BEAUTIFUL AFTER BREAST CANCER, AFGEKORT : BEAUTIFUL A.B.C.

Divers


Dénomination : BEAUTIFUL AFTER BREAST CANCER, AFGEKORT : BEAUTIFUL A.B.C.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 834.940.861

Publication

10/04/2013
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

BRUSSEL

29 MRT 2013

Griffie

Benaming : BEAUTIFUL AFTER BREAST CANCER

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel : Georges Henrilaan 431

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Ondernemingsnr : 0834.940.861

Voorwerp akte : Wijziging statuten - volmacht

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas 1, dat de buitengewone algemene vergadering van de Private Stichting "BEAUTIFUL AFTER BREAST CANCER", afgekort "BEAUTIFUL A.B.C.", met zetel te 1200 Brussel, Georges Henrilaan 431, volgende beslissingen heeft genomen:

1.Kennisname van de verslagen van de Raad van Bestuur, inhoudende voorstel tot omvorming van de private stichting in een stichting van openbaar nut en de Bedrijfsrevisor met bijgevoegd een staat van activa en passiva van de stichting die niet meer dan drie maanden voordien is opgesteld, met name op 20 december 2012.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, VGD Bedrijfsrevisoren, cvba, RPR 0875 430 443, met zetel Burgemeester E. Demunterlaan 5, 1090 Jette, en vestiging te Antwerpen, Schaliënstraat 512, vertegenwoordigd door de heer Maarten Lindemans, bedrijfsrevisor, Koppeleikenstraat 51, 3370 Boutersem, aangewezen door de raad van bestuur, besluit als volgt:

"9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot omzetting van de private stichting BEAUTIFUL A.B.C. in een stichting van openbaar nut hebben de bestuurders van deze private stichting, met maatschappelijke zetel te 1200 Brussel, Georges Henrilaan 431, een boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 20 december 2012 opgesteld. Deze staat van activa en passiva sluit af met een balanstotaal van 2.029,07 EUR en een eigen vermogen van 1.999,49 EUR.

De private stichting wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passiva per 20-12-2012 uitgevoerd.

Uit de controlewerkzaamheden, uitgevoerd op basis van de algemene controlenorm van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat de toestand van de private stichting volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar derde partijen.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 44 VZW Wet voorafgaandelijk aan de omzetting van de private stichting BEAUTIFUL R.B.C. in een stichting van openbaar nut en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen, 26 december 2012

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen"

2.De vergadering beslist de zetel van de Stichting te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, met ingang van heden.

3.De vergadering beslist ter verduidelijking/wijziging van haar doel dat zij nastreeft zonder beperking door grenzen, zonder onderscheid van taal, gewest of ras, zonder overweging van politieke, filosofische of confessionele aard, door het stellen van handelingen van pedagogische, wetenschappelijke en filantropische aard, haar doel en de activiteiten als volgt te herformuleren, als nagemeld.

4.De vergadering beslist dat het mandaat van bestuurder onbezoldigd zal zijn en dienovereenkomstig artikel 6 van de statuten aan te passen.

5.0e vergadering beslist de regels betreffende de duur en het einde van het mandaat van bestuurder aan te passen, ais nagemeld.

6.De vergadering beslist artikel 10 betreffende `belangenconflicten' aan te passen.

7.De vergadering beslist een wetenschappelijke raad op te richten en om die reden een HOOFDSTUK IV. DE WETENSCHAPPELIJKE RAAD tussen te voegen in de statuten van de stichting, waarvan de inhoud als, volgt luidt:

Op de laatste blz. van Luik í3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

}

Luik B - Vervolg

HOOFDSTUK IV. DE WETENSCHAPPELIJKE RAAD

"Artikel 16. DE WETENSCHAPPELIJKE RAAD

Er wordt een wetenschappelijke raad opgericht, waarvan de raad van bestuur de samenstelling en de

werkwijze bepaalt.

De wetenschappelijke raad heeft als opdracht:

a) het bestuderen van alle kwesties die hem door de raad van bestuur worden voorgelegd,

b) het formuleren van alle voorstellen die hij nuttig acht voor het verbeteren, bevorderen en het aanpassen van de reconstructieve chirurgie naargelang de vooruitgang van de wetenschap en de maatschappelijke evolutie.

c) het voorstellen aan de raad van bestuur van projecten inzake onderzoek aangaande de reconstructieve chirurgie, waaraan beurzen of subsidies kunnen worden toegekend om de verwezenlijking ervan te financieren."

8. De vergadering beslist dat de mandaten van de huidige bestuurders zullen eindigen op 30 september 2016 en dat tot bijkomende bestuurder te benoemen met ingang van heden, welk mandaat eveneens een einde zal nemen op 30 september 2016:

- Mevrouw SAVERYS Virginie Marie France Lucilie, bestuurder van vennootschappen, wonende te 2600 Antwerpen (district Berchem), Le Grellelei 20.

- Mevrouw SGARZAN1 Rosselia, geneesheer-specialist, wonende te Via Massarenti 108, 40138 Bologna (Italië).

9.De vergadering beslist - mits het verkrijgen van de goedkeuring bij Koninklijk Besluit - de Private Stichting om te vormen tot een Stichting van Openbaar Nut en beslist dienaangaande in de volledige tekst het woord "private" te schrappen en artikel 1 te herformuleren, als nagemeld.

10. De vergadering beslist tot aanpassing van de tekst van artikelen 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 14 16, 17 en 18 van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, zoals deze zal blijken uit de hierna volgende beslissing.

11. De vergadering beslist over te gaan tot de coördinatie van de statuten zodat de statuten voortaan luiden als volgt :

Naam: De stichting draagt de benaming "BEAUTIFUL AFTER BREAST CANCER", afgekort "BEAUTIFUL A.B.C.".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de stichting, vermelden de naam van de stichting, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "stichting van openbaar nut" en het adres van de zetel van de stichting.

Zetel: De zetel van de stichting is gevestigd te 2000 Antwerpen, aan de De Gerlachekaai 20, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Doel: De stichting heeft tot doel

in de strijd tegen borstkanker, de steun aan het wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en preventie, alsook het begeleiden van patiënten en hun naaste verwanten, zonder beperking door grenzen, zonder onderscheid van taal, gewest of ras, zonder overweging van politieke, filosofische of confessionele aard, door het stellen van handelingen van pedagogische, wetenschappelijke en filantropische aard,

kennis te ontwikkelen en te verspreiden inzake borstreconstructie na borstkanker;

- informatie te verspreiden inzake de gevolgen van borstkanker voor het leven van de patiënten en hun omgeving in het algemeen en te informeren omtrent de chirurgische mogelijkheden inzake borstreconstructie in het bijzonder;

- financiële en materiële middelen ter beschikking te stellen of te doneren teneinde deze doelstellingen te realiseren en borstreconstructies mogelijk te maken, daar waar deze middelen niet voorhanden zijn.

De stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichters, de bestuurders, of enig ander persoon, behalve, in dit laatste geval, indien dit kadert in de verwezenlijking van het belangeloos doel van de stichting.

ACTIVITEITEN:

De stichting kan, ter verwezenlijking van haar doel, alle mogelijke initiatieven nemen, alsook alle mogelijke activiteiten en manifestaties organiseren, dan wel aan dergelijke activiteiten en manifestaties deelnemen, teneinde haar doelstellingen te realiseren en te promoten bij het grote publiek.

De stichting kan tevens, ter verwezenlijking van haar doel, fundraising activiteiten organiseren, van welke aard ook, waarvan de opbrengst, na afhouding van de werkings- en organisatiekosten, zal worden besteed aan de realisatie van haar doelstellingen of zal worden toegekend aan organisaties die dezelfde of nauw verwante doelstellingen nastreven.

De stichting kan ook gedrukte werken, zoals boeken, brochures, folders, enz. uitgeven met het oog op de bekendmaking en de promotie van haar doelstellingen en van de activiteiten en manifestaties die zij organiseert en waaraan zij deelneemt.

De stichting kan schenkingen doen aan organisaties, instellingen of individuen die op eender welke wijze actief zijn op het vlak van borstkanker en/of borstreconstructie na borstkanker.

De stichting kan het wetenschappelijk onderzoek inzake reconstructieve chirurgie en meer bepaald kan kredieten toekennen aan onderzoekers of aan onderzoekteams van wie het werk opgemerkt wegens het belang of oorspronkelijkheid ervan.

Binnen het kader van de vastgestelde doelstellingen ageert de stichting zowel in België als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

rr- ~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ 4

Vvor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Verder kan de stichting alle handelingen en verrichtingen stellen die nodig zijn voor de verwezenlijking van

haar doel en haar activiteiten.

Duur: De stichting bestaat voor onbepaalde duur.

Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

De stichting voert een boekhouding en stelt een jaarrekening op overeenkomstig de wettelijke voorschriften

terzake, geldig ondertekend door twee bestuurders.

Bestuur: De stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden,

natuurlijke of rechtspersonen. Hun mandaat is onbezoldigd.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd bij de oprichting van de stichting, en later, door de raad

van bestuur, beslissend bij twee/derde meerderheid van de bestaande bestuurders.

Bij de benoeming van bestuurders zal rekening worden gehouden met de onafhankelijkheid en de integriteit

van de kandidaten, alsook met hun sociaal engagement en hun engagementen ten aanzien van de

doelstellingen van de stichting; er zal op toegezien worden dat de verkozen bestuurders een voldoende kennis

hebben met betrekking tot de werking, het bestuur en de vertegenwoordiging van de stichting.

Elke bestuurder wordt benoemd voor een mandaat van vier (4) jaar. Het mandaat is hemieuwbaar. Een

bestuurder die benoemd is om een overleden of ontslagnemende of afgezette bestuurder te vervangen, zal

echter steeds het mandaat voltooien van diegene die hij is opgevolgd.

Behoudens vernieuwing, eindigen de mandaten van de bestuurders automatisch op de datum waarop hun

termijn van vier jaar verstrijkt.

De bestuurder houdt op bestuurder te zijn:

-op het moment van zijn of haar overlijden;

-op het moment dat zijn of haar wettelijke of feitelijke onmogelijkheid om het mandaat uit te oefenen is

vastgesteld;

-door zijn of haar vrijwillig aftreden;

-op de datum waarop de bestuurder vijfenzeventig is geworden.

Bovendien zijn de bestuurders op ieder ogenblik afzetbaar docr de raad van bestuur bij beslissing van twee/derde meerderheid. De betrokken bestuurder mag niet deelnemen aan de beraadslaging, maar zal de gelegenheid krijgen om voor de beraadslaging gehoord te worden.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen telkens wanneer een bestuurder of een persoon belast met het dagelijks bestuur daartoe een gemotiveerd verzoek richt aan de voorzitter.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of, op diens vraag, door een persoon belast met het dagelijks bestuur, en dit tenminste vijftien dagen voor de datum waarop de vergadering plaatsgrijpt.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail en bevat de plaats en het tijdstip van de vergadering en de in de vergadering te behandelen onderwerpen.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de stichting of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, hetzij aan directeurs of andere volmachtdragers, al dan niet bestuurders,

De stichting wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder of door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders. Deze personen zijn eveneens bevoegd om de stichting te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere rechtspersoon.

Vereffening: Het bedrag dat iedere stichter heeft ingebracht in de stichting, kan door diezelfde stichter of door zijn rechthebbenden worden teruggenomen. Het resterende vermogen na ontbinding zal worden bestemd aan een vereniging of stichting niet een belangeloos doel dat gelijkaardig is aan het doel van de stichting.

12. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de raad van bestuur en de instrumenterende notaris tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

13. Volmacht: Deze wordt verleend aan de nagenoemde personen, met macht om elk afzonderlijk te handelen, teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van het ondememingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ministerie van financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging, -vermindering en statutenwijziging en eventuele vroegere rechtshandelingen die aanleiding moesten gegeven hebben tot regularisatie van de bestaande inschrijvingen: de heer Johan VANDEWEGHE, directeur van de stichting, geboren te Sint-Amandsberg op 11 januari 1963, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Pijkestraat 122/102, met

recht van sùbstitutie:

l

Voor anaiÿtisch uittreksel

Patrick VanOoteghem

Notaris '

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de raad van bestuur en bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva van de private stichting, goedkeuring bij Koninklijk Besluit tot omvorming in Stichting van Openbaar Nut.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2011
ÿþ MOo 22



~ .;.." ,û~ .. ,., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



111111Jfilfli!!!!11111

3 0 -03- 2011

BRussu-

Griffie

Ondernemingsnr :o834 540.86i

Benaming

(voluit) : BEAUTIFUL AFTER BREAST CANCER

(verkort) : BEAUTIFUL A.B.C.

Rechtsvorm : Private stichting

Zetel : Georges Henrilaan 431 te 1200 Brussel

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Van Damme, te Lochristi de dato 25 maart 2011 blijkt dat een private stichting werd opgericht met de volgende kenmerken:

OPRICHTERS :

1. De heer BLONDEEL Phillip Nicholas Victor, geboren te Rochester (New York) op twintig mei negen tien honderd drieënzestig, nationaal nummer 63.05.20 041-38, identiteitskaart nummer 591-0876228-32, echtgenoot; van mevrouw mevrouw Van De Sijpe Karlien, wonende te 9820 Merelbeke, Hollebeekpark 6. Gehuwd met: contract scheiding van goederen, akte verleden voor notaris Christof Gheeraert te Drongen.

2. Mevrouw PORTER Annette, geboren te Alabama (U.S.A.) op 25 februari 1959, paspoortnummer; 442059231, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd,; wonende te 34 Permbroke Square, W86 pd Londen (Groot- Brittanië).

Inbreng bij oprichting:

De stichters verklaren elk een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000), zijnde tesamen twintigduizend euro (¬ 20.000) in te brengen in de stichting, een bedrag dat zij binnen de dertig dagen na de oprichting zullen;

" storten op de rekening van de stichting.

RECHTSVORM EN NAAM

De private stichting draagt de benaming "BEAUTIFUL AFTER BREAST CANCER", afgekort "BEAUTIFUL; A.B.C.". Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de stichting, vermelden de naam van de stichting, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "private stichting"! en het adres van de zetel van de stichting.

ZETEL

De zetel van de private stichting is gevestigd te 1200 Brussel, aan de George Henrilaan 431, gelegen in het; gerechtelijk arrondissement Brussel. De zetel van de private stichting mag worden overgebracht naar iedere: andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

DOEL

De stichting heeft tot doel

- kennis te ontwikkelen en te verspreiden inzake borstreconstructie na borstkanker;

- informatie te verspreiden inzake de gevolgen van borstkanker voor het leven van de patiënten en hun` omgeving in het algemeen en te informeren omtrent de chirurgische mogelijkheden inzake borstreconstructie in: het bijzonder;

- financiële en materiële middelen ter beschikking te stellen of te doneren teneinde deze doelstellingen te realiseren en borstreconstructies mogelijk te maken, daar waar deze middelen niet voorhanden zijn.

De stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichters, de bestuurders, of enig ander per: soon, behalve, in dit laatste geval, indien dit kadert in de verwezenlijking van het belangeloos doel van de: stichting.

ACTIVITEITEN

De stichting kan, ter verwezenlijking van haar doel, alle mogelijke initiatieven nemen, alsook alle mogelijke; activiteiten en manifestaties organiseren, dan wel aan dergelijke activiteiten en manifestaties deelnemen, teneinde haar doelstellingen te realiseren en te promoten bij het grote publiek.

De stichting kan tevens, ter verwezenlijking van haar doel, fundraising activiteiten organiseren, van welke: aard ook, waarvan de opbrengst, na afhouding van de werkings- en organisatiekosten, zal worden besteed aan: de realisatie van haar doelstellingen of zal worden toegekend aan organisaties die dezelfde of nauw verwante; ; doelstellingen nastreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

a

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De stichting kan ook gedrukte werken, zoals boeken, brochures, folders, enz. uitgeven met het oog op de be kendmaking en de promotie van haar doelstellingen en van de activiteiten en manifestaties die zij organiseert en waaraan zij deelneemt.

De stichting kan schenkingen doen aan organisaties, instellingen of individuen die op eender welke wijze actief zijn op het vlak van borstkanker en/of borstreconstructie na borstkanker.

Binnen het kader van de vastgestelde doelstellingen ageert de stichting zowel in België als in het buitenland. Verder kan de stichting alle handelingen en verrichtingen stellen die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en haar activiteiten.

DUUR

De private stichting bestaat voor onbepaalde duur.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De private stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, na tuurlijke of rechtspersonen.

BENOEMING VAN BESTUURDERS

De leden van de raad van bestuur worden benoemd bij de oprichting van de private stichting, en later, door de raad van bestuur, beslissend bij twee/derde meerderheid van de bestaande bestuurders.

Wanneer het mandaat van één van de bestuurders ten einde komt en daardoor het aantal in functie zijnde bestuurders beneden drie daalt, dan zullen de overblijvende bestuurders binnen de dertig dagen na het open vallen van het mandaat, in gezamenlijk overleg een derde bestuurder aanduiden.

Wanneer er nog slechts één bestuurder is, dan zal de overblijvende bestuurder binnen de dertig dagen na het openvallen van de mandaten, twee bijkomende bestuurders aanduiden.

Wanneer binnen de dertig dagen de opengevallen vacatures niet zijn ingevuld kan de meest gerede partij zich wenden tot de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de stichting haar zetel heeft, met het verzoek één of meerdere personen aan te duiden als bestuurder van de stichting, zo dat er opnieuw tenminste drie bestuurders zijn.

Bij de benoeming van bestuurders zal rekening worden gehouden met de onafhankelijkheid en de integriteit van de kandidaten, alsook met hun sociaal engagement en hun engagementen ten aanzien van de doel stel lingen van de stichting; er zal op toegezien worden dat de verkozen bestuurders een voldoende kennis hebben met betrekking tot de werking, het bestuur en de vertegenwoordiging van de stichting.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De raad van bestuur kan aan natuurlijke personen, die zich hebben onderscheiden door een bijzondere bij drage te leveren tot de realisatie van de doelstellingen van de stichting, de titel van "erelid" toekennen. Deze "ereleden" hebben geen rechten of verplichtingen ten aanzien van de stichting. Zij kunnen evenwel door de raad van bestuur worden geconsulteerd en, op uitnodiging van de raad van bestuur, aanwezig zijn op diens ver ga deringen.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en een vice-voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter of de vice-voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

EINDE VAN HET BESTUURDERSMANDAAT

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders is van onbepaalde duur. De bestuurder houdt op bestuurder te zijn:

- op het moment van zijn of haar overlijden;

- op het moment dat zijn of haar wettelijke of feitelijke onmogelijkheid om het mandaat uit te oefenen is vastgesteld;

- door zijn of haar vrijwillig aftreden;

- op de datum waarop de bestuurder vijfenzeventig is geworden.

BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

A. Bijeenroeping

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen telkens wanneer een bestuurder of een persoon belast met het

dagelijks bestuur daartoe een gemotiveerd verzoek richt aan de voorzitter.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of, op diens vraag, door een persoon belast

met het dagelijks bestuur, en dit tenminste vijftien dagen voor de datum waarop de vergadering plaatsgrijpt.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail en bevat de plaats en het tijdstip van de

vergadering en de in de vergadering te behandelen onderwerpen.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als

regelmatig opgeroepen beschouwd.

Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid

van de oproeping en dit zowel voor als na de vergadering waarop hij niet aanwezig was.

B. Volmacht

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening, zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) en waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

C. Aanwezigheid

r ~

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is ver vuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan bovendien geldig vergaderen op de volgende wijzen:

- hetzij per telefoon- of videoconferentie, waarna de notulen door de voorzitter of de secretaris worden op ge maakt en ter ondertekening worden overgemaakt aan de deelnemende bestuurders, hetzij per post, hetzij per fax, hetzij per e-mail of enige andere wijze:

- door middel van een schriftelijke stemming, waarbij de bestuurders hun stem uitbrengen aan de hand van een door de voorzitter opgemaakt stemformulier, met een duidelijke omschrijving van de te nemen beslissingen en met de mogelijkheid om "voor" of "tegen" te stemmen, dan wel zich te onthouden.

De in vorige alinea bedoelde vergaderingswijze of stemprocedure kan slechts geldig gevolgd worden wan neer daarbij tenminste de meerderheid van de bestuurders betrokken is, waarbij enkel de deelnemende bestuurders worden geacht aanwezig te zijn.

D. Beslissingsmeerderheden

Behoudens wettelijke of statutaire uitzondering, wordt elke beslissing van de raad van bestuur genomen met

gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding

van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de

bestuurders, zonder dat een daadwerkelijke bijeenkomst noodzakelijk is.

E. Notulen en afschriften

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voor zitter, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een daartoe aangelegd reg ister.

De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

BELANGENCONFLICTEN

Een bestuurder die bij een handeling of een verrichting, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard zou hebben dat strijdig is met het belang van de stichting, dient dit mede te delen aan de andere bestuurders vooraleer de raad van bestuur terzake een besluit neemt.

Het besluit van de raad van bestuur vermeldt in haar notulen de verklaring van de betrokken bestuurder, de eventuele rechtvaardigingsgronden op basis waarvan de beslissing wordt genomen, alsook de vermogensrechtelijke gevolgen voor de private stichting.

BESTUURSBEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de private stichting of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, hetzij aan directeurs of andere volmacht dragers, al dan niet bestuurders.

De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De private stichting wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder of door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders. Deze personen zijn eveneens bevoegd om de private stichting te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere rechtspersoon.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de private stichting tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de private stichting in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdruk kelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

KOSTENUITGAVEN VAN DE BESTUURDERS

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

CONTROLE

Indien de private stichting verplicht is de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten van de in de jaarrekening weer te geven verrichtingen te onderwerpen aan de revisorale controle, zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd door de raad van bestuur, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden in voorkomend geval benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

MOLE 2.2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Onverminderd het recht van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de stichting haar zetel heeft om, overeenkomstig artikel 30, § 3 van de Wet van 27 juli 1921 betreffende de verenigingen zonder " winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de statuten te wijzigen, kunnen de statuten van de stichting slechts worden gewijzigd ofwel bij unanieme beslissing van de stichters of de overlevende onder hen, ofwel bij beslissing van de raad van bestuur, bij vier/vijfde meerderheid van alle bestaande bestuurders, waarbij de niet aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders worden geacht de statutenwijziging af te keuren, doch zonder daarbij de initiële doelstellingen van de stichters te kunnen wijzigen.

" BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

De stichting voert een boekhouding en stelt een jaarrekening op overeenkomstig de wettelijke voorschriften "

terzake. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door twee bestuurders.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Alleen de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de stichting haar zetel heeft, kan op

verzoek van een stichter of van een van zijn rechthebbenden, van een of meer bestuurders of van het openbaar

ministerie, de ontbinding uitspreken van de stichting in de bij wet genoemde gevallen.

De op dat moment in functie zijnde bestuurders, of diegene die door hen worden aangeduid, zullen fungeren

als vereffenaars. De vereffenaars zullen, na afloop van de vereffening, verslag uitbrengen aan de rechtbank,

waarbij een overzicht wordt gegeven van de waarden van de stichting en van het gebruik ervan, alsmede het

voorstel tot bestemming ervan. Het bedrag dat iedere stichter heeft ingebracht in de private stichting, kan door

diezelfde stichter of door zijn rechthebbenden worden teruggenomen. Het resterende vermogen na ontbinding

zal worden bestemd aan een vereniging of stichting met een belangeloos doel dat gelijkaardig is aan het doel

van de stichting. De rechtbank verleent toestemming om de goederen te bestemmen met inachtneming van de

statuten.

De rechtbank spreekt de afsluiting van de vereffening uit.

OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De private stichting zal in toepassing van artikel 29, § 1 van de Wet van 27 juli 1921 rechtspersoonlijkheid

verkrijgen vanaf de dag dat haar statuten en de akten betreffende de benoeming van de bestuurders worden

neergelegd in het dossier bedoeld in artikel 31, § 1 van dezelfde wet.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS

Overeenkomstig artikel 7, eerste alinea van de statuten worden de volgende personen benoemd tot

bestuurder van de private stichting.

De heer Phillip BLONDEEL, wonende te 9820 Merelbeke, Hollebeekpark 6;

- Mevrouw Annette PORTER, wonende te Londen, Groot-Brittanië;

- De heer Laurent PELLET, wonende te 1012 Lausanne (Zwitserland), Chemin du Village 47,

- Mevrouw Christine VAN VELTHOVEN, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Wildebrake 6,

- Mevrouw Patricia VON AH, wonende te 8032 Zürich (Zwitserland), Englishviertelstrasse 21.

BENOEMING VAN DE VOORZITTER EN DE VICE-VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Overeenkomstig artikel 7, laatste alinea van de statuten wordt de heer Phillip BLONDEEL, voornoemd,

aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur;

Mevrouw Annette PORTER, voornoemd, wordt aangesteld als vice-voorzitter. "

BENOEMING VAN EEN PERSOON BEVOEGD VOOR DAGELIJKS BESTUUR

Overeenkomstig artikel 11 van de statuten wordt de heer Johan VANDEWEGHE, algemeen bestuurder, geboren te Sint-Amandsberg, op 11 januari 1963, wonende te 9041 Gent (Oostakker), aan de Pijkestraat 122/102, met nummer van de identiteitskaart 590-5998108-41 met rijksregistemummer 63.01.11-189.35, aangesteld als dagelijks bestuurder van de private stichting. De heer Johan VANDEWEGHE zal de titel van "directeur" voeren.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Gezien er uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de stichting voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de wettelijke criteria, besluit de vergadering om geen commissaris te benoemen.

BEGIN EN AFSLUITEN VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Geassocieerd Notaris

28/3/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEAUTIFUL AFTER BREAST CANCER, AFGEKORT : BE…

Adresse
GEORGES HENRILAAN 431 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale