BELGISCHE POORTEN HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELGISCHE POORTEN HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 836.034.882

Publication

19/12/2014
ÿþMod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1 0 DEC, 201k

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vaarla phandel Brussel

(L»



s





Ondernemingsnr : 0836.034.882

Benaming

(voluit) : BELGISCHE POORTEN HOLDING

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ANTOON VAN OSSLAAN 1 BUS 2 -1120 BRUSSEL

Onderwerp akte ; Ontslagen en benoemingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 31 oktober 2014

Ontslagen en benoemingen

De Heer Henri Witteveen heeft per brief van 10 oktober 2014 gemeld om per 1 november 2014 een einde te willen stellen aan zijn mandaat van bestuurder.

De Heer Han Wijnberger heeft per brief van 15 oktober 2014 de Raad van Bestuur gemeld per 1 november eerstkomend een einde te willen stellen aan zijn mandaat van bestuurder.

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders neemt akte van het ontslag van de heer Henri Witteveen en de heer Han Wijnberger,

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders benoemt de heren Michiel van Rij, wonende te NL: 3707 GV Zeist, Homeruslaan 44 en Jan Willem Bruining, wonende te NL: 9301 WK Roden, Stinsenweg 2A tot bestuurders van de vennootschap voor een termijn die een einde zal nemen op 1 november 2020.

Overeenkomstig de statuten van de vennootschap zullen de bestuurders hun mandaat ten kosteloze titel uitoefenen,

Michiel van Rij

Bestuurder

Jan Willem Bruining

Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vernielden ' Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

11/07/2013
ÿþVoor-

behoude, aan het Belgisch

Staatsbias

Mod Word 11.1

.t a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ZIZIM J Griffie 0 2 JUL 2013

Ondernemingsnr : 0836.034.882

Benaming

(voluit) : BELGISCHE POORTEN HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antoon Van Osslaan 1 - Bus 2 -1120 Brussel (Neder-over-Heembeek) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 29 april 2013:

De algemene vergadering stelt vast dat het mandaat van de huidige commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young, Joe Englishstraat 52-54 te 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd door de heer Patrick Rottiers, vroegtijdig beëindigd is.

De vergadering dankt de uittredende commissaris voor zijn bewezen diensten.

De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, met terugwerkende kracht als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft de vennootschap "BVBA Peter Van den Eynde", met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31/12/2014 dient goed te keuren.

De vergoeding voor deze opdracht bedraagt EUR 2 650,00 per jaar (plus BTW) onder voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen.

H. Witteveen J. Wijnberger

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 28.05.2013 13132-0259-027
17/05/2011
ÿþ mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111J111.111131111MIJIIII

V beh aa Be Sta.

0 5 Mt

BRUSSEL

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : ?3.3G. d3y.

Benaming : Belgische Poorten Holding

(voluit)

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Antoon van Osslaan 1 bus 2

1120 Brussel

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap;; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 4 mei 2011 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van;: Koophandel van Brussel vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat een naamloze vennootschap werd; opgericht met de naam "Belgische Poorten Holding" en met de volgende kenmerken:

OPRICHTERS.

1. de besloten vennootschap naar Nederlands recht BAM PPP Investments België B.V., met maatschappelijke zetel te: 3981 AZ Bunnik (Nederland), Runnenburg 9, met Nederlands Kamer van Koophandelnununer 30205980 0000; en

2. de besloten vennootschap naar Nederlands recht BAM PPP Concessies B.V., met maatschappelijke zetel te 3981AZ.:

Bunnik (Nederland), Runnenburg 9, met Nederlands Kamer van Koophandelnummer 30200530 0000,

een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam : "Belgische Poorten Holding".

ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1120 Brussel, Antoon van Osslaan 1 bus 2.

!` DOEL. De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, te participeren in Poort van,', Beveren NV en Poort van Dendermonde NV en dit door het houden en het beheer van een participatie in het;Ê aandelenkapitaal van voornoemde vennootschappen. Deze deelname in het kapitaal van voornoemde vennootschappen; betracht de opstart en de verwezenlijking van DBFM-projecten, waarbij elk van voornoemde vennootschappen zal instaan' voor het ontwerp, de bouwen de financiering van een gevangenis, alsook de terbeschikkingstelling (inclusief onderhoud):; van elke gevangenis en het leveren van bepaalde taken van facilitaire dienstverlening.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg:: stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

'' De vennootschap kan in het algemeen, in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of. onroerende handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, met inbegrip van het!' aangaan van financieringsoperaties of van herfinanciering.

Í De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken!; die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende;. goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de:, vennootschap. Zij kan leningen toestaan aan alle vennootschappen, zich borg stellen en zekerheden toestaan, zelfs : hypothecair.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde,:; gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen Of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken. Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere. vennootschappen waarnemen.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 62.000,00. Het wordt vertegenwoordigd door 124 aandelen zonder;;

nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Totaal: honderd vierentwintig aandelen, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal, hetzij

tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00).

De aandelen werden volledig onderschreven in geld en tegen pari. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod

Het geld bestemd voor de storting van bovenvermeld inbreng in geld voor de oprichting van de vennootschap werd geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", waarvan een attest opgemaakt op 29 april 2011 aan de notaris werd overhandigd.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders wordt gehouden op de derde dinsdag van april, om 16.30 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

" De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangegeven in de ; ;oproeping.

Iedere aandeelhouder mag aan iedere persoon, al dan niet aandeelhouder, via ieder communicatiemiddel schriftelijke' volmacht geven om hem op een vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

BOEKJAAR.Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Voor" behouden pan Plet Belgisch Staatsblad

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, verkozen voor ten hoogste zes jaar en herverkiesbaar. De raad van bestuur mag

evenwel uit slechts twee leden bestaan wanneer de wet het toelaat. "

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de f opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur kan in zijn midden een voorzitter benoemen. De raad kan een directiecomité vormen, waarvan hij de i bevoegdheden bepaalt. De raad van bestuur is bevoegd om het dagelijks bestuur van de vennootschap, en de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot handelingen van dagelijks bestuur, te delegeren aan één of meerdere personen, zijnde al dan niet bestuurders. De raad kan dergelijke benoemingen en bevoegdheden ieder ogenblik intrekken.

De raad van bestuur komt bijeen, in België of in het buitenland, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. De oproeping geschiedt schriftelijk of mondeling, via ieder communicatiemiddel.

Elke bestuurder die ecn vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De raad van bestuur kan alleen dan op geldige wijze beslissingen nemen wanneer ten minste twee bestuurders aan de beraadslagingen deelnemen. ledere bestuurder kan aan de beraadslagingen deelnemen hetzij in vergadering, hetzij via ieder communicatiemiddel dat de bestuurders toélaat zich uit te drukken en elkaar te horen zoals in vergadering.

ledere bestuurder mag aan een andere bestuurder via ieder middel van communicatie schriftelijke volmacht geven om hem

op een bepaalde vergadering van de raad te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. "

De beslissingen van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen en worden vastgesteld in schriftelijke notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering en de leden die dat verlangen. Deze i notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

: In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGING. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd in België of in het buitenland ten opzichte van derden, voor de rechtbanken en met betrekking tot elke officiële handeling (inclusief elke daad dewelke de tussenkomst van een notaris of een functionaris vereist):

a) betreffende handelingen binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur, door twee bestuurders gezamenlijk of door één of meer bijzondere gevolmachtigden optredend binnen het kader en de grenzen van een hen geldig verleende bijzondere volmacht, gegeven door twee bestuurders gezamenlijk of door de raad van bestuur; en

b) betreffende handelingen van dagelijks bestuur, door de gedelegeerde tot het dagelijks bestuur of door één of meer bijzondere gevolmachtigden optredend binnen het kader en de grenzen van een hen geldig verleende bijzondere volmacht,

" gegeven door de gedelegeerde tot het dagelijks bestuur.

Voor alle duidelijkheid en voor de goede orde: de door de raad van bestuur verleende volmacht moet steeds bijzonder zijn

en beperkt in de tijd.

WINSTVERDELING. Op voorstel van de raad van bestuur, beslist de jaarvergadering over de goedkeuring van de jaarrekening en over de resultaatverwerking overeenkomstig de wet.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar interim-dividenden uit te keren. "

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

VEREFFENING. Alle activa van de vénnootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het nettoactief over aile aandelen verdeeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" áan Itet Belgisch Staatsblad

mod 2.1

BENOEMINGEN.

a) Werden tot bestuurders benoemd tot na de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in het jaar 2016:

de Heer Hendrikus WITTEVEEN, wonende te 2271VD Voorburg (Nederland), Schellinglaan 31; en

- de Heer Johannes WIJNBERGER, wonende te 2725KT Zoetermeer (Nederland), Nansenrede 8.

b) Werd tot enige commissaris benoemd, voor de wettelijk bepaalde termijn van drie jaar: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", met vestigingseenheid te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Joe Englishstraat 52, met ondernemingsnummer 0446.334.711, vast vertegenwoordigd door de " Heer Patrick ROTTIERS, bedrijfsrevisor.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal het

worden afgesloten op 31 december 2012. "

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013, overeenkomstig de statuten.

VOLMACHT.

De Heer Philip VAN NEVEL en Mevrouw Els DE TROYER, beiden met kantoor te Freshfields Bruckhaus Deringer, Bastion Tower, Marsveldplein 5, 1050 Brussel, werden aangesteld als bijzondere lasthebbers, elk met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en de kruispuntbank van ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging: Uitgifte van de oprichtingsakte.

Frank DEPUYT, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge " "

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2015
ÿþº% lump"(

Y

.~

4M

r

Mal Wor l 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dfiakteeargelegd/ontvangen op

1 9 el 2O3

ter griffie van de ï°,lederlandstalire

i'eehee4-ilZ *ereifi~dnhart?l

1 11111jIjijitijil

Ondernemingsnr : 0836.034.882

Benaming

(voluit) : Belgische Poorten Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antoon Van Ossiaan 1 bus 2 te 1120 Brussel (Neder-Over-Heembeek) (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 24 maart 2015:

De algemene vergadering herbenoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar, Deze vennootschap heeft de vennootschap "BVBA Peter Van den Eynde", met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde,; bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast; wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na, de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31/12/2017 dient goed te keuren.

De vergoeding voor deze opdracht bedraagt EUR 2.650,00 per jaar (plus BTW) onder voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen.

Michiel Van Rij Jan Willem Bruining

Bestuurder Bestuurder



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BELGISCHE POORTEN HOLDING

Adresse
ANTOON VAN OSSLAAN 1, BUS 2 1120 NEDER-OVER-HEEMBEEK

Code postal : 1120
Localité : Neder-Over-Heembeek
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale