membres peuvent le consulter,

Des copies ou des extraits, authentifiés par le Président ou par deux Administrateurs, peuvent être remis à des tiers intéressés,

u Mon 2.2

"

Chapitre IV  Administration.

ARTICLE 18

L'administration est confiée à un Conseil d'Administration composé d'au moins neuf (9) Administrateurs. Les

Administrateurs sont nommés, et éventuellement révoqués, par l'Assemblée Générale.

Les Administrateurs ne peuvent avoir dépassé l'âge de soixante-cinq (65) ans et doivent avoir un lien direct et actif avec l'employeur, Membre de l'Assemblée Générale.

Les Administrateurs de la Caisse de Compensation pour Allocations Familiales de la Région Liégeoise qui', au moment de la fusion avec ATTENTIA allocations familiales, remplissent les conditions définies à l'alinéa 2 ci-dessus sont d'office, sauf avis contraire de leur part, membres du Conseil d'Administration d'ATTENTIA allocations familiales.

A titre transitoire et en dérogation à l'alinéa 2 ci-dessus, le Président sortant de la Caisse de Compensation pour Allocations Familiales de la Région Liégeoise est nommé Vice-Président d'ATTENTIA allocations familiales.

La composition du Conseil d'Administration reflétera autant que possible les trois régions et les secteurs d'activité auxquels appartiennent ou ont appartenu les affiliés de la caisse d'allocations familiales, Lors du renouvellement des mandats ou de la nomination d'un nouvel Administrateur, il en sera tenu compte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge ARTICLE 19

Les Administrateurs sont nommés pour une période de quatre ans,

Les Administrateurs démissionnaires sont rééligibles,

Lorsqu'un Administrateur décède pendant son mandat, donne sa démission ou ne remplit plus une des conditions fixées à l'article 18 al 2 ci-dessus, le Conseil peut pourvoir à son remplacement parla nomination provisoire d'un nouveau Membre dont la nomination sera soumise à l'approbation de l'Assemblée Générale suivante, Ce Membre achève le mandat de son prédécesseur.

Par dérogation à l'alinéa précédent, le mandat d'un Administrateur qui atteint l'âge de soixante cinq ans ne prend fin que lors de t'Assemblée Générale qui suit la date où il atteint cet âge.

ARTICLE 20

Le mandat d'un Administrateur est non rémunéré.

Les Administrateurs ont cependant droit au remboursement des frais de déplacement ainsi qu'à un jeton de présence dont le montant peut être déterminé par l'Assemblée Générale.

ARTICLE 21

Le Conseil d'Administration élit parmi ses Membres un Président et éventuellement un ou plusieurs Vice-Président(s).

En cas d'absence du Président, le Conseil est présidé par le Vice-Président ayant ta plus grande ancienneté. En l'absence d'un Vice-Président, le Conseil est présidé par un président de séance, l'Administrateur ayant la plus grande ancienneté.

Les invitations, les ordres du jour, les comptes rendus et autres pièces concernant le fonctionnement du Conseil d'Administration peuvent être envoyés aux Membres du Conseil par écrit, par fax ou par e-mail,

pour autant qu'ils ne fassent pas savoir explicitement qu'ils veulent recevoir ces pièces que par écrit.

Tout Administrateur absent peut donner par écrit, par télécopieur ou par e-mail, délégation à un autre Administrateur du Conseil pour le représenter à une séance du Conseil.

Le nombre de Membres du Conseil d'Administration qu'un Administrateur peut représenter au moyen d'un mandat écrit est limité à un.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

ARTICLE 22

Le Conseil d'Administration est convoqué par le Président chaque fois que les intérêts de l'association l'exigent. Il doit être convoqué à la demande de trois Administrateurs ou si un cinquième des Membres du Conseil d'Administration fe demande. Chaque décision du Conseil est prise à la majorité des Administrateurs votants, En cas de partage des voix, ta voix du Président du Conseil est prépondérante.

ARTICLE 23

Les procès-verbaux des réunions du Conseil d'Administration sont signés par le Président ou, en cas d'empêchement de ce dernier, par le Vice-Président qui le remplace ou par au moins deux Administrateurs ayant participé à la réunion.

Les extraits ou copies de ces procès verbaux sont authentifiés par le Président ou en cas d'empêchement de ce dernier, par le Vice-Président qui le remplace ou par au moins deux Administrateurs,

ARTICLE 24

Le Conseil d'Administration prend toutes les décisions et mesures nécessaires à la gestion de l'association,

Tout ce qui n'est pas explicitement réservé, par la loi ou par les statuts, à l'Assemblée Générale est de la compétence du Conseil d'Administration.

Sont spécifiquement de la compétence du Conseil d'Administration : l'approbation de la réponse aux remarques faites à l'association par l'Office National d'Allocations Familiales pour Travailleurs Salariés conoernant la gestion administrative et financière de la caisse.

ARTICLE 24bis

Le Conseil d'Administration peut constituer en son sein un Comité de gestion, composé du Président, des Vice-Présidents, de maximum trois autres Administrateurs, et des Membres du Comité de direction, dont l'Administrateur Délégué,

Le Comité de gestion a uniquement une mission consultative et fait rapport au Conseil d'Administration sur ses activités,

Le Comité de gestion a la mission d'émettre des avis qui s'imposent à court terme, tenant compte des stratégies et de la politique déterminés par le Conseil d'Administration.

Le Comité de gestion a pour compétence consultative en particulier:

-formuler des propositions en ce qui concerne la stratégie et la politique de l'association et de les soumettre à l'approbation du Conseil d'Administration

-suivre le progrès des opérations éventuelles de fusion ou de collaboration

-fixer l'ordre du jour et préparer le Conseil d'Administration

Le Comité de gestion se réunit à la demande du Président, du Vice-Président ou de l'Administrateur Délégué du Conseil d'Administration, sous la présidence de celui-ci ou celle de l'Administrateur-Délégué.

Le Comité peut déléguer certains mandats concernant les compétences mentionnées plus haut à l'Administrateur Délégué.

Le Comité adopte ses propositions d'avis à la majorité de deux tiers des Membres présents ou représentés. ARTICLE 25

Le Conseil d'Administration après approbation par l'Assemblée Générale, confie les responsabilités de la gestion journalière à un Comité de direction composé d'un Administrateur Délégué, nommé par le Conseil, et de un ou plusieurs Membres du management. Ces derniers participent aux réunions des organes statutaires et y bénéficient d'une voix consultative,

Le Conseil d'Administration peut démettre de ses fonctions l'Administrateur Délégué sur proposition du

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Président et par décision prise à la majorité spéciale des deux tiers des voix des Administrateurs présents ou représentés. L'Administrateur Délégué peut également, à tout moment, donner volontairement sa démission par simple lettre adressée au Conseil d'Administration. Sa fonction prend fin à son décès.

Sur proposition de l'Administrateur Délégué et après approbation par le Conseil d'Administration, le Comité de direction peut être étendu.

Le Comité de direction prend des décisions collégiales, il est convoqué et présidé par l'Administrateur Délégué. A défaut d'un consensus, la voix de l'Administrateur Délégué est déterminante.

Le Conseil d'Administration détermine les compétences des Membres du Comité de direction et il veille au dépôt des nominations et des pouvoirs au greffe du tribunal de commerce afin de permettre la publication aux annexes du Moniteur belge.

ARTICLE 26

Les pouvoirs de gestion journalière sont définis comme comportant tout acte habituellement nécessaire pour l'accomplissement des missions imparties à l'association par la loi et les règlements ainsi que les actes normalement exigés pour l'exécution des décisions prises par l'Assemblée Générale ou pour la bonne marche des serVices et notamment:

I.établir et signer les titres de paiements et d'une manière générale, effectuer toutes les opérations financières, percevoir toutes les sommes versées, en donner décharge et prendre toutes les mesures utiles en cas de placements de fonds dans les limites autorisées. Pour ces opérations le contreseing d'une seconde personne responsable désignée par le Conseil est indispensable;

2.adresser aux autorités compétentes toutes les communications ou toutes les informations exigées par la loi;

3.accomplir tous les actes, tant judiciaires qu'extrajudiciaires, en vue de la défense des intérêts de l'association et du recouvrement des montants dus à l'association et plus précisément :

a)ester en justice au nom de l'association tant en demandant qu'en défendant, Le Conseil sera représenté par un Membre du comité de direction ou le Président qui n'auront pas à justifier d'une décision préalable du Conseil;

b)conclure avec les débiteurs de l'association tous les accords en vue de l'exécution des jugements et arrêts rendus en sa faveur;

c)exécuter, par tous les moyens juridiques, les jugements et les arrêts rendus en sa faveur, comparaître aux actes de procédure en acquiesçant ou en contestant, donner mainlevée de ces exécutions;

d)produire les créances de l'association en cas de faillite de ses débiteurs.

4.exécuter les décisions de justice auxquelles l'association a été condamnée;

5.en cas d'urgence et à titre conservatoire, prendre n'importe quelle mesure en vue du bon fonctionnement et de la préservation des droits et intérêts de l'association ou du serVice public qu'elle fournit.

Tous les actes qui engagent l'association, autres que ceux de la gestion journalière ou émanant de mandataires spéciaux, sont signés par deux Administrateurs, lesquels n'auront pas à justifier vis-à-vis des tiers d'une délibération préalable du Conseil. Les actes de gestion journalière sont signés selon les modalités fixées par le Conseil d'Administration.

ARTICLE 27

Les Administrateurs ne s'engagent pas personnellement en vertu de leur mandat.

Ils n'ont qu'à répondre de l'exécution de leur mandat et des fautes de gestion commises.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

ARTICLE 28

L'Assemblée Générale nomme, de préférence parmi ses Membres, un ou plusieurs commissaires-reviseurs, personnes physiques ou morales, dont au moins un est Membre de l'institut des reviseurs d'entreprise.

Ils sont chargés des tâches suivantes:

-contrôle de la situation financière de l'a.s.b.l;

-contrôle des comptes annuels;

-contrôle de la régularité des opérations effectuées en vertu de la loi.

L'Assemblée Générale fixe leurs honoraires.

Ils peuvent consulter, sans les déplacer, les livres, la correspondance, les procès-verbaux, et plus généralement toute la documentation et toutes les écritures de la caisse au siège de l'association.

Ils font rapport de leur mission à l'Assemblée Générale.

Chapitre V  Dispositions financières.

ARTICLE 29

L'association constitue un fonds de réserve, un fonds de roulement pour le paiement des allocations familiales, un fonds pour les frais d'administration et une réserve administrative, tels que prévu par la loi sur les allocations familiales des travailleurs salariés; l'alimentation et l'usage de ces fonds s'effectue selon les règles fixés par la loi sur les allocations familiales.

ARTICLE 30

Les revenus de l'association qui alimenteront ses fonds sont composés :

Des montants qui lui reviennent en application de la législation sur la sécurité sociale et de la loi sur les allocations familiales des travailleurs salariés;

Des allocations, libéralités ou tous les montants dont elle pourrait jouir en vertu de ces législations ou à tout autre titre licite;

Des montants complémentaires que l'association pourrait, suite à une décision du Conseil d'Administration, demander à ses Membres pour couvrir l'insuffisance de la réserve administrative (conformément à l'article 94§8 de la loi sur les allocations familiales des travailleurs salariés)

Le montant maximum de la contribution complémentaire qui peut être demandée par décision du Conseil d'Administration pour un certain exercice s'élève au montant qui sert à la couverture totale de l'insuffisance de la réserve administrative et n'est donc soumis à aucune limite par ayant droit.

Le montant de la cotisation patronale supplémentaire par Membre est calculé comme suit : Le montant du supplément visé à l'alinéa précédent est multiplié avec le nombre d'attributaires affiliés auprès de l'employeur au 31 décembre de la dernière année civile. Celui-ci est divisé par le nombre total des attributaires affiliés à la même date à la caisse d'allocations familiales.

ARTICLE 31

Chaque Membre fournit à l'association les informations dont elle a besoin pour accomplir ses tâches statutaires et tient éventuellement à la disposition de ses Délégués toutes les pièces justificatives et comptables permettant de constater l'exactitude de ses déclarations,

Si le Membre ne fournit pas les informations nécessaires, l'association peut venir les collecter sur place aux frais du Membre mis en demeure.

> e u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTICLE 32

Chaque déclaration mensongère ou omission donne lieu à l'application des sanctions définies par la Loi.

En plus, en cas de tromperie ou d'omission, le Membre peut être exclu de l'association, sans préjudice du paiement des montants restant dus et des amendes.

ARTICLE 33

Les éventuelles cotisations doivent être payées dans les délais prévus par les dispositions légales.

Si le Membre omet de fournir les informations nécessaires au calcul de ses cotisations dans les délais fixés, l'association peut, d'office et aux frais du Membre mis en demeure, établir la liste des renseignements nécessaires.

Le Membre mis en demeure doit payer les intérêts de retard et les amendes qui sont fixés par la législation sur les allocations familiales pour travailleurs salariés.

ARTICLE 34

L'exercice commence le premier janvier et se termine le 31 décembre de chaque année.

Le Conseil d'Administration présente chaque année, et au plus tard dans les six mois après ia date de clôture de l'exercice, les comptes de l'exercice précédent et le budget de l'exercice suivant pour approbation par l'Assemblée Générale

L'approbation des comptes par l'Assemblée Générale vaut décharge pour le Conseil d'Administration.

Dans les trente jours après son approbation par l'Assemblée Générale, les comptes annuels de l'association, complétés de la liste des noms et prénoms des Administrateurs et des commissaires ainsi que leur rapport, sont déposés à la Banque Nationale de Belgique suivant les formes requises par la loi.

Chapitre VI  Dissolution, Fusion, Liquidation.

ARTICLE 35

L'Assemblée Générale ne peut prononcer la dissolution, la fusion ou la liquidation de l'association que sous les mêmes conditions que celles qui se rapportent au changement du but ou des objectifs de l'association.

Si ces conditions ne sont pas remplies, une deuxième assemblée peut être convoquée, au moins quinze jours après la première convocation ; celle-ci délibère valablement quel que soit le nombre des Membres présents ou représentés, une majorité des quatre cinquièmes des voix des Membres présents ou représentés est exigée.

L'Assemblée Générale prévoit en même temps la liquidation qui doit s'opérer sous le contrôle de l'Office National d'Allocations Familiales pour Travailleurs Salariés.

Elle règle le mode de liquidation et nomme un ou plusieurs liquidateurs, fixe leurs pouvoirs. Ils effectueront leurs tâches en coopération permanente avec l'office national susmentionné. Elle fixe leur rétribution.

ARTICLE 36

En cas de dissolution volontaire, fusion ou liquidation de l'association, l'Assemblée Générale qui l'a prononcée, déterminera la destination de l'actif après acquittement du passif. La destination des biens doit se rapprocher autant que possible du but en vue duquel l'association a été créée. A défaut d'une telle affectation, les biens reviendront à l'Office National d'Allocations Familiales pour Travailleurs Salariés.

I,.

Volet B - Suite MOD 2.2



ARTICLE 37

Tous les points qui ne sont pas explicitement réglés par les statuts mais qui sont prévus par la loi les a.s.b.l. seront réglés conformément à cette dernière.

En cas de doute au sujet de la portée ou l'interprétation d'une ou de plusieurs dispositions de ces statuts, suite à une discordance dans la rédaction des termes néerlandophones et la version francophone, la version néerlandophone des statuts sera considérée comme étant le texte de référence.

Extrait déclaré conforme,

Carine Huysveld,

Administrateur Délégué.

Mentionner sur la dernière page du Volet S : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

.1.

i

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Mon iteur

belge

29/07/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

(verkort) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte :

Loulzalaan 251, 1050 Brussel

ONTSLAG BESTUURDERS, EINDE MANDAAT BESTUURDER, HERBENOEMING BESTUURDERS, BENOEMING BESTUURDERS, WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

vzw

De Algemene Ledenvergadering herbenoemt, voor een periode van 4 jaar, tot na de Algemene Ledenvergadering in juni 2017 over het boekjaar 2016:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111 1 111111E 1111111

X13116426'

i

11

BRUSSEL

?S JUL 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0408.714.844

Benaming

(voluit) : ATTENTIA kinderbijslag

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Ledenvergadering van 26.06.2012

De Algemene Ledenvergadering neemt akte van het ontslag van de Heer Joost Strubbe, woonachtig te Ter Zwanekerke 3, 8200 Brugge.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Ledenvergadering van 25.062013

De Algemene Ledenvergadering beslist om de maatschappelijke zetel te wijzigen naar de Keizer Karellaan 584 bus 3 te 2081 Brussel. Aldus luidt artikel 2 van de statuten van de vereniging op 26.06.2013 als volgt: De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 1082 Brussel, Keizer Karellaan 584 bus 3, in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De activiteiten van de vereniging strekken zich uit over gans België. Zij heeft afdelingen te Luik, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Hasselt, De algemene vergadering kan evenwel beslissen nieuwe afdelingen op te richten.

De vereniging erkent te behoren tot de HR dienstengroep "ATTENTIA group» vzw.

De Heer Mick Kerremans heeft Agoria verlaten. Bijgevolg eindigt zijn mandaat als lid van de Raad van Bestuur. De Heer Geert Verschraegen, woonachtig te Poekestraat 30, 9880 Aalter, wordt als zijn opvolger benoemd, tot het einde van het mandaat in juni 2014.

De Heer Robert Verleysen heeft de pensioenleeftijd bereikt. Mevrouw Vicky De Ridder, woonachtig te Zandstraat 68, 3140 Keerbergen, wordt als zijn opvolgster benoemd, tot het einde van het mandaat in juni 2014.

De Heer Georges Massaut heeft de pensioenleeftijd bereikt. De Heer Xavier Naveau, woonachtig te Avenue Eugène Ysaye 28, 4053 Embourg, wordt als zijn opvolger benoemd, voor een periode van vier jaar, tot na de Algemene Ledenvergadering in juni 2017 over boekjaar 2016.

De Heer Werner Vertinden, woonachtig te Quinten Matsijslaan 6, 2840 Rumst, wordt benoemd, voor een periode van vier jaar tot na de Algemene Vergadering in juni 2017 over boekjaar 2016.

De Heer Robert Volckaert, woonachtig te Elisabethlaan 163, 8400 Oostende, wordt benoemd voor een periode van vier jaar, tot na de Algemene Ledenvergadering in juni 2017 over boekjaar 2016.



Voor- Luik B - Vervolg

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



-De Heer Dominique Selbiani, woonachtig te rue de l'Alun 8, 4600 Visé;

-De Heer Paul Schoemans, woonachtig te Clos de l'Orme 6, 4877 Olne;

-De Heer Jean-Marie Bonameau, woonachtig te rue des Bedennes 105, 4032 Chenée;

Vanaf 26.06.2013 Is de Raad van Bestuur aldus als volgt samengesteld:

De Voorzitter en Bestuurder:

-De Heer Hugues van de Werve, woonachtig te Jezus Eiklaan 121, 3080 Tervuren.

Gedelegeerd Bestuurder en Bestuurder:

-Mevrouw Carine Huysveld, woonachtig te Grotenbergestraat 49, 9620 Zottegem.





MOD 2.2

Bestuurders:

-De Heer Guy Bontinck, woonachtig te De Campagne 32, 9030 Mariakerke;

-De Heer Dirk Cattoir, woonachtig te Nachtegalendreef 36, 2280 Grobbendonk; -Mevrouw Ria De Pauw, woonachtig te Bloemstraat 86, 1840 Londerzeel;

-De Heer Raphaël De Rycke, woonachtig te Overmeersstraat 18, 9051 Gent; -De Heer Erwin Devriendt, woonachtig te Ekkergemstraat 60, 9000 Gent; -De Heer Xavier Deweer, woonachtig te Kerkstraat 30, 9870 Zulte; -De Heer Michel d'Harveng, woonachtig te rue Mottiaux 73, 5100 Namur;

-De Heer Geert Verschraegen, woonachtig te Poekestraat 30, 9880 Aalter;

-Mevrouw Sonia Frey, woonachtig te Sint Annastraat 87, 3090 Overijse;

-De Heer Jean-François Koeckx, woonachtig te rue de la Bataille 4, 6840 Neufchateau;

-De Heer Bart Noppe, woonachtig te Bollestraat 29, 8820 Torhout;

-De Heer Guy Soinne, woonachtig te M. Thyssenlaan 51, 1780 Wemmel;

-De Heer Stephan Vanhaverbeke, woonachtig te Geldenaaksestraat 16, 3053 Haasrode;

-De Heer Jan Veny, woonachtig te Landvoogddreef 22, 1180 Brussel;

-Mevrouw Vicky De Ridder, woonachtig te Zandstraat 68, 3140 Keerbergen;

-De Heer Stefaan Verschoren, woonachtig te Puttestraat 16a, 2223 Schriek; -De Heer Jan Van Cleemput, woonachtig te Kempstraat 21, 9000 Gent; -De Heer Dominique Selbiani, woonachtig te rue de l'Alun 8, 4600 Visé;

-De Heer Paul Schoemans, woonachtig te Clos de l'Orme 6, 4877 Olne;

-De Heer Xavier Naveau, woonachtig te Avenue Eugène Ysaye 28, 4053 Embourg;

-De Heer Jean-Marie Bonameau, woonachtig te rue des Bellennes 105, 4032 Chenée;

-De Heer Dominique Geul, woonachtig te Baanvelden 20, 2500 Lien

-De Heer Frédéric Demars, woonachtig te rue des Chardonnerets 25, 1420 Braine l'Alleud;

-De Heer Wemer Verlinden, woonachtig te Quinten Matsijslaan 6, 2840 Rumst

-De Heer Robert Volckaert, woonachtig te Elisabethlaan 163, 8400 Oostende.

Voor eensluidend afschrift,

Carine Huysveld,

Gedelegeerd Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþExtrait du procès verbal de l'Assemblée Générale des Membres du 26.06.2012

L'Assemblée Générale des Membres note la cessation de Monsieur Joost Strubbe, habitant à 8200 Brugge, Ter Zwanekerke 3.

Extrait du procès verbal de l'Assemblée Générale des Membres du 25.06.2013

L'Assemblée Générale des Membres décide de modifier le siège social. Ainsi, à partir du 26.06.2013, l'article 2 des statuts de l'association se présente comme suit:

L'association a son siège social à 1082 Bruxelles, Avenue Charles-Quint 584 boîte 3, dans l'arrondissement judiciaire de Bruxelles.

Les activités de l'association s'étendent sur toute la Belgique. Elle a des bureaux à Liège, Bruxelles, Anvers, Bruges, Gand et Hasselt. L'assemblée générale se prononcera sur la création de nouveau bureaux, L'association reconnaît appartenir au groupe de services RH"ATTENTIA group" asbl.

Monsieur Mick Kerremans ne travaille plus au sein d'Agoria. Ainsi se termine son mandat de membre du Conseil d'Administration, Monsieur Geert Verschraegen, habitant à 9880 Aalter, Poekestraat 30, est nommé en tant que son successeur jusqu'à la fin du mandat en juin 2014.

Monsieur Robert Veleysen a atteint l'âge de pension. Madame Vicky De Ridder, habitant à 3140 Keerbergen, Zandstraat 68, est nommée en tant que son successeur jusqu'à la fin du mandat en juin 2014.

Monsieur Georges Massait a atteint l'âge de pension. Monsieur Xavier Naveau, habitant à 4053 Embourg, Avenue Eugène Ysaye 28, est nommé en tant que son successeur pour une période de 4 ans, jusqu'après l'Assemblée Générale des Membres en juin 2017 sur l'exercice 2016.

Monsieur Werner Verlinden, habitant à 2840 Rumst, Quinten Matsijslaan 6, est nommé pour une période de 4 ans, jusqu'après l'Assemblée Générale des Membres en juin 2017 sur l'exercice 2016.

Monsieur Robert Volckaert, habitant à 8400 Oostende, Elisabethlaan 163, est nommé pour une période de 4 ans, jusqu'après l'Assemblée Générale des Membres en juin 2017 sur l'exercice 2016.

L'Assemblée Générale des Membres renomme, pour une période de 4 ans, jusqu'après l'Assemblée

Générale des Membres en juin 2017 sur l'exercice 2016:

-Monsieur Dominique Selbiani, habitant à 4600 Visé, rue de l'Alun 8;

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

MQQ2.2

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

13RUXELte

1$ JUL 2013

Greffe

N° d'entreprise : 0408.714.844

Dénomination

(en entier) : ATTENT1A allocations familiales

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(en abrégé) : Forme juridique : Siège : Oblet de l'acte asbl

Avenue Louise 251, 1050 Bruxelles

CESSATION ADMINISTRATEURS, FIN DE MANDAT ADMINISTRATEUR, RENOMINATION ADMINISTRATEURS, NOMINATION ADMINISTRATEURS, MODIFICATION SIEGE SOCIAL







Volet B - Suite MOD 2.2



-Monsieur Paul Schoemans, habitant à 4877 Olne, Clos de l'Orme 6;

-Monsieur Jean-Marie Bonameau, habitant à 4032 Chenée, rue des Bedennes 105;

A partir du 26.06.2013 le Conseil d'Administration se compose comme suit:

Président et Administrateur:

-Monsieur Hugues van de Werve, habitant à 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 121.

Administrateur Délégué et Administrateur:

-Madame Carine Huysveld, habitant à 9620 Zottegem, Grotenbergestraat 49.

Administrateurs:

-Monsieur Guy Bontinck, habitant à 9030 Mariakerke, De Campagne 32;

-Monsieur Dirk Catto'ir, habitant à 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 36;

-Madame Ria De Pauw, habitant à 1840 Londerzeel, Bloemstraat 86;

-Monsieur Raphaël De Rycke, habitant à 9051 Gent, Overmeersstraat 18;

-Monsieur Erwin Devriendt, habitant à 9000 Gent, Ekkergemstraat 60;

-Monsieur Xavier Deweer, habitant à 9870 Zulte, Kerkstraat 30;

-Monsieur Michel d'Harveng, habitant à 5100 Namur, rue Mottiaux 73;

-Monsieur Geert Verschraegen; habitant à 9880 Aalter, Poekestraat 30;

-Madame Sonia Frey, habitant à 3090 Overijse, Sint Annastraat 87;

-Monsieur Jean-François Koeckx, habitant à 6840 Neufchateau, rue de la Bataille 4;

-Monsieur Bart Noppe, habitant à 8820 Torhout, Bollestraat 29;

-Monsieur Guy Soinne, habitant à 1780 Wemmel, M. Thyssenlaan 51;

-Monsieur Stephan Vanhaverbeke, habitant à 3053 Haasrode, Geldenaaksestraat 16;

-Monsieur Jan Veny, habitant à 1180 Bruxelles, Landvoogddreef 22;

-Madame Vicky De Ridder, habitant à 3140 Keerbergen, Zandstraat 68;

-Monsieur Stefaan Verschoren, habitant à 2223 Schriek, Puttestraat 16a;

-Monsieur Jan Van Cleemput, habitant à 9000 Gent, Kempstraat 21;

-Monsieur Dominique Selbiani, habitant à 4600 Visé, rue de l'Alun 8;

-Monsieur Paul Schoemans, habitant à 4877 Olne, Clos de l'Orme 6;

-Monsieur Xavier Naveau, habitant à 4053 Embourg, Avenue Eugène Ysaye 28;

-Monsieur Jean-Marie Bonameau, habitant à 4032 Chenée, rue des Bedennes 105;

-Monsieur Dominique Gaul, habitant à 2500 Lier, Baanvelden 20;

-Monsieur Frédéric Demars, habitant à 1420 Braine l'Alleud, rue des Chardonnerets 25;

-Monsieur Werner Verlinden, habitant à 2840 Rumst, Quinten Matsijslaan 6;

-Monsieur Robert Volckaert, habitant à 8400 Oostende, Elisabethlaan 163.

Extrait déclaré conforme,

Carine Huysveld,

Administrateur Délégué.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

r i ` Réservé

au

Moniteur

belge

14/01/2015
ÿþV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van dé akteterr_griffie

necorejoieaci/onti0n

geen op

0 2

~..,j. ~.º%cJ

C''vi`~i~:~:i' ; 1,'" .'~E ~>'~~ ,`l.tf~~FRrÎ"!~~i~.~,~w~l~~

__,my {. *~~t ~ri~#ië

Ondernemingsnr : 0408.71 4.844

Benaming

(voluit) : ATTENTIA kinderbijslag

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel Keizer Karellaan 584/3, 1082 Brussel

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS, NIET-HERBENOEMING BESTUURDER, ONTSLAG BESTUURDERS, VERVOLEINDIGING MANDAAT BESTUURDER, BENOEMING BESTUURDER, LEDEN

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Ledenvergadering van 24.06.2014

Volgende mandaten lopen ten einde na de Algemene Vergadering over boekjaar 2013:

-De Heer Hugues van de Werve, woonachtig te Jezus Eiklaan 121, 3080 Tervuren;

-De Heer Raphaël De Rycke, woonachtig te Overmeersstraat 18, 9051 Gent;

-De Heer Dominique Gaul, woonachtig te Baanvelden 20, 2500 Lier;

-De Heer Frédéric Demars, woonachtig te me-des Chardonnerets 25, 1420 Braine I'Alleud;

-De Heer Bart Noppe, woonachtig te Bollestraat 29, 8820 Torhout;

-De Heer Jan Van Cleemput, woonachtig te Kempstraat 21, 9000 Gent;

-De Heer Geert Verschraegen, woonachtig te Poekestraat 30, 9880 Aalter;

-De Heer Jan Veny, woonachtig te Landvoogddreef 22,1180 Brussel;

-Mevrouw Vicky De Ridder, woonachtig te Zandstraat 68, 3140 Keerbergen;

-Mevrouw Ria De Pauw, woonachtig te Bloemstraat 86, 1840 Londerzeel;

-Mevrouw Sonia Frey, woonachtig te Sint Annastraat 87, 3090 Overijse.

Worden herbenoemd als Bestuurder voor een periode van vier jaar en dit tot de jaarvergadering van 2018

over het boekjaar 2017:

-De Heer Hugues van de Werve, woonachtig te Jezus Eiklaan 121, 3080 Tervuren;

-De Heer Raphaël De Rycke, woonachtig te Overmeersstraat 18, 9051 Gent;

-De Heer Dominique Gaul, woonachtig te Baanvelden 20, 2500 Lier;

-De Heer Frédéric Demars, woonachtig te rue des Chardonnerets 25,1420 Braine l'Alleud;

-De Heer Bart Noppe, woonachtig te Bollestraat 29, 8820 Torhout;

-De Heer Jan Van Cleemput, woonachtig te Kempstraat 21, 9000 Gent;

-De Heer Geert Verschraegen, woonachtig te Poekestraat 30, 9880 Aatter;

-Mevrouw Vicky De Ridder, woonachtig te Zandstraat 68, 3140 Keerbergen;

-Mevrouw Ria De Pauw, woonachtig te Bloemstraat 86, 1840 Londerzeel;

-Mevrouw Sonia Frey, woonachtig te Sint Annastraat 87, 3090 Overijse.

De Heer Jan Veny, woonachtig te Landvoogddreef 22, 1180 Brussel, heeft de pensioenleeftijd bereikt en wordt bijgevolg niet herbenoemd.

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag van:

-De Heer Jean-Marie Bonameau, woonachtig te rue des Bedennes 105, 4032 Chenée;

-De Heer Dirk Cattoir, woonachtig te Nachtegalendreef 36, 2280 Grobbendonk;

-De Heer Stephan Vanhaverbeke, woonachtig te Geldenaaksestraat 16, 3053 Haasrode,

i'Liusiu

,ui~ozo.

si

Vervoleindigt als Bestuurder het mandaat van de Heer Stephen Vanhaverbeke, en dit tot de jaarvergadering van 2016 over het boekjaar 2015:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

-De Heer Alain Sadzot, woonachtig itie Auguste-Ponson 42, 4020 Jupille-sur-Meuse.

Wordt benoemd als Bestuurder voor een periode van vier jaar en dit tot de jaarvergadering van 2018 over

het boekjaar 2017:

-De Heer Johan Van Tittelboom, woonachtig te Pastorijstraat 30, 9552 Herzele-Borsbeke.

Vanaf 25.06.2014 is de Raad van Bestuur aldus als volgt samengesteld:

De Voorzitter en Bestuurder:

-De Heer Hugues van de Werve, woonachtig te Jezus Eiklaan 121, 3080 Tervuren,

..loot.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge











Gedelegeerd Bestuurder en Bestuurder:

-Mevrouw Carine Huysveld, woonachtig te Grotenbergestraat 49, 9620 Zottegem.

Bestuurders:

-De Heer Guy Bcntinck, woonachtig te De Campagne 32, 9030 Mariakerke;

-Mevrouw Ria De Pauw, woonachtig te Bloemstraat 86, 1840 Londerzeel;

-De Heer Raphaël De Rycke, woonachtig te Overmeersstraat 18, 9051 Gent;

-De Heer Erwin Devriendt, woonachtig te Ekkergemstraat 60, 9000 Gent; -De Heer Xavier Deweer, woonachtig te Kerkstraat 30, 9870 Zulte;

-De Heer Michel d'Harveng, woonachtig te rue Mottiaux 73, 5100 Namur; -De Heer Geert Verschraegen, woonachtig te Poekestraat 30, 9880 Aalter;

-Mevrouw Sonia Frey, woonachtig te Sint Annastraat 87, 3090 Overijse;

-De Heer Jean-François Koeckx, woonachtig te rue de la Bataille 4, 6840 Neufchateau;

-De Heer Bart Noppe, woonachtig te Bollestraat 29, 8820 Torhout;

-De Heer Guy Soinne, woonachtig te M. Thyssenlaan 51, 1780 Wemmel;

-Mevrouw Vicky De Ridder, woonachtig te Zandstraat 68, 3140 Keerbergen;

-De Heer Stefaan Verschoren, woonachtig te Puttestreat 16a, 2223 Schriek;

-De Heer Jan Van Cleemput, woonachtig te Kempstraat 21, 9000 Gent;

-De Heer Dominique Selbiani, woonachtig te rue de l'Alun 8, 4600 Visé;

-De Heer Paul Schoemans, woonachtig te Clos de l'Orme 6, 4877 Olne;

-De Heer Xavier Naveau, woonachtig te Avenue Eugène Ysaye 28, 4053 Embourg;

-De Heer Dominique Gaul, woonachtig te Baanvelden 20, 2500 Lier;

-De Heer Frédéric Demars, woonachtig te rue des Chardonnerets 25, 1420 Braine l'Alleud;

-De Heer Werner Verlinden, woonachtig te Quinten Matsijslaan 6, 2840 Rumst;

-De Heer Robert Volckaert, woonachtig te Elisabethlaan 163, 8400 Oostende;

-De Heer Alain Sadzot, woonachtig te rue Auguste-Ponson 42, 4020 Jupille-sur-Meuse;

-De Heer Johan Van Tittelboom, woonachtig te Pastorijstraat 30, 9552 Herzele-Borsbeke.

De Heer Jan Veny heeft de pensioenleeftijd bereikt en is niet herbenoemd in de Raad van Bestuur van ATTENTIA kinderbijslag. Bijgevolg eindigt zijn lidmaatschap in de Algemene Vergadering,

De Heren Dirk Cattoir en Jean-Marie Bonameau hebben ontslag genomen uit de Raad van Bestuur van ATTENTIA kinderbijslag, Bijgevolg eindigt hun lidmaatschap in de Algemene Vergadering.

Voortaan maakt de Heer Alain Sadzot voor Agoria deel uit van de Algemene Ledenvergadering, ter vervanging van de Heer Stephan Vanhaverbeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voortaan maakt de Heer Johan Van Tittelboom deel uit van de Algemene Ledenvergadering.

Voor eensluidend afschrift

Carine Huysveld,

Gedelegeerd Bestuurder.

"

14/01/2015
ÿþe " l}: ,' Copie à publier aux annexes di Moniteur belge ' M0D 2,2

après dépôt de l'acté Il"4~':;~~ 07



I





0 2 , , ,, 2j::ï

x.,...

,

" . . "

, , " '°'r .~~~ r-.i-,_-0,«.n rl

Greffe

N° d'entreprise : 0408.714.844

Dénomination

(en entier) : ATTENTIA allocations familiales

(en abrégé) :

Forme juridique : asbl

Siège : Avenue Charles-Quint 584/3, 1082 Bruxelles

Objet de Pacte : RENOMINATION ADMINISTRATEURS, NON-RENOMINATION ADMINISTRATEURS, DEMISSION ADMINISTRATEURS, ACHEVEMENT MANDAT ADMINISTRATEUR, NOMINATION ADMINISTRATEUR, MEMBRES

Extrait du procès verbal de l'Assemblée Générale des Membres du 24.06.2014

Les mandats suivants terminent après l'Assemblée Générale sur l'exercice 2013:

-Monsieur Hugues van de Werve, habitant à 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 121;

-Monsieur Raphaël De Rycke, habitant à 9051 Gent, Overmeersstraat 18;

-Monsieur Dominique Gaul, habitant à 2500 Lier, Baanvelden 20;

-Monsieur Frédéric Demars, habitant à 1420 Braine l'Alleud, rue des Chardonnerets 25;

-Monsieur Bart Noppe, habitant à 8820 Torhout, Bollestraat 29;

-Monsieur Jan Van Cleemput, habitant à 9000 Gent, Kempstraat 21;

-Monsieur Geert Verschraegen, habitant à 9880 Aalter, Poekestraat 30;

-Monsieur Jan Veny, habitant à 1180 Bruxelles, Landvoogddreef 22;

-Madame Vicky De Ridder, habitant à 3140 Keerbergen, Zandstraat 68;

-Madame Ria De Pauw, habitant à 1840 Londerzeel, Bloemstraat 86;

-Madame Sonia Frey, habitant à 3090 Overijse, Sint Annastraat 87.

Sont renommés comme Administrateur pour une période de quatre ans jusqu'à l'Assemblée Générale de

2018 sur l'année comptable 2017:

-Monsieur Hugues van de Werve, habitant à 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 121;

-Monsieur Raphaël De Rycke, habitant à 9051 Gent, Overmeersstraat 18;

-Monsieur Dominique Gaul, habitant à 2500 Lier, Baanvelden 20;

-Monsieur Frédéric Demars, habitant à 1420 Braine l'Alleud, rue des Chardonnerets 25;

-Monsieur Bart Noppe, habitant à 8820 Torhout, Bollestraat 29;

-Monsieur Jan Van Cleemput, habitant à 9000 Gent, Kempstraat 21;

-Monsieur Geert Verschraegen, habitant à 9880 Aalter, Poekestraat 30;

-Madame Vicky De Ridder, habitant à 3140 Keerbergen, Zandstraat 68;

-Madame Ria De Pauw, habitant à 1840 Londerzeel, Bloemstraat 86;

-Madame Sonia Frey, habitant à 3090 Overijse, Sint Annastraat 87.

Monsieur Jan Veny, habitant à 1180 Bruxelles, Landvoogddreef 22, ayant atteint l'âge de la retraite, n'est pas renommé.

L'Assemblée Générale note la démission de:

-Monsieur Jean-Marie Bonameau, habitant à 4032 Chenée, rue des Bedennes 105; -Monsieur Dirk Cattoir, habitant à 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 36; -Monsieur Stephan Vanhaverbeke, habitant à 3053 Haasrode, Geldenaaksestraat 16.

Achève en tant qu'Administrateur le mandat de Monsieur Stephan Vanhaverbeke, jusqu'à l'Assemblée Générale des Membres de 2016 sur l'année comptable 2015:

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association, le fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

º%

MOD 2,2

Volet B - Suite

-Monsieur Alain Sadzot, habitant à 4020 Jupille-sur-Meuse, rue Auguste-Ponson 42.

Est nommé comme Administrateur pour une période de quatre ans jusqu'à l'Assemblée Générale de 2018

sur l'année comptable 2017:

-Monsieur Johan Van Tittelboom, habitant à 9552 Herzele-Borsbeke, Pastorijstraat 30.

eésérvë

au

Mon iteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

A partir du 25.06.204 le Conseil d'Administration se compose comme suit:

Président et Administrateur:

-Monsieur Hugues van de Werve, habitant à 3080 Teeruren, Jezus Eiklaan 929,

Administrateur Délégué et Administrateur.

-Madame Carine Huysveld, habitant à 9620 Zottegem, Grotenbergestraat 49.

Administrateurs:

-Monsieur Guy Bontinck, habitant à 9030 Mariakerke, De Campagne 32;

-Madame Ria De Pauw, habitant à 1840 Londerzeel, Bloemstraat 86;

-Monsieur Raphaël De Rycke, habitant à 9051 Gent, Overmeersstraat 18;

-Monsieur Erwin Devrïendt, habitant à 9000 Gent, Ekkergemstraat 60;

-Monsieur Xavier Deweer, habitant à 9870 Zulte, Kerkstraat 30;

-Monsieur Michel d'Harveng, habitant à 5100 Namur, rue Mottiaux 73;

-Monsieur Geert Verschraegen, habitant à 9880 Aalter, Poekestraat 30;

-Madame Sonia Frey, habitant à 3090 Overijse, Sint Annastraat 87;

-Monsieur Jean-François Koeckx, habitant à 6840 Neufchateau, rue de la Bataille 4;

-Monsieur Bart Nappe, habitant à 8820 Torhout, Bollestraat 29;

-Monsieur Guy Soinne, habitant à 1780 Wemmel, M. Thyssenlaan 51;

-Madame Vicky De Ridder, habitant à 3140 Keerbergen, Zandstraat 68;

-Monsieur Stefaan Verschoren, habitant à 2223 Schriek, Puttestraat 16a;

-Monsieur Jan Van Cleemput, habitant à 9000 Gent, Kempstraat 21;

-Monsieur Dominique Selbiani, habitant à 4600 Visé, rue de l'Alun 8;

-Monsieur Paul Schoemans, habitant à 4877 Olne, Clos de l'Orme 6;

-Monsieur Xavier Naveau, habitant à 4053 Embourg, Avenue Eugène Ysaye 28;

-Monsieur Dominique Gaul, habitant à 2500 Lier, Baanvelden 20;

-Monsieur Frédéric Demars, habitant à 1420 Braine l'Alleud, rue des Chardonnerets 25;

-Monsieur Werner Vertinden, habitant à 2840 Rumst, Quinten Matsijslaan 6;

-Monsieur Robert Volckaert, habitant à 8400 Oostende, Elisabethlaan 163;

-Monsieur Alain Sadzot, habitant à 4020 Jupille-sur-Meuse, rue Auguste-Ponson 42;

-Monsieur Johan Van Tittelboom, habitant à 9552 Herzele-Borsbeke, Pastorijstraat 30.

Monsieur Jan Veny a atteint l'âge de la retraite et n'est pas renommé dans le Conseil d'Administration d'ATTENTIA allocations familiales. Par conséquent, sa qualité de Membre de l'Assemblée Générale termine.

Messieurs Dirk Cattoir et Jean-Marie Bonameau ont démissionné du Conseil d'Administration d'ATTENTIA allocations familiales. Par conséquent, leur qualité de Membre de l'Assemblée Générale se termine.

Dorénavant Monsieur Alain Sadzot fait partie de l'Assemblée Générale des Membres pour Agoria, en remplacement de Monsieur Stephan Vanhaverbeke.

Dorénavant Monsieur Johan Van Tittelboom fait partie de l'Assemblée Générale des Membres. Extrait déclaré conforme

Carine Huysveld,

Administrateur Délégué,

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

13/09/2012
ÿþ MroD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11,111.111.1111 j11.1!1.1

enussQ4 SEP 2412

a

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0408.714.844

Benaming

(voluit) : ATTENT1A kinderbijslag

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Louizalaan 251, 1050 Brussel

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER, EINDE MANDAAT BESTUURDER, HERBENOEMING BESTUURDERS, BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Ledenvergadering van 26.06.2012

De Algemene Ledenvergadering neemt akte van het ontslag van de Heer Olivier Meynsbrughen, woonachtig te rue des Beguinettes 56, 1170 Brussel.

De Heer Jean De Ruyver heeft de pensioenleeftijd bereikt, bijgevolg wordt zijn mandaat niet verlengd.

De Heer Paul Raa heeft de pensioenleeftijd bereikt. Mevrouw Sonia Frey, woonachtig te Sint Annastraat 87, 3090 Overijse, wordt als zijn opvolgster benoemd tot het einde van het initiële mandaat, tot na de Algemene Ledenvergadering van 2014 over boekjaar 2013.

De Algemene Vergadering benoemt de Heer Frédéric nemers, woonachtig te rue des Chardonnerets 25, 1420 Braine l'Alleud, als opvolger van de Heer Bauduin Auquier tot het einde van het initiële mandaat, tot na de Algemene Ledenvergadering van 2014 over boekjaar 2013.

De Algemene Ledenvergadering herbenoemt, voor een periode van 4 jaar, tot na cie Algemene

Ledenvergadering in juni 2016 over het boekjaar 2015:

-De Heer Dirk Cattoir, woonachtig te Nachtegafendreef 36, 2280 Grobbendonk;

-De Heer Stephan Vanhaverbeke, woonachtig te Geldenaaksestraat 16, 3053 Haasrode;

-De Heer Stefaan Verschoren, woonachtig te Puttestraat 16a, 2223 Schriek;

-De Heer Guy Bontinck, woonachtig te De Campagne 32, 9030 Mariakerke;

-Mevrouw Carine Huysveld, woonachtig te Grotenbergestraat 49, 9620 Zottegem.

Vanaf 27.06.2012 Is de Raad van Bestuur aldus als volgt samengesteld:

De Voorzitter en Bestuurder:

-De Heer Hugues van de Werve, woonachtig te Jezus Eiklaas 121, 3080 Tervuren.

Gedelegeerd Bestuurder en Bestuurder:

-Mevrouw Carine Huysveld, woonachtig te Grotenbergestraat 49, 9620 Zottegem.

Bestuurders:

-De Heer Guy Bontinck, woonachtig te De Campagne 32, 9030 Mariakerke;

-De Heer Dirk Cattoir, woonachtig te Nachtegalendreef 36, 2280 Grobbendonk;

-Mevrouw Ria De Pauw, woonachtig te Bloemstraat 86, 1840 Londerzeel;

-De Heer Raphaël De Rycke, woonachtig te Overmeersstraat 16, 9051 Gent;

-De Heer Erwin Devriendt, woonachtig te Ekkergemstraat 60, 9000 Gent;

-De Heer Xavier Deweer, woonachtig te Kerkstraat 30, 9870 Zulte;

-De Heer Michel d'Harveng, woonachtig te rue Mottiaux 73, 5100 Namur; -De Heer Mick Kerremans, woonachtig te Korbeekdamstraat 17, 3050 Oud-Heverlee;

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

4

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervoig

-Mevrouw Sonia Frey, woonachtig te Sint Annastraat 87, 3090 Overrijse;

-De Heer Jean-François Koeckx, woonachtig te rue de la Bataille 4, 6840 Neufchateau;

-De Heer Bart Noppe, woonachtig te Bollestraat 29, 8820 Torhout;

-De Heer Guy Soinne, woonachtig te M, Thyssenlaan 51, 1780 Wemmel; -De Heer Stephan Vanhaverbeke, woonachtig te Geldenaaksestraat 16, 3053 Haasrode;

-De Heer Jan Veny, woonachtig te Landvoogddreef 22, 1180 Brussel;

-De Heer Robert Verleysen, woonachtig te Bissestraat 17/20, 1070 Brussel;

-De Heer Stefaan Verschoren, woonachtig te Puttestraat 16a, 2223 Schriek;

-De Heer Jan Van Cleemput, woonachtig te Kempstraat 21, 9000 Gent;

-De Heer Dominique Selbiani, woonachtig te rue de l'Alun 8, 4600 Visé;

-De Heer Paul Schoemans, woonachtig te Clos de l'Orme 6, 4877 Olne;

-De Heer Georges Massart, woonachtig te Clos des Serins 13, 5020 Vedrin;

-De Heer Jean-Marie Bonameau, woonachtig te rue des Bedennes 105, 4032 Chenée;

-De Heer Dominique Gaul, woonachtig te Baanvelden 20, 2500 Lier;

-De Heer Frédéric Deurars, woonachtig te rue des Chardonnerets 25,1420 Braine V'Alleud.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Algemene Ledenvergadering herbenoemt ais Commissaris-Revisor van 'Vandelanotte Bedrijfsrevisoren CVBA, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, met erkenningsnummer- B00083,

vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte (erkenningsnummer A02110)' voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. De mandaatsprijs is 12.750 ¬ (exc1, BTW). Dit mandaat heeft betrekking op de jaarrekeningen met afsluitdatum 3111212012, 31/12/2013 en 31/12/2014 en zal bijgevolg van rechtswege aflopen op de AV 2015 ter goedkeuring van de jaarrekening per 31/12/2014.

Voor eensluidend afschrift,

Carine Huysveld,

Gedelegeerd Bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

13/09/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge MOD 2.2

après dépôt de l'acte

)11)

*iaieaaia*

pflY Lt.e.5

~ 4 SEP 2012.

Greffe

N° d'entreprise :

Dénomination (en entier) :

(en abrégé) : Forme juridique : Siège : Objet de l'acte :

0408.714.844

ATTENTIA allocations familiales

asbl

Avenue Louise 251, 1050 Bruxelles

CESSATION ADMINISTRATEUR, FIN DE MANDAT ADMINISTRATION, RENOMINATION ADMINISTRATEURS, NOMINATION ADMINISTRATEUR

Extrait du procès verbal de l'Assemblée Générale des Membres du 26.06.2012

L'Assemblée Générale des Membres note la cessation de Monsieur Olivier Meynsbrughen, habitant à 1170 Bruxelles, rue des Beguinettes 56.

Monsieur Jean De Ruyver a atteint l'âge de pension, par conséquent son mandat n'est pas prolongé.

Monsieur Paul Raa e atteint l'âge de pension. Madame Sonia Frey, habitant à 3090 Overijse, Sint Annastraat 87, est nommé en tant que son successeur jusqu'à la fin du mandat initial, jusqu'après l'Assemblée Générale des Membres de 2014 sur l'exercice 2013.

L'Assemblée Générale des Membres nomme Monsieur Frédéric Demars, habitant à 1420 Braine l'Alleud, rue des Chardonnerets 25, en tant que successeur de Monsieur Bauduin Auquier jusqu'à la fin du mandat initial, jusqu'après l'Assemblée Générale des Membres de 2014 sur l'exercice 2013.

L'Assemblée Générale des Membres renomme, pour une période de 4 ans, jusqu'après l'Assemblée

Générale des Membres en juin 2016 sur l'exercice 2015:

-Monsieur Dirk Cattoir, habitant à 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 36;

-Monsieur Stephan Vanhaverbeke, habitant à 3053 Haasrode, Geldenaaksestraat 16;

-Monsieur Stefaan Verschoren, habitant à 2223 Schriek, Puttestraat 16a;

-Monsieur Guy Bontinck, habitant à 9030 Mariakerke, De Campagne 32;

-Madame Carine Huysveld, habitant à 9620 Zottegem, Grotenbergestraat 49.

A partir du 11.01.2012 le Conseil d'Administration se compose comme suit:

Président et Administrateur.

-Monsieur Hugues van de Werve, habitant à 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 121.

Administrateur Délégué et Administrateur

-Madame Carine Huysveld, habitant à 9620 Zottegem, Grotenbergestraat 49.

Administrateurs:

-Monsieur Guy Bontinck, habitant à 9030 Mariakerke, De Campagne 32;

-Monsieur Dirk Cattoir, habitant à 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 36;

-Madame Ria De Pauw, habitant à 1840 Londerzeel, Bloemstraat 86;

-Monsieur Raphaël De Rycke, habitant à 9051 Gent, Overmeersstraat 18;

-Monsieur Erwin Devriendt, habitant à 9000 Gent, Ekkergemstraat 60;

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteur

belge

MDD 2.2

Volet B - Suite

-Monsieur Xavier Deweer, habitant à 9870 Zulte, Kerkstraat 30;

-Monsieur Michel d'Harveng, habitant à 5100 Namur, rue Mottiaux 73;

-Monsieur Mick Kerremans, habitant à 3050 Oud-Heverlee, Korbeekdarnstraat 17; -Madame Sonia Frey, habitant à 3090 Overijse, Sint Annastraat 87;

-Monsieur Jean-François Koeckx, habitant à 6840 Neufchateau, rue de la Bataille 4;

-Monsieur Bart Noppe, habitant à 8820 Torhout, Bollestraat 29;

-Monsieur Guy Soinne, habitant à 1780 Wemmel, M. Thyssenlaan 51;

-Monsieur Stephan Vanhaverbeke, habitant à 3053 Haasrode, Geldenaaksestraat 16;

-Monsieur Jan Veny, habitant à 1180 Bruxelles, Landvoogddreef 22;

-Monsieur Robert Verieysen, habitant à 1070 Bruxelles, Bissestraat 17/20;

-Monsieur Stefaan Verschoren, habitant à 2223 Schriek, Puttestraat 16a;

-Monsieur Jan Van Cleemput, habitant à 9000 Gent, Kempstraat 21;

-Monsieur Dominique Selbiani, habitant à 4600 Visé, rue de l'Alun 8;

-Monsieur Paul Schoemans, habitant à 4877 Olne, Clos de l'Orme 6;

-Monsieur Georges Massart, habitant à 5020 Vedrin, Clos des Serins 13;

-Monsieur Jean-Marie Bonameau, habitant à 4032 Chenée, rue des Bedennes 105;

-Monsieur Dominique Gaul, habitant à 2500 Lier, Baanvelden 20;

-Monsieur Frédéric Demars, habitant à 1420 Braine l'Alleud, rue des Chardonnerets25.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

L'Assemblée Générale des Membres renomme en tant que Commissaire-Réviseur 'Vandelanotte Bedrijfsrevisoren SCRL, avec siège à 8500 Kortrijk, 1 a President Kennedypark, avec le numéro d'agrément-B00083, représenté par Nikolas Vandelanotte (numéro d'agrément A02110)' pour une période renouvelable de trois ans. Le prix du mandat est de 12.750 ¬ (hors TVA). Ce mandat concerne les comptes annuels clôturés aux 31112/2012, 3111212013 et 31/12/2014 et se terminera donc de droit lors de l'AG 2015 pour l'approbation des comptes annuels au 3111212014.

Extrait déclaré conforme,

Carine Huysveld,

Administrateur Délégué.

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

14/02/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Id~AIflIIIINIId

" iao3~~v*

Voc behoL

aan

Belgi Staats

0

O krii. 2012

113RUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0408.714.844

Benaming

(voluit) : ATTENTIA kinderbijslag

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Louizalaan 251, 1050 Brussel

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 10.01.2012

De Raad van Bestuur neemt akte van het ontslag ais Bestuurder van:

-De Heer Bauduin Auquier, woonachtig te Krokussenlaan 3, 1070 Brussel; -De Heer Joost Strubbe, woonachtig te Ter Zwanekerke 3, 8200 Brugge.

Vanaf 11.01.2012 is de Raad van Bestuur aldus als volgt samengesteld;

De Voorzitter en Bestuurder

-De Heer Hugues van de Werve, woonachtig te Jezus Eiklaan 121, 3080 Tervuren.

Gedelegeerd Bestuurder en Bestuurder:

-Mevrouw Carine Huysveld, woonachtig te Grotenbergestraat 49, 9620 Zottegem.

Bestuurders:

-De Heer Guy Bontinck, woonachtig te De Campagne 32, 9030 Mariakerke;

-De Heer Dirk Cattoir, woonachtig te Nachtegalendreef 36, 2280 Grobbendonk;

-Mevrouw Ria De Pauw, woonachtig te Bloemstraat 86, 1840 Londerzeel;

-De Heer Jean De Ruyver, woonachtig te Lamorinièrestraat 231, 2018 Antwerpen;

-De Heer Raphaël De Rycke, woonachtig te Overmeersstraat 18, 9051 Gent;

-De Heer Erwin Devriendt, woonachtig te Ekkergemstraat 60, 9000 Gent;

-De Heer Xavier Deweer, woonachtig te Kerkstraat 30, 9870 Zulte;

-De Heer Michel d'Harveng, woonachtig te rue Mottiaux 73, 5100 Namur;

-De Heer Mick Kerremans, woonachtig te Korbeekdamstraat 17, 3050 Oud-Heverlee;

-De Heer Paul Raa, woonachtig te Brabançonnestraat 7411, 3000 Leuven;

-De Heer Jean-François Koeckx, woonachtig te rue de la Bataille 4, 6840 Neufchateau;

-De Heer Olivier Meynsbrughen, woonachtig te rue des Beguinettes 56,1170 Brussel;

-De Heer Bart Noppe, woonachtig te Bollestraat 29, 8820 Torhout;

-De Heer Guy Soinne, woonachtig te M. Thyssenlaan 51, 1780 Wemmel;

-De Heer Stephan Vanhaverbeke, woonachtig te Geldenaaksestraat 16, 3053 Haasrode;

-De Heer Jan Veny, woonachtig te Landvoogddreef 22, 1180 Brussel;

-De Heer Robert Verleysen, woonachtig te Bissestraat 17/20, 1070 Brussel;

-De Heer Stefaan Verschoren, woonachtig te Puttestraat 16a, 2223 Schriek;

-De Heer Jan Van Cleemput, woonachtig te Kempstraat 21, 9000 Gent;

-De Heer Dominique Selbiani, woonachtig te rue de l'Alun 8, 4600 Visé;

-De Heer Paul Schoemans, woonachtig te Clos de l'Orme 6, 4877 Olne;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

-De Heer Georges Massart, woonachtig te Clos des Serins 13, 5020 Vedrin;

-De Heer Jean-Marie Bonameau, woonachtig te rue des Bedennes 105, 4032 Chenée;

-De Heer Dominique Gaul, woonachtig te Baanvelden 20, 2500 Lier.

Voor eensluidend afschrift

Carine Huysveld,

Gedelegeerd Bestuurder.

Voor-

behoden aan liet Belgisch

Staats blad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting o¬ organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versg : Naam en handtekening

14/02/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte MOD 2.2



Rése ai. Mani! bèli 1

" iao3ge*







BRUXELLES

1,1j~ ." ".

Greffe

N° d'entreprise : 0408.714.844

Dénomination

(en entier) : ATTENTIA allocations familiales

(en abrégé):

Forme juridique : asbl

Siège : Avenue Louise 251, 1050 Bruxelles

Objet de l'acte : DEMISSION ADMINISTRATEURS

Extrait du procès verbal du Conseil d'Administration du 10.01.2012

Le Conseil d'Administration note la démission en tant qu'Administrateur de: -Monsieur Bauduin Auquier, habitant à 1070 Bruxelles, Avenue des Crocus 3; -Monsieur Joost Strubbe, habitant à 8200 Brugge, Ter Zwanekerke 3.

A partir du 11.01.2012 le Conseil d'Administration se compose comme suit:

Président et Administrateur:

-Monsieur Hugues van de Werve, habitant à 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 121.

Administrateur Délégué et Administrateur:

-Madame Carine Huysveld, habitant à 9620 Zottegem, Grotenbergestraat 49.

Administrateurs:

-Monsieur Guy Bontinck, habitant à 9030 Mariakerke, De Campagne 32;

-Monsieur Dirk Cattoir, habitant à 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 36;

-Madame Ria De Pauw, habitant à 1840 Londerzeel, Bloemstraat 86;

-Monsieur Jean De Ruyver, habitant à 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 231;

-Monsieur Raphaël De Rycke, habitant à 9051 Gent, Overmeersstraat 18;

-Monsieur Erwin Devriendt, habitant à 9000 Gent, Ekkergemstraat 60;

-Monsieur Xavier Deweer, habitant à 9870 Zulte, Kerkstraat 30;

-Monsieur Michel d'Harveng, habitant à 5100 Namur, rue Mottiaux 73;

-Monsieur Mick Kerremans, habitant à 3050 Oud-Heverlee, Korbeekdamstraat 17;

-Monsieur Paul Raa, habitant à 3000 Leuven, Brabançonnestraat 7411;

-Monsieur Jean-François Koeckx, habitant à 6840 Neufchateau, rue de la Bataille 4;

-Monsieur Olivier Meynsbrughen, habitant à 1170 Bruxelles, rue des Beguinettes 56;

-Monsieur Bart Noppe, habitant à 8820 Torhout, Bollestraat 29;

-Monsieur Guy Soinne, habitant à 1780 Wemmel, M. Thyssenlaan 51;

-Monsieur Stephan Vanhaverbeke, habitant à 3053 Haasrode, Geldenaaksestraat 16;

-Monsieur Jan Veny, habitant à 1180 Bruxelles, Landvoogddreef 22;

-Monsieur Robert Verleysen, habitant à 1070 Bruxelles, Bissestraat 17/20;

-Monsieur Stefaan Verschoren, habitant à 2223 Schriek, Puttestraat 16a;

-Monsieur Jan Van Cleemput, habitant à 9000 Gent, Kempstraat 21;

-Monsieur Dominique Selbiani, habitant à 4600 Visé, rue de l'Alun 8;

-Monsieur Paul Schoemans, habitant à 4877 Olne, Clos de l'Orme 6;

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé

au

Moniteur

belge

Moa 2.2

Volet B - Suite

-Monsieur Georges Massant, habitant à 5020 Vedrin, Clos des Serins 13; -Monsieur Jean-Marie Bonameau, habitant à 4032 Chenée, rue des Bedennes 105; -Monsieur Dominique Gaul, habitant à 2500 Lier, Baanvelden 20.

Extrait déclaré conforme,

Carine Huysveld, Administrateur Délégué.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, fa fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso ; Nom et signature

28/09/2011
ÿþMOD 2.2

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

Ne d'entreprise : 0408.714.844

BRUXEM

6 SEP 2011.

Greffe

IIII nIYIIIIINII IN II b

*11146571*

Rés a Mon be

Dénomination

(en entier) : ATTENTIA allocations familiales

(en abrégé):

Forme juridique : asbl

Siège: Avenue Louise 251, 1050 Bruxelles

Objet de l'acte : NOMINATION ADMINISTRATEURS, CESSATION ADMINISTRATEURS Extrait du procès verbal de l'Assemblée Générale des Membres du 28.06.2011

L'Assemblée Générale des Membres renomme, pour une période de 4 ans, jusqu'après l'Assemblée Générale des Membres en juin 2015 sur l'exercice 2014:

-Monsieur Erwin Devriendt, habitant à 9000 Gent, Ekkergemstraat 60;

-Monsieur Xavier Deweer, habitant à 9870 Zulte, Kerkstraat 30;

-Monsieur Michel d'Harveng, habitant à 5100 Namur, rue Mottiaux 73;

-Monsieur Jean-François Koeckx, habitant à 6840 Neufchateau, rue de la Bataille 4;

-Monsieur Guy Soinne, habitant à 1780 Wemmel, M. Thyssenlaan 51.

L'Assemblée Générale des Membres note la cessation de:

-Monsieur Alain Depoorter, habitant à 9890 Gavere, Ten Edestraat 66;

-Monsieur Jean-Marie De Meulder, habitant à 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 92.

A partir du 12.01.2011 Ie Conseil d'Administration se compose comme suit:

Président et Administrateur:

-Monsieur Hugues van de Werve, habitant à 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 121.

Administrateur Délégué et Administrateur:

-Madame Carine Huysveld, habitant à 9620 Zottegem, Grotenbergestraat 49.

Administrateurs:

-Monsieur Bauduin Auquier, habitant à 1070 Bruxelles, Avenue des Crocus 3;

-Monsieur Guy Bontinck, habitant à 9030 Mariakerke, De Campagne 32;

-Monsieur Dirk Cattoir, habitant à 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 36;

-Madame Ria De Pauw, habitant à 1840 Londerzeel, Bloemstraat 86;

-Monsieur Jean De Ruyver, habitant à 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 231;

-Monsieur Raphaël De Rycke, habitant à 9051 Gent, Overmeersstraat 18;

-Monsieur Erwin Devriendt, habitant à 9000 Gent, Ekkergemstraat 60;

-Monsieur Xavier Deweer, habitant à 9870 Zulte, Kerkstraat 30;

-Monsieur Michel d'Harveng, habitant à 5100 Namur, rue Mottiaux 73;

-Monsieur Mick Kerremans, habitant à 3050 Oud-Heverlee, Korbeekdamstraat 17;

-Monsieur Paul Raa, habitant à 3000 Leuven, Brabançonnestraat 7411;

-Monsieur Jean-François Koeckx, habitant à 6840 Neufchateau, rue de la Bataille 4;

-Monsieur Olivier Meynsbrughen, habitant à 1170 Bruxelles, rue des Beguinettes 56;

-Monsieur Bart Noppe, habitant à 8820 Torhout, Bollestraat 29;

-Monsieur Guy Soinne, habitant à 1780 Wemmel, M. Thyssenlaan 51;

-Monsieur Joost Strubbe, habitant à 8200 Brugge, Ter Zwanekerke 3;

-Monsieur Stephan Vanhaverbeke, habitant à 3053 Haasrode, Geldenaaksestraat 16;

-Monsieur Jan Veny, habitant à 1180 Bruxelles, Landvoogddreef 22;

Mentionner sur ta dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

MOQ2.2

Volet B - Suite

-Monsieur Robert Verteysen, habitant à 1070 Bruxelles, Bissestraat 17/20;

-Monsieur Stefaan Verschoren, habitant à 2223 Schriek, Puttestraat 16a; -Monsieur Jan Van Cleemput, habitant à 9000 Gent, Kempstraat 21; -Monsieur Dominique Selbiani, habitant à 4600 Visé, rue de l'Alun 8; -Monsieur Paul Schoemans, habitant à 4877 Olne, Clos de l'Orme 6;

-Monsieur Georges Massait, habitant à 5020 Vedrin, Clos des Serins 13;

-Monsieur Jean-Marie Bonameau, habitant à 4032 Chenée, nie des Bedennes 105; -Monsieur Dominique Gaul, habitant à 2500 Lier, Baanvelden 20.

Extrait déclaré conforme,

Carine Huysveld,

Administrateur Délégué.

.SiSmryé

au

Moniteur

belge



Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

28/09/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I11 NIVAIIIVIIIII~IV~VI~

" 1114657]*

bRUSSEL

1 6 SEP 201

Griffie

Ondernemingsnr : 0408.714.844

Benaming

(voluit) : ATTENTIA kinderbijslag

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Louizalaan 251, 1050 Brussel

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS, ONTSLAG BESTUURDERS

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Ledenvergadering van 28.06.2011

De Algemene Ledenvergadering herbenoemt, voor een periode van 4 jaar, tot na de Algemene Ledenvergadering in juni 2015 over het boekjaar 2014:

-De Heer Erwin Devriendt, woonachtig te Ekkergemstraat 60, 9000 Gent;

-De Heer Xavier Deweer, woonachtig te Kerkstraat 30, 9870 Zulte;

-De Heer Michel d'Harveng, woonachtig te rue Mottiaux 73, 5100 Namur;

-De Heer Jean-François Koeckx, woonachtig te rue de la Bataille 4, 6840 Neufchateau; -De Heer Guy Soinne, woonachtig te M. Thyssenlaan 51, 1780 Wemmel.

De Algemene Ledenvergadering neemt akte van het ontslag van:

-De Heer Alain Depoorter, woonachtig te Ten Edestraat 66, 9890 Gavere;

-De Heer Jean-Marie De Meulder, woonachtig te Lange Lozanastraat 92, 2018 Antwerpen.

Vanaf 29.06.2011 is de Raad van Bestuur aldus als volgt samengesteld:

De Voorzitter en Bestuurder:

-De Heer Hugues van de Werve, woonachtig te Jezus Eiklaan 121, 3080 Tervuren.

Gedelegeerd Bestuurder en Bestuurder:

-Mevrouw Carine Huysveld, woonachtig te Grotenbergestraat 49, 9620 Zottegem.

Bestuurders:

-De Heer Bauduin Auquier, woonachtig te Krokussenlaan 3, 1070 Brussel;

-De Heer Guy Bontinck, woonachtig te De Campagne 32, 9030 Mariakerke;

-De Heer Dirk Cattoir, woonachtig te Nachtegalendreef 36, 2280 Grobbendonk;

-Mevrouw Ria De Pauw, woonachtig te Bloemstraat 86, 1840 Londerzeel;

-De Heer Jean De Ruyver, woonachtig te Lamorinièrestraat 231, 2018 Antwerpen;

-De Heer Raphaël De Rycke, woonachtig te Overmeersstraat 18, 9051 Gent;

-De Heer Erwin Devriendt, woonachtig te Ekkergemstraat 60, 9000 Gent;

-De Heer Xavier Deweer, woonachtig te Kerkstraat 30, 9870 Zulte;

-De Heer Michel d'Harveng, woonachtig te rue Mottiaux 73, 5100 Namur;

-De Heer Mick Kerremans, woonachtig te Korbeekdamstraat 17, 3050 Oud-Heverlee;

-De Heer Paul Raa, woonachtig te Brabançonnestraat 74/1, 3000 Leuven;

-De Heer Jean-François Koeckx, woonachtig te rue de la Bataille 4, 6840 Neufchateau;

-De Heer Olivier Meynsbrughen, woonachtig te rue des Beguinettes 56, 1170 Brussel;

-De Heer Bart Noppe, woonachtig te Bollestraat 29, 8820 Torhout;

-De Heer Guy Soinne, woonachtig te M. Thyssentaan 51, 1780 Wemmel;

-De Heer Joost Strubbe, woonachtig te Ter Zwanekerke 3, 8200 Brugge;

-De Heer Stephan Vanhaverbeke, woonachtig te Geldenaaksestraat 16, 3053 Haasrode;

-De Heer Jan Veny, woonachtig te Landvoogddreef 22, 1180 Brussel;

-De Heer Robert Verleysen, woonachtig te Bissestraet 17/20, 1070 Brussel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen verso : Naam eo handtekening.

MDD 2.2

Luik B Vervolg

-De Heer Stefaan Verschoren, woonachtig te Puttestraat 16a, 2223 Schriek;

-De Heer Jan Van Cleemput, woonachtig te Kempstraat 21, 9000 Gent; -De Heer Dominique Selbiani, woonachtig te rue de l'Alun 8, 4600 Visé: -De Heer Paul Schoemans, woonachtig te Clos de l'Orme 6, 4877 Olne;

-De Heer Georges Massart, woonachtig te Clos des Serins 13, 5020 Vedrin;

-De Heer Jean-Marie Bonameau, woonachtig te rue des Bedennes 105, 4032 Chenée;

-De Heer Dominique Gaul, woonachtig te Baanvelden 20, 2500 Lier.

Voor eensluidend afschrift,

Carine Huysveld,

Gedelegeerd Bestuurder.

,Voor-\> behouden aa.+ het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2011
ÿþ MOD 2.2

9e~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

811035356*

IIIII

Voc behot

aan

Belgi Staats

2 2 ®02- 2011

Griffie

Ondernerningsnr : 0408.714.844

Benaming

(voluit) : ATTENTIA kinderbijslag

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Lauizalaan 251, 1050 Brussel

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 11.01.2011

De Raad van Bestuur neemt akte van het ontslag van:

-De Heer Luk Van der Straeten, woonachtig te Veldstraat 5, 1840 Malderen

-De Heer Luc Veramme, woonachtig te Kerkstraat 35, 9230 Wetteren

-De Heer Georges Campioli, woonachtig te rue Nicolas Amold 47, 4800 Verviers

Vanaf 12.01.2011 is de Raad van Bestuur aldus als volgt samengesteld: De Voorzitter en Bestuurder:

-De Heer Hugues van de Werve, woonachtig te Jezus Eiklaan 121, 3080 Tervuren

Gedelegeerd Bestuurder en Bestuurder:

-Mevrouw Carine Huysveld, woonachtig te Grotenbergestraat 49, 9620 Zottegem

Bestuurders:

-De Heer Baudouin Auquier, woonachtig te Krokussenlaan 3, 1070 Brussel

-De Heer Guy Bontinck, woonachtig te De Campagne 32, 9030 Mariakerke

-De Heer Dirk Cattoir, woonachtig te Nachtegalendreef 36, 2280 Grobbendonk -De Heer Jean-Marie De Meulder, woonachtig te Lange Lozanastraat 92, 2018 Antwerpen

-Mevrouw Ria De Pauw, woonachtig te Bloemstraat 86, 1840 Londerzeel

-De Heer Jean De Ruyver, woonachtig te Lamorinièrestraat 231, 2018 Antwerpen -De Heer Raphaël De Rycke, woonachtig te Overmeersstraat 18, 9051 Gent

-De Heer Alain Depoorter, woonachtig te Ten Edestraat 66, 9890 Gavere

-De Heer Erwin Devriendt, woonachtig te Ekkergemstraat 60, 9000 Gent

-De Heer Xavier Deweer, woonachtig te Kerkstraat 30, 9870 Zulte

-De Heer Michel d'Harveng, woonachtig te rue Mottiaux 73, 5100 Namur

-De Heer Mick Kerremans, woonachtig te Korbeekdamstraat 17, 3050 Oud-Heverlee

-De Heer Paul Raa, woonachtig te Brabançonnestraat 74/1, 3000 Leuven

-De Heer Jean-François Koeckx, woonachtig te rue de la Bataille 4, 6840 Neufchateau

-De Heer Olivier Meynsbrughen, woonachtig te rue des Beguinettes 56, 1170 Brussel

-De Heer Bart Noppe, woonachtig te Bollestraat 29, 8820 Torhout

-De Heer Guy Soinne, woonachtig te M. Thyssenlaan 51, 1780 Wemmel

-De Heer Joost Strubbe, woonachtig te Ter Zwanekerke 3, 8200 Brugge

-De Heer Stephan Vanhaverbeke, woonachtig te Geldenaaksestraat 16, 3053 Haasrode

-De Heer Jan Veny, woonachtig te Landvoogddreef 22, 1180 Brussel

-De Heer Robert Verfeysen, woonachtig te Bissestraat 17/20, 1070 Brussel -De Heer Stefaan Verschoren, woonachtig te Puttestraat 16a, 2223 Schriek -De Heer Jan Van Cleemput, woonachtig te Kempstraat 21, 9000 Gent

-De Heer Dominique Selbiani, woonachtig te rue de l'Alun 8, 4600 Visè

-De Heer Paul Schoemans, woonachtig te Clos de l'Orme 6, 4877 Olne

-De Heer Georges Massait, woonachtig te Clos des Serins 13, 5020 Vedrin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

-De Heer Jean-Marie Bonameau, woonachtig te rue des Bedennes 105, 4032 Chenée -De Heer Dominique Gaul, woonachtig te Baanvelden 20, 2500 Lier





Voor eensluidend afschrift,

Carine Huysveld,

Gedelegeerd Bestuurder.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2011
ÿþRéservé

au

Moniteur

belge

MOD 2.2

'1s Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

I ~

*iio3sas1" 11111 "Me° 2 2 -02- UV

Greffe

N° d'entreprise : 0408.714.844

Dénomination

(en entier) : ATTENT1A allocations familiales

(en abrégé) :

Forme juridique : asbl

Siège : Avenue Louise 251, 1050 Bruxelles

Objet de l'acte : CESSATION ADMINISTRATEURS

Extrait du procès verbal du Conseil d'Administration du 11.01.2011

Le Conseil d'Administration note la cessation des mandats de:

-Monsieur Luk Van der Straeten, habitant à 1840 Malderen, Veldstraat 5

-Monsieur Luc Veramme, habitant à 9230 Wette ren, Kerkstraat 35

-Monsieur Georges Campioli, habitant à 4800 Verviers, rue Nicolas Amold 47

A partir du 12.01.20111e Conseil d'Administration se compose comme suit:

Président et Administrateur:

-Monsieur Hugues van de Werve, habitant à 3080 Tervuren, Jezus Eiklaan 121

Administrateur Délégué et Administrateur:

-Madame Carine Huysveld, habitant à 9620 Zottegem, Grotenbergestraat 49

Administrateurs:

-Monsieur Baudouin Auquier, habitant à 1070 Bruxelles, Avenue des Crocus 3

-Monsieur Guy Bontinck, habitant à 9030 Mariakerke, De Campagne 32

-Monsieur Dirk Cattoir, habitant à 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 36

-Monsieur Jean-Marie De Meulder, habitant à 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 92

-Madame Ria De Pauw, habitant à 1840 Londerzeel, Bloemstraat 86

-Monsieur Jean De Ruyver, habitant à 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 231

-Monsieur Raphaël De Rycke, habitant à 9051 Gent, Overmeersstraat 18

-Monsieur Alain Depoorter, habitant à 9890 Gavere, Ten Edestraat 66

-Monsieur Erwin Devriendt, habitant à 9000 Gent, Ekkergemstraat 60

-Monsieur Xavier Deweer, habitant à 9870 Zulte, Kerkstraat 30

-Monsieur Michel d'Harveng, habitant à 5100 Namur, rue Mottiaux 73

-Monsieur Mick Kerremans, habitant à 3050 Oud-Heverlee, Korbeekdamstraat 17

-Monsieur Paul Raa, habitant à 3000 Leuven, Brabançonnestraat 74/1

-Monsieur Jean-François Koeckx, habitant à 6840 Neufchateau, rue de la Bataille 4

-Monsieur Olivier Meynsbrughen, habitant à 1170 Bruxelles, rue des Beguinettes 56

-Monsieur Bart Noppe, habitant à 8820 Torhout, Bollestraat 29

-Monsieur Guy Soinne, habitant à 1780 Wemmel, M. Thyssenlaan 51

-Monsieur Joost Strubbe, habitant à 8200 Brugge, Ter Zwanekerke 3

-Monsieur Stephan Vanhaverbeke, habitant à 3053 Haasrode, Geldenaaksestraat 16

-Monsieur Jan Veny, habitant à 1180 Bruxelles, Landvoogddreef 22

-Monsieur Robert Verleysen, habitant à 1070 Bruxelles, Bissestraat 17/20

-Monsieur Stefaan Verschoren, habitant à 2223 Schriek, Puttestraat 16a

-Monsieur Jan Van Cleemput, habitant à 9000 Gent, Kempstraat 21

-Monsieur Dominique Selbiani, habitant à 4600 Visé, rue de l'Alun 8

-Monsieur Paul Schoemans, habitant à 4877 Oine, Clos de l'Orme 6

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

r' "

MOD 2.2

Volet B - Suite

Réservé

au

Moniteur

belge

-Monsieur Georges Massait, habitant à 5020 Vedrin, Clos des Serins 13 -Monsieur Jean-Marie Bonameau, habitant à 4032 Chenée, rue des Bedennes 105 -Monsieur Dominique Gaul, habitant à 2500 Lier, Baanvelden 20

Extrait déclaré conforme,

Carine Huysveld,

Administrateur Délégué.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Coordonnées
ATTENTIA ALLOCATIONS FAMILIALES, EN ABREGE :…

Adresse
AVENUE CHARLES-QUINT 584, BTE 3 1082 BRUXELLES

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale