AVICOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVICOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.113.301

Publication

19/02/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2013, APP 29.11.2013, DPT 13.02.2014 14037-0435-013
22/06/2012
ÿþ Ma1 Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

º%1t3 ,JUN 2012

Griffie

_1

1111111111I1,1.1j1mIItlIVI111

ber.

aa Be Staf

Ondernemingsnr : 08447 73301

Benaming

(voluit) : AVICOM

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Appelboomstraat 185 -1602 Vleznbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering van 7/06/2012 neemt nota van het volgende : 1. De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Louizalaan 306 te 1050 Brussel.

Eddy Drappier

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2012
ÿþ Moa 2U

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 2 MAR. NU

BRUSSEL

Griffie

III I N

Vc behc aar Bell Staal

Ondememingsnr : yt,W f I` 3 304

Benaming

(voluit) : AVICOM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1602 Vlezenbeek, Appelboomstraat, 185

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende Notaris Edouard DE RUYDTS, te Vorst-Brussel, op 1 maart;

2012, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

I. VENNOTEN

1. De heer DRAPPIER Eddy Raymond, geboren te Gent, op 26 april 1946, wonende te 59199 Hergnies (Frankrijk), Rue Louis Hellin, 25

2. Mevrouw VAN DAELE Annie Césarine, geboren te Gent, op 9 december 1946, wonende te 1602

Vlezenbeek, Appelboomstraat, 185

Il. NAAM

"AVICOM"

IIL ZETEL

1602 Vlezenbeek, Appelboomstraat, 185.

IV. DOEL

tje vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor

rekening van derden of ais tussenpersoon, alle verrichtingen, die rechtstreeks betrekking hebben op :

1. Ontwikkeling, fabricatie, import, export, verkoop, huur, verhuring, leasing van professioneel en broadcast audio-visueel communicatie-materiaal, toestellen en accessoires bestemd voor tele-communicatie, vaste; transmissie, hoog-frequentie transmissie technieken of via lichtgeleiders van signalen onder gelijk welke vorm,' alle practische toepassingen van product-engineering, en dit hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden voor de bouw, industrie, militaire en medische sector, zowel voor normale, chemische, temperatuursbestendige, nucleaire en andere toepassingen.

2. Ontwikkeling, engineering, fabricatie, import, export, verkoop, huur, verhuring, leasing van specifieke toepassingen in de automotive sector, vermogensbronnen- of motoren aangedreven door inductie of andere vormen van stuwend vermogen, vermogenstransmissie, electriciteitsgeneratoren onder gelijk welke vorm.

3. Ontwikkeling, fabricatie, import, export, verkoop, huur, verhuring, leasing en alle toepassingen van inspectiemateriaal specifiek voor de bouw & industrie, zoals interventie-toestellen ter beperking van schadegevallen- controletoestellen voor gas- of waterlekken, communicatie materiaal, en dit voor eigen rekening, hefrij voor rekening van derden.

4. De fabricatie, leveringen, plaatsingen, onderhoud van electrotechnisch en elektromechanisch materiaal, personenliften, goederenliften, industriële liften, verlichtingen, generatoren, leggen van kabels et leidingen allerhande

Deze opsomming is niet beperkend en mag geïnterpreteerd worden in de breedste zin

5. Het uitvoeren van inspectieopdrachten en expertisen; toepassen, gebruik en/of installatie apparatuur ter' beperking- of preventie van schade, opstellen dossiers voor allerhande types schadegevallen in de bouw als' voor de industrie.

6. Ontwikkelen, uitvoeren en commercialiseren van bouwprojecten, bouwen, verbouwingen, onderhoud van gebouwen, constructie-werkzaamheden, metaalconstructie, alle toepassingen relatief aan de bouwindustrie, inclusief chemische toepassingen, betonherstellingen & verfwerken

7. Het verrichten van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor aile mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

Het leveren van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen, regie of in coördinatie met onderaannemers en ais bouwpromotor: plafonnerings- en schilderwerken, timmer- en; schrijnwerken, glaswerken, ruwbouwwerken, zink-, lood- en dakwerken, sanitaire werken, afbraakwerken, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

plaatsen van vloer- en wandtegels, bevloeringswerken, elektriciteitswerken, plaatsen van zonnepanelen, werken aan verwarmingsinstallaties en onderhoud, installeren van centrale verwarming en verwarming met gas, stukadoorswerken, activiteiten die tot de eindafwerking behoren en algemeen aannemer.

Het uitvoeren van volgende werken: het uitvoeren van alle schilderwerken en aanverwante activiteiten, het uitvoeren van alle decoratiewerken, totaal inrichten van woningen en handelsruimten, herstellingswerken, verfraaiingwerken en allerhande advies in verband met bovenstaande bijvoorbeeld kleuradvies, enzovoort, het schilderen van wegmarkeringen; het uitvoeren van behangwerken en plafonneringwerken; isolatiewerkzaamheden; het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten; plaatsen van vloer- en wandbekleding in aile materialen, de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds; de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden en traliewerk, stores en zonneschermen (inclusief beschilderen), binnendeuren en scheidingswanden; plaatsen van afsluitingen en stellingen; ruimen van bouwterreinen, reinigen en ontsmetten van gebouwen en hun inhoud, lappen van ruiten; invoegen, schilderen en reinigen van gevels en alle overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, het uitvoeren van klusjes en aanverwante activiteiten.

8. Alle financiële transacties , leningen, opening van kredieten of andere vormen van geldopnemingen om deze doelstellingen te verwezenlijken.

De maatschappij mag alle handelingen stellen voor het promoten, aankopen, verhandelen, in lijfrente nemen, contracten afsluiten, verkopen en verhuren van aile types gebouwen en gronden enzovoort. De maatschappij mag tevens alle handelingen van immobiliën uitvoeren zoals aankoop, verkoop, verhuur of in bewaring nemen van gebouwen, inclusief het beheer- of syndicus, voor zakelijk, organisatorisch, boekhoudkundig en technisch beheer. Deze opsomming is niet beperkend

9. De vennootschap mag alle handelingen en realisaties uitvoeren voor het realiseren van tehuizen- of rusthuizen voor ouderlingen, homes, groeperingen van personen die een gezamenlijke woonst wensen te organiseren met inbegrip van alle nutsvoorzieningen, catering, transport & reizen, onderhoud, klinische voorzieningen en organisatie van uitvaarten in de breedste zin,

10, De vennootschap mag alle vormen van catering, restaurant of etensvoorzieningen organiseren naargelang het haar past in het kader van alle vermelde activiteiten.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt zijn of lijken. Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van die aard te zijn er de verwezenlijking van te bevorderen en onder meeralle roerende en onroerende handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aan te kopen, in huur te nemen, verhuren, verkopen, ruilen

Zij mag belangen nemen door middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst op om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of van aard is met doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag eigendommen, gronden of andere bezittingen verwerven op basis van lijfrente of andere contractuele overeenkomsten.

Het verkrijgen, aanwenden en commercialiseren van know-how met betrekking tot aile items en technieken vermeld in de punten hierboven.

Ingeval het verrichten van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande toegangsvoorwaarden, zal de vennootschap haar werking afhankelijke maken van de vervulling van deze voorwaarden, wat betreft de levering van deze diensten.

V. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ).

VI. SAMENSTELLING VAN KAPITAAL

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

VII. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

VIII. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoer'der(s), natuurlijke personen, vennoten of niet.

Is benoemd tot zaakvoerder; de heer DRAPPIER Eddy, voornoemd,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Samen handelend, mag (mogen) de zaakvoerder(s) welbepaalde bevoegdheden overdragen voor bepaalde doeleinden, aan wie hij (zij) het nuttig acht(en).

Indien er slechts één zaakvoerder is zal deze alle hierboven verleende bevoegdheden uitoefenen of mogen overdragen,

IX. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum van de oprichting en eindigt op 30 juni 2013.

X, JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op 29 november om 16 uur,

Voor-behôuden 'aan het Belgisch Staatsblad

f&~N

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 209 3.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Edouard DE RUYDTS, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVICOM

Adresse
LOUIZALAAN 306 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale