B-V CO

Société en commandite simple


Dénomination : B-V CO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.752.305

Publication

23/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VIII NIMI~~IVIINYVVIM

*iaia9svs*

e12sse-

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : B-V Co

(verkort)

c75 po f52 3 05

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : François Rigasquare 22 -1030 Schaerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting benoeming zaakvoerder

Het blijkt uit een onderhandse akte d.d. 9 november 2012 dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met als beherend vennoot dhr. Vuylsteke Benoit wonende te François Rigasquare 22 - 1030 Schaerbeek.

Naam: B-V Co

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: François Rigasquare 22 - 1030 Schaerbeek

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen, consulting en managementprestaties, en dit op alle niveaus, van probleemstelling tot het uitoefenen van berdijfsleiding. Meer bepaald in de ruimste zin van het woord bijstand en diensten verlenen van financiële, technische, commerciële, administratieve of organisatorische aard, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, natuurlijke- en rechtspersonen uit de publieke en private sector, publieke en parastatale instellingen, alsook de social profit en non-profit sector, op het vlak van organisatie, recrutering, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, verkoop, inkoop, productie en algemeen bestuur en strategie, project- en change management, process re-engeneering en systemen, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software als hardware, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen, en coaching. De vennootschap kan evenementen organiseren in de ruimste zin van het woord, activiteiten uitvoeren met betrekking tot het aankopen, berhuren en verkopen van kunst in de meest algemene zin van het woord, alsook nieuwe ideeën, concepten, producten en prototypes ontwerpen, ontwikkelen en uitbaten en nieuwe vennootschappen oprichten voor verdere exploitatie. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van roerende en onroerende goederen in de meest ruime zin, zowel in klein-als groothandel. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, alle beschikbare middelen te beleggen of te wederbeleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, voor eigen rekening of voor rekening van derden en zowel bij wijze van verhuur, verkoop, beheer, ruil of leasing, dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogenbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van 4 december 1090 en het KB van 5 augustus 1991. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, af dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten, mandaten en functies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Al Voors behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot, en rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met, de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Kapitaal: vijfduizend EURO vertegenwoordigd door honderd aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van de nominale waarde. De aandelen werden in speciën onderschreven en volledig volstort.

Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, dhr.Vuylsteke Benoit wonende te François Rigasquare 22 - 1030 Schaerbeek, die aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Boekjaar: Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

Jaarvergadering: de jaarvergadering wordt op de zetel van de vennootschap gehouden de laatste vrijdag van de maand mei te 20.00 uur. Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Volmacht: Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren ;1 (publicatie) en Il (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publioatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

In drievoud opgemaakt te Mortsel, 9 november 2012

Eensluidend verklaard, Verlaet Consulting CVBA vertegenwoordigd door Jean Verlaet, volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B-V CO

Adresse
FRANCOIS RIGASQUARE 22 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale