BEDROGEN HARTEN, AFGEKORT : BH

Association sans but lucratif


Dénomination : BEDROGEN HARTEN, AFGEKORT : BH
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 548.899.739

Publication

07/04/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IIII glelte

BRUIP, r

2 6 MAR. 2G'I4

Griffie

Ondernemingsnr: 52/2 egg 738

Benaming

(voluit): Bedrogen Harten

(verkort) : BH

Rechtsvorm: VZW

Zetel: de Fiennesstraat 82, 1070 Brussel

Onderwerp akte

De gevormde Algemene Vergadering van 25/01/14 heeft de volgende statuten, unaniem, goedgekeurd:

De ondergetekenden:

1. Bangoura, Marie, geboren te Marnia (Algerije) op 10/07/1960, gedomicilieerd Arteveldestraat 161 in Brussel 1000

2. Vivier, Céline, geboren te Etterbeek op 27/06/1975, gedomicilieerd Montserratstraat 28 in Brussel 1000

3. Manere, Malie, geboren te Roanne (France) op 06/02/1984, gedomicilieerd de Fiennesstraat 82 in Brussel 1070

4. Pouossi Nadège, geboren te Banka (Cameroun) op 22/07/1981, gedomicilieerd Léon Bernusstraat 7 in 6000 Charleroi

5. Goffard Aline, geboren te Liège op 19/02/1943, gedomicilieerd Ottervangerstraat 53 in Anderlecht 1170

Hebben afgesproken om samen een associatie zonder lucratief doei samen te stellen, conform aan de wet van zeventwintig juni negentienhonderd eenentwintig, waarvan ze de statuten als volgt hebben aangenomen:

Titel 1 Benaming, hoofdkantoor, doel

Artikel 1  De associatie neemt als benaming: "Bedrogen Harten, Associatie zonder lucratief doel of vzw".

Kort samengevat, de associatie mag de aanduiding "BH, vzw".

Artikel 2 - §1 Zijn hoofdkantoor is gevestigd de Fiennesstraat 82 te 1070 Anderlecht in het juridisch arrondissement Brussel. Elke wijziging van het hoofdkantoor is exclusieve bevoegdheid van de raad van bestuur die zal stemmen over deze zaak, conform aan de wet van 27 juni 1921, aangepast en gewijzigd door de wet van 2 mei 2002. §2 De associatie zal plaatselijke antennes mogen openen, overal in België, afhankelijk van de hoofdzetel te Brussel.

Artikel 3  De associatie is samengesteld voor onbepaalde duur. Ze mag steeds ontbonden worden na stemming van de Algemene Vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

I *- " y

MOD 2.2

Artikel 4 - De vereniging heeft ais doel de steun, het advies, de verdediging, de vertegenwoordiging en de hergroepering van slachtoffers van elke gevoel s- of financiële zwendel van migratieaard: grijs gesimuleerd huwelijk, bedrieglijk of frauduleus samenleven, baby papieren, enz. Zijn actie heeft als doel om het huwelijk, en in het bijzonder gemengd huwelijk, alsmede aan het ouderschap al hun rijkdom en zuiverheid terug te geven.

De vereniging voert zijn actie in totale onafhankelijkheid van elke politieke partij / vereniging of filosofische vereniging en handelt in elke omstandigheid met respect voor allen met uitsluiting van elke racistische, xenofobe of extremistische ideologie. Ze weigert elke stigmatisering of algemeenheid en baseert zijn activiteiten op reële feiten.

Artikel 5  De vereniging zet de realisatie van zijn doel voort via alle middelen tot zijn beschikking en namelijk via de organisatie van conferenties, seminaries, opleidingen en andere bewustmakings activiteiten en lobbying.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Ze mag eender welke handeling vervolledigen die direct of indirect gelinkt, volledig of gedeeltelijk, is aan haar doel of die tot haar ontwikkeling kan leiden of de realisatie ervan. Ze mag evenwel haar steun lenen en zich interesseren in elke gelijkwaardige activiteit als de hare, inbegrepen lid zijn met betrekking op deze.

De vereniging behoudt zich bovendien het recht om aan de bevoegde instanties de gemelde gevallen aan te geven en zich als civiele partij voor te dragen.

TITEL LEDEN

Artikel 6  De vereniging bestaat uit leden van de Algemene Vergadering en gewone leden. Het aantal leden van de Algemene Vergadering is niet gelimiteerd maar mag niet uit minder dan drie personen bestaan. Enkel de leden van de Algemene Vergadering genieten van de volledigheid van de verleende rechten en presente statuten.

Artikel 7- §1Zijn leden van de Algemene Vergadering:

1. Degenen die deze acties uitvoeren

2. Elk lid die een schriftelijke en gemotiveerde vraag doorgeeft aan de raad van bestuur waarvan de

kandidatuur goedgekeurd is door de Algemene Vergadering met

meerderheid van de stemmen van 2/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De niet toegelaten kandidaat kan zich slechts na 1 jaar vanaf de datum van de beslissing van de

raad van bestuur opnieuw aanbieden.

§2 Zijn aangesloten iedere natuurlijke of niet-natuurlijke persoon in orde van bijdrage. De leden genieten van de activiteiten van de vereniging en nemen er deel door deze statuten na te leven. Iedere persoon die aangesloten wil worden moet een ad hoc formulier invullen en een jaarlijkse bijdrage betalen..

§3 De Algemene Vergadering zal bij wijze van uitzondering de titel van peetvader kunnen toekennen aan iedere natuurlijke of niet-natuurlijke persoon die zijn bijstand wil verlenen aan de vereniging. Deze kwaliteit kan samengevoegd worden met gewoon lid of lid van de Algemene Vergadering.

Artikel 8 - leder lid van de Algemene Vergadering, aangesloten lid of peetvader is vrij zich op elk moment uit de vereniging terug te trekken door zijn ontslag schriftelijk te richten aan de Raad van bestuur.

Artikel 9  Aftredend is het !id dat niet meewerkt en/of die gedurende 2 achtereenvolgende algemene vergaderingen niet aanwezig is.

Artikel 10 - De uitsluiting van een lid van de Algemene Vergadering, peetvader of lid kan slechts door de algemene vergadering met de meerderheid van de stemmen van het twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen uitgesproken worden. Deze beslissing zal per anonieme stemming genomen worden. De raad van bestuur kan, tot beslissing van de Algemene Vergadering, de leden opschorten die schuldig zijn van een ernstige overtreding van de statuten of wetten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Artikel 11 - het aftredende lid, opgeschort of uitgeslotene, alsmede de schuldeisers, erfgenamen of personen die rechten hebben over de overleden of bijna overledene, hebben geen enkel recht op het Sociaal Fonds van de vereniging. Zij kunnen noch overzicht, noch overgave van rekeningen, noch vergoeding van de bijdragen, noch plaatsen van zegels, noch inventaris eisen of vereisen.

Artikel 12 - De raad van bestuur houdt een register van de leden overeenkomstig met artikel 10 van de wet van 27 juni 1921 gewijzigd en aangepast door de wet van 2 mei 2002.

Elke beslissing van toelating, van ontslag of uitsluiting van leden van de Algemene Vergadering zal aan het register van de raad van bestuur binnen de acht dagen ingeschreven worden nadat hij hiervan op de hoogte werd gebracht.

Aile leden van de Algemene Vergadering kunnen, aan het hoofdkantoor van de vereniging, het

register van de leden, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur evenals aile boekhouddocumenten van de vereniging raadplegen, op eenvoudige vraag schriftelijk

en gemotiveerd gericht aan de raad van bestuur.

Artikel 13 - De leden hebben geen enkele persoonlijke verplichting aan de verplichtingen van de vereniging.

TITEL IV - DE BIJDRAGE

Artikel 14 - de werkelijke en aangesloten leden betalen een jaarlijkse bijdrage van ¬ 15. Het bedrag van

deze bijdrage wordt bepaald en kan op elk moment door je Raad van bestuur herzien worden. De vereniging kan bovendien elke subsidie, gift of erfenissen aanvaarden.

TITEL V - HET ALGEMENE PARLEMENT

Artikel 15 - de Algemene Vergadering bestaat uit alle leden van de Algemene Vergadering van de vereniging en is voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of de bestuurder die door hem wordt afgevaardigd. leder erelid, of een vertegenwoordiger in het geval van een rechtspersoon, zijn vrij te ondersteunen maar zonder stemrecht.

Artikel 16 - de algemene Vergadering is de soevereine macht van de vereniging. Zij is met name bevoegd voor:

1. De statutenwijziging;

2. De benoeming en de herroeping van de bestuurders

3. De eventuele vaststelling van de betaling van de bestuurders in de gevallen waar een loon wordt toegekend

4. De kwijting die aan de bestuurders en de bestuur moet toegestaan worden, eventueel;

3. De goedkeuring van de begrotingen en de rekeningen;

6. De ontbinding van de vereniging;

7. De uitsluiting van leden;

8. De eventuele verandering van de vereniging in sociale doelgerichtheidssamenleving:

9. De gevallen waar de statuten het vereisen.

Artikei 17 - Alle werkelijke leden worden aan de gewone algemene vergadering bijeengeroepen die zich minstens eens per jaar voor het eind van het eerste halfjaar moet houden.

De vereniging kan op elk moment samengeroepen worden in een buitengewoon algemeen Parlement door beslissing van de Raad van bestuur, met name op verzoek van minstens een

vijfde van de leden. Een dergelijk verzoek zal aan de Raad van bestuur minstens drie weken op voorhand door een aangetekende brief aan de post moeten gericht zijn.

Artikel 18 - Aile leden moeten aan de algemene Vergadering door de Raad van bestuur per gewone brief, e-mail of telefax bijeengeroepen worden die minstens vijftien dagen voorafgaand van het Parlement zijn

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

gericht. De bijeenroeping moet de datum, het uur, de plaats en de agenda van de vergadering vermelden.

Elk voorstel dat door een vijfde van de leden wordt ondertekend, moet op de agenda gedragen worden.

Behalve in de gevallen die in artikelen 8,12,20 en 26 warden bepaald door de wet van 27 juni 1921, kan het Parlement naar behoren over punten beraadslagen die niet op de agenda warden vermeld.

Artikel 19 - Alle leden van de Algemene Vergadering hebben een gelijk stemrecht in de Algemene Vergadering. Ieder lid van de Algemene Vergadering heeft het recht om van de vergadering getuige te zijn. Ieder lid van de Algemene Vergadering mag door een ander lid van de Algemene vergadering vertegenwoordigd warden aan wie hij schriftelijke volmacht geeft. Elk lid kan slechts titulair zijn van één volmacht.

Artikel 20  De Algemene Vereniging kan naar behoren, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden beraadslagen, behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of deze statuten. De besluiten van de Algemene Vergadering zijn met meerderheid van stemmen eenvoudig van de regelmatig uitgesproken stemming, behalve in de gevallen aangenomen waar er anders door de wet of deze statuten is besloten.

Bij een gelijk aantal stemmen telt de stem van de voorzitter van de Raad van bestuur of zijn vervanger dubbel. In geval van verdeling bij een anonieme stemming, wordt het voorstel verworpen.

Artikel 21 - de Algemene Vergadering kan niet reglementair delibereren over de ontbinding van de vereniging, de statutenwijziging, de uitsluiting van de leden of de verandering in sociale doelgerichtheidssamenleving, slechts overeenkomstig met de bijzondere voorwaarden van quorum van de vereiste aanwezigheid en meerderheid beraadslagen door de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002.

Elke wijziging van de statuten of beslissing betreffende de ontbinding of de verandering van de vereniging moet in de maand van de datum, aan de griffie van de Handelsrechtbank voor publicatie  de Bijlagen van het Belgische Staatsblad" zoals gezegd In artikel 26 van de wet van 27 juni

1921 neergezet worden over de verenigingen zonder winstoogmerk gewijzigd en aangepast door de wet van 2 mei 2002.

Artikel 22 - De beslissingen en notulen van het Parlement warden in een register van notulen vastgelegd die door de voorzitter en een bestuurder worden medeondertekend. Dit register wordt aan het hoofdkantoor behouden waar alle leden er kennis van hebben maar zonder dat de verplaatsing van het register mogelijk is, na schriftelijk verzoek aan de Raad van bestuur waarmee het lid de datum en het uur van de raadpleging moet afspreken.

TITEL V - RAAD VAN BESTUUR VAN DE VERENIGING

Artikel 23 - De vereniging wordt door een Raad samengesteld uit minstens drie personen, benoemd en herroepbaar door de Algemene Vergadering en gekozen onder de leden van de Algemene Vergadering vervolgd aan hun kandidatuur. Het aantal bestuurders zal lager zijn dan het werkelijke ledental van de Algemene Vergadering.

Artikel 24 - De duur van het mandaat is 3 jaar. De bestuurders zijn herkiesbaar in geval van verlengde vakantie van een mandaat, kan een bestuurder provisorisch door de algemene vergadering benoemd worden. Hij beëindigt in dit geval het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

Artikel 25 - De Raad stelt onder zijn leden onder meer een Voorzitter, een Penningmeester en een Secretaris aan, dezelfde bestuurder kunnen aan verschillende functies benoemd worden.

In geval van verhindering van de Voorzitter, worden zijn functies door de vicevoorzitter of door de oudste aanwezige administrator vervangen.

% y MOD 2.2

De Raad van bestuur kan op zijn vergaderingen iedere persoon uitnodigen van wie de aanwezigheid hem noodzakelijk lijkt volgens de behoeften maar enkel als raadgevende titel.

Artikel 26 - de Raad komt telkens bijeen als de noodzaak van de vereniging het vereist en telkens als een van zijn leden de aanvraag doet. De bijeenroepingen worden door de Voorzitter/secretaris of, aan gebrek, door een bestuurder, door eenvoudige brief, telefax, e-mail of zelfs mondeling, minstens

8 dagen %de de vergaderingsdaturn verzonden. Zij bevatten de agenda, de datum en de plaats waar de vergadering zal plaatsvinden. Worden bijgevoegd bij deze zending de stukken die aan discussie zijn gebonden. Wanneer deze uitzonderlijk niet beschikbaar zijn op het moment van de bijeenroeping, moeten zij voor de bovengenoemde Raad geraadpleegd kunnen worden.

De Raad beraadslaagt naar behoren ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, uitgezonderd strijdig gerechtelijke, reglementaire of statutaire procedures.

Deze beslissingen zijn met meerderheid van stemmen genomen, de Voorzitter beschikt over de faculteit om zijn stem te verdubbelen in geval van verdeling van de stemming. In geval van verdeling bij een anonieme stemming, wordt het voorstel verworpen. Een bestuurder Is mogelijk in de Raad door een andere bestuurder vertegenwoordigd, houder van een schriftelijke volmacht die hem met naam en toenaam aanwijst.

De beslissingen van het advies worden in de vorm van notulen vastgelegd, door de Voorzitter en de secretaris medeondertekend en in een speciaal register ingeschreven. Dit register wordt aan het hoofdkantoor. leder !id van de Algemene Vergadering, dat van belang rechtvaardigt, kan kennis ervan nemen zonder verplaatsing van het register.

Artikel 27 - De Raad van bestuur heeft de ruimste bevoegdheden voor het bestuur en het beleid van de vereniging. Enig van zijn bevoegdheid uitgesloten, worden de handelingen die door de wet of deze statuten aan de algemene Vergadering worden gereserveerd. Hij beheert alle zaken van de vereniging. Hij kan met name, zonder dat deze opsomming beperkend is, alle handelingen en contracten doen, openen en beheren alle bankrekeningen, onderhandelen, verkrijgen, ruilen, hypothekeren, verkopen van meubilair of flatgebouw van de vereniging, huurovereenkomsten en

leningen afsluiten, elke erfenis, subsidie, schenking of overdracht aanvaarden, elk recht opgeven, de vereniging in rechtvaardigheid vertegenwoordigen zowel door te verdedigen als door te vragen. Hij kan eveneens het personeel van de vereniging benoemen en herroepen.

Artikel 28 - Het dagelijkse beleid van de vereniging wordt minstens door twee bestuurders verzekerd, die door de Raad van bestuur worden afgevaardigd, die individueel of samen en volgens afgesproken doelen worden gesteld.

Deze vertegenwoordigers aan het dagelijkse beleid worden onder de leden van de Algemene

Vergadering gekozen, Zij zijn voor 3 jaar aangewezen en herkiesbaar. Zij zijn altijd herroepbaar door de Raad van bestuur.

Artikel 29 - §1 worden de handelingen die de vereniging beginnen, ander dan die van het dagelijkse beleid, door beide afgevaardigde bestuurders ondertekend die samen handelen. Zij moeten hun bevoegdheden ten opzichte van derden niet rechtvaardigen.

De handelingen betreffende de benoeming of de beëindiging van de functies van de personen die aan het dagelijkse beleid worden afgevaardigd, worden aan de griffie van de Handelsrechtbank onmiddellijk neergezet en, in de zorgen van de griffier, per uittreksels, in de bijlagen van het Belgische Staatsblad zoals vereist in artikel 26 novies, gepubliceerd in de wet van 27 juni 1921 op de verenigingen zonder winstoogmerk gewijzigd en aangepast door de wet van 2 mei

2002.

§2 De beslissingen in verband met het doel zelf van de vereniging en vaststellend van het dagelijkse beleid moeten de beslissing om in te grijpen en een geval aan te duiden of nog om zich burgerlijk deel te dragen, van te voren het onderwerp van een discussie binnen de Raad van bestuur en een stemming met algemene stemmen zijn. De exacte onderzoeksprocedure naar de gevallen zal door de Raad

,

,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

besloten worden.

Artikel 30 - De Raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij kan echter deze vertegenwoordiging toevertrouwen aan een vertegenwoordigingsorgaan samengesteld [Ait één of meer bestuurder (s) en/of één of meer derden aan de vereniging die naargelang het geval handelen, individueel of samen.

De Raad van bestuur is bevoegd om de bevoegdheden evenals de lonen, salarissen of honoraria ervan te bepalen. Zij zijn voor de nodige periode aangewezen die een vertegenwoordiging vereist. Zij zijn van etke tijd herroepbaar door de Raad van bestuur.

Deze persoon/personen zal/zullen zijn bevoegdheden ten aanzien van de derden niet moeten rechtvaardigen. De rechterlijke acties, zolang door te vragen dat door te verdedigen, zullen aangespannen worden of namens de vereniging door de Raad van bestuur ondersteund, op de voortzetting en spoed van een bestuurder die (klassiek mandaat) of met het oog hierop van het orgaan wordt afgevaardigd, dat aan de vertegenwoordiging wordt afgevaardigd. De handelingen betreffende de benoeming of de beëindiging van de functies van de personen gerechtigd worden om de vereniging te vertegenwoordigen aan de griffie van de Handelsrechtbank onmiddellijk, neergezet en, in de zorgen van de griffier gepubliceerd, door uittreksels in de bijlagen van het Belgische Staatsblad zoals gezegd in artikel 26 novies van de wet van 27 juni 1921 over de verenigingen zonder winstoogmerk gewijzigd en aangepast door de wet van 2 mei 2002

Artikel 31 - D* bestuurders, de personen die aan het dagelijkse beleid of de vertegenwoordiging worden afgevaardigd, gaan, door hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting aan en zijn verantwoordelijk slechts van de uitvoering van hun mandaat dat zij gratis of als gehonoreerde titel uitoefenen.

Artikel 32 - De secretaris of in zijn afwezigheid, is de voorzitter, gerechtigd om te aanvaarden en provisorisch of definitief de vrijgevigheid gedaan aan alle formaliteiten te vervullen noodzakelijk voor hun aankoop voor zover hun waarde 5.000,00 niet EUR overschrijdt.

TITEL VIII - DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 34  De leden, Algemene Vergadering en Raad van bestuur van Coeurs Piégés asbl gecreëerd op 20/07/2012 blijven dezelfde voor Bedrogen Harten vzw en vice versa. Het rekeningnummer is ook uniek.

Artikel 35 - Een huishoudelijk reglement zal door de Raad van bestuur een Algemene Vergadering ingediend kunnen worden. Wijzigingen in deze regeling kunnen aangebracht worden door de algemene Vergadering, die zich met meerderheid van stemmen eenvoudig van de aanwezige of vertegenwoordigde leden zal uitspreken.

Artikel 36 - De sociale oefening begint op 1 januari tot 31 december. Per derogatie, begint de eerste oefening vandaag om op 31 december 2014 af te lopen.

Artikel 37 - De rekening van het afgelopen begrotingsjaar en de rekening van de volgende zullen jaarlijks gebonden zijn aan de goedkeuring van het gewoon algemeen Parlement door de Raad van bestuur.

De rekeningen en de begrotingen worden en, eventueel, gehouden overeenkomstig artikel

17 van de wet van 27 juni 1921 op de verenigingen zonder winstoogmerk gewijzigd en aangepast door

de wet van 2 mei 2002 gepubliceerd.

Artikel 38 - De boekhouddocumenten worden aan de hoofdzetel behouden waar alle werkelijke leden kennis ervan maar zonder verplaatsing van het register kunnen nemen, na schriftelijk verzoek aan de Raad van bestuur waarmee het lid moet afspreken van de datum en het uur van de raadpleging.

Artikel 39 - als zij naar het verlangt, en in alle gevallen wanneer de wet het eist, kan de Algemene Vergadering een commissaris aanstellen, die onder de leden van het instituut van de Correctoren, met als taak wordt gekozen, de rekeningen van de vereniging te controleren en om hem een jaarverslag in te dienen. Hij wordt voor vier jaar benoemd en is herkiesbaar.

Artikel 40 - In geval van ontbinding van de vereniging, wijst de Algemene Vergadering de vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en geeft de bestemming aan die aan het netto vermogen moet gegeven

.., '' b i MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

worden.

Deze bestemming moet verplicht voor een niet genteresseerde vereniging gedaan warden die een gelijksoortig doel heeft.

Elke beslissing betreffende de ontbinding, op de voorwaarden voor de liquidatie, aan de benoeming en de beëindiging van de functies van de vereffenaars, de sluiting van de liquidatie, alsmede aan de bestemming van het netto vermogen, warden aan de griffie van de Handelsrechtbank afgegeven en, in de zorgen van de griffier gepubliceerd, in de Bijlagen van de Monitor zoals gezegd in artikelen 23 en 26 novies van de wet van 1921 over jouw verenigingen zonder winstoogmerk gewijzigd en aangepast door de wet van 2 mei 2002.

Artikel 41 - Alles die niet expliciet In deze statuten Is voorzien wordt door de wet van 27 juni 1921 geregeld die de verenigingen regelt, zonder winstoogmerk, gewijzigd en aangepast door de wet van 2 mei 2002.

De algemene vergadering heeft als bestuurders benoemd:

1. Bangoura, Marie, geboren te Marnia (Algerije) op 10/07/1960, gedomicilieerd Arteveldestraat 161 in 1000 Brussel

2. Vivier, Céline geboren te Etterbeek op 27/06/1975, gedomicilieerd Montserratstraat 28 in Brussel 1000

3. Pouossi Nadège, geboren te Banka (Cameroun) op 22/07/1981, gedomicilieerd Léon Bernusstraat 7 in 6000 Charleroi

4. Goffard Aline, geboren te Liège op 19/02/1943, gedomicilieerd Ottervangerstraat 53 in Anderlecht 1170

Getekend in Brussel op 28/02/2014,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BEDROGEN HARTEN, AFGEKORT : BH

Adresse
DE FIENNESSTRAAT 82 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale