BEAUBEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAUBEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.905.931

Publication

23/12/2013
ÿþVo beho aan Belg Staat

Mad2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

1 jrD~c, 2013

*13192453"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : (95o2.. 9o5 93'7

Benaming

(voluit) : BEAUBEL BVBA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1083 Ganshoren, Landsroemlaan 75

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uit een akte, verleden voor Meester Carmen de Vuyst, notaris met standplaats te Herzele op 6 december 2013 blijkt dat:

1. De heer GOVAERT Robert Victoor, uit de echt gescheiden en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1090 Brussel, Broustinlaan 34/RCBV,

2. "ABC Serv BVBA", Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9000 Gent, Francisco Ferrerlaan 133/4.

Opgericht blijkens akte verleden voor mij notaris op 14 november 2013, verschenen in het Belgisch Staatsblad van 29 november 2013 onder nummer 0179329,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BEAUBEL BVBA" met maatschappelijke zetel te 1083 Ganshoren, Landsroemlaan 75, hebbende als doel:

De vennootschap heeft in België en in het buitenland als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1. Vennootschappen vertegenwoordigen in het algemeen bestuurd. Voeren van het algemeen management, administratie, marketing en financieel beheer voor bedrijven.

2. Het wassen, knippen, verven, onduleren, enzovoort van haar bij mannen, vrouwen en kinderen, schoonheidszorg, het verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging; het: aanvragen van make-up, enzovoort huidverzorging en epileren; manicure en pedicure.

Het uitbaten van haarkapper- en schoonheidssalons en nagelstudio, en alle nevenactiviteiten op het gebied` van het kappersvak en totale lichaamsverzorging, inclusief de nagelverzorging en het aanbrengen van gel- en acrylnagels voor zowel dames als heren, en de uitbating van gezondheids-, relaxatie- en' lichaamsverzorgingsinstituten en massagesalons, zonnebank- en fitnesscentra,

De import en export, groot- en kleinhandel in/van alle reukwaren, kappersproducten, kappersbenodigdheden en schoon heidsverzorgingsartikelen, De import en export, groot- en kleinhandel alle producten die in haarkapper- en schoonheidssalons kunnen verkocht worden (zoals shampoo, gel, parfums, cosmetica), alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, geschenkartikelen, toilet- en drogisterijartikelen, artikelen van edele metalen, horloges en sieraden, ondergoed en lingerie, schoeisel en artikelen van Ieder,

Het ontwerpen en inrichten van kap- en schoonheidssalons en lichaamsverzorgingszaken; het geven vair instructies en lessen en demonstratie-evenementen op het gebied van het kappersvak en de totale' , lichaamsverzorging; organiseren/houden van beurzen en modeshows.

3. Het uitbaten van bloemenwinkels, groot- en kleinhandel , import en export van/in (snij)bloemen en: (kamer)planten, gedroogde- en kunstbloemen, zaden, kunstmeststoffen, sproeistoffen enzovoort. Het decoreren= van feestzalen, woningen, appartementen en kerken.

4. Uitbating van detailhandels in schoenen en kleding voor heren, dames en kinderen en baby's, strand- en: badkleding, aanverwante lederwaren, lingerie, ondergoed, fantasiejuwelen, kledingaccessoires, modeboeken; en geschenkartikelen.

5. Groothandel, import en export in kleding, inclusief sportkledij in kledingaccessoires, schoeisel, bontwagen,; lederwaren en reisartikelen.

6. Algemene bouwonderneming, optrekken van gebouwen in coördinatie met onderaannemers:

- het verrichten van alle metsel- en betonwerken;

het bouwrijp maken van terreinen, waaronder het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, aile grondwerken, het ruimen van bouwterreinen, grondverzet, de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage; van bouwterreinen, het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties; burgerlijks en utiliteitsbouw; het optrekken van ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken, de algemene coördinatie van werkzaamheden op de bouwwerf; de verbintenissen aangaan als bouwadviseur (bouwkundig onderzoek en onderzoek met betrekking tot de diverse technisch uitrustingen van gebouwen); het,

blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitvoeren van (veiligheids)coardinerende functies voor en op alle bouwwerken in de rulste zin van het woord: algemene bouwkundige en civieltechnische werken zoals het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen en appartementen volgens de formule "sleutel op de deur", het optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen enzovoort; het optrekken van ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoort.

- dakbedekking van bouw van dakconstructie; de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, enzovoort.

- de bouw van speel-en sportterreinen, zwembaden, enzovoort.

- onderneming voor alle overige werkzaamheden in de bouw en algemene bouwinstallatie, zoals het bouwen van stellingen, het bouwen van funderingen (inclusief heien), het boren en aanleggen van waterputten, het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting, het uitvoeren van metselwerk, het aanbrengen van chape, het bouwen van schoorstenen, het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, het aanleggen herstellen en onderhouden zwembaden, vijvers en waterlopen , het bouwen hertellen en onderhouden van wegen en uitvoeren van voegwerken, het bouwen van koelkamers, kluizen enzovoort.

- onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, voor de installatie van elektrisch verwarmingsinstallaties;

- loodgieterswerk: installatie In gebouwen en andere bouwwerken van verwarming, klimaatregeling, ventilatie, apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling);

- het afwerken van gebouwen; stukadoorswerk (aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk, inclusief het aanbrengen van een hechtgrond, aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken; het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, schrijnwerk van hout, kunststof of metaal, vloerafwerking en wandbekleding (plaatsen van vloer- en wandtegels, aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gebouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, plaatsen vloerbedekking van hout of andere materialen, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en ander houten vloerbedekking, tapijt, linoleum, rubber of kunststof, plaatsen van behang), schilderwerk (waaronder het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten); glaszetten, onderneming voor plaatsen van ramen, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnende en doorzichtig materiaal;

- de installatie van particuliere zwembaden;

- gevelreiniging van nieuwe gebouwen na beëindiging van bouwwerkzaamheden;

- timmer- en schrijnwerk van hout of van kunststof;

- onderneming voor het ontwerpen van binnenhuisinrichting;

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoeren uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende-, onroerende, burgerlijke, nijverheids- commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houdend met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook de opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landgrenzen beperkt

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan. Dit alles in de meest ruime zin

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De duizend achthonderd zestig (1,860) aandelen werden als volgt onderschreven:

1, De heer GOVAERT Robert, wonende te 1090 Brussel, Broustinlaan 34/RCBV, titularis van zevenhonderd vierenveertig (744), aandelen

2. ABC Serv BVBA, met zetel te 9000 Gent, Francisco Ferrerlaan 13314, titularis van duizend honderd zestien (1116) aandelen

Totaal : duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-vv~ b houdeb aan het Belgisch Staatsblad

e

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van 6200.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6200 E)

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 18uur

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar,

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen,.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zef geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar;

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de

tussentijd

De

comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter , griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

De heer GOVAERT Robert Victoor, uit de echt gescheiden, wonende te 1090 Brussel, Broustinlaan 34/RCBV die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur,

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de heer HOLLEBEKE Martin, uit de echt gescheiden en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9270 Kalken, Heirweg 21, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B,T.W,-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket

Bij deze geef ik, notaris Carmen de Vuyst, de toestemming om voormelde vennootschap te laten doorgaan voor Registratie met doel enkel neerlegging ter griffie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Carmen de Vuyst

Tegelijk hiermede neergelegd

*uitgifte oprichtingsakte

Carmen de Vuyst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEAUBEL

Adresse
LANDSROEMLAAN 75 1083 BRUSSEL

Code postal : 1083
Localité : GANSHOREN
Commune : GANSHOREN
Région : Région de Bruxelles-Capitale