BARRINGTON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARRINGTON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.765.272

Publication

28/06/2011
ÿþ/22\e Mod 7.1

f MA

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- IIN 1111111On 111111 VI

behouden *11095749*

aan het

Belgisch _ Staatsblad





BRUSSM,

1 6 JUIN 201Griffie

Ondernemingsnr : 0877.765.272

Benaming

(voluit) : Barrington

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningsstraat 97, 4e verdieping, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Afsluiting van de vereffening

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige vennoot handelend in plaats van de algemene vergadering van 8 juni 2011:

De enige vennoot van de Vennootschap stelt vast dat de, in het voorstel tot verdeling van de activa, onder de schuldeisers weergegeven openstaande zaken werden afgehandeld (behoudens de inning van de Schuldvordering die slechts in de verdere loop van 2011 en 2012 zal kunnen plaatsvinden) alsook dat enige andere schulden ontstaan na 31 augustus 2010 werden aangezuiverd. Daarom besluit de enige vennoot de vereffening van de Vennootschap te sluiten. De Schuldvordering, en enige andere activa die nog aan de Vennootschap zouden toekomen, worden toebedeeld aan de enige vennoot. Bijgevolg heeft de Vennootschap definitief opgehouden te bestaan, zelfs voor vereffeningsdoeleinden.

De enige vennoot van de Vennootschap verleent uitdrukkelijk machtiging aan de voormalige vereffenaar, de heer François Vermer, wonende te Hougoumontfaan 27, 1180 Brussel, met rijksregistemummer 46.06.30011.97, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om al het nodige en nuttige te doen dat verband houdt met de sluiting van de vereffening van de Vennootschap, zoals onder andere, zonder daartoe beperkt te zijn, de uitbetaling van het vereffeningsaldo aan de enige vennoot, de uitbetaling aan de enige vennoot van enige activa die nog aan de Vennootschap zouden toekomen, de kennisgeving aan de fiscus van de overdracht van de Schuldvordering aan Lincolnwood S.à.r.l., het indienen van de fiscale aangifte van de Vennootschap voor de periode tot op het afsluiten van de vereffening (i.e. 1 januari 2010 tot en met vandaag) en het verder afhandelen daarvan en enige andere aangiftes en formaliteiten uit te voeren alsook de betrokken instanties op de hoogte te brengen van de afsluiting van de vereffening. In het algemeen mag de lasthebber alle verklaringen afleggen, alle handelingen stellen, alle documenten opmaken en ondertekenen die nodig of nuttig zijn voor de uitvoering van de voormelde beslissingen.

De algemene vergadering der vennoten beslist dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende tenminste 5 jaar, te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, te Intertrust Belgium NV, met zetel te Koningsstraat 97, 4e verdieping, 1000 Brussel.

Alle gelden en waarden konden aan de schuldeisers en de vennoot worden afgegeven zodat er geen noodzaak is tot consignatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De enige vennoot verleent bijzondere volmacht aan Mr. Charlotte Tomme, Mr. Virginie Ciers of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh BVBA, met kantoor gevestigd te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk met de bevoegdheid afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, evenals aan de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid VZW, met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 500, vertegenwoordigd door mevrouw Jocelyne Hincq, met macht van indeplaatsstelling, alsook aan de ondernemingsloketten, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de voormelde beslissingen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging en beëindiging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het opmaken, ondertekenen en neerleggen van uittreksels van de onderhavige notulen, het ondertekenen en neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, het stellen van alle handelingen en vervullen van aile formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2011
ÿþOndernemingsnr : 0877.765.272

Benaming

(voluit) : BARRINGTON

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Koningsstraat 97, 4e verdieping te 1000 Brussel

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE DATUM VAN AFSLUITING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering samengesteld uit de enige vennoot, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARRINGTON", in vereffening, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Koningsstraat 97, 4e verdieping, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnummer 0877.765.272, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op éénendertig december tweeduizend en tien, neergelegd vóór registratie van de akte op het bevoegde Registratiekantoor, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING: WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE

VERGADERING

De vergadering beslist, na beraadslaging, tot volgende wijzigingen:

1) De algemene vergadering besluit om het boekjaar van de vennootschap dat op heden loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar te wijzigen naar één juli van ieder jaar tot dertig juni van het jaar daarop volgend. De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing het boekjaar begonnen op een januari tweeduizend en tien zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf, en bijgevolg een totale duur zal hebben van achttien maanden. Het boekjaar wordt aldus eenmalig verlengd.

2) De algemene vergadering besluit om de datum van de gewone algemene vergadering te brengen op de derde maandag van september van ieder jaar om veertien uur dertig minuten,

De vergadering besluit om de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, en aldus:

- artikel 16 eerste zin te vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het jaar daarop volgend."

- artikel 12, eerste zin te vervangen door de volgende tekst:

"Ieder jaar zal een algemene vergadering worden gehouden op de derde maandag van september om

veertien uur dertig minuten."

TWEEDE BESLISSING: VOLMACHT

De algemene vergadering beslist om volmacht te geven aan de notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist om volmacht te geven aan de vereffenaar om alle nodige en nuttige handelingen te stellen evenals alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen met het oog op de uitvoering van de bovenstaande beslissingen.

De algemene vergadering beslist om volmacht te geven aan Meester Virginie Ciers en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met kantoren te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke administratieve formaliteiten met betrekking tot de bovenstaande beslissingen uit te voeren, waaronder maar daartoe niet gelimiteerd, de beslissingen laten publiceren in het Belgisch Staatsblad, neerleggen ter griffie en wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, .bij de BTW-administratie, bij de RSZ alsook bij enige andere administratie, alsook de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar aan te vragen bij de bevoegde rechtbank van koophandel. De lasthebber kan daartoe, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen ter uitvoering van dit mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Maa 2.0

Lda

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11010579*

u[ Vel

aff% JAN. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

behoûden aan.het Belgisch Staatsblad



De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.



Voor eensluidend analytisch uittreksel



Gérard INDEKEU,

Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, tekst van de gecoördineerde

statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.02.2010, NGL 16.02.2010 10047-0394-033
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.11.2009, NGL 16.11.2009 09853-0364-032
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 08.07.2008 08384-0141-031
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.08.2007, NGL 31.08.2007 07705-0356-021

Coordonnées
BARRINGTON

Adresse
KONINGSSTRAAT 97 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale