BEL'GO.SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEL'GO.SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.514.042

Publication

03/04/2013
ÿþ" Mod Word 11.3

( ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- r

behouden BRUSSEL

aan het 22 MRT 2O1

Belgisch Griffie

Staats b tac







"

Ondememingsnr : 0502514042

Benaming

BpEL'GO.SERVICE j /~

(VDIUIt) S

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 4730 Asse,Brusselsesteenweg,151

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht van aandelen-Overdracht van de hoofdzetel

Uittreksel PV van buitengewons Algemens Vergadering van 22/02/2013

Dagorde:

1-Mevrouw SOUMATI Zineb afgestaan al haar aandelen in de vennootschap aan de heer CHERKAOUI Moktar,wonend te 1140 EVERE,Rue Frantz van Cussem,42/1 ( 5 aadelen ) en voor heer SEDIK Abdelkrirn wonend te VIA BAROFFO 10 REGGIO ENILIA-ITALIA ( 5 asdelen ).

2-Vanaf de aanvaarde dag is de nieuwe hoofdzetel op: Rue JOSAPHAT N°177, 1030 SCHAERBEEK

HESSENOUI Abdellatif

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persotointent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2013
ÿþ Mol Word il t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

`-1

111111j1111111,1.1111

ii. 6 JAN. 2013

BRUSSEL

Griffie

o S a254g042

Ondernemingsrtr Benaming

(voiuit} ; BEL`GO.SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Brusselsesteenweg, 151

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar 2013 op 7 januari voor Ons, Olivier Timmermans, Geassocieerde Notaris, lid van de Burgerlijke Vennootschap van Notarissen "Olivier TIMMERMANS & Daniefe DUHEN, geassocieerde Notarissen" hebbende haar zetel te Sint-Agatha-Berchem, ondernemingsnummer 0479445165

ZIJN VERSCHENEN:

1.1, De heer EL HESSENOUI Abdellatif, geboren te Sint-Joost-ten-Node op 9 oktober 1976 (nationaal nummer 761009 135-97), gehuwd met mevrouw BOUYGHJDANE Karima, wonend te 1730 Asse, Breughelpark 3/27.

1.2. De heer HAYEK Mohamed, geboren te Tiffelt (Marokko) op 03 april 1978 (nummer verblijfsvergunning E14586303), ongehuwd, wonend te C Camps Blancs 9 P03 à Barcelona (Spanje)

1.3. Mevrouw SOUMATI Zineb, geboren te Salé (Marokko) op 24 mei 1989 (nummer verblijfsvergunning E14518257), ongehuwd, wonend te C Cafarnaum 4PBJD te Madrid (Spanje)

1,4. De heer BOUFR1D Anass, geboren te Larache (Marokko) op 11 maart 1991 (nummer verblijfsvergunning E09430577), ongehuwd, wonend te C Pintor Resales 11PBJ te Madrid (Spanje)

1.5, De heer QOTIT Yassine, geboren te Bouarfa (Marokko) op 1 januari 1997 (nummer verblijfsvergunning E11623814), ongehuwd, wonend te C Nueva 43 P02 G à Badajoz (Spanje)

Zij verklaren een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten, onder de naam "BEL'GO.SERVICES", met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Brusselsesteenweg, 151, waarvan het geplaatste kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, waarop als volgt wordt ingeschreven in geld:

1. Door de heer EL FiESSENOUI Abdellatif, voornoemd, ten belope van 60 aandelen voor een bedrag van 13.020,00 euros

2. Door de heer HAYEK Mohammed, voornoemd, ten belope van 20 aandelen voor een bedrag van 1.860,00 euros

3. Door mevrouw SOUMATI Zineb, voornoemd, ten belope van 10 aandelen voor een bedrag van 1.860 euros

4. Door de heer BOUFR1D Anass, voornoemd, ten belope van 10 aandelen voor een bedrag van 1.860 euros

5. Door de heer QOTIT Yassine, voornoemd,"ten belope van 10 aandelen voor een bedrag van 1.860 euros Totaal : 100 aandelen voor een totaal bedrag van 18.640,00 euros

Op de laatste blz van turk B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

Artikel 1. Vorm en benaming.

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: 'BEL'GO.SERVICES'.

Artikel 2, Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse, Brusselsesteenweg, 151 en mag overal in het Nederlands taalgebied worden verplaatst door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan dat de macht de zaakvoerders, te publiceren in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

Artikel 3. Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-een algemene bouwonderneming in de ruime betekenis van het woord, zoals daar zijn het optrekken van ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uivoeren van metselwerk, de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, de aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie, de bouw van daken en het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal alsmede het waderdicht van daken en dakterrassen, het aanbrengen van chape, monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken, de uitvoer van voegwerken alsmede de volledige afwerking ervan zoals daar zijn zonder enige beperking de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, installatie van leidingen en apparatuur voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling, installatie van waterleidingen, artikelen en apparatuur voor sanitair gebruik, sprinkferinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen enz.

-een algemene reinigings- en onderhoudonderneming, zowel binnen als buiten, van ramen en deuren, rolluiken, dakgoten, gevels, vloeren, plafonds, tegels, koepels, reclameborden en  panneten, ontmossert en reinigen van daken, zonnepanelen, schoorstenen, industriële reiniging alsmede de import en export van, de aan- en verkoop in het groot en klein, verwerking en vervaardiging van onderhoudsproducten en chemische reinigingsprodukten en dit alles in de ruimste betekenis van het woord.

De vennootschap kan haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland onder de vorm en op de wijze die zij het meest geschikt acht.

De oprichting en het beheer voor eigen rekening van een onroerend vermogen en de verhuur-financiering van onroerend goederen van derden, het verwerven door aankoop of anderszins, de verkoop, de ruil, het oprichten, het omvormen, de verbetering, de uitrusting, de inrichting, de verfraaiing, het onderhoud, de huur, de verhuur, de verkaveling, de prospectie en de uitbating van onroerende goederen.

Het waarnemen en uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

Zij mag alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

Zij kan deel hebben bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig of verband houdt met het hare.

indien de uitvoering van bepaalde voormelde handelingen onderworpen zijn aan de voorafgaandelijke toelating tot het beroep, zal de vennootschap bij de uitvoering van de handeling zich dienaangaande in orde stellen met die voorwaarden.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft. Artikel 5. Kapitaal,

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bil de oprichting op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD euro (18.600,00 EUR), en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 12, Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar van het aandeel is aangewezen.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maat-'schappelijk aandeel.

Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de rechten dienaangaande uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 13. Bestuur van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Zij zijn statutair of niet, en in dat laatste geval, worden zij benoemd voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering ken eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Artikel 14. Delegatie

Het bestuur kan bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber overdragen.

De zaakvoerder heeft de mogelijkheid om het dagelijks bestuur te delegeren, mits schriftelijke aanduiding van de persoon, al dan niet vennoot of derde, en de looptijd van de delegatie.

Artikel 15. Belangengeschillen

Buiten toelating van de algemene vergadering, mag een zaakvoerder noch rechtstreeks noch zijdelings enig belang hebben in een onderneming die met de vennootschap zou kunnen concurreren.

Het lid van een bestuurscollege die rechtstreeks of onrechtstreeks, een tegenstrijdig belang van patrimoniële aard heeft aan een beslissing of aan een verrichting van het college, moet dit voor de beraadslaging van het college mededelen aan zijn collega's. Zijn verklaring, zowel de redenen die de tegenstrijdigheid van belang verechtvaardigen moeten opgenomen worden in de notulen van het college die de beslissing zal moeten nemen. Het moet eveneens de commissarissen daarvan op de hoogte brengen, indien er zijn.

Wanneer er slechts één enkel zaakvoerder is en hij zich in zulke toestand van tegenstrijdigheid bevindt, brengt hij de vennoten hiervan op de hoogte en de beslissing kan slechts genomen of de verrichting uitgevoerd worden door een mandataris ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Artikel 16. Machten van de zaakvoerder

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 17. Rechtsvorderingen

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap hetzij door een zaakvoerder, hetzij, binnen de perken toegestaan door de wet, door elk ander persoon speciaal hiertoe gemachtigd door het bestuur, worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 18. Handelingen

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleend, alsook alle machten en volmachten moeten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend worden door:

hetzij de zaakvoerder,

hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toekende machtsafvaardiging.

Artikel 21. Algemene vergadering

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van deze enige vennoot die in de plaats van de algemene vergadering handelt, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de tweede dinsdag van de maand juni om 18 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 23. Stemrecht

Zijn er verscheidene vennoten, brengt ieder vennoot zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde.

Artikel 25. Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar loopt van 1 januari om te eindigen op 31 december van het hetzelfde jaar.

Op deze laatste datum, worden de boekingen van de vennootschap stop gezet en het bestuur maakt een volledige inventaris op in de zelfde volgorde van het boekhoudkundig plan.

Nadat de rekeningen in overeenstemming gebracht zijn met de gegevens van de inventaris, worden zij samengevat in een beschrijvende staat samenstellende de jaarrekening, deze bevatten de balans, de resultaatrekening en de bijlage, en vormen een geheel.

Het bestuur overhandigt deze stukken samen met, indien vereist, het bestuursverslag, tenminste één maand voor de algemene vergadering aan de commissarissen indien er zijn, deze laatste moeten nakijken of het bestuursverslag wel degelijk de nodige wettelijke informaties bevat en in overeenstemming is met de jaarrekening, zij moeten tevens binnen de vijftien dagen een schriftelijk en omstandig verslag opmaken.

Het bestuursverslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzioht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beinvloeden.

Het bestuursverslag is niet verplicht voor de vennootschappen die beantwoorden aan de criteria vastgesteld door de wet op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

" I 11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag van de commissarissen beoordeelt de controlewijze van het houden van de boekhouding en de jaarrekening, of die rekeningen een getrouw beeld geven van het patrimonium, de financiële toestand en de resultaten van de vennootschap, of het bestuursverslag de nodige inlichtingen bevat en of zij overeenkomt met de jaarrekening, of de winstverdeling overeenkomt met de statuten en de wetten en of geen enkele verrichting of beslissing hen geweld aan doet.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering, kunnen de vennoten op de maatschappelijke zetel, kennis nemen en kopij verkrijgen van:

1) de jaarrekening

2) de lijst van de publieke fondsen, de aandelen en de obligaties en andere titels van de vennootschappen die samen de portefeuille vormen

3) de lijst van de vennoten die hun titels niet volgestort hebben, met vermelding van hun aantal titels en met vermelding van hun residentie

4) het bestuursverslag en het verslag van de commissarissen, indien er zijn. De jaarrekening, evenals het bestuursverslag en het verslag van de commissarissen worden verzonden aan de vennoten te samen met hun oproeping.

Artikel 26. Uitkering

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reserve fonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zal dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 27. Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Het overlijden, zelfs van de enige vennoot, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofrdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten, geven zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

t ~ *

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-'actief tengevolge van geleden verlies gedaald is lot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 28. Vereffening

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Artikel 29. Verdeling

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle veennoten volgens het aantal van hun aandelen.

III. Slotbepalingen enlof overgangsbepalingen.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Het eerste boekjaar wordt verondersteld te beginnen op heden en zal eindigen op 31 december 2013.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in 2014, op de tweede dinsdag van de maand juni om 18 uur.

4. Artikel 60 Wetboek van vennootschappen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen die reeds zijn gesteld en nog zullen worden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap zullen overnemen en dit te rekenen vanaf 30 november 2012.

Weliswaar heeft deze overname enkel effect op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

5. De heer EL HESSENOUI Abdellatif, geboren te Sint-Joost-ten-Node op 9 oktober 1976 (nationaal nummer 761009 135-97), gehuwd met mevrouw BOUYGHJDANE Karima, wonend te 1730 Asse, Breughelpark 3/27, wordt ais niet statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur benoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

6. De comparant verklaart dat, volgens schatting, de vennootschap voor haar eerste boekjaar voldoet aan de wettelijke criteria die haar vrijstellen één of meerdere commissarissen te benoemen.

9, Volmacht

De comparanten verlenen speciaal mandaat aan de vennootschap `Compte-a-fisconseii', te Boulevard Louis Mettewie, 91, 1080 Brussel, vertegenwoordigd door mevrouw Saliha Attar, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, het activeren van het BTVV-nummer en het vervullen van gebeurlijk andere formaliteiten bij de oprichting van de vennootschap.

Dit uittreksel wordt afgeleverd voor registratie en mag enkel worden gebruikt voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid

Olivier TIMMERMANS, geassocieerd notaris Voor analytisch uittreksel

:a

Vaar-

behouden

aars het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recta : Naam en hoedannghesd van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
13/10/2017 : RADIATION D'OFFICE N° BCE

Coordonnées
BEL'GO.SERVICES

Adresse
RUE DU LAVOIR 27 1030 BRUXELLES

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale