BA BTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BA BTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 898.284.039

Publication

22/01/2014
ÿþe mod 11.1

LuikB in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r --v

issUSSSb

î i 2RQ

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0898284.039

Benaming (voluit) : BA BTS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Tervurenlaan 412 bus 6

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE)'-,VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zevenentwintig december tweeduizend dertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig;; doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BA BTS", gevestigd te 11501 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Tervurenlaan 412, bus 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernémingsnummer 0898.284.039, onder meer

1, beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van;, koophandel te Brussel en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INCENTIVE DESTINATIONS", gevestigd te 1150' Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Tervurenlaan 412, bus 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister vau ï Brussel met ondernemingsnummer 0454.358.490, overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch,; voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en` uitreiking van aandelen plaats.

Vanaf één januari tweeduizend dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap;; boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2 vastgesteld heeft dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap het fusievoorstel' eveneens heeft goedgekeurd, de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de overgenomen vennootschap in vervulling is gegaan en dat deze vennootschap vanaf zevenentwintig december tweeduizend dertien ophoudt te bestaan.

V lmacht

'< De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR COOLS EN PARTNERS", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 124, bus 12113, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee s;

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2013
ÿþ t mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~RUSS~

r~+~ NOV 2013

I Griffie

IIY 1111111111111111,*Y1Y

bol

a:

B@ Sta

Ondernemingsnr : 0898.284.039

Benaming (voluit): BA BTS

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 412 bus 6

(volledig adres) 1150 Sint-Pieters-Woluwe

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóbr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 7 november 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) door inbreng in geld, tegen uitgifte van vierduizend (4.000) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf hun uitgifte en dadelijk en volledig deelnemen in de resultaten van de vennootschap, zonder enige pro ratering en met een gelijk recht op dividend ais de bestaande aandelen.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op zeshonderdtweeënnegentigduizend euro (¬ 692.000,00).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal werden nageleefd.

2. De vervallen machtiging van de raad van bestuur inzake toegestaan kapitaal werd geschrapt uit de statuten.

3. Artikel 8 van de statuten inzake verkrijging van eigen aandelen of winstbewijzen werd geschrapt uit de statuten.

4. De regeling inzake overdracht van aandelen werd gewijzigd.

5. De mogelijkheid tot inrichting van een directiecomité werd geschrapt en de regeling inzake het dagelijks bestuur werd gewijzigd en artikel 13 inzake het dagelijks bestuur luidt in de nieuwe tekst der statuten ala volgt:

"Artikel 13: dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de Vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, die alleen of gezamenlijk optreden. De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bevoegdheid en vergoeding,

ledere Bestuurder die wordt aangesteld tot Gedelegeerd Bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze Statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de Vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen,"

6. De regeling aangaande toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen werd gewijzigd en werd opgenomen in de eerste alinea van artikel 19 van de nieuwe tekst der statuten, welke alinea als volgt luidt:

"Om tot de Algemene Vergadering te worden toegelaten, moeten de Aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk vijf (5) kalenderdagen voor de datum van de geplande vergadering hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk te kennen geven aan de Raad van Bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De vervulling van deze formaliteit kan niet

worden geëist, indien daarvan geen melding is gemaakt cle oproeping tot de.vergadering.

Op de laatste blz van Luit. B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

lirzr-r iV c^fn er. n nc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belcisch Staatsblad

mod 11.1

7. De regeling van de winstverdeling werd gewijzigd en werd opgenomen in artikel 23 van de nieuwe tekst der statuten, welk artikel als volgt luidt

"Artikel 23: winstverdeling

Jaarlijks houdt de Algemene Vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (1/20318) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen:

8. De regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd en werd opgenomen in artikel 26 van de nieuwe tekst der statuten, welk artikel als volgt luidt:

"Artikel 26: verdeling liquidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

9. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de

statuten zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenv oordigon

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2013
ÿþ._x

Mod wo"111.1

( 114 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- N~I~IIVIMINUII~IIY~I~VIIV ~lü

behouden *13176559 lit3 2Q-13

aan het Griffie

Belgisch

Staatsblad









Ondernenningsnr : 0898.284.039

Benaming

(voluit) : BA BTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 412 bus 6 -1150 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een fusievoorstel tussen NV BA BTS en BVBA Incentive Destinations

Uittreksel uit het fusievoorstel opgesteld door de bestuurders van NV BA BTS en de zaakvoerder van BVBA Incentive Destinations op 8 november 2013:

"Overeenkomstig artikel 719 en 676 van het Wetboek van Vennootschappen is door de Raad van Bestuur van de NV BA BTS en de zaakvoerder van de BVBA Incentive Destinations, in gemeen overleg, het voorstel van een niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De naamloze vennootschap BA BTS

Deze vennootschap werd opgericht onder de naam "BA BTS" bij akte verleden voor Notaris Stefaan Van den Eynde te Meise op 22 mei 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 juni daarna, onder nummer 08085284.

De statuten werden het laatst gewijzigd op 7 november 2013 bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen, nog niet bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en is geregistreerd als BTW-belastingplichtige met ondernemingsnummer 0898.284.039.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Namens haar tekent de voltallige Raad van Bestuur, te weten:

- BVBA BLUE TIME, met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel (Ukkel) - Denneboslaan 1, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick CULOT, wonende te 1180 Brussel (Ukkel), Denneboslaan 1;

- NV M 'BTS', met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen - Straatsburgdok-Noordkaai 21 bus 13, bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Kenneth CREYF, wonende te 2950 Kapellen, Kievitlei 3;

- De heer Philippe VAN WINGHE, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Lambertusstraat 113, bestuurder.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INCENTIVE DESTINATIONS

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor Notaris Edwin Van Laethem te Elsene op 18 januari 1995, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 februari daarna, onder nummer 95021439. De statuten werden het laatst gewijzigd op 6 juni 2006 bij akte verleden voor notaris Michel Comelis te Anderlecht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 juli daarna, onder nummer 20020731-107,

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en is geregistreerd ais BTW-belastingplichtige met ondernemingsnummer 0454.358.490.

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Namens haar tekent haar zaakvoerder, te weten:

- BVBA BLUE TIME, met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel (Ukkel) - Denneboslaan 1, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick CULOT, wonende te 1180 Brussel (Ukkel); Denneboslaanl,

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepaling van het artikel 671, juncto artikel 676, van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbindt de Raad van Bestuur van de NV BA BTS en de zaakvoerder van de BVBA Incentive Destinations zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde partijen een met fusie gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van beide vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat

a) Een fusie zal worden doorgevoerd tussen;

1.De naamloze vennootschap BA BTS, gevestigd te 1150 Brussel, Tervurenlaan 412 bus 6, die naar verluid van artikel 3 der statuten het hierna gemeld doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het organiseren van reizen en conferenties, alsook het verschaffen van consulting daaromtrent. Ze mag

volgende reizen organiseren als aannemer of onderaannemer:

" verkoop van forfait reizen en/of individuele groepsreizen;

" verkoop als tussenpersoon, van forfait reizen en verblijf georganiseerd door derde, en logeer en spijs cadeaubons;

" verkoop als tussenpersoon, van alle mogelijke reistickets;

" verkoop als tussenpersoon, van reis en bijstand verzekeringen;

Ze mag ook alle transacties uitvoeren met betrekking tot land-, zee- en luchttransport. De vennootschap zal een vertegenwoordiger zijn van 'Travel Experts ®' in de Franstalige Gemeenschap. Dit alles in de meest ruime zin. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten, De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag aile financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen. Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen die hetzelfde doel hebben, zowel in België als in het buitenland."

2.De besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid Incentive Destinations, gevestigd te 1150 Brussel, Tervurenlaan 412 bus 6, die naar verluid van artikel 3 der statuten het hierna gemeld doel heeft:

"De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, reizen en forfaitaire verblijven, individueel of voor groepen te verkopen en te organiseren als aannemer of als onderaannemer, en/of gelijksoortige reizen of verblijven te verkopen als tussenpersoon, reizen georganiseerd door derden en bovendien de verkoop als tussenpersoon van biljetten voor alle mogelijke transportmiddelen, alsook elke vorm van promotie en informatie en het organiseren van seminaries, evenementen en schouwspelen of bijeenkomsten ter bevordering van reizen, evenals adviesverstrekking in reisorganisatie (consulent).

Zij kan alle commerciële, industriële, financiële transacties verrichten, roerende en onroerend, die direct of indirect in verband staan met haar maatschappelijk doel of kunne'r; bijdragen tot de uitvoering ervan.

De vennootschap zal in de hoedanigheid van bestuurder, veréffenaar of anders, het beheer kunnen voeren over verbonden vennootschappen of dochtervennootschappen eri hun advies kunnen verstrekken.

De vennootschap kan door middel van inbreng in geld of in natura, door fusie, intekening, deelneming, financiële tussenkomst of anders, deelnemingen aangaan in andere vennootschappen, bestaande of nog op te

richten, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of analoog is aan het hare of van die aard dat het haar maatschappelijk doel bevordert."

De sub 1 genoemde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap zal zijn.

b) De naamloze vennootschap BA BTS is eigenares van alle 750 aandelen, het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend, van de over te nemen vennootschap Incentive Destinations.

c) De fusie zal gebeuren conform boek XI van het Wetboek van Vennootschappen.

d) Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

e) Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend, noch andere effecten dan aandelen.

f) Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

g) Bij de overnemende vennootschap zal geen doeluitbreiding nodig zijn.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden, De

uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris cpgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen terugkrijgt.

De streefdatum vocr de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 27 december 2013.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten, verband houdende met de verrichting, gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt, door de zorgen van de Raad van Bestuur van de NV BA BTS en de zaakvoerder van de BVBA Incentive Destinations, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fu9ie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap'op de Griffe van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waaronder elke vennootschap ressorteert."

BVBA BLUE TIME,

Zaakvoerder,

vertegenwoordigd door,

de heer Patrick Culot,

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor- behouden anhet Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2014
ÿþmod 11.1

Î1 '. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2143662 na neerlegging ter griffe van de akte

n~vrgelegd/ontvarlgen op

2 6 NOV. 2014

ter griffie van ne-fteederiandstalige rechfl nk van koop 1Jandej--BrussE;l--

Ondernemingsvr: 0898284.039

Benaming (voluit) : BA BTS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 412 bus 6

(volledig adres) 1150 Sint-Pieters-Woluwe

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Erik Celis,! notaris te Antwerpen, op 18 november 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering heeft kennis genomen van de verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor', opgesteld conform artikel 602 en 582 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura; en de uitgifte van aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de fractiewaarde van de oude aandelen van dezelfde soort en keurt vervolgens deze verslagen goed.

Met besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Roger F. Broos, luidt als volgt;

"BESLUITEN

INZAKE DE INBRENGEN IN NATURA

Ondergetekende, Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de lijst van het openbaar register van de: Bedrijfsrevisoren onder nummer A00504, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26, is na de; beëindiging van zijn controlewerkzaamheden, van oordeel dat :

1. de verrichting nagezien werd overeenkomstig de norm, uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen In natura bij gelegenheid van een kapitaalsverhoging, en dat het; bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk Is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen; en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van dei inbrengen in natura;

2. de beschrijving van de inbrengen in natura, zijnde een schuldvordering van de inbrenger op de vennootschap, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbrengen in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, op basis van dei intrinsieke waarde van de aandelen, zoals deze blijkt uit de tussentijdse toestand per 30 juni 2014,; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, resulterend in ii een netto inbrengwaarde van ¬ 100.000,00 (honderdduizend euro) tenminste overeenstemmen met het aantal; en de fractiewaarde van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de Inbrengen in natura, bij, gelegenheid van de Kapitaalsverhoging van de Naamloze Vennootschap " BA BTS ", te 1150 Brussel (Sint-; Pieters-Woluwe), Tervurenlaan 412 bus 6, Ondememingsnummer BE 0898.284.039 RPR Brussel niet; overgewaardeerd zijn,

4. de vergoeding bestaat uit de toekenning van 1.500 (duizendvijfhonderd) nieuwe volgestorte aandelen,; ven dezelfde soort als de bestaande aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een; fractiewaarde van 1/8.420ste deel van het kapitaal na de kapitaalsverhoging, of een vergoeding in: tegenwaarde van ¬ 100.000 (honderdduizend euro)

Ik wil U er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. -=-=-=-

INZAKE DE UITGIFTE VAN AANDELEN BENEDEN DE FRACTIEWAARDE VAN DE BESTAANDE

ii AANDELEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

nad 11.1

Ondergetekende, Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, is na de beëindiging van zijn controlewerkzaamheden, van' oordeel dat :

De in het verslag van de raad van bestuur opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens getrouw zijn en voldoende om de algemene vergadering die over het voorstel van kapitaalsverhoging met een uitgifte van nieuwe aandelen onder de fractiewaarde van de bestaande aandelen, moet stemmen, voor te ilchten.

Opgesteld in goede trouw,

Antwerpen, 31 oktober2014

de bedrijfsrevisor

R, F, Broos"

2. Het geplaatst kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met in totaal honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het te brengen op zevenhonderdtweeënnegentigduizend euro (¬ 792.000,00) door incorporatie in het kapitaal ten belope van gezegd bedrag van een deel van de schuldvordering van de heer CULOT Patrick Jutes Jean Léopold Alphonse, geboren te Namen op 20 maart 1955, wonende te 1180 Brussel (Ukkel), Denneboslaan 1, mits aanmaak en uitgifte van in totaal duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder nominale waarde beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf datum van uitgifte.

De vergadering besliste om de fractiewaarde van alle bestaande aandelen en meer bepaald de fractiewaarde van de aandelen die werden uitgegeven bij huidige kapitaalverhoging en de fractiewaarde van alle andere aandelen die daarvoor werden uitgegeven, conventioneel gelijk te schakelen zodat alle bestaande aandelen, ongeacht hoeveel werkelijk gestort kapitaal zij respectievelijk en feitelijk vertegenwoordigen, één stem hebben en een gelijk recht geven bij de verdeling van de winst of van het liquidatiesaldo of bij gebeurlijke terugbetaling van kapitaal,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, coördinatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

J Voor-

behouden

aan het -,

Belgisch Staatsblad

21/10/2013
ÿþ{ , !

1111ro> y" Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111811113

*13159185

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.284.039

Benaming

(voluit) : BA BTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 412 bus 6 -1150 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 04.06.2013:

"Het mandaat van de bestuurders loopt ten einde op de huidige algemene vergadering. Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het mandaat van de bestuurders, met name NV AA'BTS', vertegenwoordigd door de heer Kenneth Creyf, de SPRL Blue Time, vertegenwoordigd door de heer Patrick Culot, en de heer Philippe Van Winghe te hernieuwen voor een periode van 6 jaar, nl, tot de algemene vergadering die zal gehouden worden in 2019,"

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur, d.d. op 04,06.2013:

"Overgaande tot de agenda wordt, met éénparigheid van stemmen, besloten NV AA 'BTS' vertegenwoordigd door de heer Kenneth Creyf, opnieuw aan te stellen tot voorzitter van de Raad van Bestuur en de SPRL Blue Time, vertegenwoordigd door de heer Patrick Culot, opnieuw aan te duiden als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap."

SPRL Blue Time,

Gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Patrick Culot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2015
ÿþ~ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



2144938 na neerlegging ter griffie van de akte

111111111§§31

neergelegdlontvartgen op

2 9 CEC. 2014

ter griffie van o9ligKierjarlistmliae

fechtbar-~<-k varrkoaphanzfe-tirus..el

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0898.284.039 Y

Benaming (voluit) : BA BTS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

ii Zetel : Tervurenlaan 412 bus 6

;i (volledig adres) 1150 Sint-Pieters-Woluwe

ii Onderwerp(en) akte : VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd om neer te leggen bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit akten verleden voor Erik Celis en Frank Liesse, notarissen te Antwerpen, respectievelijk op 18 november' : 2014, geregistreerd op het registratiekantoor Antwerpen I-AA op 21 november 2014, Blad(en): 9; ;; Verzending(en): 0, Register 5 Boek 221 Blad 097 Vak 005, Ontvangen registratierechten 50,00 euro, De:

Ontvanger en op 18 december 2014, waarvan de eerste een proces-verbaal betreft gehouden door de

buitengewone algemene vergadering die beslissingen nam onder opschortende voorwaarden en de laatste: ;; houdende de vaststelling van de vervulling van deze opschortende voorwaarden door de raad van bestuur en:

ais gevolg daarvan het definitief worden van desbetreffende beslissingen van voormelde buitengewone: :i algemene vergadering, blijkt dat:

De vergadering verzocht de notaris te akteren dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd en dat dientengevolge het kapitaal werd verhoogd met tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) en thans is: ;; vastgesteld op negenhonderdlweeënnegentigduizend cure (¬ 992.000,00).

De kapitaalverhoging werd volledig volgestort.

De bevestiging van de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal; overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het bankattest afgeleverd; door BNP Paribas Fortis.

Artikelen 5 en 5bis der statuten werden dienovereenkomstig aangepast, en zullen voortaan als volgt luiden: i

e "Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderdtweeënnegentigduizend euro (¬ ;

992.000,00).

Het is vertegenwoordigd door elfduizend vierhonderdtwintig (11.420) gelijke aandelen zonder vermelding;

van nominale waarde."

"Artikel 5bis: historiek kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap is samengesteld en volgestort als volgt:

;: - de Vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Stefaan Van den Eynde te Meise op 22 mei; ;, 2008 met een kapitaal van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderdtwintig: (620) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die werden onderschreven en onmiddellijk volledig:

;i volgestort door inbreng in geld;

:: ,

:: - bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, waarvan akte verleden voor notaris Stefaan

Van den Eynde te Meise, op 19 november 2008 werd het kapitaal verhoogd met dertigduizend euro (¬ i 30.000,00) en gebracht op tweeënnegentigduizend euro (¬ 92.000,00) door uitgifte van driehonderd (300):

;; nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die werden onderschreven en onmiddellijk volledig: volgestort door inbreng in geld;

- bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, waarvan akte verleden voor notaris Vincent; ïi Vroninks te Brussel (Elsene), op 24 november 2009 werd het kapitaal verhoogd met tweehonderdduizend euro; (E 200.000,00) en gebracht op tweehonderdtweeënnegentigduiizend euro (¬ 292.000,00) door uitgifte van tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die werden onderschreven en: ; onmiddellijk volledig volgestort door inbreng in geld; - bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, waarvan akte verleden voor notaris Frank; Liesse te Antwerpen op 7 november 2013, werd het kapitaal verhoogd met vierhonderdduizend euro (¬ ; 400.000,00) en gebracht op zeshonderdtweeënnegentigduizend euro (¬ 692.000,00) door uitgifte van;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mod 11.1

Voor- r behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



vierduizend (4.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die volledig werden onderschreven door inbreng in geld en bij de onderschrijving gedeeltelijk elk ten belope van één vierde (1 tee)werden volgestort;

- bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, waarvan akte verleden voor notaris Erik Celis te Antwerpen op 18 november 2014, werd het kapitaal verhoogd met honderdduizend euro (¬ 100.000,00) en gebracht op zevenhonderdtweeënnegentigduizend euro (¬ 792.000,00) door uitgifte van duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die volledig werden onderschreven door inbreng in natura;

- bij vaststelling door de raad van bestuur de dato 18 december 2014 van inschrijving op de kapitaatverlioging zoals besloten bij de buitengewone algemene vergadering, waarvan akte verleden voor notaris Erik Celis te Antwerpen op 18 november 2014, werd het kapitaal verhoogd met tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) en gebracht op negenhonderdtweeënnegentigduizend euro (¬ 992.000,00) door uitgifte van drieduizend (3.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde die volledig werden onderschreven door inbreng in geld en bij de onderschrijving volledig werden volgestort"

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

afschrift akte

- gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 04.07.2013 13270-0494-021
27/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

qi,,e1171 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11

in

111flu

1 048599um1I

CeiUSSEL

18 MR12033

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.284.033

Benaming

(voluit) : BA BTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel ; Tervurenlaan 412 bus 6 -1150 BRUSSEL

(volledig adres)

onderwerp akte : ontslag en benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzonder algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 21.02.2013:

"Overgaande tot het agenda wordt met eenparigheid van stemmen besloten het ontslag ais bestuurder, ingediend door mevrouw Linda Lauwers, met onmiddellijke ingang te aanvaarden.

Tevens wordt eenparig kwijting verleend aan de uittredende bestuurder voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om in haar plaats te benoemen: de heer VAN WINGHE Philippe, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Rue Saint-Lambert 113, en dit tot de algemene vergadering die zal gehouden worden in juni 2013.

De heer Philippe Van Winghe aanvaardt dit mandaat door ondertekening van onderhavig verslag.Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend."

spri Blue Time,

Gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Patrick Culot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 20.07.2012 12322-0212-019
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 25.07.2011 11321-0167-017
25/05/2011
ÿþ mua 2,0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouder J IJIJIJ hiJ hill 111111111 JIJIJ 11111 11h IJIJ IiJ

aan het " 11078536+

Belgisch Staatsblai

PRUSSEI.

ri 3 MAO 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.284.039

Benaming

(voluit) : BA BTS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 412 bus 6 - 1150 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering die gehouden werd op 4 april 2011:

"Overgaande tot het agenda wordt met eenparigheid van stemmen besloten het mandaat als bestuurder van NV International lnvestment Partners (0441.742.651), vertegenwoordigd door de heer Jean Cauberghs, met onmiddellijke ingang te beëindigen.

Tevens wordt eenparig kwijting verleend aan de uittredende bestuurder voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden."

SPRL BLUE TIME

Gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

de heer Patrick Culot,

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



AUSSEL.

t FEV.~~~~j

Griffie

" I~VA~I@Izsoas~~WIII~

uo~

N

Ondernemingsnr : 0898.284.039

Benaming

(voluit) : BA BTS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jules Génicotlaan 18 bus 1 - 1160 Brussel

Onderwerp akte : Overbrenging maatschappelijke zetel en exploitatiezetel

Uittreksel uit het proces-verbaal van de vergadering van de Raad van Bestuur dd. 07.01.2011:

"De voltallige Raad van Bestuur beslist om de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel, thans gevestigd te 1160 Brussel, Jules Genicotlaan 18 bus 1,-vanaf 14.01.2011 over te brengen naar:

Tervurenlaan 412 bus 6

1150 BRUSSEL"

SPRL BLUE TIME

Gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

de heer Patrick Culot,

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10351-0415-017
19/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dtffliegjungen



11111Mell

Ondernemingsnr : 0898.284.039

Benaming

(voluit) : BA BTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 412 bus 6 -1150 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging raad van bestuur

Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders, die gehouden werd op 02.06.2015, werd het mandaat als bestuurder, uitgeoefend door de heer Philippe Van Winghe, beëindigd.

In zijn plaats werd benoemd:

Mevrouw Ingrid Grigoli, wonende te 2950 Kapellen, Kievitlei 3.

Dit mandaat zal eindigen op de algemene vergadering die in het jaar 2019 zal worden gehouden.

Tijdens een vergadering van de Raad van Bestuur, eveneens gehouden op 2 juni 2015, werd beslist om de NV AA 'BTS' (0475.653.257) met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok - Noordkaai 21 bus 13, aan te duiden als gedelegeerd bestuurder. De heer Kenneth Creyf blijft optreden als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat,

De SPRL Blue Time (0476.928.115), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick Culot, zal haar mandaat als 'gewone' bestuurder verder blijven uitoefenen.

NV AA 'BTS'

Gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger,

de heer Kenneth Creyf

1 n 2815

ter gaffe van de Necieriandstallge

rechtbank vala pfraBrassei ~~us~

rl te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BA BTS

Adresse
TERVURENLAAN 412, BUS 6 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale