BELBEEF

Association sans but lucratif


Dénomination : BELBEEF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 456.205.054

Publication

10/02/2014
ÿþMOD 2.2

~< ! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

INI

i

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbla

*19038964*

30 JAN zW4

Griffie

Ondernemingsnr : 4562.050.54

Benaming

(voluit) : Be&beef

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Koning Albert 11-laan 35 bus 53 1030 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging statuten, ontslag en benoeming bestuurders, bankvolmachten en handtekenbevoegdheid

De Algemene vergadering van 6 juni 2013 wijzigt de statuten als volgt;

Artikel 3: De vereniging heeft tot doel de ontwikkeling en het beheer van integrale kwaliteitssystemen in de rundvleesketen.

Zij kan in rechte optreden en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel en hiervoor alle goederen verwerven. Zij kan haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt. BELBEEF kan echter nooit optreden als controlerende organisatie van individuele bedrijven ten aanzien van de hierboven bedoelde integrale kwaliteitssystemen. BELBEEF aanvaardt derhalve tegenover derden geen enkele verantwoordelijkheid voor de overtredingen van deze integrale kwaliteitssystemen door individuele bedrijven,

Artikel 4: Het minimum aantal effectieve leden van de vereniging is vier.

Het lidmaatschap staat open voor vertegenwoordigers van de overheid en alle geledingen van de productiekolom "rundvlees". Meer in het bijzonder kunnen vertegenwoordigers van de toelevering aan de landbouw, het Agrofront (Algemeen Boerensyndicaat, Boerenbond en FWA), de veehandel, de handel en verwerkers van vlees en vleeswaren, de klein- en groothandel van vlees en vleeswaren en de regionale promotieorganen opgenomen worden als effectieve leden.

De vereniging telt alleen werkende leden met volheid van bevoegdheid zoals voorzien in de wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 17; De raad van bestuur bestaat uit minimum drie leden, gekozen uit de leden van de vereniging. Het aantal bestuurders moet echter steeds lager zijn dan het aantal personen dat Iid is van de vereniging.

Elke geleding in de productiekolom "rundvlees" nl. toelevering, productie, verwerking, handel en distributie, heeft recht op minstens één vertegenwoordiger en één plaatsvervanger in de raad van bestuur. Bovendien wordt er een pariteit vastgelegd tussen het aantal bestuurders van toelevering en primaire productie enerzijds en de verwerkers, slagers en distributie anderzijds. Er worden 7 bestuurders voorzien voor toelevering en primaire productie en 7 bestuurders voor verwerking, distributie en slagers die als volgt worden verdeeld:

" Leveranciers aan de dierlijke productie: 1 bestuurders

" Dierlijke productie: 6 bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

, MOD 2.2

a

" Handel en/of verwerking: 3 bestuurders

Distributie: 3 bestuurders

" Slagers: 1 bestuurder

De kandidaat bestuurders worden voorgedragen door de representatieve organisaties uit elke schakel, meer in het bijzonder door BEMEFA voor de schakel toeleveranciers aan de dierlijke productie; door de Iandbouworganisaties (ABS, BB en FWA) voor de schakel dierlijke productie, door FEBEV voor de schakel handel en/of verwerking, door Comeos voor de schakel distributie en door de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België voor de schakel slagers. APAQW en VLAM worden opgenomen als waarnemend lid. Een bestuurder is van rechtswege ontslagnemend bij verlies van de vertegenwoordigende hoedanigheid of van het lidmaatschap van de vereniging.

Het mandaat van lid van de Raad van Bestuur duurt zes jaar en is onbezoldigd. De helft van de leden van de Raad van Bestuur wordt na 3 jaar hernieuwd. Aan het einde van hun mandaat zijn de uittredende leden van de Raad van Bestuur herkiesbaar.

Toch kunnen aan de bestuurders zitpenningen en vergoedingen voor reis- en verblijfskosten worden toegekend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Artikel 19: De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door of namens de voorzitter of op vraag van minstens drie Ieden van de raad van bestuur door een schriftelijke of elektronische uitnodiging die ten minste acht dagen vooraf verstuurd wordt.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter, een ondervoorzitter of bij ontstentenis door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan rechtsgeldig vergaderen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld, wordt een nieuwe vergadering gehouden binnen de vijftien werkdagen. Tijdens deze nieuwe vergadering kan, ongeacht het aantal aanwezigen, worden beslist

over de punten die een tweede maal op de dagorde worden geplaatst.

Een raadslid kan zich bij volmacht door een ander raadslid laten vertegenwoordigen. Een volmachtdrager mag niet over meer dan één volmacht beschikken.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Onthoudingen worden niet meegerekend om de meerderheid te bepalen.

Uittreksels die bestemd zijn om te worden voorgebracht, hetzij in rechte, hetzij elders, worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

De raad van bestuur kan, bij reglement van interne orde, gespecialiseerde Commissies oprichten met adviserende bevoegdheid, hetzij permanente hetzij ad hoc en benoemt hun voorzitter en leden. Meer in het bijzonder wordt een technische werkgroep opgericht met als opdracht de inhoudelijke ontwikkeling en het onderhoud van het generiek lastenboek.

Daarnaast wenst de Algemene Vergadering de gecoördineerde statuten dd, 06/06/2013 te laten publiceren in het staatsblad. De gecoördineerde statuten zijn als volgt:

BeIbeef vzw

Koning Albert II-laan 35 bus 53

1030 Brussel

\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

a MOD 2.2

BE0456.205.054

RPR Brussel

Coördinatie statuten

Hoofdstuk I  Naam, zetel, doel

Artikel 1 . De vereniging draagt de naam "BELBEEF".

Artikel 2: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1030 Brussel, Koning Albert II-laan 35 bus 53, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Hij kan worden overgeplaatst naar een andere plaats in deze agglomeratie bij beslissing van de raad van bestuur.

Artikel 3: De vereniging heeft tot doel de ontwikkeling en het beheer van integrale kwaliteitssystemen in de rundvleesketen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Zij kan in rechte optreden en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel en hiervoor alle goederen verwerven. Zij kan haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt. BELBEEF kan echter nooit optreden als controlerende organisatie van individuele bedrijven ten aanzien van de hierboven bedoelde integrale kwaliteitssystemen. BELBEEF aanvaardt derhalve tegenover derden geen enkele verantwoordelijkheid voor de overtredingen van deze integrale kwaliteitssystemen door individuele bedrijven.

Hoofdstuk II  Lidmaatschap

Artikel 4: Het minimum aantal effectieve leden van de vereniging is vier.

Het lidmaatschap staat open voor vertegenwoordigers van de overheid en alle geledingen van de productiekolom "rundvlees". Meer in het bijzonder kunnen vertegenwoordigers van de toelevering aan de landbouw, het Agrofront (Algemeen Boerensyndicaat, Boerenbond en FWA), de veehandel, de handel en verwerkers van vlees en vleeswaren, de klein- en groothandel van vlees en vleeswaren en de regionale promotieorganen opgenomen worden als effectieve leden.

De vereniging telt alleen werkende leden met volheid van bevoegdheid zoals voorzien in de wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 5: De bevoegdheid nieuwe leden aan te nemen komt uitsluitend toe aan de raad van bestuur. Deze stelt de procedure en voorwaarden hiervoor vast.

Artikel 6: De raad van bestuur kan te allen tijde een lidmaatschapsbijdrage opleggen aan de leden. Deze mag niet meer bedragen dan 250 euro per jaar.

Artikel 7; Aan het lidmaatschap van de vereniging wordt van rechtswege een einde gesteld door het verlies van de vertegenwoordigende hoedanigheid of het niet betalen van de lidmaatschapsbijdrage.

De uitsluiting van een lid kan slechts worden uitgesproken door de algemene vergadering met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Elk lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging bij aangetekend schrijven gericht aan de raad van bestuur. Het ontslag wordt geacht in te gaan op de eerste dag van de maand volgend op de postdatum van de ontslagbrief.

Artikel 8: Het ontslagnemend of uitgesloten lid en de erfgenamen of rechthebbende van het overleden lid, hebben geen recht op het vermogen van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

NiDD 2.2

Zij kunnen noch staat, noch rekeningopgave, noch verzegeling, noch boedelbeschrijving eisen of vorderen. Hoofdstuk III  Algemene vergadering

Artikel 9: De algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging en bestaat uit alle Ieden van de vereniging,

Zij bezit de bevoegdheden die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet of door de onderhavige statuten.

Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid:

1° De wijziging van de statuten;

2° De benoeming en afzetting van de bestuurders;

3° De goedkeuring van de begrotingen en van de rekeningen;

4° De vrijwillige ontbinding van de vereniging;

5° De uitsluiting van de leden.

6° De benoeming en de afzetting van commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend.

7° De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

8° De omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Ieder lid beschikt over één stem. Een lid kan zich bij volmacht door een ander lid laten vertegenwoordigen; een gevolmachtigde mag niet over meer dan één volmacht beschikken.

Artikel 10: Een algemene vergadering zal jaarlijks plaatshebben, zo snel mogelijk en ten laatste binnen de zes maanden volgend op ieder boekjaar.

Artikel 11: Een buitengewone algemene vergadering kan worden samengeroepen, wanneer het belang van de vereniging zulks vereist. De raad van bestuur is hiertoe gehouden binnen de twintig werkdagen wanneer ten minste één vijfde van de leden zulks hebben aangevraagd door middel van een aangetekend schrijven, waarbij de punten die zij op de dagorde wensen in te schrijven, worden meegedeeld.

Artikel 12: De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door of namens de voorzitter van de raad van bestuur bij gewone brief of per e-mail, gericht aan ieder lid, minstens acht dagen vóór de vergadering.

De uitnodiging vermeldt de agenda. Alleen over de zaken die op de agenda vermeld zijn, kan de algemene vergadering beraadslagen.

Artikel 13: De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, door een ondervoorzitter of de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 14: De algemene vergadering kan rechtsgeldig vergaderen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden en neemt beslissingen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behoudens in de gevallen waar de wet of de statuten een vereist aantal aanwezigen of een bijzondere meerderheid voorschrijven. Onthoudingen worden niet meegerekend om de meerderheid te bepalen. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger doorslaggevend.

Artikel 15: De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in notulen die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris van de vereniging. De leden kunnen er inzage van nemen in de zetel van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moe 2.2

Uittreksels die bestemd zijn om te worden voortgebracht, hetzij in rechte, hetzij elders, worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Hoofdstuk IV  Raad van bestuur

Artikel 16: De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur, die alle bevoegdheden heeft die door de wet of de statuten niet toegekend zijn aan de algemene vergadering, o.m. het aanwerven van personeel, het opstellen van een huishoudelijk reglement, inrichting van

werkgroepen, adviesorganen en dagelijks bestuur, enz.

Hij kan bepaalde van zijn bevoegdheden delegeren aan enig ander orgaan van de vereniging.

Artikel 17: De raad van bestuur bestaat uit minimum drie leden, gekozen uit de leden van de vereniging. Het aantal bestuurders moet echter steeds lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

Elke geleding in de productiekolom "rundvlees" nl. toelevering, productie, verwerking, handel en distributie, heeft recht op minstens één vertegenwoordiger en één plaatsvervanger in de raad van bestuur. Bovendien wordt er een pariteit vastgelegd tussen het aantal bestuurders van toelevering en primaire productie enerzijds en de verwerkers, slagers en distributie anderzijds. Er worden 7 bestuurders voorzien voor toelevering en primaire productie en 7 bestuurders voor verwerking, distributie en slagers die als volgt worden verdeeld:

" Leveranciers aan de dierlijke productie: 1 bestuurders

" Dierlijke productie: 6 bestuurders

" Handel en/of verwerking: 3 bestuurders

" Distributie: 3 bestuurders

" Slagers: 1 bestuurder

De kandidaat bestuurders worden voorgedragen door de representatieve organisaties uit elke schakel, meer in het bijzonder door BEMEFA voor de schakel toeleveranciers aan de dierlijke productie; door de landbouworganisaties (ABS, BB en FWA) voor de schakel dierlijke productie, door FEBEV voor de schakel handel en/of verwerking, door Comeos voor de schakel distributie en door de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België voor de schakel slagers. APAQW en VLAM worden opgenomen als waarnemend lid. Een bestuurder is van rechtswege ontslagnemend bij verlies van de vertegenwoordigende hoedanigheid of van het lidmaatschap van de vereniging.

Het mandaat van lid van de Raad van Bestuur duurt zes jaar en is onbezoldigd. De helft van de leden van de Raad van Bestuur wordt na 3 jaar hernieuwd. Aan het einde van hun mandaat zijn de uittredende Ieden van de Raad van Bestuur herkiesbaar.

Toch kunnen aan de bestuurders zitpenningen en vergoedingen voor reis- en verblijfskosten worden toegekend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de raad van bestuur.

Artikel 18: De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, en twee ondervoorzitters. Hij kan tevens een secretaris en/of penningmeester aanduiden.

Artikel 19: De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door of namens de voorzitter of op vraag van minstens drie leden van de raad van bestuur door een schriftelijke of elektronische uitnodiging die ten minste acht dagen vooraf verstuurd wordt.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter, een ondervoorzitter of bij ontstentenis door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan rechtsgeldig vergaderen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Indien deze voorwaarde niet is vervuld, wordt een nieuwe vergadering gehouden binnen de vijftien werkdagen. Tijdens deze nieuwe vergadering kan, ongeacht het aantal aanwezigen, worden beslist

over de punten die een tweede maal op de dagorde worden geplaatst.

Een raadslid kan zich bij volmacht door een ander raadslid laten vertegenwoordigen. Een volmachtdrager mag niet over meer dan één volmacht beschikken,

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Onthoudingen worden niet meegerekend om de meerderheid te bepalen.

Uittreksels die bestemd zijn om te worden voorgebracht, hetzij in rechte, hetzij elders, worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

De raad van bestuur kan, bij reglement van interne orde, gespecialiseerde Commissies oprichten met adviserende bevoegdheid, hetzij permanente hetzij ad hoc en benoemt hun voorzitter en leden, Meer in het bijzonder wordt een technische werkgroep opgericht met als opdracht de inhoudelijke ontwikkeling en het onderhoud van het generiek lastenboek,

Artikel 20: Voor alle akten en handelingen in en buiten rechte wordt de vereniging, behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, geldig vertegenwoordigd tegenover leden en derden door twee gemandateerde leden van de raad van bestuur zonder dat zij enige beraadslagingen, machtiging of bijzondere opdracht moeten bewijzen. Zo ook worden stukken en om het eveLwelke documenten die van de vereniging uitgaan, geldig ondertekend en verbinden deze de vereniging tegenover derden.

Beneden het bedrag, vast te stellen door de raad van bestuur, kunnen deze gemandateerde bestuurders de vereniging afzonderlijk vertegenwoordigen en verbinden.

Hoofdstuk V  Diversen

Artikel 21:' Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december; in afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van de oprichting tot 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 22: De rekeningen van het verlopen jaar en de begroting voor het volgend jaar zullen jaarlijks onderworpen worden aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering die

gehouden worden binnen de zes maanden volgend op ieder boekjaar.

Artikel 23: In geval van ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, zij bepaalt hun bevoegdheid en de bestemming die aan de netto activa van het patrimonium moet worden gegeven.

Deze bestemming moet in het voordeel zijn van één of meer verenigingen of instellingen waarvan het doel

zoveel mogelijk overeenkomt met dat van de ontbonden vereniging.

Artikel 24: Al wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorzien is, wordt geregeld volgens de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk.

, ,, M0D2.2

"

Daarnaast beslist de Algemene Vergadering van 6 juni 2013 om eervol ontslag te verlenen aan:

" Dhr. Frans De Wachter, geboren op 18 april 1956 te Mechelen en wonende te 2800 Mechelen, Kruisbaan 95

Volgende personen werden tijdens de algemene vergadering herbenoemd als bestuurder voor een hernieuwbare periode van 6 jaar en dit met onmiddellijke ingang:

" Dhr. Guy Vandepoel, geboren op 7 augustus 1971 te Tienen en wonende te 3380 Glabbeek-Zuurbemde, Pamelenstraat 18

" Dhr. Guy Depraetere, geboren op 30 april 1956 te Opbrakel en wonende te 9570 Deftinge, Muizenhol 11

" Dhr. Jozef Otten, geboren op 25 augustus 1959 te Bree en wonende te 3620 Lanaken, Henri Dunantlaan 10

" Dhr. Thierry Smagghe, geboren op 6 juli 1973 te Gent en wonende te 9810 Nazareth, Gaversepontweg 1

" Dhr. Jean Van de Put, geboren op 19 april 1969 te Ixelles en wonende te 1180 Brussel, 34 Avenue Dupuich

Volgende personen werden tijdens de algemene vergadering benoemd als bestuurder voor een hernieuwbare periode van 6 jaar en dit met onmiddellijke ingang:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge " Dhr. Jozef Marc Rosiers, geboren op 16 mei 1957 te Leuven en wonende te 3001 Heverlee, Oud- Heverleestraat 53

" Dhr. Erwin De Meulemeester, geboren op 30 december 1968 te Kortrijk en wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Beekstraat 22

" Dhr, Yvan Dejaegher, geboren op 21 oktober 1954 te Kortrijk en wonende te 2440 Geel, Esdoornstraat 3

" Mevr, Christel Buyse, geboren op 27 oktober 1969 te Ath en wonende te 7830 Bassilly, 20 Rue Moulin Dusquesne

" toevr; Marie-Laurence Semaille, geboren op 27 augustus 1971 te Haine-Saint-Paul en wonende te 4537 Verlaine, 6 Rue de Chapon

" Dhr. Patrick Schifflers, geboren op 12 oktober 1964 te Rocourt en wonende te 4882 Oupeye, 2 Rue de Hacourt

" Dhr. Diederick Verbist, geboren op 25 mei 1978 te Bonheiden en wonende te 6680 Sainte-Ode, 42 Gérimont

" Dhr. Pascal ',église, geboren op 15 oktober 1960 te Ixelles en wonende te 4130 Esneux-Tilff, 12 Rue Pierres à Moulin

" Dhr. André Van den Bossche, geboren op 4 juli 1950 te Ninove en wonende te 9080 Lochristi, Berluyck 10

VAOr-

béhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij fiët BëlgiscTi Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering belast Dhr. Jurgen Vandemenschbrugge, Technisch adviseur rundvlees, de formaliteiten van bekendmaking van beide beslissingen te vervullen door gebruik te maken van de daaraan verbonden handtekening.

De raad van bestuur van 6 juni 2013stelt aan:

" Mevrouw Christel Buyse als voorzitter.

" Dhr. Thierry Smagghe als ondervoorzitter.

" Dhr. Guy Depraetere als ondervoorzitter,

" Mevr. Nathalie De Greve, geboren op 22 april 1972 te Kortrijk en wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Middenhutlaan 4, als penningmeester.

" Dhr, Marc Rosiers als secretaris.

De vergadering belast Dhr. Jurgen Vandemenschbrugge, Technisch adviseur rundvlees, de formaliteiten van bekendmaking van beide beslissingen te vervullen door gebruik te maken van de daaraan verbonden handtekening.

De raad van bestuur van 20 juni beslist inzake bankverrichten dat, wat de bankvolmachten betreft, krijgt Dhr. Tom De Winter volmacht alleen te tekenen tot 15.000 euro. Boven dit bedrag zijn twee handtekeningen nodig: Dhr. Tom De Winter en/of Mevr. Christel Buysse en/of Mevr, Nathalie De Greve.

De vergadering belast Dhr. Jurgen Vandemenschbrugge, Technisch adviseur rundvlees, de formaliteiten van bekendmaking van beide beslissingen te vervullen door gebruik te maken van de daaraan verbonden handtekening.

De Raad van Bestuur stelt bij vergadering van 11 oktober 2013 een dagelijks bestuur aan dat bestaat uit de coördinator, de adviseur en de technisch adviseur,

Het dagelijks bestuur staat, in overleg met de voorzitter en de secretaris van de Raad van Bestuur, in voor de organisatie (samenroeping, dagorde, opmaak en versturen documenten, ...), de verslaggeving en de opvolging/uitvoering van de beslissingen van de vergaderingen van de beleidsorganen (Algemene Vergadering, Raad van Bestuur en technische werkgroep).

Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor de boekhouding (opvolging aan- en verkoopfacturen + BTW-aangiften) en de financiële verslaggeving.

De voorzitter, de penningmeester en de coördinator kunnen elk afzonderlijk aankoopfacturen vereffenen tot een bedrag van E 15.000 (bv. controlekosten inspectie-instelling) op voorwaarde dat deze rechtstreeks voortvloeien uit een formele beslissing van de Raad van Bestuur, Hetzelfde geldt voor de vereffening van BTW-schulden en/of andere (para)fiscale heffingen van de overheid.

De vergadering belast Dhr, Jurgen Vandemenschbrugge, Technisch adviseur rundvlees, de formaliteiten van bekendmaking van beide beslissingen te vervullen door gebruik te maken van de daaraan verbonden handtekening.

Luik B - Vervolg

M0D 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2012
ÿþj.

II

01.111.11JR11,1,1

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

0 8 OCT. 2012 BRUSSEL

Griffie

i Ondernemingsnr 4562.050.54

Benaming

(voluit) Belbeef

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel Koning Albert 11-laan 35 bus 53 1030 Brussel

Onciermerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De algemene vergadering van 3 mei 2012 besliste eervol ontslag te verlenen aan de heer Marnix De Zutter,

wonende te 9982 Sint-Jan-in-Eremo, Sint Livinuspolder 2

"

Als nieuwe bestuurder wordt benoemd:

de heer Guy Jos Leo Vandepoel, geboren te Tienen op 7 augustus 1971 en wonende te 3380 Glabbeek,

Pamelenstraat 18

"

. :

. t

Volgende personen werden tijdens de algemene vergadering opnieuw benoemd ais bestuurders:

; .

1 de heer Guy Cyriel Octaaf Depraetere, geboren te Opbrakel op 30 april 1956 en wonende te 9570 Lierde, Muizenholstraat 11

. E

de heer Frans Isidoor De Wachter, geboren te Mechelen op 18 april 1956 en wonende te 2800 Mechelen, Kruisbaan 95

de heer Jozef Otten, geboren te Bree op 25 augustus 1959 en wonende te 3620 Lanaken, I-1. Dunantlaan 10 de heer Thierry Jean Jacques Simon Smagghe, geboren te Gent op 6 juif 1973 en wonende te 9810 Nazareth, Gaversepontweg 1

de heer Jean Van de Put, geboren te Elsene op 19 april 1969 en wonende te 1180 Brussel, Dupuicklaan 34 .

De Raad van Bestuur van Belbeef benoemde op 13 september 2012 tot voorzitter: de heer Jozef Otten en tot ondervoorzitters: de heer Guy Cyriel Octaaf Depraetere en de heer Thierry Jean Jacques Simon Smagghe

Voor waar en echt verklaard:

Sharon Lagast

secretaris

Op de laatste blz. vanina vemeldert : nec t o Naam en hoedanigheid van de insbumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2011
ÿþ ;-"i M0D2.2

" 7.e' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

J

Dndernemingsnr : 4562.050.54 Benaming

(voluit) : Belbeef

II1 I II II

*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

2 3 -02- 2011

BRUSSEL.

Griffie

(verkort) :

Rechtsvoren : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Koning Albert II-laan 35 bus 53 1030 Brussel

" Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De algemene vergadering van 18 mei 2010 besliste eervol ontslag te verlenen aan volgende bestuurders:

de heer René Maillard, p/a Koning Albert ll laan 35 bus 50, 1030 Brussel;

de heer Martin Van Hese, p/a 1160 Zellik, E. Van Nieuwehuyslaan 8.

Volgende personen werden tijdens de algemene vergadering benoemd als bestuurders: de heer Frans De Wachter, geboren te Mechelen op 18 april 1956 en wonende te 2800 Mechelen, Kruisbaan 95

de heer Jean Van de Put, geboren te Elsene op 19 april 1969 en wonende te 1180 Ukkel, Avenue Adolphe Dupuich 34.

De Raad van Bestuur van Belbeef benoemde op 28 juni 2010 tot voorzitter:

de heer Jozef Otten, geboren te Bree op 25 augustus 1959 en wonende te 3620 Lanaken, H. Dunantstraat 10.

Voor waar en echt verklaard:

Sharon Lagast

secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BELBEEF

Adresse
KONING ALBERT II-LAAN 35, BUS 53 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale