BDO DFSA CONSEILS FISCAUX - BDO DFSA BELASTINGCONSULENTEN

BV CVBA


Dénomination : BDO DFSA CONSEILS FISCAUX - BDO DFSA BELASTINGCONSULENTEN
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 892.097.518

Publication

24/05/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111189111!11

bel ai Be Sta

1 VI IM 2012.

ussa

Griffie

r~ M1 s

nnexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING - (door "BDO Belastingconsulenten -- BDO Conseils Fiscaux") - Vergadering van de overgenomen vennootschap

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 27 april 2012, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIDO DFSA Conseils Fiscaux  BDO DFSA Belastingconsulenten" heeft besloten :

FUSIE DOOR OVERNEMING

De Voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

De vergadering keurt het haar voorgelegde fusievoorstel goed.

Zij besluit aldus tot de fusie door overneming door de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIDO Belastingconsulenten BDO Conseils Fiscaux", ovememende vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9  Box E6, Elsinore Building  Corporate Village, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, met ondernemingsnummer 0438.475.137, van het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO DFSA Conseils Fiscaux  BDO DFSA Belastingconsulenten", overgenomen vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is le 1040 Brussel (Etterbeek), Louis Schmidtlaan 57 bus 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, met ondernemingsnummer 0892.097.518, door de overgang - onder algemene titel - van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap naar de ovememende vennootschap overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel,

Ingevolge de fusie wordt het variabel gedeelte van het kapitaal van de ovememende vennootschap verhoogd met twintig euro (¬ 20,00) .

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap in het kader van de fusie en de

C1D kapitaalverhoging die eruit voortvloeit, wordt vergoed door de uitreiking aan volgende vennoot van de

overgenomen vennootschap, te weten de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Experts-Comptables  BDO Accountants", met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9  Box E6, Elsinore Building  Corporate Village, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, met ondernemingsnummer 0448.895.115, van twee nieuwe volgestorte aandelen van categorie B van de ovememende vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zullen delen in de winst van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2011 om 00.00 uur.

De andere vennoot van de overgenomen vennootschap "BDO DFSA Conseils Fiscaux -- BDO DFSA Belastingconsulenten", is de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Belastingconsulenten -- BDO Conseils Fiscaux", tevens ovememende vennootschap.

De vergadering aanvaardt de voorgestelde ruilverhouding. Voor de berekening van de ruilverhouding sluit de , vergadering zich aan bij het fusievoorstel en de verslagen waarvan sprake hierboven.

Er zal geen opleg in geld worden` betaald.

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen aan "BDO Experts-Comptables  BDO Accountants", voornoemd, zal geschieden door de inschrijving onder haar naam van het aantal haar toekomende aandelen en de datum van het fusiebesluit in het register van aandelen op naam van de ovememende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernerningsnr : 0892.097.518

Benaming (voluit) : BDO DFSA Conseils Fiscaux BDO DFSA Belastingconsulenten

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Schmidtlan, 57, bus 6

1040 Etterbeek

(verkort) :

mod 11.1

Voor-lehóuden aan het Belgisch Staatsblad

BIJZONDERE BEPALINGEN

overeenkomstig het fusievoorstel dat:

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO DFSA Conseils Fiscaux  BDO DFSA Belastingconsulenten", boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Belastingconsulenten  BDO Conseils Fiscaux" vastgesteld is op 1 oktober 2011 om 00.00 uur.

" De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Belastingconsulenten  BDO Conseils Fiscaux" geen bijzondere rechten toekent aan de vennoten van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO DFSA Conseils Fiscaux BDO DFSA Belastingconsulenten".

" Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO DFSA Conseils Fiscaux -- BDO DFSA Belastingconsulenten" en van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Belastingconsulenten  BOO Conseils Fiscaux".

OVERGANG VAN HET VERMOGEN

de ondergetekende Notaris te verzoeken te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap.

De vergadering verklaart dat de Vennootschap neen titularis is van onroerende zakelijke rechten.

Het register van aandelen van de overgenomen vennootschap wordt vernietigd door de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap.

ONTSLAG  KWIJTING

kennis te nemen van het ontslag van de Bestuurders en de Commissaris naar aanleiding van de fusie. Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal worden beslist over de kwijting voor de Bestuurders en de Commissaris van de overgenomen vennootschap. OPSCHORTENDE VOORWAARDE

de besluiten te nemen over de onderwerpen op de agenda genomen worden onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het voorstel tot fusie door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Belastingconsulenten  BDO Conseils Fiscaux". MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR VANDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP elke machtiging te verlenen aan de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT ADMINISTRATIES

Een volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs  BDO Conseillers Juridiques" , met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 -- Box E6, Elsinore Building  Corporate Village, met de bevoegdheid afzonderlijk op te treden en in de plaats te stellen, om de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten en om de BTW formaliteiten uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2011, APP 26.03.2012, DPT 05.04.2012 12081-0570-027
13/03/2012
ÿþ Lie I Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

1 " iaos4a3z

A.

SizititSEZ

Griffie

Ondernemingsnr : 0892097518

Benaming

(voluit) : BDO DFSA Conseils Fiscaux - BDO DFSA

Belastingconsulenten

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Schmidtlaan 57 bus 6 - 1040 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel voorstel fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, BDO Belastingconsulenten - BDO Conseils Fiscaux, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, "BDO DESA Conseils Fiscaux - BDO DFSA Belastingconsulenten".

[Uüfreksel fusievoorstel dd. 27.02.2012]

A Identificatie van de te fuseren vennootschappen

Oe aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

9 BDO BELASTINGCONSULENTEN  BDO CONSEILS FISCAUX, met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9  Box E6, Elsinore Building -- Corporate Village.

Oe vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0438.475.137,

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

<c De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland :

1. het uitvoeren van consultancy-opdrachten in de meest uitgebreide zin van het woord;

2. het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen;

3. het verstrekken van advies en opleiding inzake de administratieve organisatie van ondernemingen, instellingen en verenigingen zowel privé als openbaar;

4. het verlenen van administratieve begeleiding aan ondernemingen, instellingen en verenigingen.

Oe vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn door de wet en voor zover zij niet onverenigbaar zijn met de plichtenleer die geldt voor haar vennoten.

Zij kan daartoe overgaan tot de verwerving van participaties in andere professionele vennootschappen en/of (inter)professionele middelenvennootschappen en onroerende goederen, dit alles hetzij ter bevordering van haar doel, hetzij als voorlopige belegging van haar middelen;

Zij kan alle voorzieningen treffen voor haarzelf, haar vennoten of haar bestuurders.»

Zij wordt hierna 'BDO Belastingconsulenten  BDO Conseils Fiscaux', of `de Overnemende Vennootschap' genoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

{C, 2 BDO DFSA CONSEILS FISCAUX - BDO DFSA BELASTINGCONSULENTEN, met maatschappelijke zetel te 1040 Brussel, Louis Schmidtiaan 57 bus 6.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Brussel onder het nummer 0892.097.518.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving: Vrije vertaling In het Nederlands

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en belastingconsulent zoals ze respectievelijk gedefinieerd worden in artikelen 34 en 38 van de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, alsook de uitoefening van alle werkzaamheden compatibel met deze en meer bepaald:

1.Nazicht en verbetering van alle boekhoudkundige documenten;

2.Deskundig onderzoek, zowel privé als gerechtelijk, op het gebied van boekhoudkundige organisatie van ondernemingen, alsook de analyse door de methoden van de boekhoudkundige techniek van de situatie en de werking van ondernemingen op het gebied van hun kredietwaardigheid, hun rendement en hun risico's;

3.Organisatie van de boekhoudkundige en administratieve diensten van ondernemingen en werkzaamheden van raadgever op het gebied van boekhoudkundige en administratieve organisatie van ondernemingen;

4.Werkzaamheden van organisatie en boekhouden voor derden;

5.Raadgeving in verband met alle fiscale zaken, assistentie aan belastingplichtigen in het vervullen van hun fiscale verplichtingen, de vertegenwoordiging van belastingplichtigen, met uitzondering van de vertegenwoordiging van ondernemingen waarbij hij opdrachten vervult zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek Vennootschappen;

6.Andere opdrachten dan degene bedoeld in punten 1 tot 5 en waarvan de uitvoering hem door de wet of krachtens de wet voorbehouden wordt.

Horen onder andere bij de functie van belastingconsulent:

1.Adviserifg in verband met alle fiscale zaken;

2.Assistentie van belastingplichtigen in het vervullen van hun fiscale verplichtingen;

3.Vertegenwoordiging van belastingplichtigen.

De vennootschap mag aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek Vennootschappen toevertrouwd mogen worden aan de accountant ingeschreven op de sublijst van externe accountants,

Zij mag alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, in de mate deze niet verboden worden door de wet van 22 april 1999 en diens uitvoeringsbesluiten, en in de mate deze verenigbaar zijn met de beroepsethiek waaraan het beroep van accountant of van belastingconsulent is onderworpen.

Zij zal haar doel zowel in België als in het buitenland mogen verwezenlijken mits het naleven van de internationale bepalingen daaromtrent.

Zij zal alle werkzaamheden mogen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, zolang deze verenigbaar zijn met de hoedanigheid van accountant.

Zij zal rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen door inbreng, fusie, intekening of welke andere manier dan ook in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een uitsluitend beroepskarakter en die ressorteren onder de tucht van het Instituut voor Accountants en Belastingsconsulenten en deze hoedanigheden zullen haar door het Instituut toegekend worden.

De beroepswerkzaamheden worden uitgeoefend onder de beroepsaansprakelijkheid eigen aan de accountant en/of de belastingconsulent en dit, elk in hun respectieve materie."

Zij wordt hierna `BDO DFSA Conseils Fiscaux  BDO DFSA Belastingconsulenten', of `de Overgenomen Vennootschap' genoemd,

B Waardering en ruilverhouding

1 Kapitaal

(1) Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van BDO BELASTINGCONSULENTEN - BDO CONSEILS FISCAUX bedraagt op heden EUR 25.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 10 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

(ii) Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van BDO DFSA CONSEILS FISCAUX - BDO DFSA BELASTINGCONSULENTEN bedraagt op heden EUR 20.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 2.000" aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

2 Waardering

4. s Na andere gebruikelijke waarderingsmethoden te hebben overwogen opteren de bestuursorganen van de

betrokken vennootschappen om de ruilverhouding te berekenen op basis van de boekwaarde.

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap op basis van de boekwaarde van deze vennootschappen per 30 september 2011 in casu, rekeninghoudende met hetgeen hierna gemeld inzake de ruilverhouding, als de meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

3 Ruilverhouding

Het aantal uit te reiken aandelen zal voor 1 aandeel BDO DFSA Conseils Fiscaux  BDO DFSA Belastingconsulenten, 1 aandeel Categorie B BDO Belastingsconsulenten  BDO Conseils Fiscaux bedragen.

Op basis van de statuten en het reglement van inwendige orde van BDO Belastingconsulenten  BDO Conseils Fiscaux heeft een aandeel categorie B bij de bepaling van het scheidingsaandeel slechts recht op zijn pro rata aandeel in het kapitaal en de reserves in overeenstemming met zijn historische inbreng naar aanleiding van bovenvermelde verrichting, gebeurlijk te verhogen met zijn proportioneel aandeel in de toekomstige gereserveerde resultaten van de vennootschap aangelegd vanaf het boekjaar na zijn uitgifte.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge C Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap warden uitgereikt

De aandelen die door de Overnemende Vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap.

De aandelen worden als volgt toegekend pro rata het aandeelhouderschap in de Over te Nemen Vennootschap:

BDO Accountants 2 aandelen Categorie B

D Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 oktober 2011.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen,

Met betrekking tot het scheidingsaandeel toekomend aan een aandeel Categorie B bij uittreding of uitsluiting wordt verwezen naar afdeling B hiervoor.

E Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 oktober 2011 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

F Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

4., a

.

ª% G De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

Aangezien er geen controleverslag wordt opgesteld overeenkomstig artikel 695 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt Blaton Bruno Bedrijfsrevisor Burg. BVBA kantoorhoudend te 2600 Antwerpen- Berchem, Floralienlaan 26 in navolging van artikel 695 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen evenwel belast om verslag uit te brengen zoals bedoeld in artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen en dit inzake de voorgenomen inbreng in natura bij de Overnemende Vennootschap.

De bezoldiging toegekend aan de commissaris voor het opstellen van het in artikel 423 W.Venn. bedoelde verslag bedraagt EUR 3.000 (exclusief BTW).

H leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

I Statutenwijzigingen

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om het doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, teneinde die activiteiten van de Over Te Nemen Vennootschap, dewelke zij op heden nog effectief uitoefent en tot op datum van de fusie nog zal uitoefenen, en die niet voorzien zijn in het huidige maatschappelijk doe! van de Overnemende vennootschap, te omvatten. Evenwel zal de Overnemende vennootschap naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering die de fusie zal goedkeuren, zo nodig overgaan tot een actualisering van de formulering van haar maatschappelijk doel om dit in overeenstemming te brengen met actuele wetgeving en deontologische voorschriften.

Artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap zef worden aangepast teneinde de kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen ingevolge deze fusie, op te nemen

Artikel 8 van de statuten van de Overnemende Vennootschap zal worden aangepast teneinde uitgifte van aandelen Categorie B ingevolgde deze fusie, op te nemen.

J Overdracht onroerend goed

De Over te Nemen Vennootschap is geen eigenares van onroerende goederen en heeft evenmin enige zakelijke of persoonlijke rechten in onroerende goederen, waarvan de overdracht naar aanleiding van de fusie tot toepassing van de verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet en/of de Brusselse Bodemordonnantie zou leiden,

K Pro fisco verklaringen

De bestuursorganen van aile betrokken vennootschappen verklaren dat deze fusie hun inziens beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Voor eensluidend uittreksel

Peter De Smet

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden :aan het Belgisch Staatsblad

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011
ÿþRéservé

au

Moniteur

belge

Me 2.0

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



i '11101498 111



N° d'entreprise : 0892.097.518

Dénomination

(en entier) : BDO Conseils Fiscaux - Belastingconsulenten

Forme juridique : SOCIETE CIVILE A FORME DE SOCIETE COOPERATIVE A RESPONSABILITE LIMITEE

Siège : Boulevard Louis Schmidt 57, 1040 Bruxelles

Obiet de l'acte : Nomination Administrateur Délégué

Extrait du procès-verbal de l'Assemblée Générale Extraordinaire des actionnaires tenue le 31 mai 2011.

L'Assemblée prend acte de la nomination comme Administrateur Délégué de Monsieur Dirk Osaer, numéro d'IEC: 35592N53, demeurant à Kerkedreef 5, 2930 Brasschaat, pour une durée illimitée à partir d'aujourd'hui.

Werner Lapage

Administrateur-délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

01/06/2011
ÿþ Motl 2.0

Volet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



illt1111101Mitp311p111

etititie

2 0 MAI 2011

Greffe

N' d'entreprise : 0892.097.518

Dénomination

(en entier) : BDO Conseils Fiscaux - Belastingconsulenten

Forme juridique : SOCIETE CIVILE A FORME DE SOCIETE COOPERATIVE A RESPONSABILITE LIMITEE

Siège : Boulevard Louis Schmidt 57, 1040 Bruxelles

Obiet de l'acte : Nomination Commissaire

Extrait du procès-verbal de l'Assemblée Générale des actionnaires tenue le 28 mars 2011.

L'Assemblée décide à l'unanimité de nommer comme commissaire pour une période de 3 (trois) ans, à partir du lier octobre 2010, et terminant à l'occasion de l'Assemblée Générale de 2014 :

- Burg. BVBA Blaton Bruno Réviseur d'Entreprises, désignant comme représentant permanent Monsieur Bruno Blaton, demeurant à 2600 Anvers, Floraliënlei 26.

La rémunération du commissaire est établie à 1.100 E, hors TVA, par année. La rémunération sera ajustée annuellement à l'évolution de l'indice des prix de consommation.

Peter De Smet

Administrateur-délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

31/03/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2010, APP 28.03.2011, DPT 29.03.2011 11067-0183-029
24/03/2011
ÿþà ~

Med 2.0

e 4 Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

BRUXELLES

1 4 MRY 20I1

Greffe

1

1111

*11045138*



Mentionner sur la derniére page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

N° d'entreprise : 0892.097.518

Dénomination

(en entier) : BDO Conseils Fiscaux - Belastingconsulenten

Forme juridique : SOCIETE CIVILE A FORME DE SOCIETE COOPERATIVE A RESPONSABILITE LIMITEE

Siège : Boulevard Louis Schmidt 57, 1040 Bruxelles

Objet de l'acte : Démission Administrateur

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires tenue le lier octobre 2010.

L'Assemblée prend acte de la démission comme administrateur de. la Société E. Van Rijswijck & Partners, dont le représentant est Monsieur Edward Van Rijswijck, avec effet au 1'e` octobre 2010.

Peter De Smet

Administrateur-délégué

Bijtagen bij j'Iièl-Sèlgisch Stàài"slilàd 24t0372Q11- Annexes- dü Moniteur Me

28/02/2011
ÿþMod 2.0

N° d'entreprise : 0892.097.518

Dénomination

(en entier) : BDO Conseils Fiscaux - Belastingconsulenten

Forme juridique : SOCIETE CIVILE A FORME DE SOCIETE COOPERATIVE A RESPONSABILITE LIMITEE

Siège : Boulevard Louis Schmidt 57, 1040 Bruxelles

Objet de l'acte : Nomination Administrateur Délégué

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires tenue le 20 décembre 2010.

L'Assemblée prend acte de la nomination comme administrateur délégué de Monsieur Wemer Lapage, demeurant à Leopoldlaan 110, 9400 Ninove, avec effet au 20 décembre 2010.

Peter De Smet

Administrateur-délégué



Volet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



111111,11111Relt1g11111



Mc

k

sRU7,e,LSee

1 sFEB

Greffe

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

20/05/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2009, APP 29.03.2010, DPT 11.05.2010 10119-0163-025
05/05/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2008, APP 31.03.2009, DPT 29.04.2009 09123-0355-014
28/07/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 27.06.2008, DPT 23.07.2008 08452-0210-009

Coordonnées
BDO DFSA CONSEILS FISCAUX - BDO DFSA BELASTI…

Adresse
LOUIS SCHMIDTLAAN 57, BUS 6 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale