BELHOPRO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELHOPRO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 879.384.578

Publication

25/02/2014
ÿþMeid Word 11.1

1-.Qt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111,11g110111111111

ticee

ei Ff'S 7111

Griffie

Ondernemingsnr : 0879.384.578

Benaming

(voluit) : BELHOPRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 1299, 1082 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel bij partiële splitsing van de BVBA CHACON en de NV BELHOPRO

Op 17 december 2013 is door de zaakvoerder van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CHACON en de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap BELHOPRO het initiatief genomen tot het formuleren van een voorstel tot partiële splitsing van de BVBA CHACON naar de NV BELHOPRO. Deze afsplitsing betreft een onroerend goed toebehorend aan de BVBA CHACON welke niet voor de commerciële activiteit van de vennootschap wordt benut.

De zaakvoerder en respectievelijk raad van bestuur verbinden er zich toe om de splitsing tot stand te brengen tegen de navermelde voorwaarden en leggen bij deze het splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de bijzondere algemene vergadering van vennoten en aandeelhouders.

De partiële splitsing zal geschieden overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen.

De partiële splitsing wordt niet specifiek geregeld in het vennootschapsrecht. De regels inzake de splitsing zijn mutatis mutandis van toepassing ( art. 671 e.v, W.Venn).

1) De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

Het betreft enerzijds, de overnemende vennootschap:

De Naamloze Vennootschap BELHOPRO.

De vennootschap werd opgericht, bij akte verleden voor Notaris Luc Van Campenhout te Keerbergen, op 12 januari 2006, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 27 februari 2006 onder nummer. 20060227/0040481.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt momenteel E 62.000,00 verdeeld in 200 aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

De maatschappelijke zetel van de NV BELHOPRO is momenteel gevestigd te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Gentsesteenweg 1299. De activiteiten van de vennootschap zijn onderworpen aan de belasting op de toegevoegde waarde. Het ondernemingsnummer van de vennootschap is 0879.384.578,

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari om te eindigen op 31 december.

De NV BELHOPRO heeft tot statutair doel:

"De vennootschap heeft ais doel:

a)Alle horeca-activiteiten, activiteiten van traiteur en catering;

-De organisatie en het verzorgen van evenementen, feesten, recepties en seminaries;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De in- en uitvoer, aan- en verkoop, klein- en groothandel van alle consumptiegoederen, de vertegenwoordiging van andere ondernemingen dienaangaande en de handelsbemiddeling;

-Het beheren van het eigen roerend en onroerend vermogen en daartoe het verwerven en vervreemden, huren en verhuren en ter beschikking stellen van alle roerende en onroerende goederen;

-De activiteiten van een holdingvennootschap;

-Het verstrekken van diensten en het verlenen van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en overheden;

-Het besturen en vereffenen van vennootschappen.

b)Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

c)De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

d)Het verstrekken van leningen aan, en van zakelijke en persoonlijke zekerheden voor derden, telkens wanneer met deze derden een zakelijke band bestaat"

en anderzijds, de af te splitsen vennootschap:

De Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid CHACON.

De BVBA CHACON werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Thierry Van De Perre te Antwerpen op 24 september 1991, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 oktober 1991 onder het nummer 086. De laatste publivatie betrof een benoeming zaakvoerders ingevolge buitengewone algemene vergadering van 21 februari 2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 april 2006 onder het nummer 0059699.

Het huidig kapitaal bedraagt ¬ 18.592,01 verdeeld in 750 aandelen zonder nominale waarde.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Mereldreef 1. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven. De activiteiten van de vennootschap zijn onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: BE 0445.222.377.

De vennootschap heeft als statutair doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitbaten van een horeca-bedrijf (restaurant-café-taverne) en omvat: het kopen en verkopen in groot en klein van alle warme en koude dranken uit binnen- en buitenland, wafels, roomijs, consumptie-ijs, belegde broodjes, bieren, limonades, aperitieven, koffie, thee, chocolade, melk, yougourts, bereiding en bedeling van soep, snacks, koude en warme gerechten, het uitbaten van spijshuizen met de aan de inrichtingen verbonden drankgelegenheden, alsmede de werkzaamheden van restauratiehouder.

Op algemene wijze mag zij alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen of te vergemakkelijken,"

2) De ruilverhouding van de aandelen

Het eigen vermogen van de NV BELHOPRO bedraagt ¬ 115.532,30, het kapitaal van de vennootschap is samengesteld uit 200 gelijke aandelen zonder nominale waarde; hetzij een boekwaarde van ¬ 577,66 per aandeel.

Gelet op de waarde van de af te splitsen activa gewaardeerd aan de huidige boekhoudkundige waarde van ¬ 396.276,41 zullen de aan de NV BELHOPRO toe te bedelen bestanddelen overgedragen worden tegen toekenning aan de vennoten van de BVBA CHACON van 686 aandelen NV BELHOPRO en een globale opleg in geld van ¬ 1,65.

Er zullen aan de vennoten van de BVBA CHACON bijgevolg 686 aandelen van de NV BELHOPRO toegekend worden.

i~

3) de wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op deze wijze wordt het vermogen van de BVBA CHACON verlaagd met de waarde van de ingebrachte activa. De vennoten van laatstgenoemde ontvangen echter rechtstreeks de aandelen die ontstaan zijn bij de inbreng in natura in de NV BELHOPRO en dit ter waarde van de ingebrachte activa.

4) de datum vanaf welke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst

" De 686 nieuw uit te geven aandelen van de NV BELHOPRO zullen recht geven op de winstdeelname vanaf 1 januari 2013. Er zijn geen bijkomende bepalingen betreffende de winstdeelname voorzien.

5) de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de afgesplitste vennootschap BVBA CHACON boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor eigen rekening.

6) behandeling van vennoten met bijzondere rechten

Er zijn geen vennoten met bijzondere rechten.

7) de bijzondere bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor

Als bedrijfsrevisor werd de Heer Michel Wera, kantoorhoudende te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, door ons verzocht om verslag uitte brengen over het splitsingsvoorstel.

Als bezoldiging voor het opstellen van het in artikel 746 en artikel 219 van het wetboek van vennootschappen bedoelde verslag van de bedrijfsrevisor over het splitsingsvoorstel en de inbreng in natura wordt een bedrag van ¬ 1.500,00 (excl, BTW) toegekend.

8) de bijzondere voordelen toegekend aan de leden van bestuursorganen van de vennootschappen die bij de inbreng betrokken zijn

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap.

9) de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen

Het betreft een afsplitsing met inbreng van activa. Vanuit technisch en organisatorisch oogpunt kunnen de resterende activa en passiva een zelfstandige activiteit vormen die via eigen middelen kan werken in de af te splitsen vennootschap BVBA CHACON.

Het is de bedoeling om de activa die niet noodzakelijk zijn voor de exploitatie van de horeca activiteiten af te splitsen en onder te brengen in de NV BELHOPRO, de BVBA CHACON zou dan verder de horeca activiteiten uitoefenen,

De af te splitsen bestanddelen betreft:

" Een villa op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te 3140 Keerbergen, Mereldreef 1, ten kadaster bekend onder wijk F, nummer 330/L, met een oppervlakte van 3075 m2;

" Een perceel bouwgrond gelegen te 3140 Keerbergen, Mereldreef 1, ten kadaster bekend onder wijk F, nummer 331/E, met een oppervlakte van 2611 m2.

De af te splitsen bestanddelen kunnen vanuit technisch en organisatorisch oogpunt een zelfstandige activiteit vormen.

Een kopie van het verdelingsplan blijft aangehecht aan het huidig voorstel tot afsplitsing. Het betreft een afsplitsing met inbreng in de bestaande vennootschap NV BELHOPRO.

,t

rr

~ v

Voor-"bdrouden -dan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zaakvoerder en respectievelijk raad van bestuur bevestigen dat zij, met het oog op de partiële splitsing, de balans per 31 december 2012 als basis neemt voor de verdeling.

In bijlage worden de activa en passiva opgenomen van de BVBA CHACON evenals de in de NV BELHOPRO in te brengen bestanddelen.

10) De verdeling van de aandelen van de verkrijgende vennootschap onder de vennoten van de op te : splitsen vennootschap

De inbreng die door afsplitsing plaatsgrijpt wordt vergoed door 686 nieuwe aandelen van de NV BELHOPRO, gecreërd door middel van deze Inbreng in natura. Deze aandelen zullen rechtstreeks toegekend worden aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap pro rata van de door hun gehouden aandelen in de partieel gesplitste vennootschap.

11) Bijzondere bepalingen

De afsplitsing van deze bedrijfstak vindt plaats met vrijstelling van BTW op basis van artikel 11.

Alle activa en passiva welke hier niet zijn vermeld, blijven bij de af te splitsen vennootschap, de BVBA CHACON.

Opgesteld te Keerbergen op 17 december 2013 De Heer Stéphane Driftig

Voor de overnemende vennootschap: Gedelegeerd Bestuurder

De Heer Jan Becue

Gedelegeerd Bestuurder

Voor de af te splitsen vennootschap:

Belhopro NV, vertegenwoordigd door de Heer Jan Becue Zaakvoerder

27/11/2014
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

nogrgelagd/antvengen op

1 8 NOV. 2011i

griffie van de Nederlandstalige chtbank van koopliffil Brussel

l

I1111

*19213652

te re

Ondernemingsnr : 0879.384.578

Benaming

(voluit) : BELHOPRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : B- 1082 Sint-Agatha-Berchem, Gentsesteenweg, 1299 (volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING VAN DE BVBA CHACON DOOR INBRENG IN HUIDIGE VENNOOTSCHAP - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN VORDERING  COORDINATIE

Uit een akte verleden voor notaris Didier BRUSSELMANS, te Sint-Agatha-Berchem, op 6 november 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap BELHOPRO, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Gentsesteenweg 1299, vennootschap ingeschreven onder ondernemingsnummer 0879.384.578 beslist heeft:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN NATURA

(" .)

1.2, Kapitaalverhoging in natura.

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van vierhonderdduizend euro (400.000,00¬ ) door inbreng in natura van een gedeelte van een schuldvordering door elk van de twee aandeelhouders, zijnde een rekening courant van de heer Becue ten belope van tweehonderdduizend euro (200.000,00¬ ), en een rekening courant van de heer Driftig ten belope van tweehonderdduizend euro (200.000,00¬ ), om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (62.000,00¬ ) op vierhonderd tweeënzestigduizend euro (462.000,00¬ ) door de uitgifte van zeshonderd tweeënnegentig (692) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en dewelke genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen meedelen in de resultaten van de vennootschap vanaf 1 januari 2013.

1.3. Verwezenlijking van de inbreng.

( )

1.4. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

C" " )

TWEEDE BESLUIT - PARTIËLE SPLISTING

N Kennisname van de wettelijk vereiste documenten.

(, , )

BI Verslag bedrijfsrevisor - Verzaking aan de andere verslagen.

De bedrijfsrevisor, de heer Michel WERA, bedrijfsrevisor met kantoor te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg,

777, heeft een verslag over de voorgestelde partiële splitsing opgesteld, in toepassing van artikel 731 van het

Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag van 23 april 2014, bevat de hierna letterlijk opgenomen conclusie:

"III. BESLUIT ONDER VOORBEHOUD

(.. )

D/ Partiële splitsing.

1. Goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing.

De vergadering beslist de partiële splitsing zonder vereffening van de bvba CHACON, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3140 Keerbergen, Mereldreef 1, ingeschreven in het, rechtspersonenregister onder nummer 0445.222.377, dewelke blijft bestaan, door overgang van een doelgebonden en hierna beschreven onroerend vermogen naar de naamloze vennootschap BELHOPRO, goed te keuren, overeenkomstig het voorstel van partiële splitsing en overeenkomstig de artikelen 728 en volgenden van het Wetboek van vennootschappen.

Het afgesplitste vermogen betreft onroerende goederen welke niet voor de commerciële activiteit van de bvba CHACON wordt benut.

II. Boekhoudkundige verwerking.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

d1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(" )

III. Beschrijving van het overgedragen actief vermogen van de bvba CHACON - Overgang onroerende

goederen.

Komen hier tussen:

- de bvba CHACON, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder nv BELHOPRO, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigers, de heren DRIFTIG en BECUE, beiden voornoemd, zaakvoerder, welke firma CHACON 100% volle eigenaar is van hierna beschreven onroerende goederen, handelende in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de bvba CHACON en ingevolge het mandaat haar verleend bij beslissing van de algemene vergadering de dato 21 februari 2006, verschenen in het Belgisch Staatsblad van 3 april 2006, referte 06059699, zomede krachtens de delegatie van bevoegdheden welke hem werd toegestaan door de algemene vergadering van de vennootschap waarvan het proces-verbaal werd opgesteld door ondergetekende notaris, voorafgaandelijk dezer en uitgifte wordt aangehecht met het oog op de overschrijving;

-heer Stéphane DRIFTIG, voornoemd, gedelegeerd bestuurder van de nv BELHOPRO, tot deze hoedanig aangesteld bij beslissing van de algemene vergadering begrijpende tevens de Raad van Bestuur van de vennootschap gehouden op 14 november 2012 en verschenen bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad de dato 16 april 2013, referte 130589923, en met macht op alleen te handelen,

Dewelke, na lezing te hebben gehoord van alles wat voorafgaat, verklaart dat de onroerende goederen dewelke afgesplitst worden van de bvba CHACON om deel uit te maken van het vermogen van de nv BELHOPRO, hetgeen door deze laatste uitdrukkelijk aanvaard wordt, bestaan uit:

ONROERENDE GOEDEREN DIE AFGESPLITST WORDEN

VAN HET VERMOGEN VAN BVBA CHACON

Beschrijving van de onroerende goederen

GEMEENTE KEERBERGEN (Tweede Afdeling)

Een villa op en met grond en verdere aanhorigheden gelegen Mereldreef 1, gekadastreerd volgende recente kadastrale legger Sectie F nummer 330/L, voor dertig aren vijfenzeventig centiaren (30e 75ca).

(" " )

IV. Toekenning van nieuwe aandelen.

a) De algemene vergadering beslist zeshonderd zesentachtig (686) nieuwe aandelen van de nv BELHOPRO aan de vennoten van de bvba CHACON toe te kennen,

Aangezien de nv BELHOPRO zevenhonderd achtenveertig (748) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk 11750ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen in de bvba CHACON bezit verkrijgt de nv BELHOPRO zeshonderd vierentachtig (684) eigen aandelen dewelke, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake rechtens van onwaarde zijn en daardoor onmiddellijk warden vernietigd.

De twee (2) overblijvende aandelen zullen ais volgt worden verdeeld:

- de heer Becue voornoemd, verkrijgt één (1) aandeel

- de heer Driftig, voornoemd, verkrijgt één (1) aandeel

Deze aandelen zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Deze nieuwe

aandelen zullen meedelen in de resultaten van de vennootschap vanaf 1 januari 2013.

b) de algemene vergadering beslist dienvolgens tot een kapitaalverhoging ter hoogte van de ingebrachte activa, onder aftrok van de vernietigde aandelen, zijnde samengevat een kapitaalverhoging van duizend negenenzestig euro en vijfennegentig cent (1.069,95¬ ) om het te brengen van vierhonderd tweeënzestig duizend euro (462.000,00¬ ) naar vierhonderd drieënzestig duizend negenenzestig euro en vijfennegentig cent (463.069,95¬ ).

V. Vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsing.

(...)

DERDE BESLUIT: MACHTIGING - COORDINATIE

(" " )

VOLMACHTEN - ONTSLAG

De aandeelhouders verlenen alle bevoegdheden aan de twee bestuurders van de vennootschap BELHOPRO, hier aanwezig en die aanvaarden, gezamenlijk optredend, teneinde de gesplitste vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van splitsing en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van het specifiek aangeduid overgedragen vermogen van de gesplitste vennootschap CHACON op hun boekhoudkundige waarde op datum van 31 december 2012 in de boeken van de overnemende vennootschap.

In het kader van deze overdracht ten gevolge van de partiële splitsing, zijn de twee bestuurders hiervoor aangeduid ook nog gemachtigd om :

 de hypotheekbewaarder te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; aan alle rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

 de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen;

 voor zoveel als nodig alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn in het Kruispuntban der Ondernemingen en bij de B.T.W.;

 onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun

bevoegdheid af te vaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur.

FISCALE VERKLARINGEN

I.'

a,

(,..)

Voor analytisch uittreksel.

Samen neergelegd : expeditie- Verslag van de Raad van Bestuur-Verslag van de bedrijsrevisor,

Meester Didier BRUSSELMANS.

Notaris.

Soldatenstraat, 60

B -1082 Brussel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

+

.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 26.08.2013 13468-0298-012
16/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

~.~u ielie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIV

V

*130589 3*

Ondernemingsnr : 0879.384.578 Benaming

(voluit) : BELHOPRO (verkort) :

8RUSSEL

Griffie 0 5 AVR. 201

Bijlagen bij liéfIlelgisa Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Steenweg op Gent 1299, 1082 Sint-Agatha-Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Met eenparigheid van stemmen worden de volgende beslissingen genomen op de bijzondere algemene vergadering van 14/11/2012 gehouden op de maatschappelijke zetel te Sint-Agatha-Berchem

Herbenoeming van Dhr. Becue Jan  Mereldreef 1  3140 Keerbergen als gedelegeerd bestuurder vanaf 12/01/2012 voor een periode van 6 jaar.

Herbenoeming van Dhr. Driftig Stéphane  Emile Bossaertlaan 27 bus 9  1081 Koekelberg als gedelegeerd bestuurder vanaf 12/01/2012 voor een periode van 6 jaar.

Dhr. Becue Jan

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 21.08.2012 12429-0494-012
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 29.08.2011 11481-0447-012
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 27.07.2010 10368-0589-012
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 31.08.2009 09709-0365-011
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 22.07.2008 08478-0091-011
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15575-0377-014

Coordonnées
BELHOPRO

Adresse
GENTSESTEENWEG 1299 1082 BRUSSEL

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale