BAM BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BAM BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 526.932.209

Publication

30/04/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

9 AVR. 2p13

5nUSSEL

Griffie

1 06 929*

m

bel at Be Sta

u

Ondernemingsnr : Benaming (voluit): BAM Belgium 432 201

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antoon Van Osslaan 1 bus 2

1120 Brussel (Neder-over-Heembeek)

Onderwerp akte :OPRICHTING -- STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN  BENOEMINGEN "

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric de GRAVE, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap, onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, MES & DE GRAVE,';: geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 16 april 2013 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel v66r de vervulling van de formaliteit van registratie, dat:

L De naamloze vennootschap naar Nederlands recht Koninklijke BAM Groep N.V., met zetel te 3981AZ Bunnik' (Nederland), Runnenburg 9, met Nederlands KvK-nummer 30058019; en

2. De naamloze vennootschap Bampart, met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk (Antwerpen), Heistraat 129, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0439.552.431, een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam : BAM Belgium, met statuten opgesteld in de Nederlandse en franse taal (waarvan een uittreksel afzonderlijk wordt neergelegd).

ZETEL. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1120 Brussel (Neder-over-Heembeek), Antoon Van Osslaan 1 bus 2. DOEL. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het ontplooien van alle mogelijke activiteiten van' een holding, zoals onder andere:

het verwerven van deelnemingen, in welke vorm ook, in allerlei bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen en instellingen die industriële, financiële, onroerende, commerciële of burgerlijke activiteiten uitoefenen;

- het beheren en valoriseren van die deelnemingen, onder meer door de stimulering, de planning en de coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen, verenigingen en instellingen waarin zij een deelneming bezit;

- het aankopen, verkopen, overdragen en . omwisselen van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties,'," Staatsfondsen en alle roerende en onroerende rechten;

het uitvoeren van aile roerende, onroerende, financiële of industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen die haar: , ontwikkeling in de hand kunnen werken;

- het toestaan van hypothecaire en andere leningen en/of voorschotten aan vennootschappen en ondernemingen;

- borg staan voor derden, vennootschappen, ondernemingen of particulieren;

- het beheren van alle vennootschappen en ondernemingen, door middel van het uitoefenen van bestuurs-, management- en vereffeningsmandaten;

- het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende ` goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals, zonder dat deze opsomming beperkend is, de huurfinanciering van " onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

_ - het verlenen van alle mogelijke consultancydiensten aan derden zoals, zonder dat deze opsomming beperkend is, ICT-dienstverlening, centrale verzekeringsactiviteiten, makelaarsactiviteiten, HR & payroll-diensten en centrale finance- & treasury-activiteiten.

De vennootschap kan alle studies uitvoeren ten gunste van derden, onder meer doch niet uitsluitend van de vennootschappen, verenigingen en instellingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks een deelneming bezit, haar technische, administratieve en financiële bijstand verlenen, alle leningen, voorschotten en waarborgen verstrekken en alle financiële verrichtingen realiseren. Zij kan ook alle roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, verhuren en te gelde maken.

Zij kan deelnemingen nemen door middel van inbreng in speciën en in natura, fusie, onderschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins, in alle tegenwoordige en toekomstige ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel identiek, analoog of verwant is aan het hare, of dat van aard is de nastreving van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken, in eigen naam of voor rekening van derden, alleen of in associatie met anderen, door alle verrichtingen uit te voeren die dat doel of doel van de vennootschappen, " verenigingen en instellingen waarin zij een deelneming bezit, kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

1

Voorbehouden `" aar` net

Belgisch Staatsblad

mob 11.1

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het ogenblik van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61300,00). Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen, zonder nominale waarde, die elk een/zeshonderd vijftiende ; (1/615) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen werden volledig onderschreven in geld en tegen pari, Het kapitaal werd volledig volgestort,

Bankattest, Het geld bestemd voor de storting van bovenvermeld inbreng in geld voor de oprichting van de vennootschap werd geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de ING bank, waarvan een attest de dato 15 april 2013 aan de notaris werd overhandigd.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERING. De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt jaarlijks gehouden op de Iaatste woensdag van de maand april, om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de eerstvolgende dag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist,

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of faxbericht gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats ten minste vijf volle dagen vóór de algemene vergadering neergelegd worden.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen.

ELEKTRONISCHE DEELNAME. De aandeelhouders, houders van winstbewijzen, obligaties, warrants of certificaten die = met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De raad van bestuur bepaalt de wijze waarop de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op zulke wijze aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd.

Het elektronisch communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De raad van bestuur bepaalt de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Dit artikel geldt niet voor de leden van het bureau van de algemene vergadering, de bestuurders en de commissarissen. BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet, aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens , specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere leden, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De raad van bestuur oefent het toezicht op dit directiecomité uit: De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité.

Wanneer een rechtspersoon tot lid van het directiecomité wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, , zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

' Wanneer een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, dient het lid de raad van bestuur hierover in te lichten, Enkel de raad van bestuur zal bevoegd zijn om deze beslissing of verrichting goed te keuren. De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar : ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

- hetzij door twee bestuurders samen optredend,

- hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee leden van het directiecomité.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden die handelen binnen het kader van hun mandaat. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

WINSTVERDELING. De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-,.bghpuren aan net Belgisch Staatsblad

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de

wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het kapitaal

bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de

voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

VEREFFENING. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

° Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN.

BENOEMINGEN.

a) werden tot bestuurders benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in het ' jaar 20I8:

I) de heer DE VRIES Nicolaas Jan, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 3581 NE Utrecht (Nederland), Wilhelminapark 24;

2) Mevrouw MENSSEN Thessa, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 3062 KK Rotterdam (Nederland), Voorschoterlaan 101; en

3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BUILDWAYS, met maatschappelijke zetel te 2570 Duffel, Naaistraat 41, met als vaste vertegenwoordiger de heer PEETERS Marc William Maria, wonende te 2570 Duffel, Naaktraat 41

b) Werd tot commissaris benoemd: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid PRICEWATERHOUSECOOPERS BEDRIJFSREVISOREN, afgekort PWC

BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te B-1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, met

ondernemingsnummer 0429.501.944, met als vaste vertegenwoordiger de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Peter Van den Eynde, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Gentstraat

65C, met ondememingsnummer 0873,705.229, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer Peter Van den Eynde,

bedrijfsrevisor, wonende te 9I70 Sint-Gillis-Wils (Sint-Pauwels), Gentstraat 65C,

= EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015, overeenkomstig de statuten,

VOLMACHT.

De heer DE COCK Guido Marinus Marcella, wonende te 346I Beklcevoort (Molenbeek-Wersbeek), Driesstraat 31, werd

< aangesteld als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling om de nodige formaliteiten te vervullen voor de

inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank Ondernemingen, bij het ondernemingsloket, bij het

rechtspersonenregister, bij het handelsregister en bij de B.T,W; administratie,

RAAD VAN BESTUUR.

Werd aangesteld :

- tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer DE VRIES Nicolaas, voornoemd; en

- tot gedelegeerd-bestuurder: De voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BUILDWAYS, met als

vaste vertegenwoordiger de heer PEETERS Marc, voornoemd.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte, uittreksel in de franse taal, twee volmachten, drie verklaringen.

Fr.de GRAVE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013
ÿþ(en abrégé):

Forme juridique :société anonyme

Siège :avenue Antoon Van Oss I boîte 2

1120 Bruxelles (Neder-over-Heembeek)

Objet de l'acte : ACTE CONSTITUTIF - STATUTS EN FRANçAIS

Il résulte d'un acte reçu par Maître Frédéric de GRAVE, notaire associé, membre de la société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée "DEPUYT, RAES & de GRAVE, notaires associés", ayant son siège à Molenbeek-Saint-I; Jean, le 16 avril 2013 et déposé au greffe du Tribunal de Commerce de Bruxelles avant l'accomplissement des formalités d'enregistrement que la société anonyme BAM BELGIUM a entre autres adopté des statuts en français dont un extrait suit : « DENOMINATION, La société est constituée sous la forme d'une société anonyme. Elle est dénommée : BAM Belgium. SIEGE SOCIAL. Le siège social est établi à 1120 Bruxelles (Neder-over-Heembeek), avenue Antoon Van Oss 1 boîte 2. OBJET. La société a pour objet, aussi bien en Belgique qu'à l'étranger, le développement de toutes activités possibles dans un holding, telles qu'entre autres :

l'acquisition de participations, de toute forme, dans toutes sociétés existantes ou à constituer, associations et organismes qui', exercent des activités industrielles, financières, immobilières, commerciales ou civiles; la gestion et la valorisation de ces participations, entre autres par la stimulation, le planning et la coordination du': développement des sociétés, associations et organismes dans lesquelles elle possède une participation;

l'achat, la vente, le transfert et la conversion de toutes valeurs mobilières, actions, certificats de gains, obligations, fonds d'Etat '' et tous droits mobiliers et immobiliers;

l'exécution de toutes opérations mobilières, immobilières, financières ou industrielles, commerciales ou civiles qui pourront servir à son développement

consentir des prêts hypothécaires et autres et/ou d'acomptes à des sociétés et entreprises;

se porter caution pour des tiers, sociétés, entreprises ou particuliers;

la gestion de toutes sociétés et entreprises, par voie d'exécution de mandat de d'administration, de management et de',, liquidation;

la constitution, le développement, la gestion d'un patrimoine immobilier et toutes opérations relatives aux biens immobiliers et droits réels immobiliers, tels que, sans que cette énumération soit limitative, le leasing de biens immobiliers, à des tiers, l'achat, la vente, l'échange, la construction, la rénovation, l'entretien, donner ou prendre en location, lotir, la,' prospection et l'exploitation de biens immobiliers ; - le support de tous services de consultance à des tiers, tels que sans que cette énumération soit limitative, services ICT, activités centrales d'assurances, activités de courtier et d'agent, services de HR & payroll et activités centrales en finance& treasury.

La société peut réaliser des études en faveur de tiers, entre autres mais pas exclusivement des sociétés, associations et organismes;, dans lesquelles elle possède directement ou indirectement une participation, donner du support technique, administratif et: financier, consentir tous prêts, acomptes et garanties et réaliser toutes opérations financières. Elle peut également acquérir, gérer,, donner en Iocation et vendre tous meubles mobiliers et immobiliers.

Elle peut prendre des participations par voie d'apport en espèces et en nature, fusion, souscription, participation, intervention financière ou autrement, dans toutes entreprises existantes ou à créer en Belgique et à l'étranger, dont l'objet serait identique, analogue ou connexe au sien, ou de nature à favoriser le développement de son objet social.

La société peut réaliser son objet directement ou indirectement, en nom propre ou pour compte de tiers, seule ou en association avec d'autres, en exerçant toutes opérations qui peuvent favoriser cet objet ou objet des sociétés, associations ou organismes dans lesquelles elle possède une participation.

I)UREE. La société est constituée pour une durée illimitée à partir du jour où elle acquiert la personnalité juridique. CAPITAL SOCIAL. Le capital social est fixé à soixante-et-un mille cinq cents euros (E 61,500,00). II est représenté par six cent quinze (615) actions, sans désignation de valeur nominale, représentant chacune un/six cent quinzième (1/615) du capital.

ADMINISTRATION. La société est administrée par un conseil composé d'un nombre de membres au moins égal au nombre minimum exigé par la loi, personnes physiques ou morales, actionnaires ou non, nommés pour six ans au plus par l'assemblée générale des actionnaires et en tout temps révocables par elle. _ _

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

i

iu[od 11.1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

, "} -

N° d'entreprise : ~ry L ~ 3,g 0 KJ í `[

Dénomination (en entier) : BAM Belgium x,L-~

II

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1

Ils sont rééligibles. _ .....

Lorsqu'une personne morale est nommée administrateur de la société, celle-ci est tenue de désigner parmi ses associés, gérants, administrateurs ou travailleurs, un représentant permanent chargé de l'exécution de cette mission au nom et pour le compte de cette personne morale.

Le conseil d'administration est investi des pouvoirs les plus étendus pour accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet social de la société, à l'exception de ceux que la loi réserve à l'assemblée générale.

Le conseil peut déléguer la gestion journalière de la société, la gestion d'une ou plusieurs affaires de la société ou l'exécution des décisions du conseil à un ou plusieurs administrateurs ou à un ou plusieurs directeurs ou fondés de pouvoirs, actionnaires ou non.

Le conseil ainsi que les délégués à la gestion journalière, dans le cadre de cette gestion, peuvent également conférer des pouvoirs spéciaux à une ou plusieurs personnes de leur choix.

Le conseil d'administration peut déléguer ses pouvoirs de gestion à un comité de direction, composé de plusieurs membres, sans que cette délégation puisse porter sur la politique générale de la société ou sur l'ensemble des activités réservées par la loi au conseil d'administration. Le conseil d'administration surveille le comité de direction. Le conseil d'administration fixe les conditions de désignation des membres, leur révocation, leur rémunération, la durée de leur mission et le mode de fonctionnement du comité de direction.

Lorsqu'une personne morale est désignée comme membre du comité de direction, celle-ci est tenue de désigner parmi ses associés, gérants, administrateurs ou travailleurs, un représentant permanent chargé de l'exécution de cette mission au nom et pour le compte de cette personne morale,

Si un membre du comité de direction a, directement ou indirectement, un intérêt de nature patrimoniale opposé à une décision ou un opération relevant du comité, il est tenu d'en informer le conseil d'administration. Celui-ci approuve seul la décision ou l'opération.

La société est valablement représentée en justice et dans les actes, y compris ceux pour lesquels le concours d'un officier ministériel ou d'un notaire serait requis,

- soit par deux administrateurs agissant conjointement,

- soit par un administrateur-délégué agissant seul,

- soit dans les limites de la gestion journalière, par un délégué à cette gestion.

Dans les limites des pouvoirs du comité de direction, la société est valablement représentée par deux membres du comité de direction agissant conjointement.

Elle est en outre, dans les limites de leur mandat, valablement représentée par des mandataires spéciaux,

A l'étranger, la société peut être représentée par toute personne mandatée spécialement à cet effet par le conseil d'administration.

ASSEMBLEE GENERALE DES ACTIONNAIRES, L'assemblée générale ordinaire des actionnaires se réunit annuellement le dernier mercredi du mois d'avril à 10.00 heures. Si ce jour est un jour férié, l'assemblée générale a lieu le premier jour suivant.

° Les assemblées générales se tiennent au siège social de la société ou en tout autre endroit mentionné dans la convocation ou autrement,

Tout actionnaire peut mandater une autre personne, actionnaire ou non, pour le représenter à l'assemblée générale. Les procurations peuvent être données par écrit, par télégramme, télex ou télécopie et sont déposées sur le bureau de l'assemblée.

Le conseil d'administration peut toutefois déterminer la forme des procurations et exiger que celles-ci soient déposées au moins cinq jours pleins avant l'assemblée à l'endroit indiqué par lui.

Avant de prendre part à l'assemblée, les actionnaires ou leurs mandataires sont tenus de signer la liste de présence. Les actionnaires, tenants de certificats de gains, obligations, warrants ou certificats qui sont émis en collaboration avec la société, peuvent participer à l'assemblée générale par voie d'un moyen de communication électronique mis à disposition par la société. Les actionnaires qui participent ainsi à l'assemblée générale, sont présumés être présents au lieu où l'assemblée générale est tenue, en ce qui concerne le respect des conditions concernant le quorum de présence et de majorité,

Le conseil d'administration détermine la façon de,laquelle la qualité d'actionnaires et l'identité de la personne qui souhaite participer d'une telle manière à l'assemblée, soient contrôlée.

Le moyen de communication électronique devra permettre à l'actionnaire de pouvoir participer aux délibérations et d'exercer le droit de poser des questions,

Le conseil d'administration détermine la façon de laquelle est constatée qu'un actionnaire participe par voie du moyen de communication électronique et peut ainsi être considéré comme présent.

Cet article ne vaut pas pour les membres du bureau de l'assemblée générale, les administrateurs et les commissaires. EXERCICE SOCIAL. L'exercice social commence le 1" janvier pour se terminer le 31 décembre de chaque année. REPARTITION. Le bénéfice net de l'exercice est déterminé conformément aux dispositions légales.

Sur le bénéfice net de la société, il est effectué annuellement un prélèvement de cinq pour cent au moins qui est affecté à la constitution de la réserve légale. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque ce fonds de réserve atteint le dixième du capital social.

Sur proposition du conseil d'administration, l'assemblée générale décide de l'affectation à donner au solde du bénéfice net.

° Le conseil d'administration est autorisé à distribuer un acompte à imputer sur le dividende qui sera distribué sur les résultats de l'exercice, conformément aux dispositions du Code des sociétés.

DISSOLUTION ET LIQUIDATION. Tous les actifs de la société seront réalisés sauf si l'assemblée générale en décide . autrement.

Si les actions ne sont pas toutes libérées dans une égale proportion, le(s) liquidateur(s) rétabli(ssen)t l'équilibre soit par des appels de fonds complémentaires, soit par des remboursements préalables.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

Dépôt simultané : expédition, extrait en néerlandais, deux procurations, trois déclarations.

F.de GRAVE, notaire associé.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

r kpservé

-3i rc,

Mor, peur

belge

"

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

06/02/2015
ÿþsigt atee Mod Wart! 11,1

ln de bijlagen bij het na neerlegging eggingter griffie van de re elegeOntvisch liesbiqd bekend c kopiee maken

neren op

2 7 1sI, éC::i

ter crº%nO~~i~ ~

~

, ,

recrt~~o :~i;: van ;s,~t..~~i~,i

i^~;;~ j ~"~

Griffie

Ondernerningsrtr : 0526.932.209

Benaming

(voluit) : BAM BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Antoon van Osslaan 1 bus 2 -1120 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMING

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac illien10111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 18 november 2014

De heer N. de Vries en Mevrouw T. Menssen hebben per brief van 29 september 2014 gemeld per 30 september eerstkomend een einde te willen stellen aan hun mandaat van bestuurder van de vennootschap.

De vergadering neemt akte van voornoemde ontslagen en dankt alle bestuurders voor hun inzet gedurende de voorbije jaren,

Bij algemeenheid van stemmen wordt Buildways bvba, met maatschappelijke zetel te 2570 Duffel, Naalstraat 41 met ondernemingsnummer 0837 864 818, en vertegenwoordigd door de heer Marc Peeters benoemd tot Voorzitter van de Raad van Bestuur van de vennootschap.

Bij algemeenheid van stemmen wordt DE-COnsult bvba, met maatschappelijke zetel te 3461 Molenbeek-Wersbeek , Driesstraat 31 met ondememingsnummer 0839 123 640, en vertegenwoordigd door de Heer Guido De Cock , benoemd tot bestuurder van de vennootschap en dit per 1 oktober 2014 en dit tot aan de Algemene Vergadering die zal gehouden worden in het jaar 2018.

Buildways bvba

Voorzitter van de raad van Bestuur met vaste vertegenwoordiger Marc Peeters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAM BELGIUM

Adresse
ANTOON VAN OSSLAAN 1, BUS 2 1120 NEDER-OVER-HEEMBEEK

Code postal : 1120
Localité : Neder-Over-Heembeek
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale