BELGISCHE TEXTIELMACHINEBOUW ASSOCIATIE, AFGEKORT : BETEXMA

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGISCHE TEXTIELMACHINEBOUW ASSOCIATIE, AFGEKORT : BETEXMA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 541.373.727

Publication

19/02/2014
ÿþMOD 2.2

III

011.111»

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

_VillfaSEL

Fffe 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0541.313.727

Benaming

(voluit) : Belgische Textielmachinebouw Associatie

(verkort) : BETEXMA

Rechtsvorm: VZVV

Zetel: A. Reyerslaan 80 - 1030 Brussel

Onderwerp akte: Neerlegging van de uitreksels van het verslag van de Raad van Bestuur gehouden op 10112/2013

De Raad van Bestuur van "BETEXMA VZW", gehouden op tien december 2013 bij I3MS Vision (Vlamingstraat 16 Wevelgem) heeft unaniem volgende benoemingen beslist (in uitvoering van artikel 8 van de BETEXMA statuten):

- Charles Beauduin wonende te 1500 Halle, Lenniksesteenweg 452 geboren te Ukkel op 19/09/1959 en Gedelegeerd bestuurder bij Van De Wiele Group NV tot Voorzitter

- Luc Tack wonende te 9800 Deinze, Peperstraat 43, geboren te Waregem op 03/09/1961 en Gedelegeerd bestuurder bij Piceno, Group NV tot Penningmeester

- Erik Gilbos wonende te 9890 Dikkelvenne, Boechoutestraat 18, geboren te Aalst op 22/06/1958 en Gedelegeerd bestuurder bij Gilbos NV tot Secretaris

Benoeming dagelijks bestuur (in uitvoering van artikel 10 van de BETEXMA statuten):

Jeroen Vits (SYMATEX CVBA ) wonende te 3001 Heverlee, Prinses Lydialaan 71, geboren te Leuven op 26/12/1973 tot Secretaris Generaal en verleent hem de volmachten zoals hieronder beschreven:

- De afhandeling van de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en het tekenen namens de vereniging van alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en aile andere dergelijke ondernemingen of diensten

- Het openen en afsluiten van aile bankrekeningen of rekeningen bij financiële instellingen en het uitvoeren van aile verrichtingen op die rekeningen tot een bedrag van 100 000¬ .

- Uitvoeren van de beslissingen van de BETEXMA Algemene Vergadering en BETEXMA Raad Van Bestuur, bijvoorbeeld het organiseren van exportpromotie activiteiten.

Charles Beauduin

Voorzitter van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening..

25/10/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

9. Pierret Industries SPRL, met maatschappelijke zetel te rue du Sommet 32 BE 6838 Corbion (Bouillon). Hier

rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Philippe Pierret, Gedelegeerd Bestuurder;

10. Symatex CVBA, met maatschappelijke zetel te August Reyerslaan 80 1030 Brussel. Hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Jeroen Vits, Zaakvoerder;

11. Tanghe Machinebouw NV, met maatschappelijke zetel te Waregemstraat 620 8540 Deerlijk. Hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Luc Abs, Gedelegeerd Bestuurder;

12. Michel Van de Wiele NV, met maatschappelijke zetel te Michel Vandewielestraat 7 8510 Marke. Hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Charles Beauduin, Gedelegeerd Bestuurder;

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

Artikel 1 - Naam

Artikel 2 - Zetel

Artikel 3 - Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging draagt de naam: Belgische Textielmachinebouw Associatie, kortweg "BETEXMA", vereniging zonder winstoogmerk.

- Deelnemen in andere VZW s, organisaties, instellingen of commerciële vennootschappen wanneer deze

deelnemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks, te maken hebben met haar maatschappelijk doel of de

verwezenlijking daarvan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Zij drijft geen nijverheids- of handelszaken en beoogt geen stoffelijk voordeel te verschaffen aan haar leden.

Zij kan om het hierboven omschreven doel te realiseren alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel te maken hebben. De vereniging is bevoegd om over te gaan tot de uitgifte van obligatieleningen, tot het stellen van handelsdaden in ondergeschikte orde teneinde het gestelde doel te bereiken, alsmede te verwerven en te beheren in overeenstemming met het doel waarvoor zij is opgericht.

De vereniging is gevestigd in het Diamant Gebouw - August Reyerslaan 80 1030 Brussel en is gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brussels.

De raad van bestuur kan de zetel van de vereniging overbrengen naar om het even welke plaats binnen het gerechtelijk arrondissement, vermeld in alinea 1 van dit artikel.

De vereniging heeft tot doel:

- De collectieve belangen van haar leden in de internationale handel te bevorderen zoals het organiseren van

collectieve internationale exportpromotie, het ondersteunen van buitenlandse handelsmissies en de deelname aan internationale handelsbeurzen.

- Middelen ter beschikking stellen om studies en acties te financieren ter ondersteuning van de doelstellingen.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Zij kan, in overeenstemming met haar doel leningen aangaan of toestaan.

Voor het verwezenlijken van haar doel kan zij alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten uitoefenen.

Artikel 4 - Duur

De vereniging wordt heden opgericht voor onbepaalde duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

LEDEN

Artikel 5 - Toetreding

De vereniging telt minstens 3 leden. Het aantal leden is niet beperkt.

De ondergetekende oprichters zijn de eerste leden. Elke natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt toegelaten, kan als lid toetreden.

Kan als lid tot de vereniging toetreden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Een lid dat niet meer zou voldoen aan de voorwaarden vermeld onder paragraaf a), b), en c) zal zijn hoedanigheid van lid verliezen vanaf de vaststelling door de raad van bestuur van deze situatie.

Aanvaarding van de statuten houdt aanvaarding van de huishoudelijke reglementen in.

De raad van bestuur beslist vrij en zonder mogelijkheid van beroep over elk verzoek tot toetreding. Opgave van redenen is niet vereist.

Artikel 6 - Bijdrage

Artikel 7 - Uittreding - Ontslag

- De natuurlijke en rechtspersonen die door de raad van bestuur als lid worden erkend en de volgende voorwaarden vervullen:

a) in België ten minste tien personen tewerkstellen aan de bouw van textielmachines of toebehoren hiervoor

b) lid zijn van AGORIA VZW, de multisectorfederatie van de technologische industrie

c) Deel hebben genomen aan de recentste Internationale Expositie van de Textielmachine in het kort "ITMA" of ingeschreven zijn op de volgende "ITMA" en aanvaard geweest zijn als exposant door de Organisatievereniging

d) verkrijgen van een goedkeuring van de raad van bestuur.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de algemene vergadering worden besloten, met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen. Opgave van redenen is niet vereist.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege op het ogenblik dat het lid overlijdt, failliet of onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, onder voorlopig bewind wordt gesteld of wanneer het lid als rechtspersoon wordt ontbonden.

Op het ogenblik dat een lid niet meer voldoet aan de voorwaarden van artikel 5 eindigt zijn lidmaatschap van rechtswege door de loutere vaststelling van dit feit door de raad van bestuur.

Elk lid kan ten allen tijde, mits hij er een maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet alvorens hij opeisbare bedragen heeft betaald. Het ontslag dient bij gewone brief aan de raad van bestuur ter kennis te worden gebracht. Niettemin kan het ontslag van een lid niet tot gevolg hebben dat het aantal leden daalt onder het in artikel 5 vastgelegde minimum, zoniet zal het ontslag opgeschort worden tot een nieuw lid door de raad van bestuur tot lid is opgenomen.

Door de leden is een jaarlijkse bijdrage verschuldigd die zal worden bepaald door de raad van bestuur. De bijdrage zal evenwel niet meer dan 10000 EUR per jaar bedragen.

Een lid dat zijn bijdrage niet betaalt, wordt geacht ontslag te nemen.

Uittredende of uitgesloten leden en de rechtverkrijgenden van overleden, ontbonden of gefailleerde leden hebben generlei aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding van gestorte bijdragen, van aanbrengsten of van andere prestaties vorderen, behoudens hetgeen in deze statuten uitdrukkelijk anders is bepaald.

In geen geval kan een uitgetreden of uitgesloten lid inzage, mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van de goederen der vereniging of het opmaken van een inventaris verlangen.

RAAD VAN BESTUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 8 - Samenstelling - benoeming - uittreding - ontslag

Behalve in het geval de wet toelaat dat de raad van bestuur slechts bestaat uit twee bestuurders, wordt de vereniging bestuurd door een raad van ten minste drie bestuurders, die al dan niet lid zijn van de vereniging. Zij oefenen hun mandaat in college uit.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor 4 jaar.

Hun opdracht eindigt door het verstrijken van hun mandaat, door overlijden en door verlies van het lidmaatschap.

Zij kunnen op ieder ogenblik worden afgezet door de algemene vergadering.

Elke bestuurder kan ook op ieder ogenblik zijn vrijwillig ontslag indienen door het bij gewoon schrijven kenbaar te maken aan de raad van bestuur. Hij wordt geacht ontslag te nemen op het ogenblik dat hij de hoedanigheid, in dewelke hij verkozen werd, verliest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9 - Bevoegdheid

Alle bevoegdheden die de wet niet uitdrukkelijk verleent aan de algemene vergadering, worden toegekend aan de raad van bestuur.

Artikel 10 - Gedelegeerd bestuurder - Bevoegdheidsdelegatie

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat bedoeld mandaat voltooid is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten vóór het verstrijken ervan de algemene vergadering bijeenroepen om nieuwe bestuurders te doen benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

De gedelegeerd bestuurder is belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook met vertegenwoordiging van de vereniging wat dat bestuur betreft.

Tenzij anders bepaald in de statuten of in het huishoudelijk reglement benoemt en ontslaat hij de leden van het personeel van de vereniging en bepaalt hij hun bevoegdheden en bezoldigingen.

Hij verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten.

Hij kan op ieder ogenblik worden afgezet door de raad van bestuur. Hij kan ook op ieder ogenblik zijn vrijwillig ontslag indienen door het bij gewoon schrijven kenbaar te maken aan de raad van bestuur. Zijn opdracht eindigt door overlijden en verlies van het lidmaatschap. Hij wordt geacht ontslag te nemen op het ogenblik dat hij de hoedanigheid in dewelke hij verkozen werd, verliest.

De raad kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester en, zo daartoe aanleiding bestaat, een ondervoorzitter.

De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte.

De raad kan uit zijn leden een gedelegeerd bestuurder benoemen.

Hij leidt de algemene directie, waarvan hij de samenstelling vaststelt na advies van de raad van bestuur.

Hij oefent die bevoegdheden alleen uit.

Door de gedelegeerd bestuurder wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hem gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in zijn bestuur.

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur ook toevertrouwen aan een bestuurder, de gedelegeerd bestuurder, of aan een persoon die geen deel uitmaakt van de Raad van Bestuur, de secretaris-generaal genoemd. Deze persoon heeft dan ook alle bevoegdheden die traditioneel door de rechtspraak als daden van dagelijks bestuur worden bestempeld of die door de statuten of het benoemingsbesluit worden gedefinieerd als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

 daden van dagelijks bestuur .

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur vallen, is de vereniging slechts geldig verbonden door de handtekening van twee bestuurders, die gezamenlijk handelen. Bestuurders die namens de raad optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging. Is echter voor het verrichten van de voorgenomen handeling machtiging van de algemene vergadering vereist, dan moet van die machtiging blijk worden gegeven.

Artikel 11 - Bijeenroeping - meerderheid - notulen

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door de gedelegeerd bestuurder.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens belet of afwezigheid, door de oudst benoemde van de aanwezige bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten en telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen, de begroting en het beleid van de bestuurders, in de loop van de maand juni.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12 - Samenstelling - Bevoegdheden

Artikel 13 - Bijeenroeping

De regelmatig bijeengekomen algemene vergadering vertegenwoordigt alle leden. Haar besluiten gelden ook voor de leden die niet hebben gestemd of die hebben tegengestemd.

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging in geval een

bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de vereniging;

7° de uitsluiting van een lid;

8° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9° alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders genomen; tenminste de helft van de bestuurders moet aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of degene die hem vervangt beslissend.

De raad van bestuur stelt zijn huishoudelijk reglement vast. De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering. Uittreksels en afschriften worden ondertekend door de voorzitter van de raad en de secretaris.

Een besluit van de algemene vergadering is vereist voor:

De bestuurders zijn bovendien verplicht, telkens als tenminste één vijfde van de leden daarom verzoekt, de algemene vergadering bijeen te roepen, met opgave van de agenda, en wel binnen een maand na het indienen van het verzoek bij de raad. Wordt aan dit verzoek niet voldaan, dan zijn de verzoekers gerechtigd zelf de vergadering te beleggen.

Alle leden moeten ten minste acht dagen vóór de vergadering worden opgeroepen. Dit geschiedt bij een gewone brief die de agenda vermeldt.

De vergadering heeft plaats in de maatschappelijke zetel van de vereniging of op de plaats die in de oproeping is vermeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 14 - Procedure

Luik B - vervolg

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens belet of afwezigheid, door de oudst benoemde van de aanwezige bestuurders.

De voorzitter wijst een secretaris en twee stemopnemers aan.

Alle leden hebben in de vergadering één stem.

Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een schriftelijk gemachtigde, die lid van de vereniging is. Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen.

De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen niet in behandeling worden genomen. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door ten minste één twintigste van het totaal aantal leden, zoals dit blijkt uit de laatste ter griffie neergelegde bijgewerkte ledenregister, moet op de agenda worden gebracht.

Artikel 16 - Notulen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15 - Meerderheid

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering raadplegen. Zij richten hiertoe een schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur met wie zij een datum en uur van raadpleging overeenkomen die achteraf niet kan worden verplaatst. Derden kunnen enkel die notulen en beslissingen van de algemene vergadering raadplegen op de zetel van de vereniging waarbij zij een persoonlijk belang hebben.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering of degene die hem vervangt beslissend.

De vergadering kan de statuten niet wijzigen, indien deze wijziging niet op de agenda is vermeld en indien niet tenminste tweederde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is; wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig zal kunnen beraadslagen en besluiten, alsook de wijzigingen aannemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van tweederde der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist, ook op de tweede vergadering.

Tot ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten overeenkomstig artikel 20 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002.

De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een op de zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en door de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

Een meerderheid van viervijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden is vereist voor het wijzigen van het doel of van één der doeleinden van de vereniging.

BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 17

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december

Het eerste boekjaar loopt echter van de dag van de oprichting van de vereniging tot 31 december 2014

Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af, en maakt de inventaris en de balans alsmede de begroting voor het volgend jaar op; deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd. Een batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

wijze van dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

De algemene vergadering kan een bedrijfsrevisor met het onderzoek van de rekeningen en van de begroting belasten alvorens deze goed te keuren. Deze bedrijfsrevisor kan mededeling eisen van alle bescheiden en inlichtingen die hij voor zijn onderzoek nuttig acht.

ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 18 - Ontbinding

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van leden, voor zover het aantal leden daardoor niet daalt beneden drie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19 - Vereffening

Artikel 20 - Slotbepaling

Artikel 21 - Overgangsbepaling

Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002, van overeenkomstige toepassing.

Worden voor de eerste maal tot bestuurder benoemd:

Charles Beauduin wonende te 1500 Halle, Lenniksesteenweg 452 Luc Tack wonende te 9800 Deinze, Peperstraat 43

Erik Gilbos wonende te 9890 Dikkelvenne, Boechoutestraat 18 Guy Meersschaert wonende te 8531 Bavikhove, Ter Coutere 62 Wim Matthys wonende te 8570 Anzegem, Braamstraat 6

De vereniging kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, genomen overeenkomstig het bepaalde in artikel 15 van deze statuten of door een rechterlijke beslissing. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt ook hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging, stichting of instelling met een gelijkaardig belangenloos doel. Zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan doet de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, een keuze. Zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of instelling, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

die voor aanvaarding medeondertekenen.

(handtekening van alle oprichters en eventueel van hen die een opdracht aanvaarden)

Coordonnées
BELGISCHE TEXTIELMACHINEBOUW ASSOCIATIE, AFG…

Adresse
AUGUSTE REYERSLAAN 80 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale