BELGIAN POST INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELGIAN POST INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 889.142.877

Publication

26/08/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Slimeed bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte eeliontv

afin

een op

ter grif1 4 Alla 2014

fie van de Nederl

rechtbank van ko andsiatigeophandel Drusse/

Griffie

V-beh

aa

Bel Staa

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorrn :

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte 0889.142.877

Belgian Post international

naamloze vennootschap Muntcentrum 1000 Brussel

Ontslagen - Benoemingen

Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

>1:1 Cà

:TJD

Uelà

:=71

DL Gd

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 31 juli 2014:

De enige aandeelhouder neemt kennis van het ontslag van Koen Van Gerven als bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap met ingang op 1 augustus 2014.

De enige aandeelhouder benoemt Kurt Pierloot tot bestuurder van de Vennootschap, met ingang op 1 augustus 2014. Zijn mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de algemene vergadering van 2020 (die beslist over de jaarrekening over het boekjaar dat afsluit op 31 december 2019)

De enige aandeelhouder beslist dat het mandaat van de heer Peter Somers niet zef verstrijken op de algemene vergadering die zal worden gehouden in 2019 (en die zal beraadslagen over de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2018), maar wel op 31 juli 2015.

De vergadering beslist om mandaat te geven aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, aan de heer Alexis Vandeginste, en aan mevrouw Tatiana Goeminne, elk van hen met keuze van woonplaats op de zetel van de Vennootschap, elk van hen alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, aile administratieve formaliteiten te vervullen en de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondememingsloket van hun keuze en/of de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en om al het nodige te doen.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 31 juli 2014

De raad neemt kennis van de beslissing van de enige aandeelhouder van de Vennootschap van heden om het mandaat van de heer Koen Van Gerven als bestuurder van de Vennootschap te beëindigen, en van de benoeming van de heer Kurt Pierloot ais bestuurder van de Vennootschap, beiden met ingang op 1 augustus' 2014.

De raad benoemt de heer Pierre Winand tot voorzitter van de raad van bestuur. Het mandaat van de heer Pierre Winand zal voor een duur zijn gelijk aan de duur van zijn mandaat als bestuurder.

De raad besluit het mandaat van de heer Peter Somers als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap

te beëindigen en de heer Kurt Pierloot tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap te benoemen.

Bovenop het dagelijks bestuur, besluit de raad de effectieve en permanente leiding van de

vervoersactiviteiten van de Vennootschap toe te vertrouwen aan de heer Kurt Pierloot, In dat kader wordt hij

ondermeer specifiek belast met de volgende taken:

-het aanschaffen van de voertuigen;

-het sluiten van de overeenkomsten met de opdrachtgevers en de onderaannemers;

-het sluiten van de verzekeringsovereenkomsten;

-het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

-de operationele leiding, zijnde de ritplanning en de ritbewaking; _

Op de laatste blz. van Lulk vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heg van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

-het berekenen van de kostprijs en het opmaken van de prijsopgaven;

-het administratief beheer van de voertuigen waaronder de inschrijving;

-de vervoervergunningen, de gebruiksrechten van het wegennet en de verkeersbelasting; -werkzaamheden van vervoercommissionair.

De raad van bestuur besluit volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, aan de heer Alexis Vandeginste, en aan mevrouw Tatiana Goeminne, elk van hen met keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, elk van hen alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket van hun keuze enfof de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en om het nodige te doen.

Tatiana Goeminne

Gevolmachtigde

Voor-behoeiden aan het Belgisch Staatsblad

gtaatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2014
ÿþMod Word 11.1

lot 1. j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 11fl 11 11l1 111 ll1t I 1 II1 11I

+3A053852*

2 0 FEIL, 2.014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 889.142.877

Benaming

(voluit) : BELGIAN POST INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamlooze vennootschap

Zetel : MUNTCENTRUM 1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing mandaat

Uittreksel van de notulen van de algemene vergadering dd 20/01/2014

BESLUITEN

1. Hernieuwing van het mandaat van de heer Pierre Winand als bestuurder van de Vennootschap

De enige aandeelhouder neemt kennis van het verstrijken van het mandaat van de heer Pierre Winand als bestuurder van de Vennootschap en beslist het mandaat van de heer Pierre Winand, wonende te 1180 Brussel, Avenue Winston Churchill 49, bus 5, als bestuurder van de Vennootschap te hernieuwen, met ingang op 16 december 2013. Zijn mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019 (die beslist over de jaarrekening over het boekjaar dat afsluit op 31 december 2018). Het mandaat is onbezoldigd.

2, Volmachten.

De raad beslist om mandaat te geven aan de heer Alexis Vandeginste, Ternatsestraat 204, 1790 Essene en aan J. JORDENS BVBA, Kersbeeklaan, 308 te 1180 Ukkel, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0417.478.003, vertegenwoordigd door Arnaud Trejbiez, elk van hen alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te steilen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingslokket van hun keuze en of de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en om het nodige te doen.

Voor gelijkvormig uittreksel

J.JORDENS BVBA

Marion de Crombrugghe

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.04.2013, NGL 22.05.2013 13127-0390-028
28/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

rke 1 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

8RUs9t

Griffie 1 fi AAI 201

111111 iii079836 iuuvuii i*u

*13

V beh aa Bel Stat

III

Ondernemingsnr : 889.142.877

Benaming

(voluit) : BELGIAN POST INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel van de notulen van de buitengewone algemen vergadering dd 10 april 2013

BESLUITEN

1. De algemene vergadering neemt kennis van het verstrijken van het mandaat als bestuurder van de heer Peter Somers. De algemene vergadering beslist het mandaat van de heer Peter Somers, wonende te Oosthoevestraat 130, 2950 Kapellen, te hernieuwen voor een nieuwe termijn van 6 jaar die een einde zal nemen op de algemene vergadering die zal worden gehouden in 2019 (en die zal beraadslagen over de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2018).

Het mandaat is niet vergoed.

2. De algemene vergadering neemt verder kennis van het verstrijken van het mandaat, in hoedanigheid van commissaris, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevlsoren- Réviseurs d'entreprises, ondernemingsnummer 0446.334.711, met maatschappelijke zetel te Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Daniel Wuyts.

De algemene vergadering beslist (i) te herbenoemen, In hoedanigheid van commissaris, voor een duur van drie jaar die zal eindigen na de algemene vergadering die zal worden gehouden in 2016: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren-Réviseurs d'entreprises, ondernemingsnummer 0446.334.711, met maatschappelijke zetel te Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Daniel Wuyts en (ii) de globale jaarlijkse bezoldiging vast te leggen op EUR 2.500 per jaar.

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur dd 10/04/2013

Benoeming van een gedefegeerd bestuurder

1. De raad van bestuur benoemt de heer Peter Somers als gedelegeerd bestuurder, Het mandaat van de heer Peter Somers zal voor een termijn zijn gelijk aan de termijn van zijn mandaat als bestuurder. Het mandaat wordt niet vergoed.

2. Volmacht

Gelet op het voorgaande besluit, beslist de raad van bestuur volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, aan de heer Alexis Vandeginste, Ternatsestraat 204, 1790 Essene, en aan J. JORDENS BVBA, Kersbeeklaan 308, 1180 Ukkel, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0417.478.003, vertegenwoordigd door de heer Arnaud Trejbiez, elk van hen alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondememingsiokket van hun keuze en of de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en om het nodige te doen.

Voor gelijkvormig uittreksel

J.JORDENS BVBA

Arnaud Trejbiez

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Naamlooze vennootschap

MUNTCENTRUM 1000 BRUSSEL

Herbenoeming - Benoeming

18/03/2013
ÿþHad Word 11.1

WIJIP 1, I ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUeSEL

0 7 MRT

Griffie " ` `

~1 Il 111 éIl 11

Vc behc aar Belç Staaf

i

i d

Ondernemingsnr : 889.142.877

Benaming

(voluit) : BELG1AN POST INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamlooze vennootschap

Zetel : MUNTCENTRUM 1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Uittreksel van de notulen van de buitengewone algemen vergadering dd 31/01/2013

BESLUITEN

1.Beëindiging van het mandaat van de heer Baudouin Meunier als bestuurder van de Vennootschap met inaana op 1 ianuari 2013

De enige aandeelhouder beslist het mandaat van de heer Baudouin Meunier als bestuurder van de Vennootschap te beëindigen en dit met ingang van 1 januari 2013.

De enige aandeelhouder verleent kwijting aan de heer Baudouin Meunier voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met 31 december 2012, met het uitdrukkelijke voorbehoud dat dergelijke kwijting moet worden gevestigd door de jaarvergadering die beslist over de jaarrekening van het boekjaar dat eindigt op 31 december 2012.

De enige aandeelhouder benoemt de heer Koen Van Gerven, wonende te 3001 Heverlee, Celestijnenlaan 52, tot bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 1 januari 2013,

Zijn mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018 (die beslist over de jaarrekening over het boekjaar dat afsluit op 31 december 2017).

Het mandaat is onbezoldigd.

3. Volmachten.

De vergadering beslist om mandaat te geven aan eik van de bestuurders van de Vennootschap, aan de heer Alexis Vandeginste, Tematsestraat 204, 1790 Essene en aan X JORDENS BVBA, Kersbeeklaan, 308 te 1180 Ukkel, RPR Brussel, ondememingsnummer 0417.478.003, vertegenwoordigd door Arnaud Trejbbiez, elk van hen alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, alle administratieve formaiiteiten te vervullen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondememingslokket van hun keuze en of de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en om het nodige te doen.

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur dd 31/01/2013

1,Kennisneming van de beeindiging van het mandaat van de heer Baudouin Meunier als bestuurder van de Vennootschap en van de benoeming van een bestuurder met ingang van 1 januari 2013

De raad neemt kennis van de besüssing van de enige aandeelhouder van de Vennootschap van heden om het mandaat van de heer Baudouin Meunier als bestuurder van de Vennootschap te beeindigen, en van de benoeming van de heer Koen Van Geuren als bestuurder van de Vennootschap, beiden met ingang van 1 januari 2013.

2.Benoeming van een nieuwe voorzitter van de raad van bestuur

De raad benoemt de heer Koen Van Gerven tot voorzitter van de raad van bestuur. Het mandaat van de heer Koen Van Gerven zal voor een duur zijn gelijk aan de duur van zijn mandaat als bestuurder. Het mandaat is onbezoldigd.

-3. Volmachten.

De raad beslist om mandaat te geven aan de heer Alexis Vandeginste, Tematsestraat 204, 1790 Essene en aan J. JORDENS BVBA, Kersbeeklaan, 308 te 1180 Ukkel, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0417.478.003, vertegenwoordigd door Arnaud Trejbiez, elk van hen alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsiokket van hun keuze en of de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en am het nodige te doen.

Voor gelijkvormig uittreksel

J.JORDENS BVBA

Arnaud Trejbiez

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V

beh aa Be,

Sta



=3 [J4 2012

bRU

Griffie

0889.142.877

BELGIAN POST INTERNATIONAL

BPI

Naamloze vennootschap

1000 Brussel, Muntcentrum

KAPITAALSVERHOGING - KAPITAALSVERMINDERING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Martin DESIMPEL, geassocieerd notaris te Brussel, op 13 september 2012, [Geregistreerd 2 blade(n) zonder renvooi(en). Op het 1ste registratiekantoor Brussel. Op 18 september 2012. Boek. 5/56, blad 80, vak 19. Ontvangen ; vijfentwintig euro (25 é). De Wn eerstaanwezend inspecteur (getekend) M. Gatellierj, blijkt het dat: .,,1...

*VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR*-

De raad van bestuur heeft een verslag opgemaakt in toepassing van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering heeft over dat verslag beraadslaagd op 10 september 2012. -* BERAADSLAGING EN BESLUITEN *-

Dit uiteengezet, neemt de naamloze vennootschap van publiek recht "bpost", in haar hoedanigheid van enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "BELGIAN POST INTERNATIONAL", afgekort "BPI", die bijgevolg over het vereiste quorum en de vereiste meerderheid beschikt, de volgende beslissingen era formuleert de volgende vaststellingen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van twee miljoen honderdduizend euro (2.100.000 EUR) door inbreng in geld, om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR) naar twee miljoen honderdeenenzestigduizend vijfhonderd euro (2.161.500 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

pit bedrag zal bij de inschrijving volledig in contanten worden volgestort.

TWEEDE BESLUIT,

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen ten belope van tweehonderdeenenzestigduizend

vijfhonderd euro (261.500 EUR), om het te brengen van twee miljoen honderdeenenzestigduizend vijfhonderd

euro (2.161.500 EUR) naar eer, miljoen negenhonderdduizend euro (1.900.000 EUR) door aanzuivering van

geleden verliezen die blijken uit' de boekhoudkundige balans per 31 december 2011, zonder vernietiging van

aandelen.

Deze kapitaalvermindering zal volledig aangerekend worden op het werkelijk ingeschreven en volgestorte

kapitaal.

PERDE BESLUIT.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorafgaande besluiten, beslist de vergadering

de eerste alinea van artikel 5 te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen negenhonderdduizend euro (1.900.000 EUR). Het wordt

vertegenwoordigd door zeshonderdvijftien (615) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van

het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist aile bevoegdheden te verlenen, met recht deze over te dragen:

-aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

-aan mevrouw Stéphanie Emaelsteen en mevrouw Catherine Lelong, afzonderlijk optredend, voor het

opstellen van de gecodrdineerde tekst van de statuten.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie, volmacht en bijgewerkte tekst der statuten

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : Benaming

(voluit)

(verkort) : Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 21.08.2012 12429-0167-028
19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.04.2011, NGL 13.05.2011 11112-0301-024
18/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.04.2010, NGL 11.05.2010 10116-0317-026
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 26.06.2009 09289-0384-026
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.04.2008, NGL 14.08.2008 08558-0253-026

Coordonnées
BELGIAN POST INTERNATIONAL

Adresse
MUNTCENTRUM 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale