B2 TRADE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B2 TRADE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.070.942

Publication

04/09/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*14164854*

necedgelegdfentvangen ep

28 AUG. 20%

ter griffie van edederiandstalige rechtbank van koo ha_nde 1E(ussel

Ondernemingsnr : 0865.070.942

Benaming (voluit) : B2 TRADE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel B1TC Atomiumsquare 1 bus 556

1020 Brussel (Laken)

Onderwerp akte :ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING  SLUITING'

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 6 augustus 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor Oudenaarde op 14 augustus 2014, 4 bladen geen verzendingen. Boek 05, bled 94, vak 05. Ontvangen: vijftig euro. Getekend, de ontvanger, S. DE SMET, blijkt het volgende:

Eerste beslissing verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde revisor overeenkomstig artikel 181,§1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 22 juli 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Tweede beslissing  ontbinding

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing beëindiging mandaat van de zaakvoerder en bijzondere kwiiting

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders, de heer BERTREM Francis en mevrouw BERTREM Carole.

De vergadering beslist volledige kwijting en décharge te geven aan voormelde zaakvoerders de heer BERTREM Francis en mevrouw BERTREM Carole voor de uitoefening van hun mandaat en de door hun vervulde opdrachten, te rekenen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met heden.

Vierde beslissing  sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de balans van 22 juli 2014 die tevens geldt ais de vereffeningsrekening welke hierbij uitdrukkelijk door de aandeelhouders wordt goedgekeurd.

De vergadering beslist dan ook om geen vereffenaar aan te stellen.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, en dat is voldaan aan de .

voorwaarden in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, voor een ontbinding en vereffening van de vennootschap in 1 akte, meer bepaald:

dat geen vereffenaar wordt aangeduid;

20 dat er luidens de staat van activa en passiva de dato 22 juli 2014 geen passiva meer zijn;

3 dat elle vennoten aanwezig zijn op deze algemene vergadering.

Derhalve beslist de vergadering de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Mocht er na heden toch nog een schuld van deze vennootschap ontstaan of blijken te bestaan, verklaren de vennoten, voornoemd, uitdrukkelijk zich persoonlijk, hoofdelijk en solidair borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting van deze vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hen voldoende heeft gewezen op hun aansprakelijkheid hieromtrent.

Vijfde beslissing bewaring boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij mevrouw Carole Bertrem, voornoemd,

 ----- - - -- 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mot' 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSÉL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

_db Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste bit. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 26.08.2014 14460-0465-012
20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 14.08.2013 13427-0557-012
01/03/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beha

aan

Belç Staal

----*F-- ;

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : BITC Atomiumsquare 1 bus 556

1020 Brussel

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B2 TRADE", met maatschappelijke zetel te 1020; Brussel, BITC Atomiumsquare 1 bus 556 (opgericht bij akte verleden voor meester Benedikt Van Der; Vorst, geassocieerd notaris te Brussel op 30 april 2004), welk proces-verbaal werd opgemaakt door.

J.

meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - Dei Brauwere" te Gent op twaalf februari tweeduizend dertien, hetgeen volgt

- De vergadering heeft de voorzitter ontslaan, wegens voorafgaande kennis, lezing te geven van het verslag van de zaakvoerders van 11 februari 2013 waarin de voorgestelde wijziging van het doel; verantwoord wordt met in bijlage een staat der actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap op 31 december 2012.

- De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en de bestaande teksti van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst, en dit met ingang vanaf heden:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

Het investeren in en beheren van alle vormen van roerende beleggingen, inclusief het intekenen;

;I op, vast overnemen, kopen en verkopen van aandelen, obligaties en andere roerende waarden, meti uitzondering van de activiteiten bedoeld door boek III van de Wet van vier december; negentienhonderd negentig en de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de! secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

l; Het investeren in en beheren van alle vormen van onroerende beleggingen, inclusief het bouwen,;

verbouwen, kopen en verkopen, huren verhuren van onroerende goederen, met uitzondering van dei activiteiten behorend tot de gereglementeerde beroepswerkzaamheid van vastgoedmakelaar zoals; beschreven in artikel 3 van het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drie ent negentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van; vastgoedmakelaar. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie ent ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime; betekenis.

Het ontwerpen, vervaardigen en/of laten vervaardigen, commercialiseren en aan- en verkoop, ini groothandel van schoenen, schoenartikelen en alle aanverwanten, alsook detailhandel in schoeisel; in gespecialiseerde winkels.

Handelsbemiddeling in textiel, kleding, bont, schoeisel en lederwaren.

Het ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen,

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect; verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een;

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

fa 0 FEB 201~

Bï~uss~.l

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 865.070.942 Benaming (voluit) ; B2 TRADE

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL - WIJZIGING STATUTEN

mod 11.1

contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 1210212013;

2. coordinatie van de statuten van 14/02/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.be'ouden aan het Belgisch Staatsblad

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 31.08.2012 12532-0033-012
16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 12.08.2011 11391-0015-012
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 31.08.2010 10481-0295-012
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 31.08.2009 09734-0079-013
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.05.2008, NGL 29.08.2008 08655-0223-013
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.05.2007, NGL 25.07.2007 07452-0325-012
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.05.2006, NGL 31.07.2006 06563-3191-013

Coordonnées
B2 TRADE

Adresse
BITC ATOMIUMSQUARE 1, BUS 556 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale