BEFRA


Dénomination : BEFRA
Forme juridique :
N° entreprise : 445.728.955

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 17.04.2014 14093-0250-011
09/10/2014
ÿþmod 11.1

- ~

~ ~

l~~e ~~het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte '. .

H

~

~SEP. ~w,v ~ÓY&

w

ter griffie van cl%higierlandstalige

flie*telle Ymm Brussel

eh~/~nfw~O~~~~KJ'~

- . -

'' r 0445728855

Benaming (voluit) : BEFRA

pe,m,nx:

;|

Rechbsvmrm: naamloze vennootschap

3)ete\ Diamantlaan 24

)

1030 Schaarbeek

Onderwem akte ING QMZETDNG KAPITAAL IN EURO KAPITAALVERHOGING  VASTSTELLING AANDELEN OP NAAM v~~nde~geumzoaenvæ~~Qeumc~n1~O~~~/M~]bodmag~ /i:BTVVGEOGBG$LISS)NG De vergadering beslist het kapitaal te verhogen me tweehonderd vierennegentigduizend driehonderd (294.3OD.O0'! euro omhet tebre~~~n~~mæ~dube~~e~onde~~~ndmr~~~~~~~r~~m~~~~43~~~\ driehonderd wmenzeo~gdu~end zevenhonderd

v~~nda~~aumz~manve~~~eumcæmó C~R~ d inbreng in ~GO73~ geld,zonderudg~wvon~eu~eaand~anduuhmómov~nmd~evn/hog~Qvnndæ8anV~woondevondobes~ondæ' !` aandelen. |ntokening

De enige aandeelhouder, Stichting bgen", opgericht bij ahtevededeO~

voor notaris Josephus Vrijdag te Oisterwijk (N dertig september twx*ed bo d en negen, gevestigd te NmdmMænd 4825 AX Breda,Prinsenhil 28 Ingeschreven in het Handelsregister onder

'^

het beheer van de Kamer van Koophandel Zu onder nummer 20160221, marklaoó in te tekenen op de geheelheid van de kapitaalverhoging met de gelden voortkomend van voormelde tu000ntijdoe divNanduiÓmhng, te weten een netto bedrag van tweehonderd vierennegentigduizend driehonderd (294.300l0) eum, in toepassing van artikel 537 WIB 92. ter vergoeding waarvan de fractiewaarde van de bootaande hem 8onbnhunendemmndeèninevnnredigheidwmdtmarhoogd. De enige aandeelhouder stelt dientengevolge vast dat op de kapitaalverhoging volledig en daadwerkelijk werd ingeschæven.

Bmnkmuea

Totbewijovmndocmheta|ingheehdeenigeaandeéhoudo,eonbankaUestoxarguleQdaonondergetekandanotahu: uitgaande van Belfius waaruit blijkt dat op vijfentwintig september tweeduizend en vier de som van ÓxoehondevÓ^ ; vremannngmntiQduizond driehonderd (294.300,00) euro gestort werd op de bijzondere rekening geopend ten name

van de vennootschap. !~

!Do notoóa bewa~~~bü ~oæpo~~nQ van m~~~ 307 bwoedo |~ van hætVVà8boækxon munono~ohoppen datda! '' vwe#oijkeveæhdenaamAoondedainouhrijxingonvohstorUng van hetkopKoo|.werdennoQelaafd. i`/VduazijndovarkægænmaMobede0envanvonnno|dodkJdonduitkohnQonm7ddele|nheókmykaalopgenomæno|o~~

vno0eoohnaændoorm~ ~ikn|O37VN~19~ '3/DERDEBESUSSING

~~ ..

;'Daveqgedehngo~~vao d~~b~heu|~n~g van deRaad van Be~uuropéénmoa~kmaedubendendondaeond~on;! iinontoonderwerdennmgazethnoondelænupnonmenwerduningeoohmxeninhetmQster van aendelnn.

4/NER~~B~~U~~N~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid mentemnde notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

R " "

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch v$taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

beslissingen, de actuele terminologie en bepalingen van het Wetboek van vennootschappen; tevens worden de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het oog op de coördinatie worden de artikelen opnieuw genummerd, waarna de vergadering de nieuwe tekst van de statuten goedKeurt.

51 VIJFDE BESLISSING

Aan het bestuursorgaan worden alle machten verleend om tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen over te gaan, waaronder de betaling van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) van voormeld tussentijds dividend.

6/ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist te herbenoemen voor een periode van zes jaar nagenoemde bestuurders van de vennootschap:

1. FORESTER INVEST burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, met zetel te 1030 Brussel, Diamantlaan 24, RPR Brussel 0461.613.931, met als gedelegeerd-bestuurderlvaste vertegenwoordiger, de heer Michel RAMIOUL, wonende te Scherpenheuvel, Groenstraat 51;

2, de heer Michel Yvon René RAMIOUL, geboren te Soest (Duitsland) op tweeëntwintig december negentienhonderd zesenvijftig, wonende te Scherpenheuvel, Groenstraat 51.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

71 Volmacht

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Barbara Zagers, wonende te Stabroek, Lepelstraat 47, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie.

1. De naam van de naamloze vennootschap luidt: "BEFR4".

2. Het doel van de vennootschap is in de nieuwe statuten letterlijk omschreven is als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en voornamelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Advies-en managementwerkzaamheden, het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het bestuur van ondernemingen en bedrijven.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan met inbegrip van roerende en onroerende verrichtingen, alle rechtshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn dit te begunstigen.

Zj mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van ; haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of' vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze. Zij mag '. ook gelden uitlenen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meeste uitgebreide zin.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien doorhef Wetboek van Vennootschappen."

3, De vennootschap gevestigd is te 1030 Brussel, Diamantlaan 24.

4. De vennootschap ís opgericht op 18/11/1991 vooronbepaalde duur.

5, Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd zestigduizend zevenhonderd vijfendertig euro zesenveertig eurocent (360.735,460 en is verdeeld in tweeduizend zeshonderd tachtig (2.680) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ééntweeduizend zeshonderd tachtigste (9/15808) van het kapitaal.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten de aandelen eerst aangeboden worden aan de bestaande aandeelhouders in evenredigheid tot hun aandelenbezit.

Het voorkeurecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn die door de algemene vergadering wordt bepaald, maar die ten minste vijftien dagen bedraagt.

Het voorkeurrecht kan in het belang van de vennootschap beperkt of opgeheven worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor de statutenwijziging. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproepingen vermeld worden.

a Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuurover de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met !nachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van 618 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden,

Aan de raad wordt de bevoegdheid verfeend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de betreffende jaarrekening is goedgekeurd,

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Na de voorgeschreven_voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet-afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren,

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

7. Het boekjaar begint op 9 oktober van iederjaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar,

8.De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproeping, op de laatste vrijdag van maart om elf uur.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen-vergadering moetende houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, De houders van aandelen aan toonder moeten deze aandelen eveneens vijf dagen voor de vergadering deponeren op de zetel van de vennootschap of bij de instelling(en) aangeduid in het bericht van bijeenroeping. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering,

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht één volmacht - lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het '. Belgisch

" $taatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 25.04.2013 13099-0107-012
09/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 29.04.2011 11102-0327-011
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 29.04.2010 10107-0341-012
17/04/2009 : AN288049
09/04/2008 : AN288049
06/04/2007 : AN288049
14/04/2006 : AN288049
07/04/2005 : AN288049
14/04/2004 : AN288049
10/05/2003 : AN288049
17/04/2003 : AN288049
22/04/2002 : AN288049
12/05/1999 : AN288049
01/01/1997 : AN288049
21/09/1996 : AN288049
25/01/1996 : AN288049

Coordonnées
BEFRA

Adresse
DIAMANTLAAN 24 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale