AVDP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AVDP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.854.112

Publication

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 27.09.2012 12585-0289-013
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 22.08.2011 11422-0531-012
14/06/2011
ÿþ Moa 2.7

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b 1I1 1I III 1I1 III llhI 1I1I 1 I~ RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

s .~~oaa~,z=



3 i -05- 2011

HGr.MkT







0ndernemingsnr : 0440854112 Benaming

(voluit) : AVDP







Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Industrieterrein Centrum Zuid 1060

Onderwerp akte : Partiële Splitsing - Kapitaalverhoging door inbreng in natura - wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 20 mei 2011, dat er een; buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de NV AVDP, met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Industrieterrein Centrum Zuid 1060 met ondememingsnummer 0440.854.112i rechtspersonenregister Hasselt, die de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

het voorstel tot partiële splitsing, waarvan de aandeelhouders kosteloos de mogelijkheid hadden een! afschrift te bekomen en welke ter inzage lag op de zetel van de vennootschap en op de rechtbank van; Koophandel te Hasselt;

- het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VMB BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid Vosch, opgesteld op 6 mei 2011 in; overeenstemming met artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen houdende de kapitaalverhoging door: inbreng in natura in de NV AVDP.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van AVDP NV ten bedrage van ¬ 44.124,48 in kapitaal, ten; bedrage van ¬ 17.952,58 in reserves en ten bedrage van ¬ 190.916,88 in overgedragen resultaat bestaat uit; kantoor- en magazijnruimte op en met grond te gelegen te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 1060  ; ten kadaster gekend Sectie C nummer 166/E/6 reet een oppervlakte van 63a74ca ten bedrage van ¬ 1 252.993,94 tengevolge van de partiële splitsing van I.M.A. NV.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der! Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor; de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit: te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: "

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair; is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt! met de kapitaalverhoging en verhoging van de andere eigen vermogenscomponenten die door deze inbreng gecreëerd wordt.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.063 aandelen van de vennootschap AVDP NV zonder; vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren; onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Neerpelt, 6 mei 2011"

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt vervolgens kennis van artikel 728 en volgende van het Wetboek van; vennootschappen zoals hiervoor vermeld en besluit uitdrukkelijk, in toepassing daarvan, af te zien van de toepassing van de daarin vermelde verslagen inzake (partiële) splitsing.

DERDE BESLUIT

De vergadering bevestigt de mededeling van de raad van bestuur dal zij geen kennis heeft van belangrijke: wijzigingen of gebeurtenissen die zich in de activa en passiva van de vennootschap zouden hebben' voorgedaan sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake en



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

? die impact zouden kunnen hebben op de hierna vermelde splitsing, de waardering van de inbreng in natura en de toegekende vergoeding.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot een inbreng in natura in deze vennootschap ingevolge de partiële splitsing zonder ontbinding noch vereffening van de overdragende vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van een deel van het vermogen van de overdragende vennootschap, meer bepaald haar bedrijfsmatig aangewende onroerende goederen te Houthalen-Helchteren, zoals hiervoor beschreven onder DEEL I:

GEMEENTE HOUTHALEN-HELCHTEREN, eerste afdeling, HOUTHALEN

Een nijverheidsgebouw, zijnde een kantoor- en magazijnruimte (op het kadaster gekend "werkplaats") op en met industriegrond, gelegen Centrum-Zuid 1060, bekend volgens titel als sectie A deel van nummer 166/N/3 en volgens een recent kadastraal uittreksel uit de kadastrale legger als sectie A nummer 1661E/6 met een oppervlakte volgens kadaster van drieënzestig are vierenzeventig centiare (63a74ca).

VOORWAARDEN van de inbreng door partiële splitsing

Het overgedragen deel maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de

verplichtingen betreft, overgedragen. "

Conform artikel 80 van het KB van 30 januari 2001 worden de ingebrachte activa, passiva, rechten en

" verplichtingen opgenomen in de boekhouding van de vennootschap waarin de inbreng plaats vindt, tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de te splitsen vennootschap voorkwamen. Dit betekent dat het onroerend goed wordt ingebracht in AVDP NV aan een boekwaarde van ¬ ' 252.993,94.

Deze inbreng gaat gepaard met een kapitaalverhoging in natura binnen de NV AVDP van VIERENVEERTIGDUIZEND HONDERD VIERENTWINTIG EURO ACHTENVEERTIG CENT (¬ 44.124,48) om het geplaatst kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) op honderd en zesduizend honderd vierentwintig euro achtenveertig cent (¬ 106.124,48) mits creatie van duizend drieënzestig (1.063) " aandelen zonder vermelding van nominale waarde, toe te kennen aan de aandeelhouders van de NV I.M.A., overdragende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de NV AVDP is meer omstandig omschreven en gewaardeerd in het voorstel van de partiële splitsing en de voormelde verslagen, waarnaar voor zover als nodig, wordt

verwezen.

"

De handelingen van de overdragende vennootschap zullen sinds 1 januari 2011 boekhoudkundig en fiscaal

geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De voormelde inbreng in de NV AVDP ingevolge de partiële splitsing wordt vergoed tegen uitgifte van

DUIZEND DRIEENZESTIG (1.063) nieuwe aandelen van de NV AVDP aan de aandeelhouders van de NV

I.M.A. zoals hiervoor vermeld op basis van de ruilverhouding, omstandig beschreven in het verslag van de

bedrijfsrevisor.

Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de NV AVDP.

De vergadering besluit de artikelen 5 en 6 inzake kapitaal en aandelen van de statuten van de NV AVDP te

wijzigen ingevolge de voormelde besluiten:

"ARTIKEL 5: GEPLAATST KAPITAAL: Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt'

" honderd en zesduizend honderd vierentwintig euro achtenveertig cent (¬ 106.124,48)."

ARTIKEL 6: AANDELEN: Het geplaatst kapitaal is vertegenwoordigd door duizend driehonderd dertien (1.313) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die allen stemrecht hebben."

- de nettowaarde van de hierboven beschreven activabestanddelen die de overdragende vennootschap ° "I.M.A. NV" inbrengt in de "NV ADVP", op grond van een tussentijdse boekhoudkundige staat per 31 december 2010, worden als volgt geboekt wordt in de verkrijgende vennootschap:

- vierenveertigduizend honderd vierentwintig euro achtenveertig cent (¬ 44.124,48) afkomstig van het kapitaal van de overdragende vennootschap, zoals voormeld;

- zeventienduizend negenhonderd tweeënvijftig euro achtenvijftig cent (17.952,58) afkomstig van de reserves van de overdragende vennootschap wordt aangewend voor de vorming van de wettelijke en i

beschikbare reserve van de verkrijgende vennootschap; "

- honderd negentigduizend negenhonderd zestien euro achtentachtig cent (E 190.916,88) in overgedragen i

resultaat van de overgedragen vennootschap wordt aangewend voor de vorming van overgedragen winst van

de verkrijgende vennootschap.

VIJFDE BESLUIT MACHTIGING

Aan de gedelegeerd bestuurder wordt het mandaat verstrekt om de voormelde besluiten uit te voeren.

De ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid

kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie en uitsluitend dienend voor de neerlegging

op de rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het proces-verbaal van 20 mei 2011 en gecoördineerde statuten.

verslag van de raad van bestuur inbreng in natura

verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/03/2011
ÿþ lLr0~;i~ MOd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III II V II0I III III2 IHI IUII r

bel aa Be Sta;

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I -C3 2011

HASS "

Ondernemingsnr : 0440854112

Benaming

(voluit) : AVDP

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 1060

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel

Neerlegging voorstel tot partiële splitsing (met splitsing gelijkgestelde verrichting) opgesteld door de. bestuursorganen van de navermelde vennootschappen: Industriële Mechanisatie of Automatisatie (I.M.A.) NV, gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 1060, ondernemingsnummer 0432.587.633, RPR. Hasselt partieel te splitsen vennootschap en AVDP, met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 1060, ondernemingsnummer 0440.854.112, RPR Hasselt, verkrijgende vennootschap.

Het splitsingsvoorstel zal gedurende zes weken ter inzage liggen op de rechtbank van Koophandel te Hasselt.

CONSULTANCY AG NV te Kuringen

vaste vertegenwoordiger: de heer VANDEPUT André,

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 31.07.2010 10385-0555-011
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 28.08.2009 09653-0381-012
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 27.08.2008 08619-0395-011
03/07/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 01.06.2007, DPT 29.06.2007 07301-0324-007
28/04/2006 : BL533930
03/10/2005 : BL533930
07/07/2004 : BL533930
25/09/2003 : BL533930
24/08/2002 : BL533930
20/07/2001 : BL533930
20/07/2001 : BL533930
26/08/1999 : BL533930
22/11/1994 : BL533930

Coordonnées
AVDP

Adresse
CENTRUM ZUID 1060 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale