BELGIAN LAND COMPANY, AFGEKORT : BELANCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELGIAN LAND COMPANY, AFGEKORT : BELANCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 888.948.778

Publication

18/09/2013
ÿþ Mod wort

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

09 SEP 20_

sseer

Griffie

111 11111.11g11111

VA behc

aan

Belg Staat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 888.948.778

(voluit) : (verkort) : BELG[AN LAND COMPANY

BELANCO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : VORSTLAAN 292 1160 OUDERGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Herbenoeming - Benoeming

Uittreksel van het verslag van de gewone algemene vergadering op 11 juni 2013

Unaniem wordt beslist om het mandaat van de gedelegeerde bestuurder Wilmarc Invest NV vertegenwoordigd door Marc Paeleman en de bestuurder R.E.S. BVBA vertegenwoordigd door Bart Paeleman te verlengen voor de wettelijk, maximaal toegestane termijn.

Unaniem wordt er beslist om het mandaat van BACCO BVBA, vertegenwoordigd door Gaëtan Deleersnyder niet te verlangen.

Tot bestuurder wordt benoemd de BVBA Arfides, vertegenwoordigd door Stefan Paeleman,

De Algemene vergadering besluit om aan de bvba Kreanove, met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, Kersbeeklaan 308, ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0479.092.007, hierbij vertegenwoordigd door de heer Arnaud Trejbiez, de nodige volmachten te verlenen ten einde de vereiste formaliteiten voor de publicatie van de bovenstaande beslissingen te vervullen, alsook om de nodige aanpassingen in het ondernemingslokket door te voeren.

Arnaud Trejbiez

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 30.08.2013 13503-0057-016
20/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111 11



*130 3379*







Griffie 11 JUIN 2013

Ondernemingsnr Benaming 0 888.948.778

(voluit) : BELGIAN LAND COMPANY

(verkort) : BELANCO









Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1160 Brussel, Vorstlaan 292

(volledig adres)

Qnderwerp akte : Fusie

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 14 mei 2013 , blijkt het volgende:

De algemene vergadering van de ovememende vennootschap, de NV "BELANCO", besluit tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de vennootschap " IMMO MOISONNEURS 36", volgens de modaliteiten en voorwaarden bepaald in het fusievoorstel.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de vennootschap " IMMO MOISONNEURS 36", met alle rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap "BELANCO". Kapitaal, reserves, provisie en schulden gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 1 december 2012, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, de,

naamloze vennootschap "BELANCO". De schulden van de vennootschap " IMMO MOISONNEURS 36",

gaan over op de overnemende vennootschap.

Als gevolg van de fusie door overneming, besluit de algemene vergadering van de NV "BELANCO" tot; uitreiking van 1.679 nieuwe aandelen in de NV "BELANCO" aan de aandeelhouders van de BVBA IMMO MOISONNEURS 36", in ruil voor hun 100 aandelen in de BVBA IMMO MOISONNEURS 36 zonder opleg in, geld.

Bijgevolg besluit de algemene vergadering van de NV "BELANCO" haar kapitaal te verhogen tot beloop van ¬ 1.525.000,00 ( één miljoen vijfhonderd vijfentwintigduizend euro)om het te brengen van ¬ 100.000,00 (' honderd duizend euro) op ¬ 1.625.000,00 ( één miljoen zeshonderd vijfentwintigduizend euro) en uitgifte van 1.679 ( duizend zeshonderd negenenzeventig) nieuwe volgestorte aandelen in de vennootschap "BELANCO". Reserves, provisie en schulden gaan over op de ovememende vennootschap.

De kapitaalsverhoging die zonder opleg gebeurt, gaat gepaard met de uitgifte van 1.679 nieuwe gewone aandelen, zonder nominale waarde.

Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf 1' december 2012.

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de vennootschap IMMO MOISONNEURS 36i ten algemene titel over op de ovememende vennootschap NV "BELANCO"

Aangaande deze inbreng in natura werden volgende verslagen voorzien:

-Het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van genoemde wetboek van vennootschappen door: burgerlijke bvba " Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Saskia Luteijn; Bedrijfsrevisor, waarvan het besluit luidt als volgt:

'Ondergetekende Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BVBA, vertegenwoordigd door Saskia Luteijn, in haar; hoedanigheid van bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1730 Asse, Hoogstraat 2 d, werd aangesteld op 21 maart 2013 om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693, 695 en 696, verwijzend naar het artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 78 van het Koninklijk; Besluit van 30 januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij het gehele vermogen van de BVBA Immo Moissonneurs 36 (RPR 0899.764.377 ) wordt ingebracht per 30 november 2012 aan de netto boekwaarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe. Uit het onderzoek van del voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV Belanco is gebleken dat :1.' de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de E3 edrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;2. de controle van de bestanddelen van de inbreng in natura en van de toegepaste methode van waardering werd uitgevoerd door ondergetekende onder de vorm van een beperkt nazicht, hierbij verwijzend naar de algemene controlenorm van het Instituut van de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien yan derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

,a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisoren.3. de beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV :F Belanco aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt ;4. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 30 november 2012 weergegeven netto boekwaarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen fusie door overname, Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in "going-concem"-optiek. 5. De ais tegenprestatie te verstrekken vergoeding bedraagt 1.722.102,15 euro voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 1.679 aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/1.779ste deel van het maatschappelijk kapitaal. Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteits-principe aan de netto boekwaarde heeft geleid, komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap BVBA Immo Moissonneurs 36 toe te kennen 1.679 aandelen. De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de regelmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "faimess opinion". Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Balance onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de fusie door overname van de BVBA Immo Moissonneurs 36 en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

- Het verslag opgesteld door de raad van bestuur overe

Kapitaalverhoging

Ingevolge vorengaande is het kapitaal van de NV "BELANCO" verhoogd tot beloop van ¬ 1.525,000,00 één miljoen vijfhonderd vijfentwintigduizend euro) om het te brengen van ¬ 100.000,00 op ¬ 1.625.000,00 en werden 1,679 nieuwe volgestorte aandelen uitgegeven.

Uitgifte beneden fractiewaarde

De algemene vergadering stelt vast dat de nieuwe aandelen werden uitgegeven beneden fractiewaarde en neemt kennis van volgende verslagen:

- het verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 582 W. Venn. - het verslag van de bedrijfsrevisor, burgerlijke bvba " Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder SasKia Luteijn Bedrijfsrevisor, waarvan het besluit luidt ais volgt

"Ondergetekende Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BVBA, vertegenwoordigd door Saskia Luteijn, in haar hoedanigheid van bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1730 Asse, Hoogstraat 2 d, werd aangesteld op 10 april 2013 om verslag uit te brengen, overeenkomstig de bepalingen van de artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen, over het verstag van de raad van bestuur in het kader van de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde. De raad van bestuur stelt in zijn bijzonder verslag voor het kapitaal te verhogen door inbreng in natura van het gehele vermogen van de BVBA Moissonneurs 36 door fusie ingevolge overname. Het kapitaal van de NV Belanco zal verhoogd worden met 1.525.000,00 euro om het te brengen van 100.000,00 euro op 1.625.000,00 euro, door uitgifte van 1.679 nieuwe aandelen zonder nominale waarde aan een uitgifteprijs van 908,28 euro per aandeel. De verrichting werd nagezien door ondergetekende onder de vorm van een beperkt nazicht, hierbij verwijzend naar de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. De partijen betrokken bij deze verrichting zijn verantwoordelijk voor de berekening van cie intrinsieke waarde en voor de als tegenprestatie verstrekte vergoeding omtrent de inbreng in natura. De boekhoudkundige intrinsieke waarde per aandeel bedraagt 1.025,64 euro per aandeel en de fractiewaarde 1.000,00 euro. De uitgifteprijs is zo goed als gelijk aan de boekhoudkundige intrinsieke waarde per aandeel per 30 november 2012, zijnde 1.025,64 euro. Dientengevolge zal de intrinsieke boekhoudkundige waarde per aandeel na de voorgestelde kapitaalverhoging nagenoeg gelijk blijven, namelijk 1.025,67 euro. Na de voorgestelde kapitaalverhoging bedraagt de fractiewaarde 913,43 euro per aandeel. De nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen en zijn deelgerechtigd in de resultaten vanaf 1 december 2012. Naar ons oordeel en op basis van onze kennis van de voorgenomen transactie zoals beschreven in de voorgaande paragrafen, is de financiële en boekhoudkundige informatie zoals opgenomen in het verslag van de raad van bestuur dd. 29 maart 2013, opgesteld in overeenstemming met artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen, getrouw en voldoende om de algemene vergadering in te lichten die bijeengeroepen wordt om te stemmen over de voorstellen met betrekking tot de uitgifte van aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

- Het bijzonder verslag van de raad van bestuur heeft betrekking op de uitgifteprijs en op de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders.

De vergadering van de ovememende vennootschap NV "BELANCO" besluit vervolgens artikel vijf (5) der statuten aan te passen ais volgt: " Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 1.625.000,00 ( één miljoen zeshonderd vijfentwintigduizend euro) Het wordt vertegenwoordigd door 1.779 ( duizend

negenenzeventig) aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/1.779ste va vertegenwoordigen."

Voor eensluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expedit van bestuur - verslagen bedrijfsrevisor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoo

Verso : Naam en handtekening

11/03/2013
ÿþr~.

raaf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

2 8 FEB 20h

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

BELGIAN LAND COMPANY

BELANCO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : VORSTLAAN 292 1160 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL VAN DE GEZAMELIJKE BESTUURSORGANEN VAN DE BVBA IMMO MOISSONNEURS 36 EN DE NV BELANCO

In overeenstemming met artikel 693 van de Vennootschappenwet, hebben wij de eer U verslag uit te

brengen aangaande de voorgenomen fusie door overname van de BVBA Immo Moissonneurs 36 door de NV

Belanco.

De zaakvoerders van de BVBA Immo Moissonneurs 36 en de Raad van Bestuur van de NV Belanco hebben

een fusievoorstel opgesteld op 18 februari 2013 dat aan hun respectievelijke algemene vergaderingen van

aandeelhouders zal worden voorgelegd.

Gezien de zaakvoerders van de BVBA Immo Moissonneurs 36 en de Raad van Bestuur van de NV Belanco

overwegend uit dezelfde personen bestaat, wordt er beslist om het fusievoorstel voor beide vennootschappen,

op te stellen en neer te leggen in de Nederlandse taal.

Het fusievoorstel strekt er toe een fusie door overname door te voeren van de BVBA Immo Moissonneurs 36

door de NV Belanco,

Hierbij gaat het gehele vermogen van de BVBA Immo Moissonneurs 36 over op de NV Belanco.

De fusie zou gebeuren op basis van een boekhoudkundige toestand per 30 november 2012.. Alle

handelingen van de BVBA Immo Moissonneurs 36 worden geacht te zijn verricht voor rekening van de NV

Belanco.

1.Zetel van de vennootschappen.

De maatschappelijke zetel van alle betrokken vennootschappen bevindt zich op de Vorstlaan 292 te 1160

Brussel.

2, Doel van de vennootschappen.

Het doel van de betrokken vennootschappen is als volgt:

Belanco NV:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden of in samenwerking met derden.,

-De aan-en verkoop, de ruiling, de projectontwikkeling, de huur en verhuur, de verkaveling, de

uitbating, het onderhoud, de afbraak, bet in waarde brengen en de leasing van aile onroerende goederen,

bebouwd en/of onbebouwd.

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van onroerende

goederen, zoals onder meer:

+ het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle. verbandelingen die van aard zijn om de opbrengst van baar onroerend vermogen te bevorderen, zoals onder meer bet onderhoud, de aan- en verkoop, de leasing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze goederen;

+ bet aangaan van leningen en het hypothekeren van baar onroerende goederen teneinde alle verhandelingen mogelijk te maken.

Deze opsomming is enkel aanhalend en niet beperkend.

De vennootschap heeft tevens tot doel, de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de hiervoor beschreven activiteiten.

Zij kan alle mogelijke commerciële, " industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

flhI111m110,xmu1m

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

888.948.778

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins.

En tevens de functies van bestuurder en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Immo Moissonneurs 36 BVBA:

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden alle immobiliaire activiteiten, in het algemeen en meer bepaald de aankoop, de verkoop, de promotie van bouwprojecten, de projectontwikkeling, de bouw, de verbouwing, de rennovatie, de toe-eigening, de uitbating, de huur en de verhuur, de leasing, het beheer, de verkaveling, de horizontale verdeling, de gedwongen tenuitvoerlegging, van alle onroerende goederen, behalve deze handelingen waarvan de uitoefening voorbehouden is door een specifieke wetgeving.

Zij mag alle burgerlijke, industriële en commerciële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen die dezelfde doelstelling hebben of die zullen leiden, zelfs indirect, tot het realiseren van haar doelstelling.

Zij kan elke samenwerkingsovereenkomst, rationalisering, fusie of andere afsluiten met gelijkaardige vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan zich borg stellen en alle persoonlijke en zakelijke waarborgen geven ten gunste van iedere persoon of onderneming, al dan niet verbonden. Zij kan de functie van bestuurder uitoefenen.

3.Stand van het vermogen van de te fuseren vennootschappen

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de twee bij de fusie betrokken vennootschappen is als volgt samengesteld:

NV Belanco:

- kapitaal 100.000,00

- Wettelijke reserve 128 20

- Overgedragen resultaat 2.435,82

102.564,02

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, doch elk 1/100ste deel van

het kapitaal vertegenwoordigd.

BVBA Immo Moissonneurs 36:

- kapitaal 1.525.000,00

- Wettelijke reserve 10.153,98

- Overgedragen resultaat 186.948,17

1.722,102,15

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, doch elk 11100te deel van het kapitaal vertegenwoordigd.

De staat van activa en passiva van de twee vermelde vennootschappen op datum van 30 november 2012 zijn als bijlage 1 en 2 aan dit verslag toegevoegd.

4. Wenselijkheid van de voorgenomen fusie,

De wenselijkheid van de voorgenomen fusie wordt als volgt verantwoord:

- de geplande fusie heeft de bedoeling "overtollig  geworden vennootschappen te elimineren

De bij de fusie betrokken vennootschappen hebben dezelfde aandeelhouders, dezelfde bestuurders en

hebben een gelijkaardige activiteit ni. het verkopen van grond. Bovendien zijn alle vennootschappen gevestigd

op hetzelfde adres.

Deze fusie kadert binnen een groepsstructuur met als doel "overtollig" geworden vennootschappen te

elimineren en aldus de groepsstructuur te vereenvoudigen.

Een algemene beleidslijn binnen de groep is van het aantal vennootschappen tot een minimum te herleiden.

- de geplande fusie zal leiden tot een eenvoudiger administratie:

De herstructurering van de groep zal ertoe strekken om de huidige groepsstructuur te vereenvoudigen door het aantal groepsvennootschappen te verminderen.

Door het feit dat er veel onderlinge verrichtingen waren, dienden er ook veel verrekeningen te gebeuren, die de administratie verzwaarde. Door het samengaan, zal dan ook de administratie doorzichtiger en goedkoper worden.

- sterkere onderhandelingspositie

De fusie zal aan de onderneming een sterkere en betere onderhandelingspositie verschaffen. Door het groter eigen vermogen van Belanco NV zal de onderneming gemakkelijker kredieten kunnen verkrijgen. Zij zal tevens een sterkere en solidere basis hebben voor grotere projecten. Dit zal het economisch rendement verhogen en leiden tot het versterken van haar concurrentiepositie.

De bestuursorganen van beide vennootschappen verklaren uitdrukkelijk de fusie door overname door te voeren in het kader van artikel 211 W.I.B, van de artikelen 117,119 en 120 van het Registratiewetboek en van de artikelen 11 en 18 van het BTW wetboek.

5. De voorwaarden en de wijze waarop de fusie zal gebeuren en de gevolgen ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap "Belanco NV" zal het gehele vermogen van de overgenomen

vennootschap' BVBA Immo Moissonnneurs 36" verkrijgen.

Vanaf 1 december 2012 worden alle verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap BVBA immo

Moissonneurs 36 geacht te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap NV Belanco.

De voorgenomen fusie door overname zal in hoofde van de NV Belanco aanleiding geven tot een

kapitaalverhoging van ¬ 1.525.000.

Na de geplande fusie zal het kapitaal van de NV Belanco bepaald worden op ¬ 1.625.000.. Het zal

vertegenwoordigd worden door 1779 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

6, Ruilverhouding  methode en vaststelling van de ruilverhouding,

Voor het bepalen van de ruilverhouding van de oude aandelen van de over te nemen vennootschap NV

Immo Moissonneurs 36 tegen de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap NV Belanco wordt

uitgegaan van de waarde van de aandelen van beide vennootschappen voor de fusie.

De betrokken vennootschappen stellen voor als waarderingsmethode de intrinsieke waarde per 30

november 2012 te gebruiken.

Als intrinsieke waarde wordt het zichtbaar eigen boekhoudkundig eigen vermogen per 30 november 2012

weerhouden van de respectievelijke vennootschappen.

6.1. Waardebepaling van de BVBA Immo Moissonneurs 36.:

De waardering van de BVBA Immo Moissonneurs 36 die wordt gehanteerd voor de bepaling van de

ruilverhouding, is gebaseerd op de waardering van het zichtbaar eigen vermogen.

Boekhoudkundige waarde

Het eigen vermogen van de BVBA Immo Moissonneurs 36 stelt zich als volgt;

- kapitaal 1.525.000,00

- Wettelijke reserve 10.153,98

- Overgedragen resultaat 186.948,17

1.722,102,15

6.2. Waardebepaling van de NV Belanco:

De waardering van de NV Belanco per 30 november 2012 die wordt gehanteerd voor de bepaling van de

ruilverhouding, is gebaseerd op de waardering van het zichtbaar eigen vermogen.

Boekhoudkundige waarde;

- kapitaal 100.000,00

- Wettelijke reserve 128 20

- Overgedragen resultaat 2.435,82

102.564, 02

7. Voorgestelde ruilverhouding:

7.1.Waarde per aandeel van de BVBA Immo Moissonneurs 36:

=1.722.102,151100 aandelen

" 17.221.02 per aandeel

7.2. Waarde per aandeel van de NV Belanco:

= 102.564,021100 aandelen

1025.64 per aandeel

7.3. Aantal nieuw te creëren aandelen:

Het eigen vermogen van de BVBA Immo Moissonneurs 36 bedraagt 1.722.102,15 E.

De uit te reiken aandelen zijn van dezelfde vorm en aard als de bestaande.

Er bestaan 100 aandelen in de overgenomen vennootschap, waarvan er 100 zullen geruild worden voor

nieuwe aandelen.1.679.

Aan de houders van de 100 aandelen worden in ruil voor de 100 aandelen, 1.679 aandelen van de

overnemende vennootschap uitgereikt.

Er wordt geen opleg in geld uitgereikt,

Het maatschappelijk kapitaal van de NV Belanco zat na de fusie vertegenwoordigd worden door 1.779

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Aan de bestuurders, zaakvoerders van de overnemende en de over te nemen vennootschap worden geen

bijzondere voordelen toegekend (art 693, 8' W. Venn.).

Er worden eveneens geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de over te nemen

vennootschap, of aan de houders van andere effecten dan aandelen (art 693,6° W. Venn.),

8. Eigen vermogen na de fusie.

Immo Moissonneurs 36 BVBA Belanco NV Totaal

voor fusie voor fusie na fusie

op 30/11/2012 op 30/11/2012 op 30/11/2012

Kapitaa11.525.000,00 100.000, 00 1.625.000, 00

Reserves

Wettelijke reserve 10.153,98 128,20 10.282,18

Overgedragen winst] 186.948,17 2.435,82189.383,99

Beschikbare reserve

Totaal1.722.102,15 102.564,02 1.824.666,17

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Aantal aandelen 1.679 100 1.779

Alle handelingen die vanaf 1 december 2012 door de BVBA Immo Moissonneurs 36 zijn uitgevoerd, worden geacht te zijn gedaan voor rekening van de NV Belanco. Tegenover de afgifte van hun oude aandelen van de : BVBA Immo Moissonneurs 36 zullen de huidige aandeelhouders van de BVBA Immo Moissonneurs 36 die daartoe gerechtigd zijn, de nieuwe aandelen van de NV Belanco verkrijgen volgens de hiervoor bepaalde ruilverhouding.

Er hebben zich geen verdere moeilijkheden voorgedaan bij het bepalen van de waarderings-methoden en de vaststelling van de ruilverhouding.

9. Bedrijfsrevisoraal verslag;

Overeenkomstig art. 695 laatste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen zal niet overgegaan worden tot de aanstelling van een bedrijfsrevisor omdat aile aandeelhouders die aan de fusie deelnemen ingestemd hebben dat er geen bedrijfsrevisor aangesteld wordt.

10. Statutenwijziging.

Na de omvorming van de aandelen zal het kapitaal van de NV Belanco E 1.625.000 bedragen, vertegenwoordigd zijn door 1.779 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De gedelegeerde bestuurder, bestuurders en zaakvoerders geven met eenparigheid van stemmen volmacht aan de BVBA J. Jordens waarvan de zetel gevestigd is te 1180 Brussel, Kersbeeklaan 308, om over te gaan tot de publicatie van dit fuslevoorstel.

.Aldus opgemaakt te Brussel op 16 februari 2013 in vier exemplaren, waarvan één bestemd is voor elk van de twee voornoemde vennootschappen en twee originele exemplaren om neer te leggen op de griffie van de Rechtbank.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge NV Wilmarc Invest Gedelegeerd bestuurder Vtgw door M. Paeleman



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gr' ...M an de akte

- ._

I 61AR, 2015

t~' " . ~ .. ter griffie vÉn de Ne~?; rechtbank Van kátafee.rul,~;-,j Rr~~ssel

,~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111I

i

lii

*150150 6*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0888.948.778

Benaming (voluit) : BELGIAN LAND COMPANY

(verkort) : BELANCO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Varatiaan 2.492

1160 Brussel

Onderwerp akte :VERHOGING VAN HET KAPITAAL - WIJZIGING DER STATUTEN  VOLMACFEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel op 22 december 2014, dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap BELGIAN LAND COMPANY, afgekort: BELANCO, met maatschappelijke zetel te 1160 Brussel, Vorstlaan 292 de volgende beslissingen werden genomen :

1. Verslagen

2. Verhoging van het kapitaal.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met drie miljoen driehonderd vijfenzeventig duizend euro (3.375.000,00 EUR) om het van één miljoen zeshonderd vijfentwintig duizend euro (1.625.000,00 EUR), op vijf miljoen euro (5.000.000,00 EUR) te brengen, door creatie van drie duizend zeshonderd vierennegentig (3.694) aandelen, volledig valstort en afgerond zodoende dat de totale kapitaalverhoging drie miljoen driehonderd vijfenzeventig duizend euro (3.375.000,00 EUR) beloopt, van dezelfde aard en van dezelfde rechten en voordelen genietend ais de bestaande aandelen en deelnemend in de winst vanaf hun creatie.

Met eenparig held, verklaren dat leden van de vergadering in te stemmen met de waardering van de inbreng op drie miljoen driehonderd vijfenzeventig duizend euro (3.375.000,00 EUR).

3. inbreng

4. Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

(..)

5. Statutaire wijzigingen.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 5: tekst te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen euro (5.000.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vijf duizend vierhonderd drieënzeventig (5.473) aandelen, die elk één/vijf duizend vierhonderd drieënzeventlgste (1/5.473ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

- Na Artikel 5, volgende tekst toevoegen:

"Bij de oprichting bedroeg het maatschappelijk kapitaal honderd duizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen, volledig volstort.

De buitengewone algemene vergadering van veertien mei tweeduizend dertien heeft beslist het kapitaal te verhogen, ingevolge fusie, om het van honderd duizend euro te brengen op één miljoen zeshonderd vijfentwintig duizend euro, door de creatie van duizend zeshonderd negenenzeventig aandelen."

De buitengewone algemene vergadering van tweeëntwintig december tweeduizend veertien heeft beslist het kapitaal te verhogen door een inbreng in natura, om het van één miljoen zeshonderd vijfentwintig duizend euro te brengen op vijf miljoen euro, door de creatie van drieduizend zeshonderd vierennegentig nieuwe aandelen, volledig volstort."

6. Volmacht

De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur voor de uitvoering der beslissingen genomen over de punten die voorafgaan en voor de coördinatie der statuten.

Bovendien geeft zij volmacht aan Mevrouw Miet Bleus, wonende te Ukkel (1180 Brussel), Waterloosesteenweg 965/E01 en de heer Rachid El-Bakkal, voornoemd, met macht om afzonderlijk op te treden en met macht tot indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten te verrichten die moeten toelaten aan de vennootschap haar handelsaktiviteit uit te oefenen en ten dien einde, de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 mod 11.1

Voor-

3 behouden

aan het .~ Belgisch Staatsblad

waarde, bij de administratie van de ondernemingsfiscaliteit, bij de griffie van de handelsrechtbank en bij alle andere federale, regionale, provinciale, gemeentelijke en andere administraties.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge -1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

-1 coördinatie van statuten

- 2 volmachten

-1 bijzonder verslag van de raad van bestuur

-1 verslag van de bedrijfsrevisor









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

21/02/2012
ÿþ " Mod 211

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

A

*13041671*

Onderrtemirtgsnr : 0888.948.778

Benaming

(voluit) : "BELGIAN LAND COMPANY", in het kort "BELANCO"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oudergem (1160 Brussel), Vorstlaan 292

Onderwerp akte : OMVORMING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM WIJZIGING DER STATUTEN - VOLMACHTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester André PHILIPS, Notaris met standplaats te Koekelberg (1081 Brussel), op negentien december tweeduizend en elf, dragende de meiding : "Registratiekantoor van Jette op drieëntwintig december 2011 Boek 32 blad 52 vak 15. Ontvangen : vijfentwintig euro (25), L'inspecteur principal ai. (getekend) W. ARNAUT'.

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BELGIAN LAND COMPANY' in het kort "BELANCO", met maatschappelijke zetel te Oudergem (1160 Brussel), Vorstlaan 292.

De vergadering neemt volgende beslissingen

1.Omvorming van de bestaande aandelen

De vergadering beslist de bestaande aandelen aan toonder om te vormen in aandelen op naam.

2. Statutenwijziging.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen zoals aangegeven op de dagorde, te weten

- Artikel 2 : de eerste zin vervangen door volgende tekst

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te Oudergem (1160 Brussel), Vorstlaan 292."

- Artikel 7 : de tekst vervangen door volgende tekst :

«De aandelen zijn op naam.»

3. Volmachten.

De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur voor de uitvoering der beslissingen genomen over de punten die voorafgaan en voor de coördinatie der statuten. Bovendien geeft zij volmacht aan de raad van bestuur, met macht tot indeplaatsstelling, om aile administratieve formaliteiten te verrichten die moeten toelaten aan de vennootschap haar handelsaktiviteit uit te oefenen en ten dien einde, de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondememingsloket naar keuze van de lasthebber, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, bij de administratie van de ondememingsfiscaliteit, bij de griffie van de handelsrechtbank en bij aile andere federale, regionale, provinciale, gemeentelijke en andere administraties.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,-

André PHILIPS - Notaris

Tergelijk hiermee neergelegd : - een uitgifte - een aanwezigheidslijst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 27.06.2011 11198-0262-014
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 04.06.2010 10165-0337-012
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 20.07.2009 09445-0310-012
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.05.2008, NGL 19.06.2008 08249-0307-011

Coordonnées
BELGIAN LAND COMPANY, AFGEKORT : BELANCO

Adresse
VORSTLAAN 292 1160 OUDERGEM

Code postal : 1160
Localité : AUDERGHEM
Commune : AUDERGHEM
Région : Région de Bruxelles-Capitale