AXIAL BELGIUM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AXIAL BELGIUM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.294.267

Publication

19/05/2014
ÿþmod 11.1

1111

" 14101038*

(_s_£  In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter g f e van de akte

0 7 MEI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koargeldel Brussel

1S.

-------------- ----------------- -------- --------------- ------- r_...-_.---.

Ondernemingsnr : 0474.294.267

Benaming (voluit) : AXIAL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jules Bordetlaan, 166 1140 Evere

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijker vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE. GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 23 april 2014 en neergelegd op de griffie van dc,i Rechtbank van Koophandel te Brussel v66r de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AXIAL BELGICJM, waarvan de;` zetel gevestigd is te 1140 Evere, Jules Bordetlaan 166, beslist heeft :

L het doel van de vennootschap te wijzigen en bijgevolg artikel 3 van de statuten op te heffen en te vervangen door de tekst onder punt 3, `Doel'.

2, de aandelen om te zetten in aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van een deel van het kapitaal gelijkvr aan het aantal uitgegeven aandelen.

3. een nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, waarvan het uittreksel luidt als volgt :

"Benaming. De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "AXIAL BELGIUM".

Zetel. De zetel is gevestigd te 1140 Evere, Jules Bordetlaan 166. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

LVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Het beheer van wagens en autoparken vanaf en voor het ontstaan van een schade aan deze wagens tot de vollediger herstelling ervan, hierin begrepen het voeren van alle onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappijen, de garagehouders en autoherstellers, de deskundigen, de merkenverdelers, de leasingmaatschappijen, de gebruikers van de wagens, het doen herstellen van de wagens, de coordinatie en de organisatie van de werkzaamheden in dit verband, het!; ondertekenen van contracten met hoger vernoemde personen en maatschappijen in verband met de herstelling van de:; wagens, het vastleggen van de vergoeding voor herstelling. Aankoop en verkoop, invoer uitvoer van verbruiksgoederen en toebehoren in de garage- en carrosseriesector.

Het organiseren van beurzen, afhandelen van schadegevallen (claimmanagement), verlenen van expertise, verhuren van! wagens.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van haar leden, en° zelfs voor rekening van derden inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen;f= het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

ILVOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot;; onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ,,,), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,,, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten,;' en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of; onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;;: alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot'; roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van,j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nnexes du Moniteur belge

19/05/2014

isch Staatsblad

"

mod 11.1

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bîjïagen bij'liét Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

IILBIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen , verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire , bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Duur. De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur,

Kapitaal. Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan NEGENENTWINTIG DUIZEND DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG euro (¬ 29.375,00). Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd.

Het vast kapitaal kan enkel worden verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten (o.m. authentieke akte) i.v.m. de vaststelling van de kapitaalverhoging of kapitaalvermindering.

Bestuur. De vennootschap zal bestuurd worden door minimum 4 en maximum 6 bestuurders, al dan niet vennoot, die', worden benoemd door de algemene vergadering met gewone meerderheid voor een maximum termijn van 6 jaar. Het Huishoudelijk Reglement kan verder bepalen aan welke hoedanigheidsvereisten een kandidaat-bestuurder moet voldoen alsook voorwaarden voorzien inzake de samenstelling van de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Alvorens de rechtspersoon benoemd kan worden, dient deze ; vaste vertegenwoordiger eveneens door de algemene vergadering te warden aanvaard met gewone meerderheid.

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene, vergadering voorbehoudt.

De bestuurders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Dagelijks bestuur. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur opdragen aan één of meer personen, die volgens het besluit individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "general manager".

.Externe vertegenwoordiging. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur en behoudens bijzondere delegaties, wordt de vennootschap in de handelingen en in rechte geldig vertegenwoordigd

a)voor handelingen die het bedrag of de waarde van tienduizend (10.000) EUR niet overschrijden, door de gedelegeerde bestuurder alleen handelend of door twee bestuurders gezamenlijk handelend;

b)voor handelingen die het bedrag of de waarde van tienduizend (10.000) EUR overschrijden maar die niet meer bedragen dan twintigduizend (20.000) EUR, door twee bestuurders gezamenlijk handelend; c)voor handelingen die het bedrag of de waarde van twintigduizend (20.000) EUR overschrijden, door drie bestuurders gezamenlijk handelend.

De vennootschap wordt in al haar handelingen van dagelijks bestuur, met inbegrip van de vertegenwoordiging in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de personen belast met het dagelijks bestuur, die volgens het besluit individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. .Tegenstrijdige belangen van vermogensrechtelijke aard. Wanneer één of meerdere bestuurders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, zal artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast worden.

Jaarvergadering. De jaarvergadering komt bijeen op de zetel van de vennootschap (of een andere in de oproeping bepaalde plaats), op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien (18u) uur.

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt ai de vennoten.

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen. Waarbij een vennoot slechts maximaal één medevennoot op de vergadering bij volmacht kan vertegenwoordigen.

Boekjaar. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Winstverdeling. Het batig saldo dat de resultatenrekening van de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De vergadering beslist, op voorstel van de raad van bestuur, bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo en ' uitkering van de winst, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen, en overeenkomstig de verdeelsleutel zoals bepaald in het Huishoudelijk Reglement.

De betaling van de dividenden en tantièmes geschiedt op de datum en op de wijze vastgesteld door de raad van bestuur. De vergoedingen waartoe een algemene vergadering rechtsgeldig heeft besloten, dienen evenwel uiterlijk binnen de zes maand na de beslissing te worden uitbetaald.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de décharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot belast met de controle,"

4. een nieuwe tekst van het huishoudelijk reglement aan te nemen waarvan de tekst luidt als volgt :

"Huishoudelijk Reglement

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Dit Huishoudelijk Reglement is een aanvulling van de statuten zoals zij opgesteld werden op 23 april 2014 voor het ambt van isabelle Raes, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & de GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans- Molenbeek. Het werd in toepassing van Artikel 34 van de statuten opgesteld door de raad van bestuur en ongewijzigd goedgekeurd door de algemene vergadering dd. 23 april 2014.

Sindsdien werd het Huishoudelijk Reglement niet meer gewijzigd.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal vertegenwoordigt de door de vennoten werkelijk verrichte inbrengen en wordt geboekt op een afzonderlijke grootboekrekening op naam van iedere vennoot.

BESTUUR

Artikel 13 van de statuten bepaalt:

"Het Huishoudelijk Reglement kan verder bepalen aan welke hoedanigheidsvereisten een kandidaat-bestuurder moet voldoen alsook voorwaarden voorzien inzake de samenstelling van de raad van bestuur."

Om te kunnen benoemd worden als bestuurder moet voldaan zijn aan volgende vereisten:

Een kandidaat bestuurder moet actief zijn of geweest zijn in de autosector. Hij moet getuigen van een goede naam en de " nodige deskundigheid bezitten.

De kandidaat bestuurder moet voor de uitoefening van zijn mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. Eenieder die werd veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen mag in geen enkel geval tot bestuurder worden aangewezen. Mag evenmin tot bestuurder worden benoemd eenieder die failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen, alsook wie een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens een van de straibaxe feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan ° bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli I975 met betrekking tot de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

De algemene vergadering zal alle redelijke inspanningen leveren zodat de samenstelling van de leden van de raad van bestuur het spiegelbeeld vormt van de samenstelling van de vennoten van de vennootschap rekening houdend met het criterium hetzij wonende of met actieve uitbatingszetel in Vlaanderen of Wallonië

VERGOEDING BESTUURDERS

" De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die jaarlijks wordt toegekend aan de raad van bestuur. Het maximumbedrag hiervoor wordt bepaald op 50.000 EUR, exclusief de verplaatsingskosten en andere te bewijzen kosten door de bestuurders.

De raad van bestuur kan het bedrag toegestaan door de algemene vergadering aan de hand van een verdeelsleutel verdelen onder de bestuurders.

WINSTVERDELING

Artikel 28 van de statuten bepaalt:

"De vergadering beslist, op voorstel van de raad van bestuur, bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo en uitkering van de winst, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen, en overeenkomstig de verdeelsleutel zoals bepaald in het Huishoudelijk Reglement,"

Het voorstel van de raad van bestuur over de besteding van het saldo en uitkering van de winst houdt rekening met een I verdeelsleutel (aangeduid als `weging2' op ingesloten ontwerp van rekenblad) dewelke zowel rekening houdt met het door = de vennoot ingebrachte bedrag aan kapitaal alsook in welk jaar zulks is gebeurt. Bijgevolg worden de reserves van een bepaald werkjaar bij een eventuele beslissing tot uitkering als het ware gereserveerd ten gunste van deze vennoten dewelke in dat werkjaar daadwerkelijk vennoot waren en dat nog steeds zijn op 't ogenblik van besluit tot uitkering, én waarbij eventuele (toekomstige) verliezen steeds zullen worden verondersteld te zijn aangezuiverd tegen de meest recentste aanwezige reserves.

Noot: weging2 zoals opgenomen in ingesloten ontwerp van rekenblad gaat uit van de positie aan aanwezige beschikbare reserves blijkens de neergelegde jaarrekening over het boekjaar per einde december 2012, de verdeelsleutel (weging2) zal evenwel jaarlijks worden herrekend in functie van de gewijzigde parameters (zoals o.a. de wijziging in het aantal vennoten / aandelen, het jaartal waarin dit gebeurt, de wijziging van de reserves i.f.v, het resultaat dan wel i,f v. eventuele uitkering van reserves).

SCHEIDINGSAANDEEL

L Statutaire bepalingen

Artikel 9.1 van de statuten bepaalt:

"De uittredende vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel waarvan het bedrag en de modaliteiten worden bepaald in het Huishoudelijk Reglement,"

Artikel 10 van de statuten bepaalt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bî Tágëri bij"liéf Sèlgisc1i staatsbrad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

v . f

mad 11.1

' "De uitgesloten vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel waarvan het bedrag en de modaliteiten worden bepaald in het

Huishoudelijk Reglement"

j Artikel 9.2 van de statuten bepaalt:

_ "In geval van overlijden, ontbinding, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot, wordt

de betrokken vennoot van rechtswege geacht uit te treden, zonder dat hij verdere rechtshandelingen dient te stellen.

In voorkomend geval hebben de erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op een scheidingsaandeel waarvan

het bedrag en de modaliteiten worden bepaald in het Huishoudelijk Reglement,"

II. Bedrag van het scheidingsaandeel

Voornoemd scheidingsaandeel zal verschillen naargelang de uitgesloten of uittredende vennoot wordt gekwalificeerd ais

Good Leaver of Bad Leaver,

(i) Bad Leaver en Good Leaver

Bad Leaver zijn:

de vennoten die worden uitgesloten conform Artikel 10 van de statuten, uitgezonderd ingeval van het overlijden of de

: onbekwaamheidverklaring van de Vertrouwenspersoon of ingeval van zware ziekte of ouderdom van de vennoot of haar

Vertrouwenspersoon;

de vennoten die van rechtswege uittreden conform Artikel 9.2 ingeval van faillissement of kennelijk onvermogen van de

vennoot

i de vennoten die uittreden en dewelke of hun Vertrouwenspersoon een zware fout, fraude of bedrog kan worden aangetoond

of ingeval van uittreding binnen een periode van vier jaar na toetreding als vennoot

; Good Leaver zijn

de vennoten die niet onder het Bad Leaver statuut vallen.

(ii) Prijsbepaling Good Leaver

De Good Leaver vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel gelijk aan het hoogste van (1) zijn inbreng of (ii) de fractiewaarde van zijn aandelen, desgevallend verminderd met een uitstaande volstortingsplicht en te verhogen met een jaarlijks te kapitaliseren intrestvoet dewelke zal worden bepaald in functie van de netto-opbrengst dewelke de vennootschap zelf heeft kunnen genieten op haar overtollige liquiditeiten. De (on)beschikbare reserves worden niet in rekening genomen.

(iii) Prijsbepaling Bad Leaver

De Bad Leaver vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel gelijk aan het laagste van (i) zijn inbreng of (ii) de

' fractiewaarde van zijn aandelen, desgevallend verminderd met een uitstaande volstortingsplicht De (on)beschikbare

reserves worden niet in rekening genomen.

i[LBettalingsmodaliteiiten scheidingsaandeel

' In geval van uittreding, uitsluiting of uitkering aan de erfgenamen zal het scheidingsaandeel worden uitbetaald, behoudens

andersluidende overeenkomst, binnen de drie maand nadat het scheidingsaandeel werd vastgesteld door de algemene

' vergadering."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, drie volmachten, verslag, balans, intekening kapitaal, historiek + coürdinatie.

I.RAES, geassocieerd notaris.

B jlagen bïj ïef-BéTgïscli Staatsblad -19/05 2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbEad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 14.06.2013 13176-0512-016
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 24.08.2012 12445-0003-017
06/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.02.2012, NGL 01.03.2012 12051-0586-017
21/02/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" i

BRUSSEL

0 8 FEB 201Z

Griffie

1III llI1 1I III 1III I1 I II

" saoai~s5*

Ondernemingsnr: 0474.294.267

Benaming

(voluit) : AXIAL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JULES BORDETLAAN 166 -1140 EVERE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit het aangetekend schrijven van 30 november 2011, blijkt het ontslag van de heer Bruce Lanhove vanaf 30 november 2011.

Getekend

Ronald Cryns

Bestuurder - voorzitter

Getekend

Bernard Piron

Bestuurder - ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

21/11/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Med 2.0

A

I1111 " 111!1.309"

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

be a

Bi Sté«

o

~ n~~^~.

~~ ~.~.~ 2en

i~~~~~

Griffie

Ondernemingsnr : 0474.294.267

Benaming

(voluit) : AXIAL BELGIUM

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JULES BORDETLAAN 166 - 1140 EVERE

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit het aangetekend schrijven van 3 oktober 2011, blijkt het ontslag van de heer Jean-Philippe Vanneste vanaf 3 oktober 2011,

Getekend

Ronald Cryns

Bestuurder-voorzitter

Getekend

Bernard Piron

Bestuurder - ondervoorzitter

19/09/2011
ÿþ Mod 2.0

;L-A In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JULES BORDETLAAN 166 - 1140 EVERE

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Op de algemene vergadering van maandag 27/06/2011 wordt het ontslag aanvaard van de Raad van; Bestuur:

Het ontslag van de heer Eddy Lanhove als voorzitter van de Raad van Bestuurd wordt aanvaard

Het ontslag van de heer Ronald Cryns als ondervoorzitter van Vlaanderen wordt aanvaard

Het ontslag van Bernard Piron als ondervoorzitter Wallonië wordt aanvaard

Het ontslag van Inge De Schrijver als bestuurder wordt aanvaard

Het ontslag van Peter Plevoets als bestuurder wordt aanvaard

Op de algemene vergadering van maandag 27/06/2011 wordt de nieuwe Raad van Bestuur benoemd voor' een periode van 6 jaar:

De heer Jean-Philippe Vanneste, wonende te 8510 Bellegem, Sint-Pietersweg 19, wordt benoemd tot

bestuurder

De heer Bruce Lanhove, wonende te 8500 Kortrijk, Burg. Danneelstraat 34, wordt benoemd tot bestuurder

De heer Peter Plevoets, wonende te 1140 Evere, Avenue Jules Bordetfaan 166, wordt benoemd tot!

bestuurder

De heer Ronald Cryns, wonende te 2640 Mortsel, Vredebaan 90, wordt benoemd tot bestuurder

De heer Bernard Piron, wonende te 4890 Thimister Clermont, Place de la Halle 8, wordt benoemd tot;

bestuurder

Mevrouw Inge De Schrijver, wonende te 9910 Knesselare, Urselseweg 226A, wordt benoemd tot bestuurder

Op de Raad van Bestuur van dinsdag 2/08/2011 worden:

De heer Ronald Cryns, wonende te 2640 Mortsel, Vredebaan 90, benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur tot en met 31/12/2012

De heer Bernard Piron, wonende te 4890 Thimister Clermont, Place de la Halle 8, benoemd tot ondervoorzitter van de Raad van Bestuur tot en met 31/12/2012.

Getekend

Ronald Cryns

Bestuurder - voorzitter

Getekend

Bernard Piron

Bestuurder - ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I1111q!!u~u11111011

Ondernemingsnr : 0474.294.267 Benaming

(voluit) : AXIAL BELGIUM

Griffie

18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 12.08.2010 10410-0028-016
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 04.08.2009 09540-0364-016
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 06.08.2008 08541-0332-016
13/05/2015
ÿþMod Wort' 11.1

j in de bijlagen bij het BeIgiséleStegee end te maken kopie

angen

na neerlegging ter griffie van de akte

t:~#ZI 2015

f" cr griffie van de " '" rn

ruc~ifbark van koophandel

1~hande1 BrusseP

Griffie

be a

Ste

Ondernemingsnr : 0474.294.267

Benaming

(voluit) : Axial Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jules Bordetlaan 166,1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurders Uittreksel uit de algemene vergadering van dd. 18/06/2012:

Dhr. Van Herck Gert wordt benoemd als bestuurder en dit voor een periode van 6 jaar

Uittreksel uit de algemene vergadering van dd. 06/06/2014: Mevr. Inge De Schrijver geeft haar ontslag als bestuurder.

Dhr. Pauwels Walter wordt benoemd als bestuurder en dit tot de algemene vergadering van 2020. Dhr. Gilbert de Cauwer wordt benoemd als bestuurder en dit tot de algemene vergadering van 2020.

Uittreksel uit de raad van bestuur van 06/04/2015.

Dhr, Ronald Cryns geeft zijn ontslag ais voorzitter van de raad van bestuur en tevens als bestuurder. Dhr. Gilbert de Cauwer wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur.

Ronald Cyms

Bestuurder

Voorzitter

Bernard Piron

Bestuurder

Ondervoorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) hevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 20.08.2007 07580-0076-016
29/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.06.2006, NGL 28.08.2006 06688-2380-017
19/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ne e~ -g~.:130;i14:e: re ng e. ll pp

ONITEUR :ELGE

1 2 -06- 015 . : 14 ,Z5

~ ,...

GiSCH ST' l f ~

.y 1 n ~ r

fGCE L re~^~ií Tl, . vr, y r£.,

.4G, i.-M.~í. .L'7lid _.}1 li..Î ~4, ~1 ~.-+i i:f~.l.sx..~

I

1111111111111111,10111111

Ondernemingsnr : 0474.294.267

Benaming

(voluit) : (verkort):

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jules Bordetlaan 166 te 1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL.

FUSIEVOORSTEL

in toepassing van artikel 719

van het Wetboek van vennootschappen

CVBA AXIAL BELGIUM, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1140 Evere, Jules Bordetlaan 166,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0474.294.267, hier vertegenwoordigd.

door haar voltallige raad van bestuur, met name:

-de heer Gilbert DE GAUWER, bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur,

-de heer Bernard PIRON, bestuurder en ondervoorzitter van de Raad van Bestuur,

-de heer Peter PLEVOETS, bestuurder,

-De heer Walter PAUWELS, bestuurder.

-de heer Gert VAN HERCK, bestuurder,

optredend als de "overnemende vennootschap",

CVBA Q GARANT, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1140 Evere, Jules Bordetlaan 166,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0866.501.493, hier vertegenwoordigd'

door haar voltallige raad van bestuur, met name:

-de heer Peter PLEVOETS, bestuurder,

optredend ais de "over te nemen vennootschap",

VERKLAREN

Dat aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen ter goedkeuring zal worden voorgelegd, een voorstel tot fusie door overneming in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de CVBA AXIAL BELGIUM die reeds houdster is van alle aandelen van de CVBA Q GARANT, laatstgenoemde vennootschap zal overnemen.

Dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen een fusievoorstel moet opgemaakt worden, dat ten minste de vermeldingen voorgeschreven door datzelfde artikel dient te bevatten.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk 6 weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Dat, in uitvoering van bovenstaande wetsbepalingen, hierbij het fusievoorstel wordt voorgelegd als volgt.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam: AXIAL BELGIUM

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1140 Evere, Jules Bordetlaan 166

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

AXIAL BELGIUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Opgericht onder de benaming 'Crash' bij akte verleden voor notaris Alain LIBENS, te Sint-Truiden, op 22 februari 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 maart 2001 onder nummer 2001.0321423.

Haar statuten werden sindsdien meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal opgemaakt door Isabelle RAES, geassocieerd notaris te Sint-Jans-Molenbeek, op 23 april 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 mei 2014 onder nummer 2014-05-1910101038.

En waarvan de statuten sindsdien niet meer zijn gewijzigd.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0474.294.267.

Deze vennootschap heeft tot doel;

(.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het beheer van wagens en autoparken vanaf en voor het ontstaan van een schade aan deze wagens tot de volledige herstelling ervan, hierin begrepen het voeren van alle onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappijen, de garagehouders en autoherstellers, de deskundigen, de merkenverdelers, de leasingmaatschappijen, de gebruikers van de wagens, het doen herstellen van de wagens, de coördinatie en de organisatie van de werkzaamheden in dit verband, het ondertekenen van contracten met hoger vernoemde personen en maatschappijen in verband met de herstelling van de wagens, het vastleggen van de vergoeding voor herstelling.

Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer van verbruiksgoederen en toebehoren in de garage- en carrosseriesector.

Het organiseren van beurzen, afhandelen van schadegevallen (claimmanagement), verlenen van expertise, verhuren van wagens.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van haar leden, en zelfs voor rekening van derden inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij Wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak"

" DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam: Q GARANT

Rechtsvorm: Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1140 Evere, Jules Bordetlaan 166

Opgericht bij akte verleden voor notaris Eugène VANGOETSENHOVEN te Bertem (Leefdaal) op 24 juni

2004, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 augustus daarna, onder nummer 2004-08-

02/0115202.

En waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris An ROBBERECHTS te Londerzeel

op 21 december 2007, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 januari 2008 onder

nummer 2008-01-2510015059.

Deze vennootschap is ingeschreven In het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer

0866.501.493,

Deze vennootschap heeft tot doel:

" Garantiefonds, scholing, opleiding van allerhande technieken in verband met carrosseriewerken, bijstand verlenen en adviesverstrekking aan de carrosseriesector;

" Het beheer van wagens en autoparken vanaf en voor het ontstaan van een schade aan deze wagens tot de volledige herstelling ervan, hierin begrepen het voeren van alle onderhandelingen met verzekeringsmaatschappijen, de garagehouders en autoherstellers, de deskundigen, de merkenverdelers, de gebruikers van de wagens, het doen herstellen van de wagens, de coördinatie en de organisatie van de werkzaamheden in dit verband, het ondertekenen van contracten met hoger vemoemde personen en maatschappijen in verband met de herstelling van de wagens, het vastleggen van de vergoeding van de herstelling.

" Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer van verbruiksgoederen en toebehoren in de garage en carrosseriesector;

" Adviesverstrekking en begeleiding op bedrijfseconomisch vlak in de garage en carrosseriesector,

" Reclame, beheer van commerciële zaken, zakelijke administratie, administratieve diensten;

" Verstrekken, controleren en beheren van een kwaliteitslabel voor de carrosseriesector.

VERANTWOORDING VAN DE VOORGESTELDE VERRICHTING

De voorgestelde fusie is ingegeven door de volgende zakelijke overwegingen.

Beide betrokken vennootschappen hebben dezelfde activiteiten en doelstellingen en zijn tevens reeds financieel, organisatorisch en economisch nauw met elkaar verbonden. De fusie beoogt deze financiële, organisatorische en economische verbondenheid ook op het juridische vlak te consolideren.

Zo zal de fusie bijgevolg niet alleen kostenbesparend werken, en dus mede door vereenvoudiging van de juridische structuur de transparantie daarvan bevorderen.

Het is bovendien en vooral de bedoeling om door de fusie één centrale vennootschap te vormen. De overnemende vennootschap is trouwens reeds 100% aandeelhouder van de over te nemen vennootschap.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn van oordeel dat de voorgestelde met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting bedrijfseconomisch de meest logische en efficiënte reorganisatietechniek is om de continuïteit de gewenste centralisatie en juridische vereenvoudiging te bereiken.

Aan de voorgestelde verrichting ligt geen enkel fiscaal motief ten grondslag.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2015.

DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Niet van toepassing.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Samen hiermee neergelegd: origineel getekend fusievoorstel dd. 21 mei 2015

Aldus opgemaakt te Evere, op 21 mei 2015, in vier (4) exemplaren.

Namens de "overnemende vennootschap" - CVBA AXIAL BELGIUM:

de heer Gilbert DE CAUWER, de heer Bernard PIRON,

bestuurder en voorzitter bestuurder en ondervoorzitter

Voor-

.4behouuen

aan het

Belgisch

Staatsblad



de heer Peter PLEVOETS, de heer Walter PAUW ELS,

bestuurder bestuurder

de heer Gert VAN HERCK,

bestuurder

Namens de "over te nemen vennootschap" - CVBA Q GARANT:

de heer Peter PLEVOETS,

bestuurder

"

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2015
ÿþiu111n1111~n!111uu

í:LO °i ~' _.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter-griffie van de akte

4-:,:ZW,',, ïju~rit~el'i op

~,,~ "

2

~

r+~ ~

t-dStalig~.a.

tzr

I"Lí

Mod Word t1.t

Ondernemingsnr : 0474.294.267

Benaming

(voLuit) : Axial Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jules Bordetlaan 166,1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel uit de algemene vergadering van dd. 02/0612015:

Dhr, D'haeseleer Patrick wordt benoemd als bestuurder en dit tot de algemene vergadering van 2021.

Gilbert de Cauwer Denis

Bestuurder

Voorzitter

Bernard Piron

Bestuurder

Ondervoorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 26.09.2005 05713-1225-017
30/06/2005 : HA106265
10/12/2004 : HA106265
26/11/2004 : HA106265
25/11/2004 : HA106265
16/10/2003 : HA106265
27/09/2002 : HA106265
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 30.06.2016 16249-0279-018

Coordonnées
AXIAL BELGIUM

Adresse
JULES BORDETLAAN 166 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale