BCA AUTOVEILING - ENCHERES AUTOS

Société anonyme


Dénomination : BCA AUTOVEILING - ENCHERES AUTOS
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 451.756.120

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.06.2014 14239-0487-034
03/10/2014
ÿþ Motl Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111

*14180446*

Vc hein

aar

Bell Staa"

ftiE LE- GO

ei

Griffie Rechtbank van (;ryunhGndel t? ! ,^, r,+- eriffi~-

Ondernemingsnr " 0451756120

Benaming

(voluit) : BCA AUTOVEILING - ENCHERES AUTOS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrieweg 16 - 3190 Boortmeerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel van het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden te Boortmeerbeek op 27 juni 2014.

Resolutie 6: Ontslag en benoeming van bestuurders

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag van De Heer Paul BRADBURY met ingang van 31 december 2013 en beslist op voorstel van de Raad van Bestuur om volgende nieuwe bestuurder te benoemen vaar een periode van zes jaar eindigend na afloop van de Algemene Vergadering bijeengeroepen ten einde uitspraak te doen over de jaarrekeningen afgesloten per 31 december 2019:

- De Heer Olivier FERNANDES

Geboren op 17 februari 1975 te Villecresnes (94),

Wonende 51 bis rue de Cernay, 91800 Brunoy, Frankrijk

De Heer Olivier FERNANDES heeft vooraf laten weten dat hij het hem toegekend mandaat aanvaardt ent dat hij voldoet aan alle wettelijke eisen ter uitvoering ervan.

S. Hosking

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lurk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

07/11/2013
ÿþar mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeergVeg',:f ,ar griffie de,

Ri3chrper, Koophan

?Ll+:c:11, rie OKT 201.7 Griffie

Ondernemingsnr : 0451.756.120

Benaming (voluit) : BCA AUTOVEILING - ENCHERES AUTOS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 1611

3190 BOORTMEERBEEK

Onderwerp akte :AANNEMING NIEUWE TEKST VAN STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig september tweeduizend dertien, door Meester Tim;; CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap « BCA'' AUTOVEILING  ENCHERES AUTOS », waarvan de zetel gevestigd is 3190 Boortmeerbeek, Industrieweg;' 16/1,

onder andere volgende beslissing genomen heeft:

Ingevolge de zetelverplaatsing naar huidig adres, aanneming van een nieuwe tekst van statuten in het nederlans ter vervanging van de franse tekst en waarvan hierna een uittreksel volgt:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, Zij draagt de benaming "BCA AUTOVEILING - ENCHERES AUTOS".

ZETEL,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3190 Boortmeerbeek, Industrieweg 16/1.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel : de aankoop, verkoop uit de hand of onder vorm van veiling, groot- en;: detailhandel van autovoertuigen, motorvoertuigen van alle aard, van materieel voor burgerlijke bouwkunde, landbouwdoeleinden en alle andere voorwerpen ; financieringen, leningen, verzekering, leasing ; handelingen;': als makelaar of agent of adviseur voor alle soorten handel en nijverheid ; het uitbaten in de uitbatingszetels, agenturen, verkoopskantoren, cafetaria, snackbars, carwash ; het beheren van haar onroerend patrimonium in'' de meest uitgebreide zin genomen zoals daden van beheer en beschikking met name aankoop, verkoop, verhuring, leasing, ruiling, het uitvoeren van werken.

Het beheer van beurswaarden, terzake kopen en verkopen, doch alleen in het kader van een goed huisvader.

De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, voor exploitatie of als materieel, aankopen, verhuren of huren, oprichten, ruilen of vervreemden, en op algemene wijze, alle commerciële, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met met het doel van de vennootschap verband houden, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen en de exploitatie van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendom die daarmee verband houdt.

Zij kan als investering alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs al zijn deze niet direct of indirect verbonden met het maatschappelijk doel,

Onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in aile bestaande en/of;' nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

.De vennootschap kan deelnemen in het bestuur en als vereffenaar in alle verbonden ondernemingen of met; de welke een deelnemingsverhouding bestaat, leningen toestaan aan deze vennootschappen, onder gelijk welke vomi en voor gelijk welke duur, of zich borg stellen voor deze vennootschappen. Zij kan een zekerheid nemen in de vorm van speciën of in natura, door fusie, onderschrijving, participatie, financiële interventie of andere, in elke vennootschap of ondernemingen, bestaand of op te richten, in België of in het buitenland, en', waarvan het doel identiek, geljkaardig of verbonden is met het hare, of die de ontwikkeling van haar'. maatschappelijk doel bevordert.

Dit doel kan worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten onder de, voorwaarden zoals gesteld door artikel 559 Wetboek van vennootschappen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijf miljoen tweehonderd vijftig euro (EUR 5.250.000), vertegenwoordigd door vierhonderd zestienduizend en zestien (416.016) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/vierhond zestienduizend en zestiende (1/416.016de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. ,

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUIT-VORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, ten minste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, luchtpost, telegram, telex of telefax. Elke oproeping per telefoon is eveneens geldig.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening waarvan kennis is gegeven per brief, telegram, telex of telefax, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

ln uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechfeljk aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurder voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dal verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoorze zijn gegeven. '

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten warden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

§1. Algemeen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voors behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§2. Adviserende comités.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dacielliks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar' activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het ' dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door hetzij twee bestuurders gezamenlijk handelend, hefzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door een gedelegeerde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij dragen de titel commissaris. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om 10 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerst volgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld. VERTEGENWOORDIGING.

ledere aandeelhouders mag, schriftelijk, per telegram, telex of telefax, volmacht verfenen aan een andere persoon, aandeelhouder of niet, met het oog op zijn vertegenwoordiging op een algemene vergadering. Deze ' volmachten worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidsl jst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. Een onthouding wordt beschouwd als een neen.

BOEKJAAR.

Het boekjaar beging op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar,

WINSTVERDELING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f&

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" .VooR-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vomting van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

0e raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. ONTBINDING-VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

0e benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter' bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

xfj beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

pit uittreksel werd afgeleverd vdór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Çim CARNEWAL Geassocieerd Notaris

mod 11.1

"

Op de laatste blz. van Lnik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2013 : NI078625
26/08/2013 : NI078625
30/07/2013 : NI078625
10/07/2013 : NI078625
16/08/2012 : NI078625
10/07/2012 : NI078625
27/06/2012 : NI078625
30/05/2011 : NI078625
05/05/2011 : NI078625
17/03/2015
ÿþOndernemingsnr : 0451.756.120

Benaming

(voluit) : BCA Autoveiling - Enchères Auto

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 16/1 - 3190 Boortmeerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig art. 556 W. Venn.

Neerlegging van de schriftelijke aandeelhoudersbesluiten d.d. 23 februari 2015 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluiten van aandeelhouders van 23 februari 2015 :

Rekening houdend met het voorgaande, besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid op onherroepelijke wijze aan te stellen en stellen de Aandeelhouders hierbij op onherroepelijke wijze aan, Thibaut Willems, Frédéric Heremans, Nathalie Van Landuyt of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, als bijzonder gevolmachtigde(n) om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap teneinde alle formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 556 W. Venn. (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de Vennootschap), en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en in het algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht; elk met het recht om afzonderlijk te handelen en om één of meerdere personen aan te stellen als ondergevolmachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen. De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om eender welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden. Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht.

Nathalie Van Landuyt

Lasthebber

Moi Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van-de-akte

REC' r.l"D ti

`" I~_-~i'~tt.~;~~} r

lIIIlUI VV II IIYIIII~IIVII~VV

*15040214*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2010 : NI078625
11/05/2010 : NI078625
07/05/2010 : NI078625
09/07/2009 : NI078625
29/06/2009 : NI078625
06/05/2009 : NI078625
06/05/2009 : NI078625
01/07/2008 : NI078625
27/06/2008 : NI078625
05/07/2007 : NI078625
03/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1IU Ill1,1111111.1,1.1111111111

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 2 2 MEI 2015

DE GRIFFIER,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0451.766.120

Benaming

(voluit) : BCA AUTOVEILING - ENCHERES AUTOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 16/1, 3190 Boortmeerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders en hernieuwing van een bestuurdersmandaat

Uittreksels van de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering van 8 mei 2015

De Aandeelhouders nemen akte van het ontslag van de heer Simon Hosking in de hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap, tot welke functie hij werd benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders van 19 mei 2009 en waarvan publicatie geschiedde in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 juli 2009, onder nummer 09096413, en dit met ingang vanaf 2 April 2015.

De Aandeelhouders nemen akte van het ontslag van de heer Jonathan Olsen in de hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap, tot welke functie hij werd benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders van 19 mei 2009 en waarvan publicatie geschiedde in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 juli 2009, onder nummer 09096413, en dit met ingang vanaf 2 April 2015.

De Aandeelhouders beslissen om volgende personen te benoemen in hoedanigheid van bestuurder voor, een periode van zes jaar en dit met ingang vanaf 2 april 2015. De mandaten zullen onmiddellijk eindigen na de;' jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2020:

- de heer Timothy Giles Lampert, wonende te Longastre, Martin, Fordingbridge, Hampshire, SP6 3LD, Verenigde Koninkrijk; en

- de heer Richard David Boult, wonende te 22 Geneva Road, Kingston, Surrey, KT1 2TW, Verenigde Koninkrijk.

Hun mandaat wordt niet vergoed.

Alle handelingen gesteld door deze personen als bestuurders sinds 2 april 2015 worden bekrachtigd door de Aandeelhouders.

De Aandeelhouders beslissen om het bestuurdersmandaat van de volgende persoon te hernieuwen voor een periode van zes jaar en dit met ingang vanaf 26 maart 2015. Het mandaat zal onmiddellijk eindigen na dd jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2020:

de heer Jean-Roch Piet wonende te Le Bois Dormant, Lieu-dit Ponas, 38090 Bonnefamille, Frankrijk Zijn mandaat wordt niet vergoed.

Alle handeling gesteld door die persoon als bestuurder sinds 26 maart 2015 worden bekrachtigd door de Aandeelhouders.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt de Vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een, notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door hetzij twee bestuurders gezamenlijk handelend, hetzij, binnen' de grenzen van het dagelijks bestuur, door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Aandeelhouders stellen het aantal bestuurders vast op vier, zijnde Olivier Fernandes, Timothy Giles Lampert, Richard David Boult en Jean-Roch Plat.

De Aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Mr. Anne Tilleux en Mr. Julie Salteur van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor i Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afileggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Julie Salteur Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2007 : NI078625
22/02/2007 : NI078625
22/02/2007 : NI078625
04/05/2006 : NI078625
14/04/2006 : NI078625
30/09/2005 : NI078625
30/09/2005 : NI078625
14/09/2004 : NI078625
02/09/2004 : NI078625
16/07/2004 : NI078625
12/05/2004 : NI078625
28/04/2004 : NI078625
18/09/2003 : NI078625
18/09/2003 : NI078625
21/08/2015
ÿþMod woed 51,1

) 1, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~I







ECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 2 -08_ 2015

LEI.iere

, e :

Ondernemingsnr : 0451.756.120

Benaming

(voluit) : BCA AUTOVEILING - ENCHERES AUTOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 1611, 3190 BoortmeerbeeK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing van het mandaat van commissaris

Uittreksels van de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders bijzondere algemene vergadering van 31 juli 2015

ter vervanging van de:

De Aandeelhouders beslissen het mandaat van PwC Réviseurs d'Entreprises SC SCRL, niet: maatschappleilke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Sascha Van Dyck bedrijfsrevisor, in de hoedanigheid van commissaris te hernieuwen. De benoeming is voor drie jaar en zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2018 die zal samengeroepen worden om uitspraak te doen over de rekeningen van het boekjaar 2017.

De Aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Mr, Anne Tilleux en Mr. Julie Salteur van het, advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met, betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor, Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige', formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch' Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Julie Salteur

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

12/06/2003 : NI078625
19/02/2003 : NI078625
29/11/2002 : NI078625
15/10/2002 : NI078625
16/09/2002 : NI078625
15/08/2001 : NI078625
26/08/2000 : NI078625
26/08/1998 : NI78625
28/05/1998 : NI78625
09/12/1997 : NI78625
10/09/1997 : NI78625
25/01/1997 : NI78625
25/01/1997 : NI78625
01/01/1997 : NI78625
16/12/1995 : LE88363
16/03/1995 : LE88363
16/03/1995 : LE88363
14/01/1994 : LE88363
03/11/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2016, APP 30.09.2016, DPT 26.10.2016 16664-0007-033

Coordonnées
BCA AUTOVEILING - ENCHERES AUTOS

Adresse
RUE GACHARD 88, BUS 14 1050 BRUXELLES

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale