BEAPART

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEAPART
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 552.749.847

Publication

27/05/2014
ÿþis. 4,

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdiontvangen op

16 MEI 2014

ter griffie van emfhtederiandstalige LGhLflk van Iwo harciel Brussel

-1





V"

IMIllt111 Il

I

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : ase , y., 5 . ief7

Benaming

(voluit) : BEAPART

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 1000 Brussel, Ambiorix Square 28

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk Cuypers te Antwerpen op 9 mei 2014, nog te registreren, dat

1) De heer MEYER Philipp Paul Georges, wonende te 114 rue du Rhône, 104 Geneve (Zwitserland).

2) De heer WEISS Leon, wonende te 1060 Sint-Gillis, Dejonckerstraat 25 bus 5.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "BEAPART', met zetel te 1000 Brussel, Ambiorix Square 28, hebbende als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland :

Zij mag alle mogelijke onroerende goederen in haar bezit houden en er het beheer en de exploitatie van verzekeren, en in voorkomend geval deze goederen verkopen of op enig andere wijze realiseren.

Zij mag alle handels, industriële en financiële activiteiten en aile roerend en onroerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk dosl verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook aile leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 61.500 euro en is vertegenwoordigd door 500 aandelen zonder vermelding van waarde, die leder 1/500ste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig volstort.

Alle effecten aan toonder moeten door ten minste twee bestuurders worden ondertekend of van hun naamstern pels worden voorzien. Een register wordt gehouden voor eventuele aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

Er kunnen door de raad van bestuur verzameleffecten worden uitgegeven, die verscheidene aandelen met achtereenvolgende nummers vertegenwoordigen.

Er is geen toegestaan kapitaal voorzien.

Tot verhoging van het kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de in het volgend artikel opgenomen bepalingen. Op elk aandeel waarop in geld wordt ingeschreven moet één/vierde worden volgestort; in geval van agio op nieuwe aandelen moet dat volledig worden volstort bij de inschrijvingen.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit drie bestuurders.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene _vergadering.m.an.aancleelhouders.van sie.v.ennontschap.Ls.vastgesterd .dat.de.vermootschapniet meer..da n.twee. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge k aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn,

De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, benoemt deze onder zijn aandeelhouders of vennoten, zijn bestuurders of zaakvoerders, of zijn werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, bij toepassing van artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode van maximum zes jaar; hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering.

Aftredende bestuurders zijn steeds herbenoembaar.

Indien een plaats van bestuurder openvalt we-'gens overlijden, ontslag of om een andere oorzaak, kunnen de overige bestuurders voorlopig in de vacature voorzien.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens mandaat niet was voltooid, beëindigt dit mandaat.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van de gemeente waar de zetel is gevestigd, aangewezen in de oproepingsbriet

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent Deze procedure is evenwel uitgesloten voor de vaststelling van de jaarrekening, en bij aanwending van het toegestaan kapitaal.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap jegens derden, in aile handelingen in en buiten rechte, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend. Voor het operationeel dagelijks bestuur ten aanzien van derden wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door het optreden van de gedelegeerd bestuurder of de gevolmachtigde(n) tot dit bestuur.

Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur, krachtens voorgaande alinea's, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging ervan, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2016.

Op ieder ogenblik kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten in houe

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepalen de statuten wat volgt

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst. De beslissingen, door de algemene vergadering genomen, zijn voor allen bindend, ook voor de aandeelhouders die afwezig waren of tegenstemden

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen aan toonder uiterlijk vijf dagen voor de datum van de vergadering hun aandelen deponeren op de zetel van de vennootschap. Binnen dezelfde termijn moeten de houders van aandelen op naam kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

Elke aandeelhouder mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, op voorwaarde dat deze zelf aandeelhouder is.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behalve bij stemmingen in verband met statutenwijzigingen, waar het stemrecht aan de blote eigenaar zal toebehoren,

a 4 1

Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, met uitzondering van het eerste boekjaar dat begint dop e datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 31 december 2015.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag (voor zover dit wettelijk verplicht is), het alles overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de bestemming van het saldo na vereffening, bepalen de statuten wat volgt

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

Overigens zal de algemene vergadering kunnen beslissen dat het geheel of een deel van de winst zal bestemd worden voor de aflossing van het kapitaal zoals voorzien in artikel 10 van de statuten. Indien de vennootschap kapitaalsaandeten heeft afgelost, die vervangen zijn door bewijzen van deelgerechtigheid, dan zal bij beslissing tot uitkering van dividenden, een eerste dividend van tien procent, berekend op het afgeloste kapitaal, moeten toegekend worden aan de houders van niet afgeloste aandelen.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over het toekennen van eventuele bezoldigingen.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopende boekjaar een interim dividend uit te Keren.

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen; indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel ln de te verdelen massa samen met de kapitaalsaandefen, doch slechts nadat deze laatsten hun inbreng kregen terugbetaald.

Het aantal bestuurders wordt bepaald op 3.

Tot het mandaat van bestuurder worden benoemd, voor een periode van 6 jaar, eindigend bij de afsluiting van de gewone algemene vergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2019:

1) De heer ZISSER David, wonende te Israël, Yad Habanim 45, Petach-Tikva.

2) De heer MEYER Kevin Laurent, wonende te Geneve (Zwitserland), 78 Chemin de Ruth, 1223 Cologny.

3) De heer VERREPT Steven Johan, wonende te 2630 Aartselaar, Hoevelei 84/C.

Hun mandaten zullen onbezoldigd worden uitgeoefend, tenzij andersluidende beslissing door de algemene

vergadering.

Uit de te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap

voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 16 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Bijgevolg merken de oprichters op dat tot heden geen commissaris moet benoemd worden.

Onderhandse volmachten

a) de heer WEISS Laon, voornoemd, heeft volmacht gegeven aan de heer VERREPT Steven, voornoemd, om hem te vertegenwoordigen bij deze oprichting, en in te schrijven op de aandelen.

b) de heer MEYER Philippe, voornoemd, heeft volmacht gegeven aan de heer VERREPT Steven, voornoemd, om hem te vertegenwoordigen bij deze oprichting, en in te schrijven op de aandelen,

C) de heer ZISSER David, voornoemd, heeft volmacht gegeven aan de heer VERREPT Steven, voornoemd, om hem te vertegenwoordigen bij deze oprichting.

d) de heer MEYER Kevin, voornoemd, heeft volmacht gegeven aan de heer VERREPT Steven, voornoemd, om hem te vertegenwoordigen bij deze oprichting

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Dirk Cuypers

Tegelijk hiermee neergelegd : eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte en 4 volmachten.

Op de laatste 131z. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

>e.

+oor LI

-

behouden

aan het

Belgtsch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2014
ÿþVoor-

behoudE aan hel Belgisc

Staatsbli

mod 11 1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;:.-,g oniaeiwc. .1) op

Ondernemingsnr 0652.749.847 Benaming (voluit) : BEAPART

I fil 111311,011111

0 1 JULI 201/1

oreflP. vnl de Neglerlandstalige

(L Gri ie

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Square Ambiorix 28

1000 Brussel

Onderwerp akte :VOORSTEL VAN OVERDRACHT onder bezwarende titel van een bedrijfstak (art. 770 Wetboek van vennootschappen) - Proces-verbaal van de verkrijgende vennootschap

Neerlegging van het voorstel van overdracht van de naamloze vennootschap "BEAPART', met zetel te 1000 Brussel, Square Ambiorix 28 (verknjgende vennootschap) van 30 juni 2014.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, het proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden op 30 juni 2014

Uitgereikt váár registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedarogheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/09/2014
ÿþgne, Md Wo 11.1

likr\ ln de bijlagen N. het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B verrneldn Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reçhispersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" i=.1 ilaam en i'lncitekeninn.

111111111.1)M11310111111111

be e

St

Ondernenongsii. P5r.2n740.847

Benaming

(velu): B A. PART

(verkort):

neergelegd/ontvangen op

1 I SEP. 2014

ter griffie van deGeleflarostalige rechtbankvan-koophandel Brussel

Rechtsvorm KInprnloze Vennootschap

Zetel: Squrtre Ambiorix 28, te 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderweep Prnr)eming Gedelegeerd Bestuurder.

Uiitreksel uit he iwin de Rand van Bestuur van 20 moi 2014 blijkt dat

Met éénparigheid iLimmen wordt benoemd vanaf heden tot de jaarvergadering te houden in 2019 als

Afgevaardigd Bestuurder n BEAPART NV KBO 0552.749.847:

-Steven Verrept,viron« te Heevelei 84/C000,2630 Aartselaar

Bestuurder

Dhr.Steven Verront

Coordonnées
BEAPART

Adresse
SQUARE AMBIORIX 28 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale