BELGISCHE VERENIGING VOOR ORTHOPEDIE EN TRAUMATOLOGIE, AFGEKORT : BVOT

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGISCHE VERENIGING VOOR ORTHOPEDIE EN TRAUMATOLOGIE, AFGEKORT : BVOT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 411.514.679

Publication

05/08/2013
ÿþMOD 2.2

Veor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1

111111111ij.1,101,11,111,11,11 111111

ir-31iusse.

Griffie

Ondernerningsnr : 0411.514.679

Benaming

(voluit) : Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie

(verkort) : BVOT

Rechtsvoren : VZW

Zetel : Tot op heden : Middaglijnstraat 100, 1210 Brussel. Nieuwe zetel : Dossier BVOT, Secretariaat Orthopedie, UZ Brussel, Laarbeeklaan 101, 1090 Brussel

Onderwerp alrte : a. Wijziging zetel en statuten ; b. wijziging bestuur a. Wijziging zetel en statuten.

De originele statuten, opgemaakt op 11 september 1971, en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 oktober 1971, op bladzijde 3572-3574, onder nummer N.7092, en vervolgens gewijzigd en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch staatsblad op 7 oktober 2004, worden in 2013 vervangen door volgende tekst, voortgaand op de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002

TITEL I.- Naam, zetel, doel, duur

Art. 1. De vereniging draagt de naam "Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie", afgekort BVOT.

Art. 2. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd op volgend (nieuw) adres : Dossier BVOT,

" Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie, Secretariaat Orthopedie, UZ Brussel, Laarbeeklaan 101, 1090 Brussel, gerechtelijk arrondissement Brussel.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel de individuele en collectieve belangen van haar leden en van de. orthopedie/traumatologie te verdedigen, te vertegenwoordigen en te ondersteunen op organisatorisch, wetenschappelijk en maatschappelijk vlak in de ruimste zin.

De vereniging heeft tevens tot doel de ontwikkeling van de orthopedie/traumatologie zowel wetenschappelijk als maatschappelijk te bevorderen en te ondersteunen in de ruimste zin. De bevoegdheid van de vereniging strekt zich uit tot alles wat tot de verwezenlijking van dit doet rechtstreeks en onrechtstreeks van nut kan zijn. De vereniging kan samenwerken met, of aansluiten bij andere instellingen, die dezelfde of analoge doeleinden. nastreven.

De vzw mag alle types rechtshandelingen stelten die nodig zijn of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vzw en dit onbeperkt en zonder tijds- of frequentielimiet. Zij mag tevens hiertoe alle 7 roerende goederen of onroerende goederen verwerven, behouden, van de hand doen, in welke vorm dan ook.

De vzw kan tevens economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomstig blijven en de opbrengst van deze activiteiten integraal naar de realisatie van het statutair doel gaat.

Art. 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il.- Leden

Art. 5 De leden worden onderscheiden in effectieve leden en toegetreden leden ; alleen de eersten hebben stemrecht. Het aantal effectieve en toegetreden leden is onbeperkt, maar het aantal effectieve leden moet ten minste 30 bedragen. De drie vijftien van de effectieve leden moeten van Belgische nationaliteit zijn.

Art. 6. Ais effectief [id kan aangenomen worden, op zijnlhaar schriftelijk verzoek, door de raad van bestuur, elke arts, volgens de hiertoe bevoegde wettelijke instanties in opleiding tot of erkend als orthopedisch chirurg-traumatoloog, die goede naam en faam geniet. De jaarlijkse betaling van het lidgeld is vereist om erkend te blijven als effectief lid, en om een abonnement op Acta Orthopaedica Belgica te ontvangen. Elk verzoek tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen !Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

opneming houdt in dat de kandidaat "lid" het doel, de statuten en het reglement van orde van de vereniging aanvaardt.

Aanvaarding van toegetreden leden gebeurt door de raad van bestuur. Zij worden uitgenodigd op de algemene vergadering en mogen er het woord voeren. Zij hebben geen stemrecht. Hun statuut kan verder worden uitgewerkt In het Reglement van Inwendige Orde. De jaarlijkse betaling van het lidgeld (niveau effectief lid, meer dan 3 jaar afgestudeerd) is vereist om erkend te blijven als toegetreden lid, en om een abonnement op Acta Orthopaedica Belgica te ontvangen. Elk verzoek tot opneming houdt in dat de kandidaat "toegetreden lid" als sympathisant het doel, de statuten en het reglement van orde van de vereniging aanvaardt. De toegetreden leden worden onderaan het ledenregister vernield.

Art. 7. De raad van bestuur kan onder door hem te bepalen voorwaarden ereleden opnemen in de vereniging, op grond van hun hoedanigheid, functie of bevoegdheid. De ereleden zijn niet gehouden tot het betalen van het jaarlijks lidgeld. Zij hebben geen abonnement op het tijdschrift en geen stemrecht.

Art. 8. De jaarlijkse bijdrage, die door de effectieve leden en de toegetreden leden verschuldigd is, wordt vastgesteld door de raad van bestuur en goedgekeurd door de algemene vergadering. De jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 1000 (duizend) euro. De Raad van Bestuur kan een onderscheid maken in bijdragen tussen en onder effectieve en toegetreden leden. Voor de indeling in categorieën van leden wordt verwezen naar het Reglement van Inwendige Orde.

Art. 9. Elk lid, effectief of toegetreden, kan te allen tijde, mits er één maand vooraf kennis van te geven, uit de vereniging treden. Het ontslag moet ter kennis gebracht worden van de raad van bestuur, bij aangetekende brief. De raad van bestuur meldt ontvangst van deze brief aan het uittredend lid. Elk effectief of toegetreden lid dat zijn jaarlijkse bijdrage niet heeft betaald, wordt van rechtswege geacht zijn ontslag te hebben genomen. De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de algemene vergadering, en met meerderheid van twee derden der stemmen, uitgesproken worden, nadat het lid minstens acht dagen op voorhand schriftelijk uitgenodigd is geweest met mogelijkheid zijn verweer voor te dragen. De algemene vergadering is er niet toe gehouden haar besluit te motiveren. De uitsluiting van een toegetreden lid gebeurt door de raad van bestuur.

Art. 10. Een uittredend of uitgesloten lid en de rechtverkrijgenden van een overleden lid hebben generlei aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van gestorte bijdragen, van aanbrengsten of van andere prestaties vorderen. Het uittredend of uitgesloten lid is echter gehouden zijn verplichtingen voor het lopend jaar na te komen. Het uittredend of uitgesloten lid kan in geen geval mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van goederen der vereniging of het opmaken van een inventaris verlangen.

TITEL III: Bestuur

Art. 11, De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur, bestaand uit tenminste 17 bestuurders, allen effectieve leden van de vereniging.

Acht bestuurders worden voorgesteld door de diensthoofden van de afdelingen Orthopedie van de vier Vlaamse universiteiten, a rato van twee per universiteit. De diensthoofden voorzien eveneens in hun opvolging. De algemene vergadering bevestigt hun benoeming bij gewone meerderheid, maar kan ook hun mandaat herroepen, bij twee derden meerderheid. Hun mandaat heeft een onbepaalde duur.

Acht bestuurders, allen effectieve leden, en erkend als orthopedisch chirurg-traumatoloog, worden per brief verkozen door de effectieve leden, erkend als orthopedisch chirurg-traumatoloog. De algemene vergadering bevestigt hun benoeming, bij gewone meerderheid, maar kan ook hun mandaat herroepen bij twee derden meerderheid. Hun mandaat duurt vier jaar ; om de twee jaar wordt de helft van de verkozen mandaten vacant verklaard, ter gelegenheid van de tweejaarlijkse verkiezingen, in december. De uittredende leden zijn steeds herkiesbaar. Moest het mandaat van een verkozen bestuurder voortijdig een einde nemen, dan wordt hij opgevolgd door de niet-verkozen kandidaat met het grootste aantal stemmen, na bevestiging door de algemene vergadering, Deze opvolger maakt zijn ambtsperiode af.

Een negende bestuurder, effectief lid, in opleiding tot orthopedisch chirurg-traumatoloog, wordt per brief verkozen door de effectieve leden, in opleiding tot orthopedisch chirurg-traumatoloog. Hij kan echter het voorzitterschap van de BVOT niet bekleden. Zijn mandaat duurt 2 jaar.

Art. 12. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, voor de duur van twee jaar, een ondervoorzitter met recht van opvolging, een secretaris, een secretaris van de zittingen, en een penningmeester. Als een voorzitter of een ondervoorzitter niet herkozen wordt bij de tweejaarlijkse bestuursverkiezingen, krijgt hij een nieuwe ambtsperiode van twee jaar, teneinde hem toe te laten hetzij adviserend op te treden als oud-voorzitter, hetzij op te treden als voorzitter. Zijn of hun mandaat komt in overtal, met stemrecht.

Het bestuur kan zonodig de voorzitter rechtstreeks laten verkiezen, per brief, door alle effectieve leden. Bij ontslag of overlijden van een bestuurslid beslist de Algemene Vergadering tot vervanging, bij gewone meerderheid.

Art. 13. De raad van bestuur vergadert op voorstel van de voorzitter of van twee bestuurders, na bijeenroeping door de secretaris per gewone brief, per fax of per e-mail, met vermelding van de agenda.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen ; echter dient ten minste de helft van de bestuursleden aanwezig te zijn. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Art. 14. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling.

De raad is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten, daarin begrepen organisatie, benoeming, ontslag, en bezoldiging van het personeel. De raad is bovendien bevoegd om aile rechtshandelingen, met inbegrip van daden van beschikking, te verrichten die niet uitdrukkelijk door de wet op dwingende wijze, of bij deze statuten, aan de algemene vergadering zijn voorbehouden ; tot zijn bevoegdheid behoort onder meer ; het sluiten van alle aankopen, verkopen en ruilingen van roerende en onroerende goederen, van huur en verhuurovereenkomsten van welke duur ook, en van alle overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen, en arbitragebedingen ; het aanvaarden en verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten ; het beleggen van gelden, aangaan van leningen, verlenen van hypotheken en het verlenen van alle zakelijke waarborgen ; voorts afstand van alle rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging tot doorhaling, met of zonder kwijting van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en verzet. Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Art. 15. De vereniging treedt in rechte op door haar raad van bestuur.

Art.16.Gemachtigden, Opdat de vereniging tegenover derden wettig zou vertegenwoordigd zijn, zijn voor alle akten, uitgaande van de raad van bestuur, de gezamenlijke handtekeningen van de voorzitter en de schatbewaarder voldoende, zonder dat zij van enig voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten doen blijken. Hun aanstelling en ambtsbeëindiging worden bevestigd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid ; voor een uitsluiting is een twee derden meerderheid vereist.

Art. 17. De raad van bestuur kan één of meer personen, a! dan niet bestuurder of lid, aanwijzen, die met het dagelijks bestuur worden belast. Zij beschikken over handtekening bevoegdheid. Zij verzorgen de lopende zaken en dagelijkse briefwisseling, en tekenen namens de vereniging eveneens alle kwijtingen en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoerbedrijven, postbestuur, postcheck- en girodiensten, banken, spaarkassen en dergelijke. Hun aanstelling en ambtsbeëindiging wordt bevestigd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid ; voor een uitsluiting is een twee derden meerderheid vereist.

Art, 18. De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Alle effectieve leden kunnen de notulen van de bestuursvergadering en van de algemene vergadering inzien, alsook alle notulen en beslissingen van personen al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, en tenslotte de ledenlijsten en de boekhouding, op de zetel van de vereniging, sinds 1 januari 2005. Derden en toegetreden leden kunnen bij de griffie van de rechtbank van koophandel de door de wet vereiste stukken zien.

TITEL 1V. Algemene Vergadering

Art. 19. De regelmatig bijeengekomen algemene vergadering bestaat uit de effectieve leden. De algemene vergadering beslist over het wijzigen van de statuten, de benoeming en de afzetting van de bestuurders en van de gemachtigden, de kwijting aan de bestuurders, de goedkeuring van de jaarrekening en de begroting, de jaarlijkse bijdrage, de ontbinding van de vereniging, de uitsluiting van een effectief lid, de omzetting van de VZW in VSO (vennootschap met sociaal oogmerk), en alle gevallen waarin de statuten dit voorzien,

Art. 20. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur, ten minste éénmaal tijdens de eerste zes maanden van het kalenderjaar. De bestuurders zijn bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen, telkens tenminste één vijfde van de effectieve leden daarom verzoekt en een punt op de agenda wenst te plaatsen. Dit binnen de maand na het indienen van het verzoek. Bij weigering kan deze groep zich tot de rechtbank wenden,

Aile effectieve leden moeten tot de algemene vergadering worden opgeroepen, tenminste veertien dagen voor de vergadering. Dit geschiedt per gewone brief of per e-mail ; de agenda wordt vermeld.

De vergadering kan enkel geldig beslissen over de punten van de agenda. Elk voorstel, dat getekend is door 1/20 van de effectieve leden, wordt opgenomen op de agenda, mits het voorstel ten laatste daags voor de vergadering wordt overhandigd aan de voorzitter. Bij onvoldoende gehoor kan deze g roep zich tot de rechtbank wenden.

TITEL IV,- Algemene Vergadering

Art. 21. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, en, bij diens afwezigheid, door een plaatsvervanger aangeduid door de algemene vergadering bij gewone

L..

MOD2.2

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013

meerderheid. De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen en ter kennis gebracht aan de effectieve leden en de toegetreden leden langs de nieuwsbrief.

Art. 22. Aile effectieve leden beschikken in de algemene vergadering over één stem. De effectieve leden kunnen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid, houder van ten hoogste één schriftelijke volmacht.

Art. 23. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, hoe groot het aantal aanwezigen ook is, behalve in volgende gevallen :

a.uitsluiting van een effectief lid (een toegetreden lid kan worden uitgesloten door de raad van bestuur) , van een bestuurslid, van een gemachtigde of eventueel van een lid van het dagelijks bestuur. De uitsluiting moet ais dusdanig op de agenda vermeld worden, echter niet noodzakelijk met vermelding van de naam. Als de naam niet vermeld wordt, informeert de raad van bestuur het lid over dit agendapunt, Een twee derden meerderheid is nodig.

b.wijziging van de statuten : zie art. 25.

c.ontbinding : zie art, 26,

d.omvorming van de VZW naar een vennootschap met sociaal oogmerk (VS0) : zie artikel 25.

Jaarrekening, begroting

Art. 24, Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het lopend boekjaar warden opgemaakt door de raad van bestuur , en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering, die zich uitspreekt over de kwijting van de bestuurders. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging. De rekeningen en begrotingen liggen ter inzage van de effectieve leden op de maatschappelijke zetel van de vereniging, sinds 1 januari 2005, samen met de notulen van de bestuursvergadering en van de algemene vergadering, en het ledenregister. Anderen kunnen bij de Rechtbank van Koophandel de gegevens bepaald in artikel 30 inzien.

Wijziging van de statuten

Art. 25. De algemene vergadering kan over de wijziging van de statuten alleen dan geldig beraadslagen, wanneer het voorwerp daarvan bijzonder is vermeld in de oproepingsbrief, en wanneer twee derden van de effectieve leden aanwezig zijn. Een meerderheid van twee derden der stemmen is vereist.

Echter, wanneer de wijziging een der doeleinden betreft waarvoor de vereniging werd opgericht, is zij slechts geldig wanneer een vier vijfden meerderheid zich positief uitspreekt. Hetzelfde geldt voor de omvorming van de VZW naar een vennootschap met sociaal oogmerk (VSO).

Zijn twee derden van de effectieve leden op de eerste vergadering niet aanwezig of niet vertegenwoordigd, dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden, maar niet binnen de 15 daaropvolgende dagen. Deze kan beslissen, welk het aantal aanwezige effectieve leden ook is. Dezelfde meerderheden zijn echter noodzakelijk.

TITEL V.- Ontbinding, vereffening

Art. 26. De algemene vergadering kan alleen dan de ontbinding der vereniging uitspreken, wanneer twee derden van haar effectieve leden aanwezig zijn, Een vier vijfden meerderheid is noodzakelijk. Wordt aan deze twee derden vereiste niet voldaan, dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden, maar niet binnen de 15 eerstvolgende kalenderdagen ; door deze wordt geldig beraadslaagd, welk het aantal aanwezige effectieve leden ook zij. Een vier vijfden meerderheid is vereist.

ln geval van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden, alsook van de tegeldemaking van de goederen, vastgesteld.

Art, 27, In geval van gerechtelijke of gedwongen ontbinding wordt de algemene vergadering door de vereffenaars bijeengeroepen, ten einde aan de goederen een bestemming te geven die zoveel mogelijk overeenkomt met het doel waartoe de vereniging werd opgericht.

Art. 28. Na aanzuivering van het passief en na terugkeer der schenkingen of legaten aan de schenkers (voor zover deze terugkeer werd bedongen in de schenkingsakte of in het testament en voor zover de vordering ervan gedaan werd binnen het jaar na de publicatie van de ontbinding), zal het batig saldo geschonken worden aan een vereniging wier doelstellingen beantwoorden aan die van de hier ter sprake zijnde vereniging. Deze vereniging wordt aangeduid door de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

Art. 29, Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, alsook de gebruiken inzake verenigingen, van overeenkomstige toepassing. De raad van bestuur beslist in laatste instantie.

TITEL VI.- Jaarlijkse verplichtingen.

Art. 30.

MOD 2.2



tf VoOr-behoud-n I.itii. - Vervoiq

aan het

Belgisch Staafel ad

De vereniging zal aan de griffie van de rechtbank van koophandel overmaken : de wijzigingen aan naam, statuten, rechtsvorm, zetel, bestuurders, gemachtigden, eventuele dagelijkse bestuurders, einde van het boekjaar, en de nietigheid of ontbinding, alsook de jaarrekening : telkens binnen de maand na de wijziging.





b. Wijziging BVOT bestuur in 2012 :

Door de algemene vergadering te Spa, op 25 april 2013, werden volgende wijzigingen aangebracht aan het bestuur :

Handelberg Frank, Erf de Keizer, 35, 1652 Alsemberg, ° Ukkel 21-5-1952, NN 52.0521-009.03 wordt " vervangen door Nuyts Rudi, Mastendreef 19, B-2243 Zandhoven, ° Lier, 2-10-1955, NN 55.10.02-229.63

" Ondertekend op de keerzijde door de twee volmachtdragers :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Luc Van den Daelen, voorzitter 2012-2013 Luc Renson, schatbewaarder

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetaii van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2012
ÿþ-A

dr Moo 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I

Voor- " iaosaoao=

behouden ill

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

BRUSSEL

0 8 MD 2012

Griffie

O n dernemingsnr : 0411.514.679

Benaming

(voluit) : Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie

(verkort) : BVOT

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Middaglijnstraat 100, 1210 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging Bestuur

De Algemene Vergadering van de Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie heeft op 24

maart 2012 het ontslag aanvaard van de bestuursleden:

René Verdonk, Maaltebruggestraat 260, 9000 Gent,° Gent op 7.02.1946

Pierre-Paul Casteleyn, Bloemendal 29, 1700 Dilbeek, ° Antwerpen op 18.09.1946

Fredrik Almgvist, Sint Denijslaan 457, 9000 Gent, ° Tynnered, Zweden, op 1.06.1967

Pieter-Jan Vandekerckhove, Prins Karellaan 64, 8310 Assebroek, ° Gent op 26-10-1981

Zij heeft benoemd tot bestuurder:

Frank Plasschaert, Lindenplaats 1, 9180 Moerbeke Waas, 0 Gent, op 16.05.1967

Olivier Verborgt, Kerkstraat 67, 8340 Damme, ° Schoten, op 01.05.1972

Guy Putzeys, Sasboslaan 8, 8510 Bellegem, ° Hasselt, op 28.09.1965.

Frank Handelberg, Erf de Keizer, 35, 1652 Alsemberg, ° Ukkel, op 21.05.1952

Thierry Scheerlinck, Perckhoevelaan 14, 2610 Wilrijk, ° Brussel 25.01.1965

Karel Carpentier, Vinkenlaaan 17, 3001 Heverlee, ° Hasselt op 3.12,1983

Echt verklaard,

(getekend op keerzijde) Michel Hoogmartens

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2015
ÿþMot) 2.2

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

ira



rtitrap%lererif/OFîr~V~~d:~ i up

Q a .1LIN# 211a5

ter griffie van de i'Ewederiandstaii~:~

~`+~e^6-i#henj~ ür~i~1r~~00!Jie~ ~"~ ~

1f;=?l

Ondernerningsnr : 0411.514.679

Benaming

(voluit) : Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatogie

(verkort) : BVOT

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Dossier BVOT, Secretariaat Orthopedie, UZ Brussel, Laarbeeklaan 101, 1090 Brussel

Onderwerf akte : Wijziging Raad van Bestuur

Wijziging Raad van Bestuur BVOT in 2015;,

Door de Algemene Vergadering te Louvain-la-Neuve, op 23 april 2015, werden volgende wijzigingen aangebracht

Belleman Johan, Testeltsesteenweg 24, 3201 Langdorp, ° Vilvoorde, 22-12-1964, NN 64.12.22-407.70 wordt vervangen door Moleniers Guy, Sint-Maartenstraat 53, 3770 Genoelselderen, ° Maaseik 14-4-1957, NN 57.04.14-195.28

Nuyts Rudi, Mastendreef 19, 2243 Zandhoven, ° Lier, 2-10-1955, NN 55.10.02-229.63 wordt vervangen door Vanlauwe Johan, Kouter 38, 1785 Merchtem, ° Izegem, 20-4-1967, NN 67.04.20-013.46

Ondertekend op de keerzijde door de twee volmachtdragers

Johan Somville, voorzitter 2014- 2015 Luc Renson, schatbewaarder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B verrnelci, n " Recto : Waard en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BELGISCHE VERENIGING VOOR ORTHOPEDIE EN TRAU…

Adresse
LAARBEEKLAAN 101 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale